nesto drugo mi je smijesno,i to je interna zajebancija
Ako bih vec morala da idem u irak,onda bi se borila na irackoj strani,kao mlada talibanka
A ja ko crveni kmer!micika wrote:Margareta ne smijem se uopste zlonamjerno niti u vezi tihica ni vojske ni navodne otmice![]()
nesto drugo mi je smijesno,i to je interna zajebancija![]()
Ako bih vec morala da idem u irak,onda bi se borila na irackoj strani,kao mlada talibanka![]()
Ti mosntrumi nisu vidjeni ni u X-Files epizodama....margareta wrote: Kako može bilo ko normalan imati miran život , miran san a znati da je poslao u smrt kao izlaz iz bijede bilo koga !? Koji su to monstrumi ?
i eventualno postala jedna od 5 zena Bin Ladina.micika wrote: Ako bih vec morala da idem u irak,onda bi se borila na irackoj strani,kao mlada talibanka![]()
Nije jadnik, sto je jadnik?margareta wrote:Zna¹ jer si gledala na TV ¹ta se "radi" u Iraku. Neko upita kako su saznali da je bosanac iz Èitluka i meni odmah taj jadnik ¹to je oti¹o da èvskne koji $ , a oni njega èvaknu¹e , ono da ne izgube abdest , ne razgaèe ga skroz , nego ga ostave samo u tangice na kockice, a on vièe - boooosna, al ðaba mu Bosna , ako la¾e koza ne la¾u tanice.
Sto znaci da su Bosanci samo onda kad im pocne goriti pod nogamano sikiriki wrote:Svi su se katolici i pravoslavci izjasnjavali kao Bosanci kada su dosli kao "izbjeglice" na zapad jer drugacije nebi dobili drzavljanstva i pasose.
Da li bi tako govorila da je tvoje dijete HTJELO da ode u Irak, da su ga tamo uhvatili , a uz to tamo npr. ne daj Bože nemaš štelu da ga izvučeš ?Nije jadnik, sto je jadnik?
Koga je natjerao da ide u Irak?
Ako je bio placen za odlazak u Irak, to je njegov posao, on je za to placen. Znao je gdje ide, znao je kakva je situacija u Iraku. Nije morao ici, njegova odluka - njegova odgovornost.
mislis srbi i hrvati ?no sikiriki wrote:Svi su se katolici i pravoslavci izjasnjavali kao Bosanci kada su dosli kao "izbjeglice" na zapad jer drugacije nebi dobili drzavljanstva i pasose.
no sikiriki wrote:Mnogi su se odrekli Hrvatskog drzavljanstva i to skupo platili u H poslanstvu.
Treba li i koliko se u H. poslanstvu plača "odricanje" Bh. državljanstva,no sikiriki wrote:Mnogi su se odrekli Hrvatskog drzavljanstva i to skupo platili u H poslanstvu.
A ti mislis da oni 'kao nisu Bosanci'. Isto su se tako i svi muslimani sa bosanskih prostora izjasnjavali kao Bosanci.no sikiriki wrote:Svi su se katolici i pravoslavci izjasnjavali kao Bosanci kada su dosli kao "izbjeglice" na zapad jer drugacije nebi dobili drzavljanstva i pasose.
Ti kad provalis ne bi VLAK mogao ponijeti. Jel ti kontas da nema MUSLIMANSKOG PASOSA? Imas Bosanski, Srpski i Hrvatski. Eh ako si iz Bosne a tvrdis da si HRVAT iz Bosne onda nisi BOSANAC lane moje maloFair Life wrote:A ti mislis da oni 'kao nisu Bosanci'. Isto su se tako i svi muslimani sa bosanskih prostora izjasnjavali kao Bosanci.no sikiriki wrote:Svi su se katolici i pravoslavci izjasnjavali kao Bosanci kada su dosli kao "izbjeglice" na zapad jer drugacije nebi dobili drzavljanstva i pasose.
Ne vidim sta je tu problematicno ?