Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
i da, kad vidim drotove, ovo: http://uk.youtube.com/watch?v=XLM1E_HZkTg
svakako se ne vozim brzo, al opet usporim i "malo" otvorim prozor(cisto iz postovanja prema drotovima)
Last edited by _tulumba_ on 18/07/2008 16:34, edited 2 times in total.
jebo ti on mater!
sto moras provocirat i na podforumu auto?
ja izbjegavam podforum politika da se nebi nerviro zbog debila poput tebe a ti pocnes srat i ovde.
jebo ti on mater!
sto moras provocirat i na podforumu auto?
ja izbjegavam podforum politika da se nebi nerviro zbog debila poput tebe a ti pocnes srat i ovde.
Ignore, vidis da je neki luzer koji moli za bilo kakav oblik paznje.
Meni je pun klinac ljudi na poslu, slusam ih cijeli dan, pa onda dodjem kuci, zena, djeca, vriska, cika, ovo-ono, jedini trenutci tisine su dok se vozim na posao i sa posla.
Znaci, muziku ne slusam u autu, samo slusam zvuk motora i uzivam u tisini.
Plocicu nosim sa sobom jedino kada pichim na duzu relaciju, ovo po gradu, NIKAD.
amrica wrote:Pitanje je: Sta SLUSATE u autu?
A vi se gadjate video linkovima???? To znaci da imate neki monitor u autu i gledate spotove? A vozi automatski pilot?
amrica wrote:Pitanje je: Sta SLUSATE u autu?
A vi se gadjate video linkovima???? To znaci da imate neki monitor u autu i gledate spotove? A vozi automatski pilot?
Normalno, ja gledao pimp my ride i ugradio sebi xBox u gepek pa stavio u pretinac 13" lcd monitor.
Posto sam driver mogu istovremeno gledat TV i vozit, meni to nije problem. Fol je ne voziti ispod 90 u gradu, i biti agresivan, da se ostali sklone. I tako gledam filmove i vozim.
madner wrote:Fol je ne voziti ispod 90 u gradu, i biti agresivan, da se ostali sklone. I tako gledam filmove i vozim.
Ovo su moji pacijenti na semaforu. Već ih je nekoliko stravu saljevalo. Znaš kolika mi je kuketina ozada? Naravno nije po EURO normi i vezana je drito na šasiju. Bujrum, ja se ne sklanjam.
Bitno je da bas udara, jer uveliko pomaze da adekvatno pritisnem papucicu i zaobidjem prepreke
S obzirom da sam dobricina i zalazem se sa unaprjedjenje sigurnosti na drumu evo nekoliko skladbi koje ce vam pomoci da unaprijedite vjestinu voznje
Ovih dana obično The Police, žive snimke sa zadnje turneje, i Morcheebu. A 'najjakije' mi je odvrnuti 'Where The Streets Have No Name' na osam zvučnika... udjem u novu dimenziju (u tu svrhu mi posluže i Talking Heads - 'Burning Down The House').
Slabo fakat slusam muziku dok vozim. Volvo ima neki standard zvucni sistem, bezze mi skroz. To je jedina stvar sto mi nedostaje naspram golfa Obicno Tiesta pustim, dok cura pusta ovu nashu rock i pop scenu, sto klasiku sto ovo novokomponovano.