Međeđa (koja me uvijek podsjeti a nadrealiste "utece međeđa")... nalazi se nekoliko kilometara nizvodno od Gorazda... i na tom pordrucju vec odavno "ne tece Drina", vec je tu jezero HE u visegradu, koje pokriva ogromno podrucje, tacnije nulta tacka mu je haman pa u centru gorazda. Nije samo problem u tim kesama, flasama i drugom smecu koje se nalazi tu... mozda je cak i veci problem mulj koji se godinama natalozio na dnu jezera, jer ono nikad nije ocisceno u posljednjih 20ak godina, tako da jezero i nije bas mjesto ribolov posebno kad probas ribu ulovljenu u jezeru lijepo ima miris mulja...
nisam bas ribar, ali probaj sta upecati uzvodo gdje tece voda kad je drina u pitanju, ili probaj otici na Lim, kazu da tamo ima pastrmke i mladice... Rijeku Pracu ne bih preporucio ako se ne poznaje teren jer ima miniranih podrucja, pa da ne bi odletio u havu...
Turisticke destinacije... sta da kazem na to... splavarenje je zaista ugodjaj... bude dana kad se dnevno od ustikoline do gorazda spusti po 7 splavova... a sto se tice obala rijeke na tom podrucju... izuzetno su ciste... nema divljih deponija na tom dijelu (ustikolina-gorazde), a u zadnjih par godina... sve manje i raja baca smece okolo... velika vecina pokupi svoje i baci u kontejner...

, da bih prokuzio o cemu se tudina kod tebe radi. I jos samo ovo, pa nisu svi ovako "produhovljeni" samo sam ja, jbg...