hm, pa ja sam zaljubljena ali ne u muža...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
zemo_online

#26 Re: hm, pa ja sam zaljubljena ali ne u muža...

Post by zemo_online »

BROD wrote:pozzzz
nakon mnogo kolebanja ipak sam odlučila da ovu temu postavim,jer se nadam da nisam jedina....ja sam zaljubljena, ali ne u svog muža....rado bih bar ovo podijelila sa vama jer stvarno više ne mogu izdržati a da to ne kažem,...nekako ovako mi dođe lakše jer me niko od vas, nadam se ,lično ne poznaje...
da li sam ja normalna žena?

Kako bi muz reagovao da dozna da ga varas? jel te strah?
semmy

#27 Re: hm, pa ja sam zaljubljena ali ne u muža...

Post by semmy »

Zwanziger wrote:
inovacija wrote:iskrneo mislim da nam lagiš o ovome.. da samo želiš čuti naše mišljenje..
tvoje pisanje mi i nije baš tako uvjerljivo :?
:thumbup:
i meni se cini
ludacha wrote: i meni isto mirise
a meni ovo vise postaje smjesno...

ne kontama kako vam vise nije dojadilo postavljat iste teme, na isti kalup samo u drugu foliju upakovano...svaki novi nik ulazi sa temom ja prevario-la, ja ga- je ne volim, i kojekakva sranja...uzas
Tuzlachina

#28 Re: hm, pa ja sam zaljubljena ali ne u muža...

Post by Tuzlachina »

...e " brode " ....jedno zdravo nesvakidasnje karanje u mraku s povezima bi pomoglo .... s muzem TI afkors ....
:bih:
roki

#29 Re: hm, pa ja sam zaljubljena ali ne u muža...

Post by roki »

semmy wrote:
Zwanziger wrote:
inovacija wrote:iskrneo mislim da nam lagiš o ovome.. da samo želiš čuti naše mišljenje..
tvoje pisanje mi i nije baš tako uvjerljivo :?
:thumbup:
i meni se cini
ludacha wrote: i meni isto mirise
a meni ovo vise postaje smjesno...

ne kontama kako vam vise nije dojadilo postavljat iste teme, na isti kalup samo u drugu foliju upakovano...svaki novi nik ulazi sa temom ja prevario-la, ja ga- je ne volim, i kojekakva sranja...uzas
svakome je njegov problem najveci i najteze rjesiv.Osoba,i pored sto ima milion slicnih tema,postavljanjem nove ocekuje neko rjesenje,neki jako dobar i cpecifican savjet.Mislim da se o ovome radi
sabanss

#30 Re: hm, pa ja sam zaljubljena ali ne u muža...

Post by sabanss »

BROD wrote:
ludacha wrote:ne, nisi :lol: hahaha kakve to veze ima sa normalnoscu?! osim ako nisi zaljubljena nedaj boze u rod il maloletnika kakva i slicno... :shock:
ma neeee.....ali osim što me grize crv sumnje što to radim već godinu dana,....nisam se nikad smatrala sposobnom za tako nešto....da stvar bude gora i on je oženjen...i ponekad se pitam dokle ćemo to raditi i varati drugu stranu,...me zelim pomisliti kako će ta veza ići dalje...bojim se a nemam ni volje ni snage da stavim tačku
Upoznaj muza sa ljubavnikovom zenom, simple as that!

Inace tvoj brod:

Image

:D
*mima*

#31 Re: hm, pa ja sam zaljubljena ali ne u muža...

Post by *mima* »

BROD wrote:pozzzz
nakon mnogo kolebanja ipak sam odlučila da ovu temu postavim,jer se nadam da nisam jedina....ja sam zaljubljena, ali ne u svog muža....rado bih bar ovo podijelila sa vama jer stvarno više ne mogu izdržati a da to ne kažem,...nekako ovako mi dođe lakše jer me niko od vas, nadam se ,lično ne poznaje...
da li sam ja normalna žena?

Ima forumasa koji ce ti povjerovat, tako da ti nece propast tema.
BROD

#32 Re: hm, pa ja sam zaljubljena ali ne u muža...

Post by BROD »

evo pročitala sam sva mišljenja i iskreno, ma koliko god ona bila protiv mojih postupaka ja ih ipak cijenim i poštujem ih
nisam tražila mišljenje da li je prevara ok ili ne....i sama znam da je daleko od poštenja,ali tu više ne želim ništa da dodajem...stvar je samo sve staviti na vagu i donijeti odluku,jer nije lako voditi dupli život,već sam umorna od planiranja šta i kako....
i znam morati ću staviti na jednu stranu muža sa kojim imam krasne kćerke,sve ono što sam gradila godinama,i što je preraslo u naviku i samo lijepa sjećanja
a sa druge strane njega ,čovjeka koji mi je ponovo vratio onu zaljubljenost,osjećaj romantike,...nekog ko opet u meni budu uzbuđenje i daje mi do znanja da živim
ono što želim je da samo imam bar toliko sreće da odluka koju donesem bude ona prava da se neću kajati,..
hvala na mišljenjima pa čak i onima koji me krive,al nikad se ne znam možda baš i nekome od njih se desi ovo što je meni....pa da shvati da je ipak možda teže varati nego biti prevaren :|
GoschaUkuchi

#33 Re: hm, pa ja sam zaljubljena ali ne u muža...

Post by GoschaUkuchi »

A sto se svi lijepo ne upoznate, pa uzivate u cetvero ? :D :-)
:run:
BROD

#34 Re: hm, pa ja sam zaljubljena ali ne u muža...

Post by BROD »

GoschaUkuchi wrote:A sto se svi lijepo ne upoznate, pa uzivate u cetvero ? :D :-)
hvala na savjetu al stvarno ne kontam čitaš li ti postove,..haloooo nije stvar u sex-u
stvarno ne kontam više
jel to grijeh zavoljeti neku drugu osobu ako jeste ja stvarno nemam riječi
mamica papucarka

#35 Re: hm, pa ja sam zaljubljena ali ne u muža...

Post by mamica papucarka »

BROD wrote:evo pročitala sam sva mišljenja i iskreno, ma koliko god ona bila protiv mojih postupaka ja ih ipak cijenim i poštujem ih
nisam tražila mišljenje da li je prevara ok ili ne....i sama znam da je daleko od poštenja,ali tu više ne želim ništa da dodajem...stvar je samo sve staviti na vagu i donijeti odluku,jer nije lako voditi dupli život,već sam umorna od planiranja šta i kako....
i znam morati ću staviti na jednu stranu muža sa kojim imam krasne kćerke,sve ono što sam gradila godinama,i što je preraslo u naviku i samo lijepa sjećanja
a sa druge strane njega ,čovjeka koji mi je ponovo vratio onu zaljubljenost,osjećaj romantike,...nekog ko opet u meni budu uzbuđenje i daje mi do znanja da živimono što želim je da samo imam bar toliko sreće da odluka koju donesem bude ona prava da se neću kajati,..
hvala na mišljenjima pa čak i onima koji me krive,al nikad se ne znam možda baš i nekome od njih se desi ovo što je meni....pa da shvati da je ipak možda teže varati nego biti prevaren :|
a sta ce se desiti za 5-10 godina vaseg zajednickog zivota, tj kada taj tvoj novi bude kao tvoj sadasnji muz i kada se on i on na neki nacin uljulja u tu vasu vezu... Sta ces onda??? Trazit nekog novog, ili napokon skontat da trebas proradit na vasoj vezi??? Onda ce biti kasno za bilo sta.
ja nikoga ne osudjem, jer mislim da nemam pravo, a Bogami te ni ne poznajem, te zaista nemam nikakvo moralno pravo drzet ti kakve pridike. Jedino sto te molim jeste da jos jednom dobro, dobro razmislis (ako ta prevara vec nije doboko otisla, onda je fer da se fino razidjes od svog muza ;-) )
Rekla si da je taj tvoj novi takodjer ozenjen, pa se pitam sta je njemu bilo pa prevari svoju zenu. Da li je razlog krize njegovog braka jednak kao kod tebe i tvog muza (nedostatak one pocetnicke zaljubljenosti, osjecaja da ste zivi itd, itd) i da li si ti uopste zaljubljena u njega, ili jednostavo zeljna da neko ponovo u tebi probudi zenu...Ako je ovo drugo, mislim da ovo isto moze uradit i tvoj sadasnji muz, samo ako se malo potrudite, a za to je potreban jedan iskreni razgovor :)
razmisli dobro :) pozz i sretno
GoschaUkuchi

#36 Re: hm, pa ja sam zaljubljena ali ne u muža...

Post by GoschaUkuchi »

BROD wrote:
GoschaUkuchi wrote:A sto se svi lijepo ne upoznate, pa uzivate u cetvero ? :D :-)
hvala na savjetu al stvarno ne kontam čitaš li ti postove,..haloooo nije stvar u sex-u
stvarno ne kontam više
A jesam li ja negdje spomenula sex? :-D
*mima*

#37 Re: hm, pa ja sam zaljubljena ali ne u muža...

Post by *mima* »

GoschaUkuchi wrote:
BROD wrote:
stvarno ne kontam više
A jesam li ja negdje spomenula sex? :-D

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
BROD

#38 Re: hm, pa ja sam zaljubljena ali ne u muža...

Post by BROD »

mamica papucarka wrote:
BROD wrote:evo pročitala sam sva mišljenja i iskreno, ma koliko god ona bila protiv mojih postupaka ja ih ipak cijenim i poštujem ih
a sa druge strane njega ,čovjeka koji mi je ponovo vratio onu zaljubljenost,osjećaj romantike,...nekog ko opet u meni budu uzbuđenje i daje mi do znanja da živimono što želim je da samo imam bar toliko sreće da odluka koju donesem bude ona prava da se neću kajati,..
a sta ce se desiti za 5-10 godina vaseg zajednickog zivota, tj kada taj tvoj novi bude kao tvoj sadasnji muz i kada se on i on na neki nacin uljulja u tu vasu vezu... Sta ces onda??? Trazit nekog novog, ili napokon skontat da trebas proradit na vasoj vezi??? Onda ce biti kasno za bilo sta.
ja nikoga ne osudjem, jer mislim da nemam pravo, a Bogami te ni ne poznajem, te zaista nemam nikakvo moralno pravo drzet ti kakve pridike. Jedino sto te molim jeste da jos jednom dobro, dobro razmislis (ako ta prevara vec nije doboko otisla, onda je fer da se fino razidjes od svog muza ;-) )
Rekla si da je taj tvoj novi takodjer ozenjen, pa se pitam sta je njemu bilo pa prevari svoju zenu. Da li je razlog krize njegovog braka jednak kao kod tebe i tvog muza (nedostatak one pocetnicke zaljubljenosti, osjecaja da ste zivi itd, itd) i da li si ti uopste zaljubljena u njega, ili jednostavo zeljna da neko ponovo u tebi probudi zenu...Ako je ovo drugo, mislim da ovo isto moze uradit i tvoj sadasnji muz, samo ako se malo potrudite, a za to je potreban jedan iskreni razgovor :)
razmisli dobro :) pozz i sretno
napokon da neko ozbiljno shvati ono što mislim i radim,...hvala puno...
otherside

#39 Re: hm, pa ja sam zaljubljena ali ne u muža...

Post by otherside »

BROD wrote:...pa da shvati da je ipak možda teže varati nego biti prevaren :|
kako da nije...oni koji varaju ulazu ogroman mentalni i fizicki napor da prikriju svoju nevjeru, pravi su pregaoci. dok ovi drugi pasivno cekaju dan kad ce im se sve samo kazati :D
encian

#40 Re: hm, pa ja sam zaljubljena ali ne u muža...

Post by encian »

BROD wrote:pa da shvati da je ipak možda teže varati nego biti prevaren :|

objasni. utjesi sve one prevarene zene. zar je tebi bilo laske kad te prevario muz nego sada?
pustopoljina

#41 Re: hm, pa ja sam zaljubljena ali ne u muža...

Post by pustopoljina »

BROD wrote:
suzana20 wrote:ne ,upravo nije tako,trazim josh jednus ansu da se iskupim a ne da pravim ponovo greske,zaista to mislim zar je moguce da niko tako ne misli...da je to toliko nemoguce,zelim mu pokazati da mozemo preci preko jedne greske i da ga volim...zar ne postoji greska,to se desava ko je bezgrijesan,ko to ne oprasta?
ja sam možda jedna od rijetki na ovom forumu(nisam pročitala sve postove!!!!)koja te ne krivi ali i ne opravdava
sve se može desiti i nama ostalima bar ja poznajem neke slučajeve koji i poslije prevare žive zajedno.
ja lično još nisam prevarila ali nisam daleko od prevarene.mislim da je ljudski razgovarati mada vrijeme ipak mora biti potrebno

napeto, uzbudljivo - nik rajder![/quote]
istina....upravu si ali nisam baš toliki laik da ne znam za svoje postove od ranije...ok,...ali u tom istom postu sam rekla"ne krivim"jer nisam imala dovoljno snage da kažem "hej i ja to radim"pokušavam samu sebe lagati da sam savršena žena,(a ne lagati nekog drugog ponajmanje one sa kojima jedino mogu podijeliti ono što osjećam i radima,a da mi se ne odbije o glavu)što ustvari nisam...(a možda da nisam sumnjala da sam prevarena nikad ne bi došla u situaciju da varam)...i ne stidim se što varam ,...jedino čega se stidim što nemam hrabrosti da to drugoj strani otvoreno kažem[/quote]

nekako zlurado citam ovo (ucestvovala sam u toj temi)...uvijek su mi oni prepuni razumijevanja za gresnike bili sumnjivi.
ne znam sta da kazem na ovu temu...otvorila sam je sto sam mislila da si zaljubljena...a ovdje je to vec u praksu provedeno i traje vec godinu...prvo sto pomislim,je-mozda su crni oblaci na pomolu...nekako slabo vjerujem u kajanje,preispitivanje ispravnosti nakon godinu dana...napravila sam u zivotu milion gresaka (srecom,na ovom polju bas i ne)-ali znam da sam se malo kad kajala...samo mi je uglavnom bilo krivo sto nije kako ja hocu ili sto bi mi druga odluka donijela vise profita (u najsirem smislu rijeci). haj,pa kad se sve zavrsi,ako se sjetis-javi sta si uradila i kako se osjecas.pozdrav.
pustopoljina

#42 Re: hm, pa ja sam zaljubljena ali ne u muža...

Post by pustopoljina »

iskreno-meni je na ovakvim temama jos uvijek zanimljivo citati nove nenadjebive razloge i porive...nekad se divim lakoci postojanja spanskih sapunica...nekad pomislim-mora da je divno iskljuciti mozak i slijediti porive-za sve sto se desi kriva je sudbina/meleci/dzini/horoskop/ustajanje na lijevu nogu...svijet...svi-samo ne ja. i divim se sposobnosti tih muzeva i zena da vode dvostruki identitet,da zive dva zivota...koji je to potencijal...koliko oni nisu u svom zivotu iskoristeni,zivot im uzima-recimo 40% kapaciteta...zvuci podrugljivo-ali nije-ja pored takvih dobijam komplekse-ja se bakcem sa ovim jednim zivotom-licnim razvojem,poslom,rodbinom,partnerom,prijateljima...a neko bez po' muke igra dvije glavne uloge.respect!
life_oh_life

#43 Re: hm, pa ja sam zaljubljena ali ne u muža...

Post by life_oh_life »

Bez uvrede, ali ovo meni lici na lozenje... Nikako da povjerujem... Nekako neiskreno... :?
mamica papucarka

#44 Re: hm, pa ja sam zaljubljena ali ne u muža...

pustopoljina wrote:iskreno-meni je na ovakvim temama jos uvijek zanimljivo citati nove nenadjebive razloge i porive...nekad se divim lakoci postojanja spanskih sapunica...nekad pomislim-mora da je divno iskljuciti mozak i slijediti porive-za sve sto se desi kriva je sudbina/meleci/dzini/horoskop/ustajanje na lijevu nogu...svijet...svi-samo ne ja. i divim se sposobnosti tih muzeva i zena da vode dvostruki identitet,da zive dva zivota...koji je to potencijal...koliko oni nisu u svom zivotu iskoristeni,zivot im uzima-recimo 40% kapaciteta...zvuci podrugljivo-ali nije-ja pored takvih dobijam komplekse-ja se bakcem sa ovim jednim zivotom-licnim razvojem,poslom,rodbinom,partnerom,prijateljima...a neko bez po' muke igra dvije glavne uloge.respect!

i mene ovo fascinira s obzirom da znam kako su mi sve prijateljice 8pa i ja) zauzete i koliko nam treba da se dogovorimo za kaficu. a kamo li da dje nadjes kakvog i da odrzavas tu vezu :lol:
Ljudi, kad se stignete zaljubit i dje :lol:
life_oh_life

#45 Re: hm, pa ja sam zaljubljena ali ne u muža...

Post by life_oh_life »

mamica papucarka wrote:
pustopoljina wrote:iskreno-meni je na ovakvim temama jos uvijek zanimljivo citati nove nenadjebive razloge i porive...nekad se divim lakoci postojanja spanskih sapunica...nekad pomislim-mora da je divno iskljuciti mozak i slijediti porive-za sve sto se desi kriva je sudbina/meleci/dzini/horoskop/ustajanje na lijevu nogu...svijet...svi-samo ne ja. i divim se sposobnosti tih muzeva i zena da vode dvostruki identitet,da zive dva zivota...koji je to potencijal...koliko oni nisu u svom zivotu iskoristeni,zivot im uzima-recimo 40% kapaciteta...zvuci podrugljivo-ali nije-ja pored takvih dobijam komplekse-ja se bakcem sa ovim jednim zivotom-licnim razvojem,poslom,rodbinom,partnerom,prijateljima...a neko bez po' muke igra dvije glavne uloge.respect!

i mene ovo fascinira s obzirom da znam kako su mi sve prijateljice 8pa i ja) zauzete i koliko nam treba da se dogovorimo za kaficu. a kamo li da dje nadjes kakvog i da odrzavas tu vezu :lol:
Ljudi, kad se stignete zaljubit i dje :lol:

Pa nema joj muza, nikad nije tu...
BROD

#46 Re: hm, pa ja sam zaljubljena ali ne u muža...

Post by BROD »

pustopoljina wrote:
BROD wrote:
suzana20 wrote:ne ,upravo nije tako,trazim josh jednus ansu da se iskupim a ne da pravim ponovo greske,zaista to mislim zar je moguce da niko tako ne misli...da je to toliko nemoguce,zelim mu pokazati da mozemo preci preko jedne greske i da ga volim...zar ne postoji greska,to se desava ko je bezgrijesan,ko to ne oprasta?
ja sam možda jedna od rijetki na ovom forumu(nisam pročitala sve postove!!!!)koja te ne krivi ali i ne opravdava
sve se može desiti i nama ostalima bar ja poznajem neke slučajeve koji i poslije prevare žive zajedno.
ja lično još nisam prevarila ali nisam daleko od prevarene.mislim da je ljudski razgovarati mada vrijeme ipak mora biti potrebno

napeto, uzbudljivo - nik rajder!
istina....upravu si ali nisam baš toliki laik da ne znam za svoje postove od ranije...ok,...ali u tom istom postu sam rekla"ne krivim"jer nisam imala dovoljno snage da kažem "hej i ja to radim"pokušavam samu sebe lagati da sam savršena žena,(a ne lagati nekog drugog ponajmanje one sa kojima jedino mogu podijeliti ono što osjećam i radima,a da mi se ne odbije o glavu)što ustvari nisam...(a možda da nisam sumnjala da sam prevarena nikad ne bi došla u situaciju da varam)...i ne stidim se što varam ,...jedino čega se stidim što nemam hrabrosti da to drugoj strani otvoreno kažem[/quote]

nekako zlurado citam ovo (ucestvovala sam u toj temi)...uvijek su mi oni prepuni razumijevanja za gresnike bili sumnjivi.
ne znam sta da kazem na ovu temu...otvorila sam je sto sam mislila da si zaljubljena...a ovdje je to vec u praksu provedeno i traje vec godinu...prvo sto pomislim,je-mozda su crni oblaci na pomolu...nekako slabo vjerujem u kajanje,preispitivanje ispravnosti nakon godinu dana...napravila sam u zivotu milion gresaka (srecom,na ovom polju bas i ne)-ali znam da sam se malo kad kajala...samo mi je uglavnom bilo krivo sto nije kako ja hocu ili sto bi mi druga odluka donijela vise profita (u najsirem smislu rijeci). haj,pa kad se sve zavrsi,ako se sjetis-javi sta si uradila i kako se osjecas.pozdrav.[/quote]

otvorila sam je sto sam mislila da si zaljubljena
pa ja to jesam,....samo što pokušavam biti realna,pokušavam ispivati iz ovog stanja na način bez da povrijedim i druge i sebe...ponekad pomislim da su moja djeca vrijedna žrtve da ostavim novu ljubav jer znam da nisam ni prva ni posljednja žena koja bi to uradila,...a onda opet kad razmislim one će porasti ,otići svojim putem, a ja ostati bez onog koga volim....da i on nije oženjen bilo bi lakše bilo bi manje ljudi za povrijediti,jedna porodica manje za uništiti ovako je stvarno teško...on čeka i sinoć je čekao poziv da kažem da ostavljam sve i idem snjim,i sad je tu čeka ,on uvijek ima vremena za mene...ali ja kad god to poželim učiniti vuče me smijeh mojih djevojčica,vuku me sjećanja,pomislim samo na njih i stanem ...i borim se ....ma uspjeću ja postaviti stvari na pravo mjesto..
idem.....nemam snage čitavu noć nisam spavala :sad:
mamica papucarka

#47 Re: hm, pa ja sam zaljubljena ali ne u muža...

kako mislis "ostavljas sve" :? ne kontam recenicu??? idete negdje, ostavljas djecu, ili razvod??? pa zar ne bi bilo bolje i pistenije prvo reci muzu, pa se onda razvodit, nego tek tako izaci iz kuce pa da covjeka trefi kap :-)
rogic

#48 Re: hm, pa ja sam zaljubljena ali ne u muža...

Post by rogic »

@brod
Pazi da ne pomračiš smijeh svojih djevojčica.
BROD

#49 Re: hm, pa ja sam zaljubljena ali ne u muža...

Post by BROD »

mamica papucarka wrote:kako mislis "ostavljas sve" :? ne kontam recenicu??? idete negdje, ostavljas djecu, ili razvod??? pa zar ne bi bilo bolje i pistenije prvo reci muzu, pa se onda razvodit, nego tek tako izaci iz kuce pa da covjeka trefi kap :-)
NISAM MISLILA OTIĆI BEZ RIJEČI BAR NISAM LUDA DO TE MJERE :x
a normalno je ako odlučim ostaviti muža da se selim u drugi grad gdje je moja jubav...a kćerke su suviše male da budu bez mene,....muž ih ne može i da hoće uzeti sebi jer trenutno živi na drugom kontinetu u australiji...i tamo će biti bar još godinu dana
Pietje_Bel

#50 Re: hm, pa ja sam zaljubljena ali ne u muža...

Post by Pietje_Bel »

Eh fakat ne volim kao muskarac da ulazim u ove vode jer smatram to zenskim poslovima ali da ipak nesto kazem na ovo jer mi je muka citajuci ove postove. Kao prvo u Sarajevo je sljeglo iz raznih Vuko J..... svakakvog svijeta. Ti ljudi se vjencaju i zene sa 19, 20 ,21 godina. Kao da jedno djete od recimo 22 ili 23 godine moze da zna sta znaci kad nekome das svoju rijec. Ja cu se ozeniti tek kad budem imao 29, 30 godina. Tako rade svi u mojoj porodici i familiji tako cu i ja. I siguran sam da cu tada biti formirana licnost i da cu znati sta moje srce zeli. Za mene je brak nesto sveto. Fakat mi muka citati ove postove. Kako jeftino.... :(
Locked