Ja koliko znam leasing poslovanje je fakat odvojeno tj zasebno od bankarskog...simbabimba wrote:I kao spojili se sa HVB-om - i zovem ja nedavno osobnog bankara ofkors da pitam za uslove i proceduru oko lizinga za kupovinu auta. Kaze mi pametnica to HVB ima lizing mi nemamo, evo vam brojSta ce mi broj, vi ste tu za ovakve procedure, u krajnjoj liniji svaki moj zahtjev prema banci (za kredit ili bilo sta slicno) ide preko osobnog bankara, kaze ona "nemamo vam mi nista s tim
![]()
A kao spojili se (my ass)
UniCreditBank-poslovnica na Titovoj
Moderator: anex
- shalla
#26 Re: UniCreditBank-poslovnica na Titovoj
-
akcija007
#27 Re: UniCreditBank-poslovnica na Titovoj
jeste leasing zasebno od bankarskog , ta se firma zove UniCredit Leasing ali sam u poslovnici banke kod Trznice vidio letak za leasing na kome pise da se informacije i predaja zahtjeva za UniCredit Leasing obavlja u svim poslovnicama UniCredit banke .d.d.
-
historicar
#28 Re: UniCreditBank-poslovnica na Titovoj
Otkako su se spojili sa HVB-om to je postala banka u kojoj sam se počeo osjećati kao da oni meni čine uslugu a ne ja njima...
Počeli su da liče na bh telekom i njihove radnike
Dođeš u jednu smjenu u UniCredit kaže ti radnica ne možemo da obavimo to što tražiš... (ubijedi te)
dođem sutra kod drugog radnika kaže može naravno da može...
U unicredit se čeka red po pola sata dok banka preko puta stoji prazna, tako čekajući uredu ponekom od mnogobrojnih čekača u redu koji su navikli na komunističke torture uma i kojima je svejedno hoće li neki seljak sa naočalama upasti i doći na šalter preko reda i koji su se odavno pomirili sa izjavom "šutnja vrijedi zlata", ponekom od njih padne napamet da pokupi papire i ode iz tog ćumeza koji je postao neka vrsta psihičke torture i agresije na zdravi razum.
Ostali ostaju da čekaju... i neka čekaju... i treba da čekaju!
No, opet na kraju, ne zaboravimo
sve banke su iste ili što bi narod rekao "u pet deka" 
Dođeš u jednu smjenu u UniCredit kaže ti radnica ne možemo da obavimo to što tražiš... (ubijedi te)
U unicredit se čeka red po pola sata dok banka preko puta stoji prazna, tako čekajući uredu ponekom od mnogobrojnih čekača u redu koji su navikli na komunističke torture uma i kojima je svejedno hoće li neki seljak sa naočalama upasti i doći na šalter preko reda i koji su se odavno pomirili sa izjavom "šutnja vrijedi zlata", ponekom od njih padne napamet da pokupi papire i ode iz tog ćumeza koji je postao neka vrsta psihičke torture i agresije na zdravi razum.
No, opet na kraju, ne zaboravimo
-
Majjah
#29 Re: UniCreditBank-poslovnica na Titovoj
Evo vam jedam mali savjet za te njihove salterske radnikehistoricar wrote:Otkako su se spojili sa HVB-om to je postala banka u kojoj sam se počeo osjećati kao da oni meni čine uslugu a ne ja njima...
No, opet na kraju, ne zaboravimosve banke su iste ili što bi narod rekao "u pet deka"