dodik i zastava bih

bihmak

#26 Re: dodik i zastava bih

Post by bihmak »

ljudi dosta je dodikiovidh budalestinja..dok vi pricarte o njemu i njegovim ispadima istovremeno dajete mu krila, tako da i dalje "ohrabren" nastavlja(jos dublje)
Dodik se mora ignorisati-pusti budalu neka tuce praznu slamu-kada on vidi da ga nike neslusa popustice tu svoju taktiku...
Po meni su krivi i mediji koji svaki put zaprepascenji "vriste" Dodik ovo, Dodik ono..oni se trebaju ponasati malo ironicno i vise ga ismijavati. Steta sto nemamo nikakvih satiricnih emisija, siguran sam Dodik bi imao svoju stalnu rubriku.. :-D
klixober

#27 Re: dodik i zastava bih

Post by klixober »

bihmak wrote:ljudi dosta je dodikiovidh budalestinja..dok vi pricarte o njemu i njegovim ispadima istovremeno dajete mu krila, tako da i dalje "ohrabren" nastavlja(jos dublje)
Dodik se mora ignorisati-pusti budalu neka tuce praznu slamu-kada on vidi da ga nike neslusa popustice tu svoju taktiku...
Po meni su krivi i mediji koji svaki put zaprepascenji "vriste" Dodik ovo, Dodik ono..oni se trebaju ponasati malo ironicno i vise ga ismijavati. Steta sto nemamo nikakvih satiricnih emisija, siguran sam Dodik bi imao svoju stalnu rubriku.. :-D
Lako je biti satirican u normalnoj zemlji,ali u zemlji u kojoj su se desili najgori ratni zlocini i genocid,nakon presude medunarodnog suda u Hagu da se desio genocid u Srebrenici,kada Dodik izade na press konferenciju i kaze "to nije bio genocid",onda se sa tim ne mozes zajebavati,nego trebas biti svjestan da ovakvi ljudi zavode narode u crno i vode u nove ratove.
sesalmir

#28 Re: dodik i zastava bih

Post by sesalmir »

Prpa.ba

#29 Re: dodik i zastava bih

Post by Prpa.ba »

Polako odose pare od Telekoma na raznorazne lobisticke agencije i marketinske promocije Do-dicka, sabur. Doci ce maca na vratanca :)
Maraschino

#30 Re: dodik i zastava bih

Post by Maraschino »

On, krmak mislio da je Trebinje u Srbiji.
:x :x
bihmak

#31 Re: dodik i zastava bih

Post by bihmak »

hoo.de
komeba wrote:
bihmak wrote:ljudi dosta je dodikiovidh budalestinja..dok vi pricarte o njemu i njegovim ispadima istovremeno dajete mu krila, tako da i dalje "ohrabren" nastavlja(jos dublje)
Lako je biti satirican u normalnoj zemlji,ali u zemlji u kojoj su se desili najgori ratni zlocini i genocid,nakon presude medunarodnog suda u Hagu da se desio genocid u Srebrenici,kada Dodik izade na press konferenciju i kaze "to nije bio genocid",onda se sa tim ne mozes zajebavati,nego trebas biti svjestan da ovakvi ljudi zavode narode u crno i vode u nove ratove.
a sta trebamo sad da radimo, da kukamo sto dodik radi to sto radi-kukamo otkako je dosao na vlast pa imali nade za boljitak??
ohr&Co. mirno posmatraju a mi se ljutimo i tuzimo..
nekazem ja da je normalno to sto on radi i da je meni svejedno ali nemozemo nista postici--Dodik hoce samo provokaciju.
zlatiborka

#32 Re: dodik i zastava bih

Post by zlatiborka »

Prpa.ba wrote:Polako odose pare od Telekoma na raznorazne lobisticke agencije i marketinske promocije Do-dicka, sabur. Doci ce maca na vratanca :)
I rafinerija Bosanski Brod, i avion, i one zgradurine u Banja Luci ispred kojih je zabranjeno protestirati.....

Nakupilo se aferima, haj haj....sve to lagano stize na naplatu.....debeli gubi zivce, ovako se ponasa samo krkan.....

Nicija nije do zore sjala....
klixober

#33 Re: dodik i zastava bih

Post by klixober »

bihmak wrote:hoo.de
komeba wrote:
a sta trebamo sad da radimo, da kukamo sto dodik radi to sto radi-kukamo otkako je dosao na vlast pa imali nade za boljitak??
ohr&Co. mirno posmatraju a mi se ljutimo i tuzimo..
nekazem ja da je normalno to sto on radi i da je meni svejedno ali nemozemo nista postici--Dodik hoce samo provokaciju.
Ne treba kukati,nego za sve psotoji lijek.Fino se Dodikovi koalicioni partneri SDA i SBiH povuku iz entitetske vlade,padne vlada RS,SNSD ce se povuci iz drzavne vlade,padne drzavna vlada.Tako ce ostati sve dok se OHR ne uozbilji i dok Lajcak ne pocne sankcionisati Dodikove provokacije.Ovako vise ne moze..
bravar_je_ziv

#34 Re: dodik i zastava bih

Post by bravar_je_ziv »

Ne treba kukati,nego za sve psotoji lijek.Fino se Dodikovi koalicioni partneri SDA i SBiH povuku iz entitetske vlade,padne vlada RS,SNSD ce se povuci iz drzavne vlade,padne drzavna vlada.Tako ce ostati sve dok se OHR ne uozbilji i dok Lajcak ne pocne sankcionisati Dodikove provokacije.Ovako vise ne moze..[/quote]
i jos da nam roda donese bebu,sda i zgrabih da to urade,e staremi prije roda bebu donese,sve je to dogovor hareta i dode,neka se zatalasa kao i obicno prije izbora,a mi i dalje pusimo iste fore
Prpa.ba

#35 Re: dodik i zastava bih

Post by Prpa.ba »

zlatiborka wrote:Nakupilo se aferima, haj haj....sve to lagano stize na naplatu.....debeli gubi zivce, ovako se ponasa samo krkan.....

Dodik je jako inteligentan krkan. Pametno je vidio da moze obaviti svoj "posao" (citaj: enromno bogacenje sebe i svojih pajdasa) ako se "presalta" na radikalne izjave, najave radikalnih djelovanja i slicne dnevnopoliticke aktivnosti. Eh, sada bi neko povukao paralelu sa Karadzicem onomad u parlamentu. "Caka" je u tome sto je onaj ratni zlocinac iza sebe imao krnju JNA i krnju Jugoslaviju, te nesposobne Bosnjake nasuprot. Ovaj jado opet ima nesposobne Bosnjake nasuprot, ali nema JNA i ima Srbiju koja kuburi sama sa sobom :D Jedino sto Dodika drzi u zivotu je to sto je (opet pametan potez) unajmio nekakve lobisticke i marketinske agencije koje mu kreiraju "agendu" i najvjerovatnije planiraju ove "gafove" kako bi ispalo da on necim skodi "onima tamo". Vecina Srba rezonuje "jooj sto im je suknuo, bacio zastavu BiH na pod" i jos ako se koji s nase strane upeca pa pocne odgovarati na te gluposti, sreci nema kraja. Jedini Harisov potez ( :roll: ) koji podrzavam jeste taj da suti (zasad) na (skoro) sve Dodikove ispade. U protivnom bi hranio trolla.(*) Tako da jos samo treba poceti ignorisati Dodika kako po forumima, tako i po dnevnopolitickoj prici sa rajom, u medijima itd. Kada vidi da vise nista ne pali, eto Mihaljice :oops: :D

(*)- ne sumnjam u to da ce Hare i Dodo poceti rasprave o RS-u i BiH pred izbore. Ipak su jedan drugog i doveli na vlast. (uz pripomoc Suljketa i poslovicno pasivnog Zlaju :D )
Real Khan

#36 Re: dodik i zastava bih

Post by Real Khan »

bravar_je_ziv wrote:Ne treba kukati,nego za sve psotoji lijek.Fino se Dodikovi koalicioni partneri SDA i SBiH povuku iz entitetske vlade,padne vlada RS,SNSD ce se povuci iz drzavne vlade,padne drzavna vlada.Tako ce ostati sve dok se OHR ne uozbilji i dok Lajcak ne pocne sankcionisati Dodikove provokacije.Ovako vise ne moze..
i jos da nam roda donese bebu,sda i zgrabih da to urade,e staremi prije roda bebu donese,sve je to dogovor hareta i dode,neka se zatalasa kao i obicno prije izbora,a mi i dalje pusimo iste fore[/quote]

:thumbup: Upravo tako, pred same izbore će Mile Ronhill ako treba go da se skine samo da isprovocira rekcije koje će pojačati granice torova... :D
nihoniho

#37 Re: dodik i zastava bih

Post by nihoniho »

eee niko sretniji od lepog hareta...
Real Khan

#38 Re: dodik i zastava bih

Post by Real Khan »

nihoniho wrote:eee niko sretniji od lepog hareta...
Ma ja...sad će Hare "njemu šuknut", a njih obojica svima nama (i Bošnjacima, i Srbima, i Hrvatima, a pogotovo "ostalim").
Blago ti je nama...
mostarac

#39 Re: dodik i zastava bih

Post by mostarac »

Predizborno vrijeme ili ne ovo je stvar na koju prije svega treba da reaguju pravosudni organi jer po Clanu 6. Zakona o zastavi BiH:
"Nepoštovanje zastave Bosne i Hercegovine predstavlja kaznjivo djelo. "

zatim predizborno vrijeme ili ne ovo je najveci gaf jednog politicara napravljen od rata. Cak ni Paravac i Sarovic i Ivo Miro Jovic nisu gazili zastavu BiH i nisu bili tako hrabri. Ako Lajcak na ovo ne reaguje onda je bolje da ga i nema. Ovaj cin ne samo da zasluzuje smjenu nego je i krivicno djelo i za njega se moze dobiti zatvorska kazna. Na ovo treba da reaguje cijela BiH i ovo je direktno ponizenje ove zemlje i ovo ne smije proci neopazeno pa da je 100 puta izborna kampanja. Sutra ce zapaliti cijelo selo i to pred kamerama i reci cemo da se ne treba reagovati jer je predizborna kampanja. Ovo ne smije proci nekaznjeno i svi ljudi koji vole BiH trebaju zbog ovog cina traziti od medjunarodne zajednice smjenu ovog umno poremecenog manijaka.
klixober

#40 Re: dodik i zastava bih

Post by klixober »

mostarac wrote:Predizborno vrijeme ili ne ovo je stvar na koju prije svega treba da reaguju pravosudni organi jer po Clanu 6. Zakona o zastavi BiH:

zatim predizborno vrijeme ili ne ovo je najveci gaf jednog politicara napravljen od rata. Cak ni Paravac i Sarovic i Ivo Miro Jovic nisu gazili zastavu BiH i nisu bili tako hrabri. Ako Lajcak na ovo ne reaguje onda je bolje da ga i nema. Ovaj cin ne samo da zasluzuje smjenu nego je i krivicno djelo i za njega se moze dobiti zatvorska kazna. Na ovo treba da reaguje cijela BiH i ovo je direktno ponizenje ove zemlje i ovo ne smije proci neopazeno pa da je 100 puta izborna kampanja. Sutra ce zapaliti cijelo selo i to pred kamerama i reci cemo da se ne treba reagovati jer je predizborna kampanja. Ovo ne smije proci nekaznjeno i svi ljudi koji vole BiH trebaju zbog ovog cina traziti od medjunarodne zajednice smjenu ovog umno poremecenog manijaka.
Slazem se :thumbup:
vratnik

#41 Re: dodik i zastava bih

Post by vratnik »

da li ce se iko sjetiti da ovo posalje OHR-u... Ne bi me cudilo da sve zavrsi na kokodakanju.
Polynesian

#42 Re: dodik i zastava bih

Post by Polynesian »

Hebo vas Mile, kako vam ne dosadi...

Mnogo toga imaju BH političari u rukama da ga hebu u zdrav mozak, ali ne oni se opterećuju što Mile zvani debilćić, baca BH zastavu . Rafinerija i ostalo, ma nebitno.... ali to njega boli, zato se vako navukao na TI.

Da priupitam modove, morel, za Mileta, udruženi topic ??? ( ako već ne može, posbean pdf :mrgreen: )
Znate kako ono ide, sve smeće u jednu kantu, iz više dijelova, da se ne razbacuje okolo po ljepom dvorištu :)
scooter21ba

#43 Re: dodik i zastava bih

Post by scooter21ba »

Polynesian wrote:Hebo vas Mile, kako vam ne dosadi...

Mnogo toga imaju BH političari u rukama da ga hebu u zdrav mozak, ali ne oni se opterećuju što Mile zvani debilćić, baca BH zastavu . Rafinerija i ostalo, ma nebitno.... ali to njega boli, zato se vako navukao na TI.

Da priupitam modove, morel, za Mileta, udruženi topic ??? ( ako već ne može, posbean pdf :mrgreen: )
Znate kako ono ide, sve smeće u jednu kantu, iz više dijelova, da se ne razbacuje okolo po ljepom dvorištu :)
prijatelju znas ono velike "face" padaju na malim stvarima
tako i ovo mala stvar ali moguce da ce prije preko ovoga biti kaznjen nego preko rafinerije telekoma i cega sve ne
Real Khan

#44 Re: dodik i zastava bih

Post by Real Khan »

mostarac wrote:Predizborno vrijeme ili ne ovo je stvar na koju prije svega treba da reaguju pravosudni organi jer po Clanu 6. Zakona o zastavi BiH:

Bravo! Prvi dio ti je odličan, jer treba da se vidi šta će učiniti tužilaštvo. Ako se ne pokrene postupak, onda tužilaštvo i sudstvo nam ne trebaju... Onda faktički možemo "preuzeti pravdu u svoje ruke..."
Ali, nešto najgore što se može desiti jeste da sad isfura Hare ili Tihi ili bilo koji drugi političar i počne putem Avaza kao da "brani Bosnu" i njenu zastavu... To je poenta priče o predizbornoj kampanji. Onaj vo iz Laktaša treba dobiti po rogovima, ali ne prosipanjem priče (demagogije) putem Avaza ili Vesele sveske. SUD MORA RADITI ili će se stvari oteti kontroli prije ili kasnije...
in33sa

#45 Re: dodik i zastava bih

Post by in33sa »

Da, svakako, Lajcak je tu da stiti drzavne simbole BiH :-)

Ko do sada nije shvatio da se Dodik pokriva onoliko koliko mu je jorgan dug, nece nikada ni shvatiti...

A ko ne konta analogiju, sta cu mu ja.

I dosadni ste sa temama o Dodiku, samo cekam temu "Dodik jutros pojeo jaje na oko, zasto jedno a ne dva?!?!". Pomirite se sa tim da je Dodik pod dirketnom zastitom "visih instanci", bice vam lakse svariti neke stvari.
Real Khan

#46 Re: dodik i zastava bih

Post by Real Khan »

in33sa wrote:Da, svakako, Lajcak je tu da stiti drzavne simbole BiH :-)

Ko do sada nije shvatio da se Dodik pokriva onoliko koliko mu je jorgan dug, nece nikada ni shvatiti...

A ko ne konta analogiju, sta cu mu ja.

I dosadni ste sa temama o Dodiku, samo cekam temu "Dodik jutros pojeo jaje na oko, zasto jedno a ne dva?!?!". Pomirite se sa tim da je Dodik pod dirketnom zastitom "visih instanci", bice vam lakse svariti neke stvari.
Ja ovo ne vidim kao temu o Dodiku (od kojih se i sam zgražam i potpuno ignorišem), nego je vidim kao temu o NAPADU NA SIMBOLE DRŽAVE BOSNE I HERCEGOVINE od strane majmuna iz Laktaša.
GandalfSivi

#47 Re: dodik i zastava bih

Post by GandalfSivi »

Ma moze mu se. Fakat ne kontam zasto, ali ga amerikanci stite i to zestoko (mozda kontaju da je dobar kakvi su ostali). Vec odavno kontam da napisem par stvari, ali me nekako uvijek nerviraju te teorije zavjere. However, evo par konkretnih dokaze.

Christian Schwarz-Schilling je nedavno priznao kako ga je htio jos davno smijeniti, ali mu je americki ambasador rekao da i ne pomislja na to.
Lajcak je isto tako prijetio dok nije dobio naredbu "odozgo" da ohane malo.
I nesto sto jos licno znam, je da Centar za istrazivacko novinarstvo (CIN), ima dovoljno dokaza o Dodikovom kriminalu da ga niko ne moze pokriti (mogu ga ocerupati cetiri puta vise nego Brankovica), ali USAID koji je sponzor CIN-a im je naredio da se ti podatci ne objavljuju, inace nema vise para. Cak im je i jedan projekat propao zbog prikupljanja "previse" dokaza.

Mene samo zanima zasto ga stite. Prva pomisao je da je to zato sto on nije nacionalista, nego pragmaticar koji koristi nacionalizam, ali je Slobo bio isti takav, tako da to pada u vodu. Druga predpostavka je da on radi ovakve sitne gluposti kao predstavu za javnost, dok u pozadini radi konstruktivne stvari, samo sto ja ne mogu da nadjem nista konstruktivno, sem fakta da je svojim ponasanjem sprijecio izbijanje bilo kakvih nemira povodom proglasenja nezavisnosti Kosova (mada mislim da je i Srbima svakako puna neka stvar nemira, generalno govoreci). Sem toga je totalno kontraproduktivan.

Uglavnom, sve dok ima ovakve "partnere" sa federalne strane, moze mu se raditi sta god hoce, i dok god je nase najjace oruzje moljakati nekoga da ga smijeni, mi smo (kompletna BiH) u jako velikim govnima...
nihoniho

#48 Re: dodik i zastava bih

Post by nihoniho »

pored sda i sbih, mi nemamo sta da prigovaramo ronhilu.
scooter21ba

#49 Re: dodik i zastava bih

Post by scooter21ba »

nihoniho wrote:pored sda i sbih, mi nemamo sta da prigovaramo ronhilu.
polako i oni ce doci na red prvo idemo od najeksponiranijih :D
scooter21ba

#50 Re: dodik i zastava bih

Post by scooter21ba »

GandalfSivi wrote: I nesto sto jos licno znam, je da Centar za istrazivacko novinarstvo (CIN), ima dovoljno dokaza o Dodikovom kriminalu da ga niko ne moze pokriti (mogu ga ocerupati cetiri puta vise nego Brankovica), ali USAID koji je sponzor CIN-a im je naredio da se ti podatci ne objavljuju, inace nema vise para. Cak im je i jedan projekat propao zbog prikupljanja "previse" dokaza.
ma da su pametni da obajve sve je*o pare bice para poslije ovako dici se i sve da ispliva i to je to
a mi smo takav narod pi*ke od glave do pete ma neka necemo nista sve dok nam pomazu na bilo koji nacin
ne shvatajuci da tako i sebi odmazemo
Post Reply