Svašta se događa
-
incognito071
#26 Re: Svašta se događa
Koje je djevojka nacionalnosti? Bosanka, katolicke vjeroispovjesti ?
Da li ce ovo 'braci kroatima' biti grozno jer je u pitanju silovanje (za koje bi ja odmah pucao u glavu) ili sto su dvojica bosanaca muslimana napala 'hrvaticu'??
Sta mislite?
Da li ce ovo 'braci kroatima' biti grozno jer je u pitanju silovanje (za koje bi ja odmah pucao u glavu) ili sto su dvojica bosanaca muslimana napala 'hrvaticu'??
Sta mislite?
-
saangel21
#27 Re: Svašta se događa
Ma ne bih sad da osudjujem nikoga. Pogotovo ne iz ove perspektive. Ali se pitam imaju li ove danasnje cure/curice ista u svojim glavama???
Osamivati se sa dvojicom momaka koje si upoznala dan ili dva prije, pa neka i sedmicu ga znas, mislim haaaaaaaalo
Ako se vec upoznate na moru (sto ja izbjegavam u sirokom luku bila u vezi ili ne) onda se drzite coporativnih druzenja, pogotovo ako se konzumira alkohol.
Ne znam ali neka nam je Bog na pomoci kakvi smo.
Osamivati se sa dvojicom momaka koje si upoznala dan ili dva prije, pa neka i sedmicu ga znas, mislim haaaaaaaalo
Ne znam ali neka nam je Bog na pomoci kakvi smo.
- Asana
#28 Re: Svašta se događa
Ko je spomenuo nacionalnost?
Ti bi volio prebaciti pricu na tu stranu, ali ocgiedno ni izvjestacima a ni ostalima koji ovdje o tome govore to nije bitno.
Njena je greska sto je pila u drustvu nepoznatih, ali to nije opravdanje za njene silovatelje!
Admin, daj IP da ga preventivno lijecimo
Ti bi volio prebaciti pricu na tu stranu, ali ocgiedno ni izvjestacima a ni ostalima koji ovdje o tome govore to nije bitno.
Njena je greska sto je pila u drustvu nepoznatih, ali to nije opravdanje za njene silovatelje!
Ovim si se izjasnio kao silovatelj.kinte_kunte wrote:
Djevojka s kojom si u drustvu se jako napila. Ti ces:
a) ludo se zabaljati slusajuci njene provale, koje ces poslije prepricavati
b) iskorisiti priliku da i ti nekog kresnes
c) otpratiti je kuci, da joj se sta ne desi dok nije sva svoja
d) sta ba otpratit kuci, pa koji sam je k**** onda napio?
definitivno B i D
-
luciferino
#29 Re: Svašta se događa
Bez obzira na to cija je prica istinita, nikada ne uzimaj zdravo za gotovo ono sto ti kaze pijana osoba. A njima sigurno nije bilo mrsko sto im se ponudila i to josh obojici.
Alkohol i sex nikada ne treba kombinovati. Vece su sanshe da se pokajesh ujutro. Ali kasno je sad. Oni su ti koji su trebali reci ne.
Alkohol i sex nikada ne treba kombinovati. Vece su sanshe da se pokajesh ujutro. Ali kasno je sad. Oni su ti koji su trebali reci ne.
- gentoo
- Grijem se na: MSZ-LN25 / MSZ-BT25
#30 Re: Svašta se događa
Ona rekla da je vode na plazu i da "zeli biti sa obojicom" i to sad silovalnje kad se otrijeznila i pokajala? !#$%& moj ! Punoljetna je,nema kajanja poslije jebanja..
-
incognito071
#31 Re: Svašta se događa
Gdje ti to zivis? Obala slonovace mozda?
Spomenut ce je 'oni' ako nisu jos...ima da sjeva veceras na dnevniku Nove tv iako vjera i nacionalnost nemaju nikakve veze sa ovim.
Spomenut ce je 'oni' ako nisu jos...ima da sjeva veceras na dnevniku Nove tv iako vjera i nacionalnost nemaju nikakve veze sa ovim.
Asana wrote:Ko je spomenuo nacionalnost?
Ovim si se izjasnio kao silovatelj.kinte_kunte wrote:
Djevojka s kojom si u drustvu se jako napila. Ti ces:
a) ludo se zabaljati slusajuci njene provale, koje ces poslije prepricavati
b) iskorisiti priliku da i ti nekog kresnes
c) otpratiti je kuci, da joj se sta ne desi dok nije sva svoja
d) sta ba otpratit kuci, pa koji sam je k**** onda napio?
definitivno B i D
- trinaesti
#32 Re: Svašta se događa
iako sam rekao c, i stojim iza tog odgovora, mislim da one koje se do te mjere napijaju vise cijene ove sto odgovore pod b i d, nego ove pod c.
sta mislite kakva je reakcija pijane kad ujutro skonta da je neko dopratio?
jel mislite da je zahvalna ili bjesni jer misli da nema potrebe da se iko o njoj brine, jer moze ona i sama da se brine o sebi!
i zasto pratiti ikoga pijanog kuci, ako je svako odgovoran iskljucivo za sebe? sjetimo se one sam pao, sam se ubio.
sta mislite kakva je reakcija pijane kad ujutro skonta da je neko dopratio?
jel mislite da je zahvalna ili bjesni jer misli da nema potrebe da se iko o njoj brine, jer moze ona i sama da se brine o sebi!
i zasto pratiti ikoga pijanog kuci, ako je svako odgovoran iskljucivo za sebe? sjetimo se one sam pao, sam se ubio.
-
encian
#33 Re: Svašta se događa
sta je ba sa vama????!!!!!
moze li se desiti da djevojka ne zna koliko moze popiti a da se ne napije? svi ste vi prosli kroz to da ne znate mjeru.
i ko kaze da cure ne vole kad se neko o njima brine????!!! WTF??? nista vi ne znate o curama....
moze li se desiti da djevojka ne zna koliko moze popiti a da se ne napije? svi ste vi prosli kroz to da ne znate mjeru.
i ko kaze da cure ne vole kad se neko o njima brine????!!! WTF??? nista vi ne znate o curama....
- Asana
#34 Re: Svašta se događa
Znaci, "sama je to trazila"
?
Jer je izasla u diskoteku, jer sa svojih 20 godina nije znala moze li podnijeti pice...?
Interesantno, kad neko ubije ili pocini saobracajku pod utjecajem alkohola, onda mu treba biti olaksavajuca okolnost sto nije bio uracunljiv u datom trenutku, i tada se ne pitamo a sto je uopce pio... A sada je to njoj otezavajuca okolnost kad je postala zrtva "muskarcina" koji su - a sta bi drugo - iskoristili priliku ....
" A kakav bi ja bio muskarac da nisam nista pokusao" rece onaj fini momak sto je ubio poznanicu koja se opirala... (
http://www.nacional.hr/articles/view/41662/
Jer je izasla u diskoteku, jer sa svojih 20 godina nije znala moze li podnijeti pice...?
Interesantno, kad neko ubije ili pocini saobracajku pod utjecajem alkohola, onda mu treba biti olaksavajuca okolnost sto nije bio uracunljiv u datom trenutku, i tada se ne pitamo a sto je uopce pio... A sada je to njoj otezavajuca okolnost kad je postala zrtva "muskarcina" koji su - a sta bi drugo - iskoristili priliku ....
" A kakav bi ja bio muskarac da nisam nista pokusao" rece onaj fini momak sto je ubio poznanicu koja se opirala... (
http://www.nacional.hr/articles/view/41662/
Last edited by Asana on 25/07/2008 10:43, edited 2 times in total.
- trinaesti
#35 Re: Svašta se događa
"koji su - a sta bi drugo - iskoristili priliku .... "
znaci svi smo isti, jel?
znaci svi smo isti, jel?
-
luciferino
#36 Re: Svašta se događa
Jel ikom upalo u oci sto su primjetili "ogromnu" kolicinu krvi po njoj? Kakvo je to divljanje bilo?
- Asana
#37 Re: Svašta se događa
Nisu svi isti, a ono "sta bi drugo" se odnosi i na tvoje razmisljanje, da...trinaesti wrote:"koji su - a sta bi drugo - iskoristili priliku .... "
znaci svi smo isti, jel?
-
Eme
#38 Re: Svašta se događa
vjerovatno su njoj placali pice, a njih dvojica se drzili jednog pica !!!nebojeplavo wrote:Pa vidis da su ta dvojica momaka imali ispod 0,5 promila alkohola u krviznaci, popili pice ili dva
neznam, nisam nikad volio ljubiti pijanu (to znaci vise od 0,8 alkohola u krvi) zenu, a da ne govorim o seksu sa pijanom, ...
a dobro znam, da se neko ko ima 1,7 ili vise alkohola u krvi nemoze vise braniti, ... samo ne razumijem njih dvojicu, da su iskoristili tu mogucnost !!!
danas barem vise nije tesko da nades osobu za seks i ostalo, ... a pogotovu na ljetnom odmoru, ...
steta sto nasa omladina upada u ovaka govna !!!
- trinaesti
#39 Re: Svašta se događa
zaboravljas da sam se izjasnio pod c.
jel ti mislis da nema onih koji se opijaju do te mjere da ne mogu da se kontrolisu.
znao sam jednu takvu. zavrsila je ne heroinu.
a znas sta je raja govorila cijelo vrijeme dok se tako opijala. jao kako je ona cool.
a njeni jarani su govorili: a jest legenda popije vise od nas.
danas kad cujes da neko ne pije, obicno odmah cujes i: a ja budale!
jel ti mislis da nema onih koji se opijaju do te mjere da ne mogu da se kontrolisu.
a znas sta je raja govorila cijelo vrijeme dok se tako opijala. jao kako je ona cool.
- Asana
#40 Re: Svašta se događa
NIJE sama trazila belaj nego zabavu. Ako i jeste postupila glupo, nije zasluzila izivljavanje.
A sto se tice onog, poslije jebanja nema kajanja - nadam se da ce ovi decki iz price imati priliku da to iskuse:
nema kajanja nego - podnesi odgovornost sto si iskoristio nemocnu osobu ...
Da se ovo desilo kod nas sigurna sam da bi se izvukli ... sad se postavlja pitanje nadleznosti sudova i td .. a ja navijam za varijantu da ih hrvatsko sudstvo nauci pameti
( ne znajuci i ne zanimajuci se za nacionalnost djevojke)
A sto se tice onog, poslije jebanja nema kajanja - nadam se da ce ovi decki iz price imati priliku da to iskuse:
Da se ovo desilo kod nas sigurna sam da bi se izvukli ... sad se postavlja pitanje nadleznosti sudova i td .. a ja navijam za varijantu da ih hrvatsko sudstvo nauci pameti
- Asana
#41 Re: Svašta se događa
ti si se izjasnio od c dok je stajalo c)sta ba otpratit kuci, pa koji sam je k**** onda napio?trinaesti wrote:zaboravljas da sam se izjasnio pod c.
jer sam krivo obiljezila odgovore:
a
b
b
c
editovala sam post naknadno
mozda si podrazumijevao trecu opciju a ja izvela krivi zakljucak...
-
saangel21
#42 Re: Svašta se događa
trinaesti wrote:zaboravljas da sam se izjasnio pod c.
E ovo stoji. U pravu je momak. I ja ih znam a jednu posebno. Napije se da ne zna gdje joj je glava a gdje guzica da bi mogla cak sestrinog muza zavoditi i sjedati mu u krilo i sta sve ne raditi a sutra se ne sjeca nicega jer bila je pijana.
Zapamticemo mi dobro ovu demokratiju.
- Luke Perry
#43 Re: Svašta se događa
Sto trijezan misli, pijan govori.Napije se da ne zna gdje joj je glava a gdje guzica da bi mogla cak sestrinog muza zavoditi i sjedati mu u krilo i sta sve ne raditi a sutra se ne sjeca nicega jer bila je pijana.
-
luciferino
#44 Re: Svašta se događa
Meni pravo smrdi da nevina djevojka odluci biti sa dvojicom i da ih "zeli". Sta ja znam, valjda 1,7 promila cuda cini.
Da vishe ne spekulishem, istraga ce pokazati ko laze.
-
incognito071
#45 Re: Svašta se događa
ne moze im hrvatsko sudstvo nista jer nisu HR drzavljani i mogu znaci samo biti isporuceni u BiH, dakle ne laprdajAsana wrote:NIJE sama trazila belaj nego zabavu. Ako i jeste postupila glupo, nije zasluzila izivljavanje.
a da su krivi JESU, po kratkom postupku ako mene pitas nikakvo sudjenje
- slavkoimamodilera
#46 Re: Svašta se događa
Hahahaha, dje si pravnik?incognito071 wrote:ne moze im hrvatsko sudstvo nista jer nisu HR drzavljani i mogu znaci samo biti isporuceni u BiH, dakle ne laprdaj
- trinaesti
#47 Re: Svašta se događa
da, mislio sam pod c) otpratiti je kuci, da joj se sta ne desi dok nije sva svoja
- nebojeplavo
#48 Re: Svašta se događa
I meni istoluciferino wrote:Meni pravo smrdi da nevina djevojka odluci biti sa dvojicom i da ih "zeli". Sta ja znam, valjda 1,7 promila cuda cini.
-
incognito071
#49 Re: Svašta se događa
slavkoimamodilera wrote:Hahahaha, dje si pravnik?incognito071 wrote:ne moze im hrvatsko sudstvo nista jer nisu HR drzavljani i mogu znaci samo biti isporuceni u BiH, dakle ne laprdaj
?????
- chuchumbamayumbe
#50 Re: Svašta se događa
I meni je svasta pada o na pamet dok budem pod uticajem alkohola, sex sa dvije je najmanja stvar...
Ko zna sta je djevojci prolazilo kroz glavu dok je cugala koktelchihce...
Daleko od toga da ova dvojica dripaca ne zasluzuju primjerenu kaznu, ali ima i njenog.
Jarane, ako znas da ne mozes cugati bez belaja, nemoj brate ni cugati nego kao i sve prepostene curice, pij sokic od jagode sa shlagom i uzivaj u svojoj cednosti.
Ne vjerujem da nije bila svjesna u sta se upusta kada je sjela i narucila prvu turu.
Ko zna sta je djevojci prolazilo kroz glavu dok je cugala koktelchihce...
Daleko od toga da ova dvojica dripaca ne zasluzuju primjerenu kaznu, ali ima i njenog.
Jarane, ako znas da ne mozes cugati bez belaja, nemoj brate ni cugati nego kao i sve prepostene curice, pij sokic od jagode sa shlagom i uzivaj u svojoj cednosti.
Ne vjerujem da nije bila svjesna u sta se upusta kada je sjela i narucila prvu turu.