eto dokaza da frojd nije u pravu kad kaze da je sex korijen svega, ZELJANIK JE...kinte_kunte wrote:***********************************************************chuchumbamayumbe wrote:On ne zeli da polaze pravo na tebe nego na tvoju vadzajnu i, eventualno, anus.
To je to.
Ti si njemu niko i nista, samo zeli da te karne, pardon na izrazu, pa kud koji mili moji, do slijedeceg puta.
Mora da mu je shaban ko u Holmsa cim uvijek padas?!
Ili si lahka koka, u sto ne bih sumnjao.
eno ga!!!!!
opet zeljanik
Zašto muški uvijek polažu prava na svoje bivše?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- zastoqsviram
#26 Re: Zašto muški uvijek polažu prava na svoje bivše?
- zastoqsviram
#27 Re: Zašto muški uvijek polažu prava na svoje bivše?
poziv josh vazi, a ja cu se ispishkit prije nego se nadjemo....Moonlight & Magnolia wrote:ma zvao na kafu pa reko dobro ću razmislit nakon ove konstatacije!kinte_kunte wrote:*******************************************Moonlight & Magnolia wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a sto se ti smijes
- chuchumbamayumbe
#28 Re: Zašto muški uvijek polažu prava na svoje bivše?
Zeljanica, zeljanik, chushpajz, ovo-ono, nastavite sami, ali fakat je da GA ona voli i to treba iskoristiti.
Ja sam ozenjen coek, o sebi, pri sebi, a vi mudosi osevapite se, nek' joj ispadne na oci kada GA vec toliko voli.
Jebat je.
Ja sam ozenjen coek, o sebi, pri sebi, a vi mudosi osevapite se, nek' joj ispadne na oci kada GA vec toliko voli.
Jebat je.
-
lamija_SA
#29 Re: Zašto muški uvijek polažu prava na svoje bivše?
E neka si joj to tako jednostavno (doduse malo grubo) obrazlozio.chuchumbamayumbe wrote:On ne zeli da polaze pravo na tebe nego na tvoju vadzajnu i, eventualno, anus.
To je to.
Ti si njemu niko i nista, samo zeli da te karne, pardon na izrazu, pa kud koji mili moji, do slijedeceg puta.
A ti karolina ina vidim imas pravo uzbudljiv sexualni zivot.
- Dr.Cuddy
#30 Re: Zašto muški uvijek polažu prava na svoje bivše?
poziv josh vazi, a ja cu se ispishkit prije nego se nadjemo....kinte_kunte wrote:ma zvao na kafu pa reko dobro ću razmislit nakon ove konstatacije!
i nemoj nikakvo kolje nositi
ali ako slucajno poneses dobro ga zasilji da ga lakse ubodes (mislim na kolac)[/quote]
HAHAHAHAHA
- ljubav_aha
#31 Re: Zašto muški uvijek polažu prava na svoje bivše?
o kojim je to muskim pravima na svoje bivse konkretno rijec,jesu li takodjer oficijlnog,znaci sluzbenog formata 
- zastoqsviram
#32 Re: Zašto muški uvijek polažu prava na svoje bivše?
**************************************************Moonlight & Magnolia wrote:
poziv josh vazi, a ja cu se ispishkit prije nego se nadjemo....![]()
![]()
i nemoj nikakvo kolje nositi
ali ako slucajno poneses dobro ga zasilji da ga lakse ubodes (mislim na kolac)[/quote]
HAHAHAHAHA
ma i ja sam ko i vi, drug clan foruma, tu shiljim, u zivotu tupim...
- ljubav_aha
#33 Re: Zašto muški uvijek polažu prava na svoje bivše?
upravo tako,u pitanju je LICNI problembabyline wrote:reklo bi se emotivnog ili seksualnog,ali problem je sto karoline to ne razlikuje, pa bi da mi bacimo grah...ljubav_aha wrote:o kojim je to muskim pravima na svoje bivse konkretno rijec,jesu li takodjer oficijlnog,znaci sluzbenog formata
-
Gang Evil
#34 Re: Zašto muški uvijek polažu prava na svoje bivše?
karalina,imas fino ime..
nije ni cudo sto te taj lik zove,usladilo mu se...
i ja bih da sam na njegovom mjestu...pa eto barem je bio iskren kad ti je rekao da ima drugu butre..
stvarno,ne mogu da vjerujem sta ljudi rade i jos pisu o tome...
jedna poslovica:"Bolje cutati i biti smatran glupim,nego progovoriti i to skroz pokazati"..
Karolina,oko babino,saberi se malo...
ima i drugih deckiju sto si se prihvatila samo jednog.. 
jedna poslovica:"Bolje cutati i biti smatran glupim,nego progovoriti i to skroz pokazati"..
Karolina,oko babino,saberi se malo...
- chuchumbamayumbe
#35 Re: Zašto muški uvijek polažu prava na svoje bivše?
Kada shvatis da je Karolina dJecko zarobljen u telu zene (i obrnuto), mozda ce ti biti jasnije.Gang Evil wrote:karalina,imas fino ime..nije ni cudo sto te taj lik zove,usladilo mu se...
i ja bih da sam na njegovom mjestu...pa eto barem je bio iskren kad ti je rekao da ima drugu butre..
Karolina,oko babino,saberi se malo...ima i drugih deckiju sto si se prihvatila samo jednog..
- zastoqsviram
#36 Re: Zašto muški uvijek polažu prava na svoje bivše?
ko je dasa da ga izbavi iz ropstva...chuchumbamayumbe wrote:Kada shvatis da je Karolina dJecko zarobljen u telu zene (i obrnuto), mozda ce ti biti jasnije.Gang Evil wrote:karalina,imas fino ime..nije ni cudo sto te taj lik zove,usladilo mu se...
Karolina,oko babino,saberi se malo...ima i drugih deckiju sto si se prihvatila samo jednog..
-
Gang Evil
#37 Re: Zašto muški uvijek polažu prava na svoje bivše?
ma za to nikad nije bio problem,mi smo hrabar narod,zeljni izazova..zastoqsviram wrote:ko je dasa da ga izbavi iz ropstva...chuchumbamayumbe wrote:Kada shvatis da je Karolina dJecko zarobljen u telu zene (i obrnuto), mozda ce ti biti jasnije.Gang Evil wrote:karalina,imas fino ime..nije ni cudo sto te taj lik zove,usladilo mu se...
-
Gang Evil
#38 Re: Zašto muški uvijek polažu prava na svoje bivše?
ko god da se javi,nece se izgleda razocarati...karolina je zvijer od djevojke..
treba vise ovakvih.. 
-
Gang Evil
#39 Re: Zašto muški uvijek polažu prava na svoje bivše?
a sto se tice Karolininog momka,momak je stvarno nesebican...
mogao je on biti samo Karolinin,ali to mu savjest ne da...
on se sigurno drzi one "zasto jednu unesreciti,kad mozes tolike usreciti"
mogao je on biti samo Karolinin,ali to mu savjest ne da...
on se sigurno drzi one "zasto jednu unesreciti,kad mozes tolike usreciti"
- neprilagodjena
#40 Re: Zašto muški uvijek polažu prava na svoje bivše?
Karolina_ina wrote:Prekinula sam sa dečkom prije 3 mjeseca. Otišao je raditi na more i javlja mi se od prekida u prosjeku svakih 10-ak dana do 2 tjedna. Uvijek sa pitanjima pa jel imaš dečka? kako život' jesi dala još ta 2 ispita na faxu...on kao nema curu i tak..par puta smo se našli i ono...jel(to je bilo prije mora)..i ja sam mu rekla da to nema smisla da to nisam nikad radila i da kad je jednom gotovo-meni je zauvijek gotovo. No, on se i dalje javljao. Jutros me nazvao kao hoćemo se naći i ja budala pristanem. nakon što je pao sex, on mi kaže kako ima curu (da ju je imao još prije mora, dakle varao ju sa mnom),ali bi se i dalje sa mnom nalazio jer sam mu ja najbolja dosad,al zna da ne bi išlo da se pomirimo. Prvo se meni javio kad je došao (dobio je i otkaz) i meni se javio prije nego curi. Uglavnom, zašto me stalno zove ako sam mu rekla da mi se ne javlja? znači li to da mu je još stalo? da me nije prebolio? da želi samo sex? Ali rekla sam mu da nam je ovo zadnji put, ne znam ali meni je sve ovo bolno.
(uvijek je zvao sa skrivenog broja pa tako i danas)
Da li ste vi imali sličnog iskustva? I kako je završilo?![]()
i tako muški polažu prava na bivše, a mi na njih ne smijemo..
Meni se cini da si ti njemu na pocetku dala do znanja da nezelis nikakav kontakt sa njim om bi tebe pustio namiru.
Sad on garant misli da bi tu opet moglo biti sexa jer ti popustas,
na jednoj strani ima tebe a na drugoj strani curu
-
Kjajević Majko
#41 Re: Zašto muški uvijek polažu prava na svoje bivše?
Prekomplikovane da bi bilo univerzalne...ljubav_aha wrote:eh,upravo tako,pokusah naci definiciju termnina za zenu kao je tako univerzalna,ali ga NEMA,zasto
- ljubav_aha
#42 Re: Zašto muški uvijek polažu prava na svoje bivše?
ah,ne kazu bez razloga,kako su muskraci vise jednostavni,ili prosto receno,manje komplikovaniKjajević Majko wrote:Prekomplikovane da bi bilo univerzalne...ljubav_aha wrote:eh,upravo tako,pokusah naci definiciju termnina za zenu kao je tako univerzalna,ali ga NEMA,zasto
-
Al_Pekone
#43 Re: Zašto muški uvijek polažu prava na svoje bivše?
Hoćeš na kafu ?
-
Kjajević Majko
#44 Re: Zašto muški uvijek polažu prava na svoje bivše?
Javi se na PM za kvalifikacijski.babyline wrote:(off topic- kandidiram se za univerzalnu
- ljubav_aha
#45 Re: Zašto muški uvijek polažu prava na svoje bivše?
dobra kafa i odlicno drustvo,uvijek ZA ,hvalaAl_Pekone wrote:Hoćeš na kafu ?
- anais_nin
#46 Re: Zašto muški uvijek polažu prava na svoje bivše?
Peko jes to ti?Al_Pekone wrote:Hoćeš na kafu ?
- anais_nin
#47 Re: Zašto muški uvijek polažu prava na svoje bivše?
@chumba molila bih te da pripazis malo na nacin na koji se izrazavaschuchumbamayumbe wrote:On ne zeli da polaze pravo na tebe nego na tvoju vadzajnu i, eventualno, anus.
To je to.
-
*mima*
#48 Re: Zašto muški uvijek polažu prava na svoje bivše?
Karolina_ina wrote:Prekinula sam sa dečkom prije 3 mjeseca. Otišao je raditi na more i javlja mi se od prekida u prosjeku svakih 10-ak dana do 2 tjedna. Uvijek sa pitanjima pa jel imaš dečka? kako život' jesi dala još ta 2 ispita na faxu...on kao nema curu i tak..par puta smo se našli i ono...jel(to je bilo prije mora)..i ja sam mu rekla da to nema smisla da to nisam nikad radila i da kad je jednom gotovo-meni je zauvijek gotovo. No, on se i dalje javljao. Jutros me nazvao kao hoćemo se naći i ja budala pristanem. nakon što je pao sex, on mi kaže kako ima curu (da ju je imao još prije mora, dakle varao ju sa mnom),ali bi se i dalje sa mnom nalazio jer sam mu ja najbolja dosad,al zna da ne bi išlo da se pomirimo. Prvo se meni javio kad je došao (dobio je i otkaz) i meni se javio prije nego curi. Uglavnom, zašto me stalno zove ako sam mu rekla da mi se ne javlja? znači li to da mu je još stalo? da me nije prebolio? da želi samo sex? Ali rekla sam mu da nam je ovo zadnji put, ne znam ali meni je sve ovo bolno.
Cuj muski polazu pravo na bivse
- Panthera
#49 Re: Zašto muški uvijek polažu prava na svoje bivše?
Karolina ja navijam za tebe
princip je princip al dobar sex je dobar sex
Kad ti dojadi il nadjes jednako zadovoljstvo u drugom, neces se vise ni javljat na prikrivene...ovo iz iskustva, ustvari javljaj se na prikrivene ja fulio jednom pravo dobar posao sto se nisam javljao poslije ljudi rekli mi te trazili trazili zvali, a ti se nejavljas pa morali drugog angazovat..
Kad ti dojadi il nadjes jednako zadovoljstvo u drugom, neces se vise ni javljat na prikrivene...ovo iz iskustva, ustvari javljaj se na prikrivene ja fulio jednom pravo dobar posao sto se nisam javljao poslije ljudi rekli mi te trazili trazili zvali, a ti se nejavljas pa morali drugog angazovat..
-
njeka
#50 Re: Zašto muški uvijek polažu prava na svoje bivše?
Uvijek se trudim biti na ženskoj strani,ali to je ponekad prosto nemoguće!