BiH naljepnice - gdje kupiti !?
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
Eborg
#26 Re: BiH naljepnice - gdje kupiti !?
Kao shto rekoh...

- amrica
#27 Re: BiH naljepnice - gdje kupiti !?
Francuski je zvanicni svjetski jezik za dokumenta, bar za vecinu, ne da mi sada gledati sta pise na novoj vozackoj, ali na staroj pisalo Permis de conduire, fino je eborg napisao, nacrtao ... diplomatski kod.
- mayab
#28 Re: BiH naljepnice - gdje kupiti !?
Samo da znate da je velicina i zgled naljepnice drzave odredjena propisom, drot vas vani moze zezati ,ako zeli, ako nije propisna, dakle na bijeloj podlozi, a i velicina je bitna!Najbolje rjesenje je magnetna ali da izgleda kako treba(po pravilima!)
-
za_sada_bez_dobrog_nicka
#29 Re: BiH naljepnice - gdje kupiti !?
Kupi dvije - tri...DoradO wrote:et ljudovi nasao sam ovu na stupu ... magnetna 3.10 KM jest da je bijela i da nije po mom ukusu al haj ... cim se vratim skinem je i cao ... samo ako neko ne skonta da je magnetna i ne skine je prije mene![]()
-
za_sada_bez_dobrog_nicka
#30 Re: BiH naljepnice - gdje kupiti !?
Ima onaj CD frizeraj gdje garantovano ne koriste varakinu...Eborg wrote:dnaxy wrote:Ista se mozhe primijeniti i na restoranima,cvjecarama,prodavnicama i sl. kao certifikat/garant da strane diplomate tu mogu sigurno kupovati i obavljati svoje poslove (npr. ona cvjecara u Alipashinoj ili hotel "Pahuljica" na Vlashicu)...
- Gorštak
#31 Re: BiH naljepnice - gdje kupiti !?
Slažem semayab wrote:Samo da znate da je velicina i zgled naljepnice drzave odredjena propisom, drot vas vani moze zezati ,ako zeli, ako nije propisna, dakle na bijeloj podlozi, a i velicina je bitna!Najbolje rjesenje je magnetna ali da izgleda kako treba(po pravilima!)
-
Eborg
#33 Re: BiH naljepnice - gdje kupiti !?
Np...dnaxy wrote:hvala Eborg