Zašto muški uvijek polažu prava na svoje bivše?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

zastoqsviram

#26 Re: Zašto muški uvijek polažu prava na svoje bivše?

Post by zastoqsviram »

kinte_kunte wrote:
chuchumbamayumbe wrote:On ne zeli da polaze pravo na tebe nego na tvoju vadzajnu i, eventualno, anus.
To je to.
Ti si njemu niko i nista, samo zeli da te karne, pardon na izrazu, pa kud koji mili moji, do slijedeceg puta.
Mora da mu je shaban ko u Holmsa cim uvijek padas?!
Ili si lahka koka, u sto ne bih sumnjao.
eno ga!!!!!
opet zeljanik
eto dokaza da frojd nije u pravu kad kaze da je sex korijen svega, ZELJANIK JE...
zastoqsviram

#27 Re: Zašto muški uvijek polažu prava na svoje bivše?

Post by zastoqsviram »

Moonlight & Magnolia wrote:
kinte_kunte wrote:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
a sto se ti smijes :)
ma zvao na kafu pa reko dobro ću razmislit nakon ove konstatacije! :P
poziv josh vazi, a ja cu se ispishkit prije nego se nadjemo.... :-D :-D :-D
chuchumbamayumbe

#28 Re: Zašto muški uvijek polažu prava na svoje bivše?

Post by chuchumbamayumbe »

Zeljanica, zeljanik, chushpajz, ovo-ono, nastavite sami, ali fakat je da GA ona voli i to treba iskoristiti.
Ja sam ozenjen coek, o sebi, pri sebi, a vi mudosi osevapite se, nek' joj ispadne na oci kada GA vec toliko voli.
Jebat je.
lamija_SA

#29 Re: Zašto muški uvijek polažu prava na svoje bivše?

Post by lamija_SA »

chuchumbamayumbe wrote:On ne zeli da polaze pravo na tebe nego na tvoju vadzajnu i, eventualno, anus.
To je to.
Ti si njemu niko i nista, samo zeli da te karne, pardon na izrazu, pa kud koji mili moji, do slijedeceg puta.
E neka si joj to tako jednostavno (doduse malo grubo) obrazlozio.

A ti karolina ina vidim imas pravo uzbudljiv sexualni zivot. :dance: Ono nedavno bio onaj fuck buddy, pa bi ne bi, bi ne bi...a sad evo i ovaj Mujo u mornarima...
Dr.Cuddy

#30 Re: Zašto muški uvijek polažu prava na svoje bivše?

Post by Dr.Cuddy »

kinte_kunte wrote:ma zvao na kafu pa reko dobro ću razmislit nakon ove konstatacije! :P
poziv josh vazi, a ja cu se ispishkit prije nego se nadjemo.... :-D :-D :-D[/quote]
i nemoj nikakvo kolje nositi
ali ako slucajno poneses dobro ga zasilji da ga lakse ubodes (mislim na kolac)[/quote]

HAHAHAHAHA :thumbup:
ljubav_aha

#31 Re: Zašto muški uvijek polažu prava na svoje bivše?

Post by ljubav_aha »

o kojim je to muskim pravima na svoje bivse konkretno rijec,jesu li takodjer oficijlnog,znaci sluzbenog formata :lol:
zastoqsviram

#32 Re: Zašto muški uvijek polažu prava na svoje bivše?

Post by zastoqsviram »

poziv josh vazi, a ja cu se ispishkit prije nego se nadjemo.... :-D :-D :-D
i nemoj nikakvo kolje nositi
ali ako slucajno poneses dobro ga zasilji da ga lakse ubodes
(mislim na kolac)[/quote]

HAHAHAHAHA :thumbup:[/quote]

ma i ja sam ko i vi, drug clan foruma, tu shiljim, u zivotu tupim... :D
ljubav_aha

#33 Re: Zašto muški uvijek polažu prava na svoje bivše?

Post by ljubav_aha »

babyline wrote:
ljubav_aha wrote:o kojim je to muskim pravima na svoje bivse konkretno rijec,jesu li takodjer oficijlnog,znaci sluzbenog formata :lol:
reklo bi se emotivnog ili seksualnog,ali problem je sto karoline to ne razlikuje, pa bi da mi bacimo grah... :roll:
upravo tako,u pitanju je LICNI problem
Gang Evil

#34 Re: Zašto muški uvijek polažu prava na svoje bivše?

Post by Gang Evil »

karalina,imas fino ime.. ;-) nije ni cudo sto te taj lik zove,usladilo mu se... :-D i ja bih da sam na njegovom mjestu...pa eto barem je bio iskren kad ti je rekao da ima drugu butre.. :lol: stvarno,ne mogu da vjerujem sta ljudi rade i jos pisu o tome...
jedna poslovica:"Bolje cutati i biti smatran glupim,nego progovoriti i to skroz pokazati"..

Karolina,oko babino,saberi se malo... ;-) ima i drugih deckiju sto si se prihvatila samo jednog.. :)
chuchumbamayumbe

#35 Re: Zašto muški uvijek polažu prava na svoje bivše?

Post by chuchumbamayumbe »

Gang Evil wrote:karalina,imas fino ime.. ;-) nije ni cudo sto te taj lik zove,usladilo mu se... :-D i ja bih da sam na njegovom mjestu...pa eto barem je bio iskren kad ti je rekao da ima drugu butre.. :lol: stvarno,ne mogu da vjerujem sta ljudi rade i jos pisu o tome...
jedna poslovica:"Bolje cutati i biti smatran glupim,nego progovoriti i to skroz pokazati"..

Karolina,oko babino,saberi se malo... ;-) ima i drugih deckiju sto si se prihvatila samo jednog.. :)
Kada shvatis da je Karolina dJecko zarobljen u telu zene (i obrnuto), mozda ce ti biti jasnije.
zastoqsviram

#36 Re: Zašto muški uvijek polažu prava na svoje bivše?

Post by zastoqsviram »

chuchumbamayumbe wrote:
Gang Evil wrote:karalina,imas fino ime.. ;-) nije ni cudo sto te taj lik zove,usladilo mu se... :-D i ja bih da sam na njegovom mjestu...pa eto barem je bio iskren kad ti je rekao da ima drugu butre.. :lol: stvarno,ne mogu da vjerujem sta ljudi rade i jos pisu o tome...

Kada shvatis da je Karolina dJecko zarobljen u telu zene (i obrnuto), mozda ce ti biti jasnije.
ko je dasa da ga izbavi iz ropstva... :D
Gang Evil

#37 Re: Zašto muški uvijek polažu prava na svoje bivše?

Post by Gang Evil »

zastoqsviram wrote:
chuchumbamayumbe wrote:

ko je dasa da ga izbavi iz ropstva... :D
ma za to nikad nije bio problem,mi smo hrabar narod,zeljni izazova.. :D u svakom Bosancu kuca junacko srce,svi su zeljni dokazivanja,pa tako i nju da izbave iz ropstva.. :D :D
Gang Evil

#38 Re: Zašto muški uvijek polažu prava na svoje bivše?

Post by Gang Evil »

ko god da se javi,nece se izgleda razocarati...karolina je zvijer od djevojke.. :thumbup: treba vise ovakvih.. :dance:
Gang Evil

#39 Re: Zašto muški uvijek polažu prava na svoje bivše?

Post by Gang Evil »

a sto se tice Karolininog momka,momak je stvarno nesebican... :dance:
mogao je on biti samo Karolinin,ali to mu savjest ne da... :mrgreen:
on se sigurno drzi one "zasto jednu unesreciti,kad mozes tolike usreciti" :D
neprilagodjena

#40 Re: Zašto muški uvijek polažu prava na svoje bivše?

Post by neprilagodjena »

Karolina_ina wrote:Prekinula sam sa dečkom prije 3 mjeseca. Otišao je raditi na more i javlja mi se od prekida u prosjeku svakih 10-ak dana do 2 tjedna. Uvijek sa pitanjima pa jel imaš dečka? kako život' jesi dala još ta 2 ispita na faxu...on kao nema curu i tak..par puta smo se našli i ono...jel :-) (to je bilo prije mora)..i ja sam mu rekla da to nema smisla da to nisam nikad radila i da kad je jednom gotovo-meni je zauvijek gotovo. No, on se i dalje javljao. Jutros me nazvao kao hoćemo se naći i ja budala pristanem. nakon što je pao sex, on mi kaže kako ima curu (da ju je imao još prije mora, dakle varao ju sa mnom),ali bi se i dalje sa mnom nalazio jer sam mu ja najbolja dosad,al zna da ne bi išlo da se pomirimo. Prvo se meni javio kad je došao (dobio je i otkaz) i meni se javio prije nego curi. Uglavnom, zašto me stalno zove ako sam mu rekla da mi se ne javlja? znači li to da mu je još stalo? da me nije prebolio? da želi samo sex? Ali rekla sam mu da nam je ovo zadnji put, ne znam ali meni je sve ovo bolno. :sad: (uvijek je zvao sa skrivenog broja pa tako i danas)

Da li ste vi imali sličnog iskustva? I kako je završilo? ;-)

i tako muški polažu prava na bivše, a mi na njih ne smijemo..

Meni se cini da si ti njemu na pocetku dala do znanja da nezelis nikakav kontakt sa njim om bi tebe pustio namiru.
Sad on garant misli da bi tu opet moglo biti sexa jer ti popustas,
na jednoj strani ima tebe a na drugoj strani curu :-) :-) :-)
Kjajević Majko

#41 Re: Zašto muški uvijek polažu prava na svoje bivše?

Post by Kjajević Majko »

ljubav_aha wrote:eh,upravo tako,pokusah naci definiciju termnina za zenu kao je tako univerzalna,ali ga NEMA,zasto :?:
Prekomplikovane da bi bilo univerzalne... :D
ljubav_aha

#42 Re: Zašto muški uvijek polažu prava na svoje bivše?

Post by ljubav_aha »

Kjajević Majko wrote:
ljubav_aha wrote:eh,upravo tako,pokusah naci definiciju termnina za zenu kao je tako univerzalna,ali ga NEMA,zasto :?:
Prekomplikovane da bi bilo univerzalne... :D
ah,ne kazu bez razloga,kako su muskraci vise jednostavni,ili prosto receno,manje komplikovani :lol: valjda im je zato lakse biti univrzalcima,jer mi univerzlane i komplikovan u isto vrijeme nismo najbolja kombinacija,jel'tako,aha ;-)
Al_Pekone

#43 Re: Zašto muški uvijek polažu prava na svoje bivše?

Post by Al_Pekone »

Hoćeš na kafu ?
Kjajević Majko

#44 Re: Zašto muški uvijek polažu prava na svoje bivše?

Post by Kjajević Majko »

babyline wrote:(off topic- kandidiram se za univerzalnu :-)
Javi se na PM za kvalifikacijski. :-)
ljubav_aha

#45 Re: Zašto muški uvijek polažu prava na svoje bivše?

Post by ljubav_aha »

Al_Pekone wrote:Hoćeš na kafu ?
dobra kafa i odlicno drustvo,uvijek ZA ,hvala :)
anais_nin

#46 Re: Zašto muški uvijek polažu prava na svoje bivše?

Post by anais_nin »

Al_Pekone wrote:Hoćeš na kafu ?
Peko jes to ti? :D :D :D :D :D
anais_nin

#47 Re: Zašto muški uvijek polažu prava na svoje bivše?

Post by anais_nin »

To je to.
@chumba molila bih te da pripazis malo na nacin na koji se izrazavas :)
*mima*

#48 Re: Zašto muški uvijek polažu prava na svoje bivše?

Post by *mima* »

Karolina_ina wrote:Prekinula sam sa dečkom prije 3 mjeseca. Otišao je raditi na more i javlja mi se od prekida u prosjeku svakih 10-ak dana do 2 tjedna. Uvijek sa pitanjima pa jel imaš dečka? kako život' jesi dala još ta 2 ispita na faxu...on kao nema curu i tak..par puta smo se našli i ono...jel :-) (to je bilo prije mora)..i ja sam mu rekla da to nema smisla da to nisam nikad radila i da kad je jednom gotovo-meni je zauvijek gotovo. No, on se i dalje javljao. Jutros me nazvao kao hoćemo se naći i ja budala pristanem. nakon što je pao sex, on mi kaže kako ima curu (da ju je imao još prije mora, dakle varao ju sa mnom),ali bi se i dalje sa mnom nalazio jer sam mu ja najbolja dosad,al zna da ne bi išlo da se pomirimo. Prvo se meni javio kad je došao (dobio je i otkaz) i meni se javio prije nego curi. Uglavnom, zašto me stalno zove ako sam mu rekla da mi se ne javlja? znači li to da mu je još stalo? da me nije prebolio? da želi samo sex? Ali rekla sam mu da nam je ovo zadnji put, ne znam ali meni je sve ovo bolno. :sad: (uvijek je zvao sa skrivenog broja pa tako i danas)

Cuj muski polazu pravo na bivse :shock: Nidje veze........i tebi se milo sexat sa njim.....mani suplje......Ako si prekinula sa njim.....zasto mu se javljas.....ako zove sa skrivenog broja....prekines.....Tako jednostavno...
Panthera

#49 Re: Zašto muški uvijek polažu prava na svoje bivše?

Post by Panthera »

Karolina ja navijam za tebe :-D princip je princip al dobar sex je dobar sex :-D
Kad ti dojadi il nadjes jednako zadovoljstvo u drugom, neces se vise ni javljat na prikrivene...ovo iz iskustva, ustvari javljaj se na prikrivene ja fulio jednom pravo dobar posao sto se nisam javljao poslije ljudi rekli mi te trazili trazili zvali, a ti se nejavljas pa morali drugog angazovat..
njeka

#50 Re: Zašto muški uvijek polažu prava na svoje bivše?

Post by njeka »

:roll: :roll: Draga,nemoj ovo više nikome pričati do kraja života!! :x
Uvijek se trudim biti na ženskoj strani,ali to je ponekad prosto nemoguće!
Post Reply