Evo moje makine!
Koja se od vaših makina može nositi sa ovim podacima?
Moderators: _BataZiv_0809, anex

AdNaN88 wrote:Trenutno nistaali posto vidim da se neki razumiju u cijene zanima me sta bi uzeli za nekih 7000KM.Dakle prije nepunih 10 dana sam polozio i za pocetak zelim uzeti neko auto,znaci ni dobro a ni lose
neka sredina.Pa bi molio ove sto se razumiju da mi predloze sta da uzmem samo nemojte Golfa 2 svega vam nekako mi je rijetko to auto u BIH
![]()
![]()
i ne bi volio ona zenska auta tipa bubice nekakve i fordici
![]()
eto pozz svima.
madner wrote:Uzmi Alfu 155 2.5, ako prezivis prvu godinu dvije neces zazalit.
Ne bih ti znao rijec za cijenuAdNaN88 wrote:madner wrote:Uzmi Alfu 155 2.5, ako prezivis prvu godinu dvije neces zazalit.
![]()
drug imas li kakav link da malo bolje pogledam o njoj i koliko je otprilike cijena ocuvane alfe?
CLIO wrote:AdNaN88 wrote:Trenutno nistaali posto vidim da se neki razumiju u cijene zanima me sta bi uzeli za nekih 7000KM.Dakle prije nepunih 10 dana sam polozio i za pocetak zelim uzeti neko auto,znaci ni dobro a ni lose
neka sredina.Pa bi molio ove sto se razumiju da mi predloze sta da uzmem samo nemojte Golfa 2 svega vam nekako mi je rijetko to auto u BIH
![]()
![]()
![]()
eto pozz svima.
Dodaj jos 2-3 milje i kupi Peugeot 206 ili 307.
seat ibiza 1.4AdNaN88 wrote:Trenutno nistaali posto vidim da se neki razumiju u cijene zanima me sta bi uzeli za nekih 7000KM.Dakle prije nepunih 10 dana sam polozio i za pocetak zelim uzeti neko auto,znaci ni dobro a ni lose
![]()
![]()
![]()
eto pozz svima.
Imal sta zenstvenije?dottore wrote:seat ibiza 1.4AdNaN88 wrote:Trenutno nistaali posto vidim da se neki razumiju u cijene zanima me sta bi uzeli za nekih 7000KM.Dakle prije nepunih 10 dana sam polozio i za pocetak zelim uzeti neko auto,znaci ni dobro a ni lose
![]()
![]()
![]()
eto pozz svima.
525 tdsAdNaN88 wrote:Trenutno nistaali posto vidim da se neki razumiju u cijene zanima me sta bi uzeli za nekih 7000KM.Dakle prije nepunih 10 dana sam polozio i za pocetak zelim uzeti neko auto,znaci ni dobro a ni lose
![]()
![]()
![]()
eto pozz svima.
Jedini je problem sto trosi 17 u gradu i sto postoje u Sa samo 2-3, koliko sam ja upoznatmadner wrote:Samo nemoj nista osim 2.5 uzmat, tu nema nepouzdane elektronike.
Pa covjek je ljepo rekao da nece Golfa nego nesto unikatno do 7000.VR6 wrote:Jedini je problem sto trosi 17 u gradu i sto postoje u Sa samo 2-3, koliko sam ja upoznatmadner wrote:Samo nemoj nista osim 2.5 uzmat, tu nema nepouzdane elektronike.