David Copperfield: Prolazak kroz Kineski Zid i ostale iluzij
-
zemo_online
#26 Re: David Copperfield: Prolazak kroz Kineski Zid i ostale iluzij
pape,ja ljudima rjesavam iluzije,a ti me zajebavas.nije lijepo od tebe.
- xfacktor
#27 Re: David Copperfield: Prolazak kroz Kineski Zid i ostale iluzij
Ova emily su zapravo dvije trebe. Ova gore sto je nema noge a ova dole sto glumi "noge" nema glavu .,.uf pardon, je niska dosta. Kad se spusta na klupu on joj cuva glavu inace bi pala na klupu. A onu prvu je sa zakasnjenjem ufatio rukom za glavu satro da ne bi bilo ofirno sto onojdrugoj dira glavu. ma nema sve ja skontoLayne wrote:Ma kakav Copperfield, Criss Angel je kralj![]()
- Layne
#28 Re: David Copperfield: Prolazak kroz Kineski Zid i ostale iluzij
Šta god da je, ja sam se pravo ismij'o kad sam gledo prvi put 
- shana_majka
- jasko_ba
#30 Re: David Copperfield: Prolazak kroz Kineski Zid i ostale iluzij
ja imam novog junaka, kakav Copperfield, Angel i ostali
gledajte cara:
http://www.youtube.com/watch?v=XHbYTm8U1v8
obaveno pogledajte i ostale dijelove

gledajte cara:
obaveno pogledajte i ostale dijelove
- xfacktor
#31 Re: David Copperfield: Prolazak kroz Kineski Zid i ostale iluzij
Evo pregledah sva tri dijela, i od sad, pa nadalje ,i ubuduce kad vidim madjionicara ima da bjezim ko muha bez glavejasko_ba wrote:ja imam novog junaka, kakav Copperfield, Angel i ostali
gledajte cara:
obaveno pogledajte i ostale dijelove![]()
- volg
#32 Re: David Copperfield: Prolazak kroz Kineski Zid i ostale iluzij
Ma logicno je, ako pratis zvuk pazljivo i gledas skontaces u cemu je fol....previse providno....veca_sa wrote:ma vala i criss angel je otkriven, nema teorije da moze letit frajer sa zgrade na zgradu, ako ste gledali kako koperfilda otkrivaju, ovo je jos zanimljivije, frajer je ofiran do bola
http://www.youtube.com/watch?v=9safLA7R ... re=related
- rajvosa^
#33 Re: David Copperfield: Prolazak kroz Kineski Zid i ostale iluzij
Toliko je ofirno da sam morao ustat napravit krug kolko mi je srce lupalo od uzbudjenja.volg wrote:Ma logicno je, ako pratis zvuk pazljivo i gledas skontaces u cemu je fol....previse providno....veca_sa wrote:ma vala i criss angel je otkriven, nema teorije da moze letit frajer sa zgrade na zgradu, ako ste gledali kako koperfilda otkrivaju, ovo je jos zanimljivije, frajer je ofiran do bola
http://www.youtube.com/watch?v=9safLA7R ... re=related
-
dugacki
#34 Re: David Copperfield: Prolazak kroz Kineski Zid i ostale iluzij
E hebi ga sad...ja mislio on stvarno pros'o kroz Kineski zid...e sad mu nista ne vjerujem.
- Skyfox
#35 Re: David Copperfield: Prolazak kroz Kineski Zid i ostale iluzij
tako je i meni bilo kad sam saznao da nema deda Mraza 
- samson
#36 Re: David Copperfield: Prolazak kroz Kineski Zid i ostale iluzij
zar si mu sta vjerovodugacki wrote:E hebi ga sad...ja mislio on stvarno pros'o kroz Kineski zid...e sad mu nista ne vjerujem.
-
Dendrlix
#37 Re: David Copperfield: Prolazak kroz Kineski Zid i ostale iluzij
Kakvo ba nestajanje kipa slobode.
Ono sto smo svi gledali na televiziji je radjeno u produkciji Davida Copperfield-a. Sto se tice "ugovora" sto su ga potpisali u Zetri... Nije ugovor, nego izjava! Evo sta sam napisao poslije predstave:

Ifakat, nikada u svom zivotu necu zaboraviti facu djevojke koja je stajala pored mene.Imao sam srecu da uhvatim jedan od onih frizbija i posvjedocio sam pojavljivanju hebenog auta ispred mog nosa. Uopste me nije ni interesovalo kako ljudi "nestaju", ali ono sa lotom je po meni najboli dio showa. Jebo te, ljudi stavise carsaf preko ona dva lika, pa prebacise jos jedan preko svega, spustise, podigose, sklonise carsaf i paf.... Auto od cetiri metra je tu, pola metra ispred mog nosa. SJEB DE LUXE!! Trebalo je vidjeti face ostalih svjedoka koji su bili na bini sa mnom. Ne bih se zakleo da je auto pravi, jer nisam bio na bini kada ga je "upalio", ali je auto napravljen od necega tvrdog (sta gled'o, dir'o rukama) Cak sam zavirio ispod doticnog auta. Vide se detalji poput lafeta, poluosovine, kablovi.... Auto se nije mogao dovuci iza bine, jer je bilo svjedoka iza koji su drzali konopac, a jos su iza bili nosaci sa reflektorima razmaknuti jedan od drugog nekih pola metra. Jedino sto mi moj razum govori je da je auto super-ultra skupa maketa, koja se moze sloziti da zauzima mali prostor. Postavlja se logicno pitanje: Gdje ga je "slozio"? Sjecate se da su dva lika drzala stubove na kojima je kasnije stajalo auto. Mozda je bas u tim stubovima bilo slozeno auto. A moj razum mi opet nabacuje pitanje: A sta sa tockovima? Sve u svemu lik je pravi showman i zna kako zabaviti raju. Da stvar bude jos intrigantnija, prijatelj mi je bio na predstavi od 16:00 i ja ga pitao za brojeve koje je raja rekla. Pogadjate, brojevi nisu isti. Dobar mi je bio njegov komentar na to: Ma ima lik iza bine masinu za pravljenje registarskih tablica)) Nije isto bilo ni ime djeteta koje mu je trebala roditi cura iz publike. Na prvoj predstavi je to bila Lejla, a na drugoj Omer. Vrlo lako je moguce da imaju svuda postavljene kamere koje uprate koje ime je cura napisala. Ostaje misterija kako se onda isto ime pojavi na "rodnom listu" koje stoji svo vrijeme na bini umotano kao poklon. Mozda je u pitanju neki hi-tech papir, kojem oni posalju digitalni signal (broad band, sto da ne) i papir sam ispise ime (termo osjetljivost i sl) Hebaji ga, ima cojek para ko drva i sta je njemu investirati par miliona za jedan trik. Meni je jos dobra fora kad lik izvadi teglu krastavica iz one tanke aktn-tasne. Mozda ogledala? Ne znam, ali znam da sam se fino zabavio i da imam jos jednu ulaznicu u svojoj bogatoj kolekciji.