ma dobro bi bilo da je kamenolom, tamo se nesto i busi, sta da je gradsko komunalno...Meshtar wrote:sabinaM wrote:Pa za kratko ga pokupiti....zaista mislim da nije tesko...ne treba ti 10 dana vec jedn tj jedna noc i to prva da ga pokupis i iskipaš,
ali sada ovo na duze staze....moglo bi se isto to samo da ga pocnes kontati (mantat) prvi dan...pokupis ga 10-ti i istu vecer ga iskipaš...i odes, mislim da je onda tvoj (s tim da tih 10 dana ostavis dobar dojam i taj 10-ti da mu pruzis nezaboravnu noc)
Vi u kamenolomu radite pretpostavljam? Vidim dobri ste s tim iskipavanjem.
kako pokupiti frajera za 10 dana
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- zastoqsviram
#26 Re: kako pokupiti frajera za 10 dana
- sabinaM
#27 Re: kako pokupiti frajera za 10 dana
Suti...frajeri vole kada ih se iskipa...samo sto nisu toga svjesni,.........imam dobar kiper 
- Citizen-X
#28 Re: kako pokupiti frajera za 10 dana
Iskipas li se ti? Ako volis kombinovane utovarivace/istovarivace javi se na pp.sabinaM wrote:Suti...frajeri vole kada ih se iskipa...samo sto nisu toga svjesni,.........imam dobar kiper
- Meshtar
#29 Re: kako pokupiti frajera za 10 dana
sabinaM wrote:Suti...frajeri vole kada ih se iskipa...samo sto nisu toga svjesni,.........imam dobar kiper
Molim te definiši to kipanje, znam ja da ste vi trenutno u toj kamiondžijskoj fazi (Gas gas), ali opet mi nekako nije jasno. Iskipati nekoga...hm? (smajli koji je zadeveran)
- sabinaM
#30 Re: kako pokupiti frajera za 10 dana
Iskipati=iskrcati....u nekom zargonu to bi znacilo, zavrsiti s njim, malo se salim, ali ima u tome i istine....
Ne znam zasto, ali muskarci bas polude za curom, ako im okrene leda.....mene taj fenomen muci godinama, ako mu pokazes da ti je stalo ne valja, a ako si prema njemu gad...trci za tobom
Ajde nek mi malo muski rod objasni zasto je to tako?
Ne znam zasto, ali muskarci bas polude za curom, ako im okrene leda.....mene taj fenomen muci godinama, ako mu pokazes da ti je stalo ne valja, a ako si prema njemu gad...trci za tobom
- zastoqsviram
#31 Re: kako pokupiti frajera za 10 dana
... zene vole flegme.. (sjecas li se doli bel)sabinaM wrote:Iskipati=iskrcati....u nekom zargonu to bi znacilo, zavrsiti s njim, malo se salim, ali ima u tome i istine....
-
Ken Lee
#32 Re: kako pokupiti frajera za 10 dana
Osmijehom & ljubaznoscu?
Ali, je li ti to ides negdje pa bi se provela uz malu avanturu ili sta? Ako da, gdje? Razlicito je u Grckoj i na , recimo, Kanarima, o BiH da i ne govorimo... Da li je u pitanju neki kolego, magacioner iz lokalnog supermarketa, preplanuli nabildani mornar sirokih ramena, drug od rodjaka sto dolazi u kratku posjetu, onaj sto uvijek cekate tramvaj zajedno, onaj sto ga vidjas svako jutro kad ides na posao, itd? 'Ajd javi sta je, pa smuckamo ubitacnu kombinaciju...
Ali, je li ti to ides negdje pa bi se provela uz malu avanturu ili sta? Ako da, gdje? Razlicito je u Grckoj i na , recimo, Kanarima, o BiH da i ne govorimo... Da li je u pitanju neki kolego, magacioner iz lokalnog supermarketa, preplanuli nabildani mornar sirokih ramena, drug od rodjaka sto dolazi u kratku posjetu, onaj sto uvijek cekate tramvaj zajedno, onaj sto ga vidjas svako jutro kad ides na posao, itd? 'Ajd javi sta je, pa smuckamo ubitacnu kombinaciju...
- Citizen-X
#33 Re: kako pokupiti frajera za 10 dana
Dobro je ba - ja sam je prvi vidio

- zastoqsviram
#34 Re: kako pokupiti frajera za 10 dana
nisi je tuspasioCitizen-X wrote:Dobro je ba - ja sam je prvi vidio![]()
![]()
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#35 Re: kako pokupiti frajera za 10 dana
Sabinice hajde de mene iskipaj ja sam ti iskipljiv al me prvo pokupisabinaM wrote:Pa za kratko ga pokupiti....zaista mislim da nije tesko...ne treba ti 10 dana vec jedn tj jedna noc i to prva da ga pokupis i iskipaš,
ali sada ovo na duze staze....moglo bi se isto to samo da ga pocnes kontati (mantat) prvi dan...pokupis ga 10-ti i istu vecer ga iskipaš...i odes, mislim da je onda tvoj (s tim da tih 10 dana ostavis dobar dojam i taj 10-ti da mu pruzis nezaboravnu noc)
-
*mima*
#36 Re: kako pokupiti frajera za 10 dana
aminchev2 wrote:znamo ga svi izgubiti...
pitanje je...
kako POKUPITI?
zapisujem prijedloge
Pokupit....uopste nije problem za 1 dan....ma sta jedan dan...
- pici
#37 Re: kako pokupiti frajera za 10 dana
ja mislim da nisu upste u pitanju ni dan ni sat ni minuta ni sekunda vec mikrosekunda desetinke
samo na PP ugovorimo mjesto i radnju dogadjaja ...........reklamacije ne primam 
-
aminchev2
#38 Re: kako pokupiti frajera za 10 dana
pa eto... recimo kombinacijaKen Lee wrote:Osmijehom & ljubaznoscu?
(ne sjecam se kad sam zadnji put sjela u tramvaj... Boga mi)
ono. realisticno receno...
kako se nabaciti frajeru u BILO kakvoj situaciji
(osim, naravno, kad se obuce majica sa izrezom do pupka)
-
aminchev2
#39 Re: kako pokupiti frajera za 10 dana
pici wrote:ja mislim da nisu upste u pitanju ni dan ni sat ni minuta ni sekunda vec mikrosekunda desetinkesamo na PP ugovorimo mjesto i radnju dogadjaja ...........reklamacije ne primam
bi li bila zena Br. 1 ili 2?
ili 4?
nisam nesta dobra sa tim "sharetime"...
- madner
#40 Re: kako pokupiti frajera za 10 dana
Generally speaking, budi direktna i nema problema.
-
Benighted
#41 Re: kako pokupiti frajera za 10 dana
Ako ne begenises majce sa izrezom do pupka,onda majcu za dekolteom ...aminchev2 wrote:pa eto... recimo kombinacija
-
Chairman
#42 Re: kako pokupiti frajera za 10 dana
Jao pitanja....
Pokupit ces 99% frajera osim ako nemas 120 kg ...ovih tvrdih 1% cekaj dok se ne napiju
Pokupit ces 99% frajera osim ako nemas 120 kg ...ovih tvrdih 1% cekaj dok se ne napiju
- pici
#43 Re: kako pokupiti frajera za 10 dana
koja god hoš.....samo ko je govorio o zenama(udaja)aminchev2 wrote:pici wrote:ja mislim da nisu upste u pitanju ni dan ni sat ni minuta ni sekunda vec mikrosekunda desetinkesamo na PP ugovorimo mjesto i radnju dogadjaja ...........reklamacije ne primam
bi li bila zena Br. 1 ili 2?
ili 4?
nisam nesta dobra sa tim "sharetime"...
- pici
#44 Re: kako pokupiti frajera za 10 dana
ma kile nisu vazne vazne su oči i mijesanje kukovimaChairman wrote:Jao pitanja....
-
aminchev2
#45 Re: kako pokupiti frajera za 10 dana
HAHAHHAHAHAHAHAHHABenighted wrote:Ako ne begenises majce sa izrezom do pupka,onda majcu za dekolteom ...aminchev2 wrote:pa eto... recimo kombinacija
hahahahha
HAHAHHA!!!
-
aminchev2
#46 Re: kako pokupiti frajera za 10 dana
Chairman wrote:Jao pitanja....
99%?
odakle te statiskite?
to mi se jos nije desilo
-
Chairman
#47 Re: kako pokupiti frajera za 10 dana
aminchev2 wrote:Chairman wrote:Jao pitanja....
99%?
odakle te statiskite?
to mi se jos nije desilo
Iz muskog iskustva.
Ako pridjes momku i kazes zelis li kod mene na pice (u isto vrijeme ostavis znak da ce biti nesto vise od pica
-
aminchev2
#48 Re: kako pokupiti frajera za 10 dana
nisam taj tip da pitam nekoga da kod mene dodje na pice.Chairman wrote:aminchev2 wrote:Chairman wrote:Jao pitanja....
99%?
odakle te statiskite?
to mi se jos nije desilo
Iz muskog iskustva.
Ako pridjes momku i kazes zelis li kod mene na pice (u isto vrijeme ostavis znak da ce biti nesto vise od pica), ako te odbiju 2 od 100 (neki uslov je da nemaju neku duzu vezu) ja cu promjeniti spol
jbg
-
debela
#49 Re: kako pokupiti frajera za 10 dana
taman podjoh isto napisati. da si taj tip ne bi otvarala ovakvu temuaminchev2 wrote:nisam taj tip da pitam nekoga da kod mene dodje na pice.jbg:(
-
aminchev2
#50 Re: kako pokupiti frajera za 10 dana
debela wrote:taman podjoh isto napisati. da si taj tip ne bi otvarala ovakvu temuaminchev2 wrote:nisam taj tip da pitam nekoga da kod mene dodje na pice.jbg:(ne bih da te ubijam u pojam ali mi se cini ako dosad nisi skontala te finte i ne pronalazis se u njima tesko da ces ikad. ne pati se bezze, budi sto jesi pa ako sta naleti naleti.
uf
valja to iscekati
ko ima zivaca?
valja djecu radjati draga moja....
Last edited by aminchev2 on 25/06/2008 16:28, edited 1 time in total.