Jel bilo ...edukativno ?
sexualne mastarije
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
hmnovinarka wrote:Komi... Ti"""???//
Ah da zaboravila sam da si to ti..Uopste mi ne smeta tvoja procelava glava jer cu je u euforiji polizati i licicemi na nesto drugo. Dapace zamislacu da je sladoled,... Slatko,,, ti i ja se uiziljavamo na sefovom stolu.
Izivljavanje u toku
Dokle smo dosli???
Komi???
pobrkala si me s nekim
ja sam dlakav kao majmun (valjda zato što imam jake animalne instinkte pogotovo u sexu) posebno na glavi i po ..hm određenim dijelovima tijela
-
erazmo
jebiga, valjda to mogu znati samo one budale koje su preko razbijenih saltera pokusavali upaliti rasvjetu u hodniku
ili oni koji su pokusavali u folu 'sam svoj majstor' popraviti pokvarenu muzicku liniju dok je jos bila ustekana u struju
nista, pantice, digne ti se malo dlacica na rukama (pretpostavaljam da bi u orgazmu to bilo medjunozje i predio butina- kod muskica)
ali, u toj pjesnickoj slobodi mislio sam na orgazme sirovog, divljackog kratkotrajnog seksa, nakon kojeg napregnuta tijela odjednom izgube svu snagu, otkrivaju se zadobijene rane na laktovima, koljenima, etc...
happy, pantice?
ili oni koji su pokusavali u folu 'sam svoj majstor' popraviti pokvarenu muzicku liniju dok je jos bila ustekana u struju
nista, pantice, digne ti se malo dlacica na rukama (pretpostavaljam da bi u orgazmu to bilo medjunozje i predio butina- kod muskica)
ali, u toj pjesnickoj slobodi mislio sam na orgazme sirovog, divljackog kratkotrajnog seksa, nakon kojeg napregnuta tijela odjednom izgube svu snagu, otkrivaju se zadobijene rane na laktovima, koljenima, etc...
happy, pantice?
-
erazmo
novinarsko, reci samo koja redakcija, dolazim nosen na krilima pozude... (ipak smo dzentlmeni, ne?)
bit ce nam lijepo, posao plus pleasure... nadam se da je wc cist...?
pls, ako je rijec o avazovim izdanjima, otkazujem posjetu, cini mi se da su one malo frustrirane (cast izuzetcima)
bit ce nam lijepo, posao plus pleasure... nadam se da je wc cist...?
pls, ako je rijec o avazovim izdanjima, otkazujem posjetu, cini mi se da su one malo frustrirane (cast izuzetcima)
-
Robin_Ud
najvise me uzbudjuje ona divlja razmjena daha tokom seksa...kad se poloze usne na usne,vrsci jezika se meko i precizno dodiruju,pored toga sto se tijela lome i uvijaju...po intenzitetu daha,kojeg osjetim u svom grlu,znam jesam li na pravom putu ili ne...to me samo tjera da jos jace uprem ili usporim,sta vec treba
mastarije...ne znam,nekako mi je uvijek bila zelja imati jednu japanku,samo za sebe...valjda zbog onih kurosavinih filmova,sta bi drugo bilo...ali prije nekoliko godina,ta zelja mi se ostvarila,tako da bih sada mozda crnkinju ili nesto sl.
salim se ba,nema boljih zena od bosanki
mastarije...ne znam,nekako mi je uvijek bila zelja imati jednu japanku,samo za sebe...valjda zbog onih kurosavinih filmova,sta bi drugo bilo...ali prije nekoliko godina,ta zelja mi se ostvarila,tako da bih sada mozda crnkinju ili nesto sl.
salim se ba,nema boljih zena od bosanki
-
blablacura
Čuj...čizmu sa štiklom...jao, jesam se ismijala, dobar ovaj, dobar... 
-
Stari
"jebiga, valjda to mogu znati samo one budale koje su preko razbijenih saltera pokusavali upaliti rasvjetu u hodniku
nista, pantice, digne ti se malo dlacica na rukama "
::::::::...............::::::::::::::::::..............::::::::::::::::..................:::::::::::::::...............::::::::::::::::::.............:::::::::::::::
stari:
Uz sve ovo , sto je najvjerovatnije tacno, dodao bih , ako vec poredimo orgazme sa strujnim udarima, da se orgazmi jaci od 50mA ne preporucuju jer su garantovano stetni po zdravlje.
Elektricna struja je naime ta jedina zenska koja se nikom ne da pipati.....
nista, pantice, digne ti se malo dlacica na rukama "
::::::::...............::::::::::::::::::..............::::::::::::::::..................:::::::::::::::...............::::::::::::::::::.............:::::::::::::::
stari:
Uz sve ovo , sto je najvjerovatnije tacno, dodao bih , ako vec poredimo orgazme sa strujnim udarima, da se orgazmi jaci od 50mA ne preporucuju jer su garantovano stetni po zdravlje.
Elektricna struja je naime ta jedina zenska koja se nikom ne da pipati.....
-
novinarka
Sta mislite da diskusiju zapocnemo na temu orgazam
Kada i kako ste dozivjeli najveci orgazam,,,od cega zavisi...
Kada ste ste dozivjeli toliki strujni udar da se dva sata nakon toga nisme mogli pomjeriti.
Moj prvi, ha,ha strujni udar.
Dvije prijateljice, lik i ja...NIsmo se vidjeli tri dana, hemija je vec pocela pucketati pri prvom pogledu... Prijateljice su otisle, u wc... Mi smo se u zaru, zudnji i moru nepregledne strasti..."odvaljutali" do kuhinje. Nakon v duzeg vremenskog perioda, (ako se moze tako nazvati) jer sam neko vrijeme bila izgubljena u prostoru i vremenu, klonula sam i u sekundi zaspala... Isprobali smo sve poze o kojima ranije nismo ni razmisljali...Ekplozija orgazma trajala je , falim se, dvije minute. Nisam se mogla pomjeriti
KOliko je trajao vas najveci orgazam?
Kada i kako ste dozivjeli najveci orgazam,,,od cega zavisi...
Kada ste ste dozivjeli toliki strujni udar da se dva sata nakon toga nisme mogli pomjeriti.
Moj prvi, ha,ha strujni udar.
Dvije prijateljice, lik i ja...NIsmo se vidjeli tri dana, hemija je vec pocela pucketati pri prvom pogledu... Prijateljice su otisle, u wc... Mi smo se u zaru, zudnji i moru nepregledne strasti..."odvaljutali" do kuhinje. Nakon v duzeg vremenskog perioda, (ako se moze tako nazvati) jer sam neko vrijeme bila izgubljena u prostoru i vremenu, klonula sam i u sekundi zaspala... Isprobali smo sve poze o kojima ranije nismo ni razmisljali...Ekplozija orgazma trajala je , falim se, dvije minute. Nisam se mogla pomjeriti
-
Stari
Novinarka:
:::::::..........::::::::::::::::::::::::::.................................::::::::::::::..........:..............:............:...........
stari:
Eh pa sto nisi odmah rekla da je ova rubrika namjenjena pripadnicama ljepseg (s)pola...........
:::::::..........::::::::::::::::::::::::::.................................::::::::::::::..........:..............:............:...........
stari:
Eh pa sto nisi odmah rekla da je ova rubrika namjenjena pripadnicama ljepseg (s)pola...........
-
van dyk
ja jesam stvarno mastao o svemu sto se tice sex-a
mislim da je najvece uzbudjenje za nase spolne organe tj kod nas racku
da cura koja ti pusi kurac ima pircing to je tako napaljujuce i tako te razvali da dozivis fantaziju,al ima i dalje kad tvoja treba ima pircing na klitorisu ipak nebi dalje mastao jer kad to dozivis ne mastas dalje
ja bi zelio ovu NOVINARKU a i HANAHH(tako nesto)pozdraviti jer sam citao njihove postove cool su,ne samo na ovoj temi normala
mislim da je najvece uzbudjenje za nase spolne organe tj kod nas racku
da cura koja ti pusi kurac ima pircing to je tako napaljujuce i tako te razvali da dozivis fantaziju,al ima i dalje kad tvoja treba ima pircing na klitorisu ipak nebi dalje mastao jer kad to dozivis ne mastas dalje
ja bi zelio ovu NOVINARKU a i HANAHH(tako nesto)pozdraviti jer sam citao njihove postove cool su,ne samo na ovoj temi normala
-
novinarka
OOO ko me to potdravlja, ko me to pozdravlja,
Sto se tice tvoje mastarije u pravu si... Nema rijeci kada nesto fanatsticno...
Nisam znala da se muskarci, do duse kako koji, loze na pircin dok se zene zabavljaju njihovim muskostima...
Znate sta, voljela bih da mi neko od jace polovice odgovori zbog cega muskarci, taman kada zene osjete malo strasti, ( u pitanju je predigra)sve upropaste penetracijom..
Sto se tice tvoje mastarije u pravu si... Nema rijeci kada nesto fanatsticno...
Nisam znala da se muskarci, do duse kako koji, loze na pircin dok se zene zabavljaju njihovim muskostima...
Znate sta, voljela bih da mi neko od jace polovice odgovori zbog cega muskarci, taman kada zene osjete malo strasti, ( u pitanju je predigra)sve upropaste penetracijom..