Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Hodidjed wrote:baci zenturaca plasticnu flasu, ati joj fino pridji i reci:
"Gospodjo, ispalo vam je nesto." i fino joj to tutni u ruku.
Ako kaze "Ali meni to vise ne treba", ti joj odgovori:
"Ali ne treba ni ovom gradu"
Ne vjerujem da je gospodja slusala Primus...
A inace komsijama koji ostave smece svuda, isto to smece odnesem pred vrata...
Treba biti radikalniji i reći ženturači toj ili bilo kome ... ne trebate Vi takvi kakvi ste ovom gradu jer on je već svašta preživio a Vi hoćete da mu dohakate...
Do kada ćemo mi biti mlaki, kilavi, merhametli i nekako tunjavi...?
uvjek dobar gost wrote:Treba biti radikalniji i reći ženturači toj ili bilo kome ... ne trebate Vi takvi kakvi ste ovom gradu jer on je već svašta preživio a Vi hoćete da mu dohakate...
Do kada ćemo mi biti mlaki, kilavi, merhametli i nekako tunjavi...?
Slazem se...........od sada cu primjenjivati tu metodu, kao i metodu: Komsijino nesavjesno odlozeno smece mu vratiti pred vrata,
& peace in Bosnia
Hodidjed wrote:Nego, ima i ovaj fol: EKO-POLICIJA
Fino nazoves, objasnis, oni dodju, naplate kaznu na licu mjesta ili kako to vec ide..
fontele 033 660-000
Kazu, da ako vidis auto parkirano negdje na travi, zoves eko-policiju a ne policiju.
ekopolicija dosla i postavila tablu ...nakon DVADESET MINUTA tabla sprejom crvenim sva prekrivena...
Hodidjede, prosle nedelje sam napunila 29 godina, znam koga trebam zvati, i kad nazovem ekopoliciju kazu DE ZAPISITE REGISTRACIJU I TIP AUTA AKO NE STIGNEMO NA VRIJEME ZNATE IMAMO TRI PATROLE AKO MOZETE USLIKAJTE DA SE VIDI REGISTRACIJA
Fino nazoves, objasnis, oni dodju, naplate kaznu na licu mjesta ili kako to vec ide..
fontele 033 660-000
Kazu, da ako vidis auto parkirano negdje na travi, zoves eko-policiju a ne policiju.
ekopolicija dosla i postavila tablu ...nakon DVADESET MINUTA tabla sprejom crvenim sva prekrivena...
Hodidjede, prosle nedelje sam napunila 29 godina, znam koga trebam zvati, i kad nazovem ekopoliciju kazu DE ZAPISITE REGISTRACIJU I TIP AUTA AKO NE STIGNEMO NA VRIJEME ZNATE IMAMO TRI PATROLE AKO MOZETE USLIKAJTE DA SE VIDI REGISTRACIJA
Znaci, ni to ne funkcionise
Pa ima li u ovoj drzavi ista da radi kako treba i posteno?
Pohvalio bih ja sarajevske pekare koji obilato hajruju na ovoj situaciji... još pride vruć hljeb stavljaju u PVC kese.. taman dok dođem do kuće ... hljeb se potpari i eto...
To je njihov skromni doprinos našem vrzom oporavku...
hvala sarajevskim pekarima
Ne znam da li sam offtopic, ukoliko je ovo tema za pohvale vlastima onda,
želim da pohvalim načelnika opštine Ilidza za izgradnju puta Ilidza - Butmir - S. Kolonija. Evropski... nema šta
ulpinian wrote:Ne znam da li sam offtopic, ukoliko je ovo tema za pohvale vlastima onda,
želim da pohvalim načelnika opštine Ilidza za izgradnju puta Ilidza - Butmir - S. Kolonija. Evropski... nema šta
Voz'o se taksijem tom cestom.
Spici on hladno 120 km/h...........
ulpinian wrote:Ne znam da li sam offtopic, ukoliko je ovo tema za pohvale vlastima onda,
To jest' malo belaj.. ima tih "uličnih trkača", ali et' lijepo je urađeno u svakom slucaju
To jest' malo belaj.. ima tih "uličnih trkača", ali et' lijepo je urađeno u svakom slucaju
Sta je lijepo uradjeno ba?!?!
Pa koliko ima traka? Ne zna se koja je lijeva, a koja desna! Jesu li obiljezene?
Jesi li pogledao vertikalu signalizaciju?!
Nedje veze?!?!
uvjek dobar gost wrote:Pohvalio bih ja sarajevske pekare koji obilato hajruju na ovoj situaciji... još pride vruć hljeb stavljaju u PVC kese.. taman dok dođem do kuće ... hljeb se potpari i eto...
To je njihov skromni doprinos našem vrzom oporavku...
hvala sarajevskim pekarima
I ja bih ih htjela pohvaliti za polupecen kruh i peciva. Hvala , pekari! ( One sa ukusnim kruhom i pecivima ne zelim ni spominjati )
Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, znaci poceli su da rade 6% posla za koji su placeni............. Bravo JKP RAD jos jednom jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
e daboga ti radio taj poso i bio placen ko oni, cuj previse placeni, cccc
mIRCerka wrote:nakon 3 dana cekanja, dobijem odgovor
from kjkprad sarajevo <[email protected]>
Postovana,
navedeni prostor pripada opcini Novo Sarajevo. Za datu problematiku mozete se obratiti Pomocniku Nacelnika opcine za komunalne poslove gosp. Nijazu Hromi.
Lijep pozdrav,
KJKP RAD doo Sarajevo
idemo sad peglat opcinu
Izgleda da je Opcina odmah poslala ekipu za rasciscavanje terena ne cekajuci da im se pojavis na vrata
Snimljeno 16.08. oko 18.30 sati. subota
Hodidjed wrote:baci zenturaca plasticnu flasu, ati joj fino pridji i reci:
"Gospodjo, ispalo vam je nesto." i fino joj to tutni u ruku.
Ako kaze "Ali meni to vise ne treba", ti joj odgovori:
"Ali ne treba ni ovom gradu"
Ne vjerujem da je gospodja slusala Primus...
A inace komsijama koji ostave smece svuda, isto to smece odnesem pred vrata...
...onog ko je skinuo ploču sa imenom Emira Hadžihafizbegovića u Kući sevdaha, te ime ministra zamjenio sa Građani Sarajeva...
Čini se da su ipak čitali knjigu utisaka...
fontele 033 660-000