Nismo blesavi , znamo da je za ove izbore kasno. Uspjet ćeš do sljedečih izbora , samo ako budeš željela i htjela. NAŠA porška ti NEČE izostati ,mIRCerka wrote:margareta wrote:Cini mi se da sam zakasnila da registrujem stranku, makar za ove izbore ali ono sto mozemo uraditi jeste da prosirimo nase ideje kao epidemiju, a znam da ce mnogi ove ideje vidjeti kao "bratstvo-jedinstvo", ali vjerujte da nije to to....Fair Life wrote: Nemoj nam biti ko vrba na vrh brda ......HAJDE tu ideju ostvari, molim te
Podržat će te svako normalan a i ona sluđena masa će se opametiti !
SVI ćemo te podržati i nemoj da se ovo rezimira na "temi dana"!
sad se sjetih serije ALO-ALO -> Listen carefully, 'cause I shall say this only once!
a do tada trebaš ozbiljno raditi i sama se angažirati , što i nije problem ako imaš cilj. Nije to nikakva yugo-ex-nostalgična stranka i ne odazivaj se na minere tvoje ideje , samo naprijed i zašto ne bi ti uspjela ako mogu
stupidni metuzalemi, što ne bi ti ?
Iz svih tvojih (za razliku od mojih) postova ti si bila vrlo jasna i umjereno glasna, sa određenom dozom zdravoga humora ,što je sada raritet , jer
je narod u teškom stanju konfuzije koja graniči sa sluđenošču.
Nemoj da sve završi kao mala šala , da moje vrijeme provedeno na forumu mogu označiti kao produktivno, uz tebe.
Ne zanima me tvoje ime niti porijeklo "genetski kod", nego samo da si čitava u glavi i da su ti namjere čiste i poštene.
Nemoj se ljutiti ali nekome moram dati svoj glas, upravo radi degradiranja nacionalizma, ovaj puta za Josip Pejaković i Nermin Pečanac. Za Nermina znam da je SDP , ali on je naj jači njihov adut kog ja znam. Zlajino vrijeme je prošlost. Za Josipa ne znam gdje je , ali ga veoma cijenim, nekako ga doživljavam kao čvrstu i jaku ličnost, što narodu i treba.
Sada stvarno idem na radnu akciju po svome domu.