OPCINSKI IZBORI - KANDIDATI
- Luke Perry
#26 Re: Sidran - nosilac liste SDA
Ma jebo pisce. Zabavljaci ko i zongleri.
-
popajic
#27 Re: Sidran - nosilac liste SDA
Sve u nasoj politici ima svoju cijenu.Ovo je,ocito,period pojeftinjenja!
-
klixober
#28 Re: Sidran - nosilac liste SDA
Od proslih izbora..feral.tribune wrote:Zar je moguce ? Ne mogu da vjerujem ! Sludjen sam skroz .Kada sam cuo da je Fuad Muhic postao clan Paraginog HOS -a i HSP -a a Nijaz Durkaovic SBIH mislio sam da je to vrhunac egzibicionizma ...a sada i Markan .Eeeeeeeeeee jebi ga , izgleda da sa mnom nesto nije u redu .komeba wrote:Nikako mi nije jasno ko ce glasati za Muhameda Alaima,Dinu Konakovica,Bulenta Biscevica..Sta njih kvalifikuje za dobre kandidate? Ni u svom domenu-sportu,nisu uspjesni,kako ocekivati da ce biti dobri u politici.
A nakon sto je Marko Vesovic postao zastupnik SBiH,vise me nista ne moze razocarati.Avdo aferim!
http://www.parlamentfbih.gov.ba/bos/pre ... sovic.html
-
feral.tribune
#29 Re: Sidran - nosilac liste SDA
Ne znam . Meni ne . Dapace .Ljubitelj sam dobre kapljice .Ako nekome to smeta ,( a smeta garant ) to su na prvom mjestu Sidranovi ,, prijatelji ,, Alija , Mustafa i ostala skvadra .zlatiborka wrote:Sta to nekom smeta sto Sidran voli kapljicu. Volio je i prije, pa sta. Nije vise ni SDA sto je nekad bila, ni reis Ceric, vremena se mjenjaju, postajemo tolerantniji......
-
The__Doctor
#30 Re: Sidran - nosilac liste SDA
NI meni, ali glasace ljudi cim vide SDA nema veze ko je i sta je samo nek je iz voljene stranke....komeba wrote:Nikako mi nije jasno ko ce glasati za Muhameda Alaima,Dinu Konakovica,Bulenta Biscevica..Sta njih kvalifikuje za dobre kandidate? Ni u svom domenu-sportu,nisu uspjesni,kako ocekivati da ce biti dobri u politici.
A nakon sto je Marko Vesovic postao zastupnik SBiH,vise me nista ne moze razocarati.Avdo aferim!
- amrica
#31 Re: Sidran - nosilac liste SDA
feral.tribune wrote:Zar je moguce ? Ne mogu da vjerujem ! Sludjen sam skroz .Kada sam cuo da je Fuad Muhic postao clan Paraginog HOS -a i HSP -a a Nijaz Durkaovic SBIH mislio sam da je to vrhunac egzibicionizma ...a sada i Markan .Eeeeeeeeeee jebi ga , izgleda da sa mnom nesto nije u redu .komeba wrote:Nikako mi nije jasno ko ce glasati za Muhameda Alaima,Dinu Konakovica,Bulenta Biscevica..Sta njih kvalifikuje za dobre kandidate? Ni u svom domenu-sportu,nisu uspjesni,kako ocekivati da ce biti dobri u politici.
Ma ti si dobar, sa njima nesto nije u redu
- Gandalf
#32 Re: Sidran - nosilac liste SDA
E moj Sidrane - Šta ti bi
Ova zemlja je definitivno postala zemlja LUDOG , BLENTAVOG , NENORMALNOG

- Karadoz
#33 Re: Sidran - nosilac liste SDA
Ova zemlja ide po onoj poznatoj "cuvenog"generala HVO ..kako se ono zvase... a kze "Ko je jamio jamio je" a ja kazem a ko ima saMse da jami sto je preostalo jamit ce.. valja i Sidri nesto skelembesat za stare dane ... ruka drhti slabije se vidi ...Gandalf wrote:E moj Sidrane - Šta ti bi![]()
Ova zemlja je definitivno postala zemlja LUDOG , BLENTAVOG , NENORMALNOG
![]()
![]()
![]()
- chuchumbamayumbe
#34 Re: Sidran - nosilac liste SDA
Svi smo mi pederi...samo je pitanje cijene.
- Karadoz
#35 Re: Sidran - nosilac liste SDA
Lijepo je sto si iskren.. ali kakve veze ima tvoja ispovjed sa temom?chuchumbamayumbe wrote:Svi smo mi pederi...samo je pitanje cijene.
- Control panel
#36 Re: Sidran - nosilac liste SDA
ne cudi me nista sto je Sidran u SDA, niti sto je Lidija u SDP-u. Lidiju smatram normalnom zenom, a Sidrana ste mogli procijeniti iz njegovih kometara, odnosno sta je pisac hotio rijet. zato Sidrane
neka si se odo ali bajzi matere ti 
-
Ken Lee
#37 Re: Sidran - nosilac liste SDA
Fuj! (Mada se avdo uvlacio Aliji i toj raji i ranije...)
- Karadoz
#38 Re: Sidran - nosilac liste SDA
Pusti Avdu ne zna on ... http://www.plivazdravlje.hr/?section=ho ... 862&show=1 ...
-
homar
#39 Re: Sidran - nosilac liste SDA
Nije valjda da si akademiče Sidran pao na tako niske grane da se kandiduješ za općinskog vijećnika. Pa koliko drže do tebe u stranci SDA vidi se u ovakvoj kandidaturi, zar ti kao akademik nebi mogao da budeš neka veća "čivija u SDA" i u državi BiH. Očigledno su te našli u nekom nenormalnom stanju (nisi dovoljno popio) pa te prevarili, šta će biti kada se otrijezniš ili ti popiješ koju više. Avdo ti nam više trebaš kao književnik, nego kao neko ko ćumura i palamudi po nekim ustajalim hodnicima općinskog vijeća.
- Luke Perry
#40 Re: Sidran - nosilac liste SDA
Sidran je odavno u tim krugovima. Za Vesovica nisam znao.
- zlatiborka
#41 Re: Sidran - nosilac liste SDA
homar wrote:Nije valjda da si akademiče Sidran pao na tako niske grane da se kandiduješ za općinskog vijećnika. Pa koliko drže do tebe u stranci SDA vidi se u ovakvoj kandidaturi, zar ti kao akademik nebi mogao da budeš neka veća "čivija u SDA" i u državi BiH. Očigledno su te našli u nekom nenormalnom stanju (nisi dovoljno popio) pa te prevarili, šta će biti kada se otrijezniš ili ti popiješ koju više. Avdo ti nam više trebaš kao književnik, nego kao neko ko ćumura i palamudi po nekim ustajalim hodnicima općinskog vijeća.
- chuchumbamayumbe
#42 Re: Sidran - nosilac liste SDA
Ako vec sam nisi shvatio onda zaista nema smisla da ti bilo sta objasnjavam.Karadoz wrote:Lijepo je sto si iskren.. ali kakve veze ima tvoja ispovjed sa temom?chuchumbamayumbe wrote:Svi smo mi pederi...samo je pitanje cijene.
- amrica
#43 Re: Sidran - nosilac liste SDA
Tek sad vidjeh u Oslobodjenju, ima jos interesantnih kandidata ispred SDP: Alen Islamovic, Kemal Monteno, Mirza Varesanovic, Dzelaludin Muharemovic....
Sto bi se reklo, svak' svog fuzbalera ima
-
ek
#44 Re: Sidran - nosilac liste SDA
Ali oni su svi dobri jer su u SDP-u, a ne u SDA.amrica wrote:Tek sad vidjeh u Oslobodjenju, ima jos interesantnih kandidata ispred SDP: Alen Islamovic, Kemal Monteno, Mirza Varesanovic, Dzelaludin Muharemovic....
-
Nancy Drew
#45 Re: Sidran - nosilac liste SDA
...
Last edited by Nancy Drew on 10/02/2009 11:01, edited 1 time in total.
- amrica
#46 Re: Sidran - nosilac liste SDA
dobro si to, Kike je u SDP, zaboravih ga napisati
- zgembo_sa
#47 Re: Sidran - nosilac liste SDA
Hahahaha joj stomak ce me zabolit od smijehaNancy Drew wrote:Nekom Sidran ... nekom ... Kike budalike.
-
zlatan01
#48 Re: Sidran - nosilac liste SDA
Narod bira, mozda ne najbolje ali svakako one koji se cine najboljima. Meni se cini da SDA stavi medvjeda za kandidata opet bi pobijedila...Ali ako tako nas narod zeli...bujrum, uzivajte...The__Doctor wrote:NI meni, ali glasace ljudi cim vide SDA nema veze ko je i sta je samo nek je iz voljene stranke....komeba wrote:Nikako mi nije jasno ko ce glasati za Muhameda Alaima,Dinu Konakovica,Bulenta Biscevica..Sta njih kvalifikuje za dobre kandidate? Ni u svom domenu-sportu,nisu uspjesni,kako ocekivati da ce biti dobri u politici.
- chuchumbamayumbe
#49 Re: Sidran - nosilac liste SDA
Ma jok ba, kakav Kemo, Mirza, Muharemovic, dze ce oni valjati...ek wrote:Ali oni su svi dobri jer su u SDP-u, a ne u SDA.amrica wrote:Tek sad vidjeh u Oslobodjenju, ima jos interesantnih kandidata ispred SDP: Alen Islamovic, Kemal Monteno, Mirza Varesanovic, Dzelaludin Muharemovic....
- Liberalism
#50 Re: Sidran - nosilac liste SDA
Zar je to nesto cudno?ek wrote:Ali oni su svi dobri jer su u SDP-u, a ne u SDA.amrica wrote:Tek sad vidjeh u Oslobodjenju, ima jos interesantnih kandidata ispred SDP: Alen Islamovic, Kemal Monteno, Mirza Varesanovic, Dzelaludin Muharemovic....