e hvala ti punoooooalica.k wrote:10 il 9KM (ne znam ja sam je besplatno dobila, al sam pitala i tak mi nest mama rece). treba jedno 5 dana mazanja da bas fino pocne djelovat a onda vise nema uraslih dlacica. koza se mescini istanji pa mogu fino probit bez problema. ja namazem svaku noc.Mina_sa wrote:koja je cijena? sutra ću potražit pa javim jel pomoglaalica.k wrote:ja sam otkrila magicnu kremu sto se tice: crvenila, uraslih dlacica, osipa, itd.
zove se Hametum i ima u svakoj biljnoj apoteci:D:D predobra stvar
![]()
ovako izgleda kutija
Depilacija - voskom, šećerom...lokacije?
Moderator: anex
-
Mina_sa
#26 Re: Depilacija - voskom, šećerom...lokacije?
-
vajkrem
#27 Re: Depilacija - voskom, šećerom...lokacije?
ja to radim kod jedne cure na Koševu. cura super radi, a i dosta je jeftinija od ovih salona. ako si zainteresovana reci, stupit cemo u kontakt da ti dam njen broj.
- shipak
#28 Re: Depilacija - voskom, šećerom...lokacije?
Ja idem na depilaciju kod jedne cure u staklenom gradu. Kozmetički salon se zove Berina ali se cura zove Almasa odlična je i pravo brza. Obično nema gužve i može te primiti najčešće isti dan kad se naručiš.
Radi depilaciju vrućim voskom, a za bikini zonu koristi neki posebni vosak tako da brazilska ništa ne boli.
Radi depilaciju vrućim voskom, a za bikini zonu koristi neki posebni vosak tako da brazilska ništa ne boli.
- shipak
#29 Re: Depilacija - voskom, šećerom...lokacije?
Zaboravih napisati. Od depilacije električnim epilatorom dlačice više urastaju. To mi je kozmetičarka rekla, a i ja sam se uvjerila.
Prije sam i ja bila sama svoj majstor sa električnim aparatom i jako su mi urastale dlačice. Mislila sam da su mi jednostavno takve, no otkako idem kod nje ne urastaju više. Et

Prije sam i ja bila sama svoj majstor sa električnim aparatom i jako su mi urastale dlačice. Mislila sam da su mi jednostavno takve, no otkako idem kod nje ne urastaju više. Et
Last edited by shipak on 14/10/2008 11:14, edited 1 time in total.
- Dr.Cuddy
#30 Re: Depilacija - voskom, šećerom...lokacije?
a jel probao neko ovo sa šećerom? 
-
vajkrem
#31 Re: Depilacija - voskom, šećerom...lokacije?
Ta cura o kojoj ti pricam radi sa "šecerom", ali to nije baš tako jednostavno voda, šecer, tava...Ipak to treba znati napraviti. Ona to pravi i ponekada prodaje kozmetickim salonima, što ce reci da i u salonima rade na istom principu.
- Nina20
#32 Re: Depilacija - voskom, šećerom...lokacije?
Ja sam zainteresovana,pa ako moze broj na pp. Hvalavajkrem wrote:ja to radim kod jedne cure na Koševu. cura super radi, a i dosta je jeftinija od ovih salona. ako si zainteresovana reci, stupit cemo u kontakt da ti dam njen broj.
-
-CRNKA-
#33 Re: Depilacija - voskom, šećerom...lokacije?
Mogu li i ja da dobijem broj ove devojke na pp...hvalaja to radim kod jedne cure na Koševu. cura super radi, a i dosta je jeftinija od ovih salona. ako si zainteresovana reci, stupit cemo u kontakt da ti dam njen broj.
-
vajkrem
#34 Re: Depilacija - voskom, šećerom...lokacije?
pokusavam, ali nesto zakocilo. cim otkoci, saljem ti na pp-CRNKA- wrote:Mogu li i ja da dobijem broj ove devojke na pp...hvalaja to radim kod jedne cure na Koševu. cura super radi, a i dosta je jeftinija od ovih salona. ako si zainteresovana reci, stupit cemo u kontakt da ti dam njen broj.
- Aurora Borealis
#35 Re: Depilacija - voskom, šećerom...lokacije?
.
Last edited by Aurora Borealis on 27/11/2010 01:08, edited 1 time in total.
-
♥ Julianna ♥
#36 Re: Depilacija - voskom, šećerom...lokacije?
Jara wrote:Vidi u parfimerijama...SamShop, trake za depilaciju marke "Veet".
Jao gdje ćeš to sama sebi uraditi
- Dr.Cuddy
#37 Re: Depilacija - voskom, šećerom...lokacije?
boooooooooooooooooooli kad ti neko profi to radi a kamoli da sam sebi radišJulianna wrote:Jara wrote:Vidi u parfimerijama...SamShop, trake za depilaciju marke "Veet".
Jao gdje ćeš to sama sebi uraditi![]()
- alica.k
#38 Re: Depilacija - voskom, šećerom...lokacije?
naviknes seMoonlight & Magnolia wrote:boooooooooooooooooooli kad ti neko profi to radi a kamoli da sam sebi radišJulianna wrote:Jara wrote:Vidi u parfimerijama...SamShop, trake za depilaciju marke "Veet".
Jao gdje ćeš to sama sebi uraditi![]()
![]()
![]()
![]()
- Nina20
#39 Re: Depilacija - voskom, šećerom...lokacije?
Je li ova cura još uvijek radi? Je li išao iko kod nje? Iskustva,cijena i tako to?vajkrem wrote:ja to radim kod jedne cure na Koševu. cura super radi, a i dosta je jeftinija od ovih salona. ako si zainteresovana reci, stupit cemo u kontakt da ti dam njen broj.
-
dollsica
#40 Re: Depilacija - voskom, šećerom...lokacije?
ima li iko s brojem te muratke o kojoj sam toliko cula?
molim da mi poslje br
thx
molim da mi poslje br
thx
- Pixie
#41 Re: Depilacija - voskom, šećerom...lokacije?
Daaaa! Trazim broj od Muratke (?) ili te cure sa Pofalica, ili - BILO KOGA ko odlicno radi secernu depilaciju.
Broj na pp. HVALA
Broj na pp. HVALA
-
dollsica
#42 Re: Depilacija - voskom, šećerom...lokacije?
pa jel ides kod nje na bikini depialciju il brazilsku...koliko znam bikini je swe oko kostima(msm donjeg dijela kostima),a brazilska depilacija intimnih podrucjashipak wrote:Ja idem na depilaciju kod jedne cure u staklenom gradu. Kozmetički salon se zove Berina ali se cura zove Almasa odlična je i pravo brza. Obično nema gužve i može te primiti najčešće isti dan kad se naručiš.
-
♥ Julianna ♥
#43 Re: Depilacija - voskom, šećerom...lokacije?
Šećerna depilacija?!
Hm
Hm
-
alma001
#44 Re: Depilacija - voskom, šećerom...lokacije?
ko je zainteresovan za depilaciju nek mi se javi preko pp dacu broj i adresu djevojke koja zivi pored mene, radi fenomenalno depilaciju stalno idem kod nje a nije skupa nimalo 
- lolita_xx
#45 Re: Depilacija - voskom, šećerom...lokacije?
shipak wrote:Ja idem na depilaciju kod jedne cure u staklenom gradu. Kozmetički salon se zove Berina ali se cura zove Almasa odlična je i pravo brza. Obično nema gužve i može te primiti najčešće isti dan kad se naručiš.
preporucujem svima... ja depilaciju sama sebi nikad ne bih mogla raditi, brazilsku pogotovo
-
alma001
#46 Re: Depilacija - voskom, šećerom...lokacije?
lolita_xx wrote:shipak wrote:Ja idem na depilaciju kod jedne cure u staklenom gradu. Kozmetički salon se zove Berina ali se cura zove Almasa odlična je i pravo brza. Obično nema gužve i može te primiti najčešće isti dan kad se naručiš.
Radi depilaciju vrućim voskom, a za bikini zonu koristi neki posebni vosak tako da brazilska ništa ne boli.![]()
preporucujem svima... ja depilaciju sama sebi nikad ne bih mogla raditi, brazilsku pogotovo
koliko kosta kod nje depilacija ? noge i brazilska ?
-
Shoshana
#47 Re: Depilacija - voskom, šećerom...lokacije?
Noge i ispod pazuha epiliram sama, masinicom - bez ikakvih problema. Sto se tice urastanja - nisam nikada imala problema - uglavnom je sasvim dovoljno istrljati tijelo lufom ili rukavicom ili onim kokos-vlaknima - sto radim i ovako i onako.
Bikini linija je sasvim druga stvar.... U teoriji - moguce je epilirati masinicom i bikini liniju. U praksi - ne ide bas najbolje, jer nista ne vidis sta radis.....od suza
Bikini linija je sasvim druga stvar.... U teoriji - moguce je epilirati masinicom i bikini liniju. U praksi - ne ide bas najbolje, jer nista ne vidis sta radis.....od suza
- lolita_xx
#48 Re: Depilacija - voskom, šećerom...lokacije?
brazilska 20 km, i cijele noge 20, ja mislim....alma001 wrote:lolita_xx wrote:shipak wrote:Ja idem na depilaciju kod jedne cure u staklenom gradu. Kozmetički salon se zove Berina ali se cura zove Almasa odlična je i pravo brza. Obično nema gužve i može te primiti najčešće isti dan kad se naručiš.
Radi depilaciju vrućim voskom, a za bikini zonu koristi neki posebni vosak tako da brazilska ništa ne boli.![]()
koliko kosta kod nje depilacija ? noge i brazilska ?![]()
- *miara*
#49 Re: Depilacija - voskom, šećerom...lokacije?
http://www.youtube.com/watch?v=7v-p8pW07iE&feature=fvw
ako vec imas vremena i volje, depiliraj sa secerom. manje boli od voska jer se secer ne lijepi za kozu.
ako vec imas vremena i volje, depiliraj sa secerom. manje boli od voska jer se secer ne lijepi za kozu.
-
saga
#50 Re: Depilacija - voskom, šećerom...lokacije?
ja koliko toliko sprjecavah s aloe vera gelom, cupkom kad ga je bilo
i onim baby puderom kasnije
i onim baby puderom kasnije