test01 wrote:Ne znam na sta si tacno mislio pod "nauciti",ali kriza se sve vise siri na musku populaciju,htjeli to priznati ili ne.pape wrote:@test01, .... ne sekiraj se, ... naucit ces.
![]()
Do tada, .... budi vrijedan, .......
Uvijek stativa?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
test01 wrote:Ne znam na sta si tacno mislio pod "nauciti",ali kriza se sve vise siri na musku populaciju,htjeli to priznati ili ne.pape wrote:@test01, .... ne sekiraj se, ... naucit ces.
![]()
Do tada, .... budi vrijedan, .......
suti bonamaccarona wrote:oni pricaju svakome i kad ne dobiju![]()
![]()
![]()
![]()
Pas koji laje ne ujeda... A za dobrim se konjem prašina diže...maccarona wrote:oni pricaju svakome i kad ne dobiju![]()
![]()
![]()
![]()
od danas odbijam i kafemaccarona wrote:ma kostrijesi sesamo mu ne daj
a sta tomaccarona wrote:ma kostrijesi sesamo mu ne daj
Potpisujem. Tu si 100% upravu!Daphna wrote:Pas koji laje ne ujeda... A za dobrim se konjem prašina diže...maccarona wrote:oni pricaju svakome i kad ne dobiju![]()
![]()
![]()
![]()
maccarona wrote:ono sto ti vise nemas![]()
davati i zaiskatianais_nin wrote:ja vala ne dam nikome![]()
![]()
za mene seks nije nesto sto se DAJE
da se nakon intimnosti s nekim osjecam kao da sam nesto dala ili da mi je nesto uzeto znala bih da sam negdje kiksala
![]()
ne mogu govoriti u ime svih zena, ali znam zasto ja ne shvatam seks olako....meni nije bitna forma "veze", ali mi jesu bitne emocije i osjecaj povjerenja...bez toga nista djidji midjipoznajem sebe dovoljno da znam da sve mimo toga ide kontra onog ko sam i u sta vjerujem...i to nema nikakve veze sa moralom, svak ima pravo da bira seksualne partnere po svojim mjerilima, onom sto njemu/njoj pase...
i moram priznati da mi je uvijek bio neshvatljiv i pomalo antipatican taj izraz "davanja" kao nesto sto obiljezava seksualnu aktivnost, ali samo iz perspektive zene
d2 wrote:volim seks i rado ga se sjecam
Baš me čudi što bi se okrenula i otišla,ostavljajući te bez odgovora na ovo filozofsko pitanje!!!test01 wrote:Ne bih htio biti vulgaran,a nije mi izrazavanje jaca strana,a bogami mogo bi bit i banovan.
Naime,drugim rjecima,zasto zene sve teze daju? Znate vec sta.
Jeli u pitanju sram ili sama zenska fizionomija ili zenska priroda koja hoce prvo jaku emocionalnu vezu ili barem vezicu pa tek onda ....
Da ovo pitam neku koju slabo poznajem odmah bi prekinula razgovor i okrenula se.
nisi im ponudio srce .......BarbaDue wrote:U pravu si, meni prije dvije godine dale dvije. Prosle godine mi dala jedna, a ove godine ni jedna.test01 wrote:Ne bih htio biti vulgaran,a nije mi izrazavanje jaca strana,a bogami mogo bi bit i banovan.
Jeli u pitanju sram ili sama zenska fizionomija ili zenska priroda koja hoce prvo jaku emocionalnu vezu ili barem vezicu pa tek onda ....
Da ovo pitam neku koju slabo poznajem odmah bi prekinula razgovor i okrenula se.
Dje ce ti dati kad si djuturumBarbaDue wrote: U pravu si, meni prije dvije godine dale dvije. Prosle godine mi dala jedna, a ove godine ni jedna.
test01 wrote:Ne bih htio biti vulgaran,a nije mi izrazavanje jaca strana,a bogami mogo bi bit i banovan.
imas listu telefona ?mojgrad wrote:Ima ih i jednih i drugih pa izvoli sta ti vise odgovara..