jennisjoplin i njen stav o rektoru Muratovicu

Naučna otkrića, edukacija, školstvo, univerziteti, fakulteti...
Dioda

#26 Re: jennisjoplin i njen stav o rektoru Muratovicu

Post by Dioda »

jennisjoplin wrote:
Dioda wrote:Ja ovdje nista ne kontam Image
e vidis to je poanta ti i jos milujun ne konta a ostali zgrcu lovu, suske se slazu za stare dane a preko 70 kuka imaju :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Zar je Hasan jos ziv :D Kornjaca :D
Umjetnik a

#27 Re: jennisjoplin i njen stav o rektoru Muratovicu

Post by Umjetnik a »

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kanada71

#28 Re: jennisjoplin i njen stav o rektoru Muratovicu

Post by kanada71 »

Pitas kako znamo da si cura? Tako sto se svakoj curi kada prica o Hasanu Muratovicu prividja Bill Gates.
moon78

#29 Re: jennisjoplin i njen stav o rektoru Muratovicu

Post by moon78 »

objasnice ti jennis, vidis sta sve zna:
jennisjoplin wrote:1. #2153 Implementing MS Windows 2000 network Infrastructure
2. #2152 Supporting MS Windows 2000 Professional ans Server
3. #2151 MS Windows 2000 network & Operating System Essentials
4. #2150 Designing a Secure MS Windows 2000 Network
5. #1560 Updating Support Skills from MS W#indows NT 4,0 to MS Windows 2000
6. #1598 Mastering Distributed Aplication Design and Development using MS Visual Studio 6,0
7. # 1016 Mastering Enterprise Development Visual basic 6.0
8: # 1013 Mastering Visual Basic 6.0 Development
9. # 922 Supporting MS Windows NT 4.0 - Core Technologies
10. # 833 Implementing a Database Design on Microsoft SQL Server 7.0
11. # 822 System Administration of MS SQL Server 7.0
12. # 803 Adminstering MS Windows NT 4.0
13. # 689 Supporting MS Windows NT 4.0 - Enterprise Technologies
jennisjoplin

#30 Re: jennisjoplin i njen stav o rektoru Muratovicu

Post by jennisjoplin »

Šeha wrote:Isto gluhih telefona :D :D :D

Ili Monty Payton 8-) 8-)
vise Monty Payton :lol: :lol: :lol:
moon78

#31 Re: jennisjoplin i njen stav o rektoru Muratovicu

Post by moon78 »

jennisjoplin wrote: vise Monty Payton :lol: :lol: :lol:
cudi me da ti takva pametnica ne znas da je ispravno Monty Python
Klodovik

#32 Re: jennisjoplin i njen stav o rektoru Muratovicu

Post by Klodovik »

jennisjoplin wrote:
e vidis to je poanta ti i jos milujun ne konta a ostali zgrcu lovu, suske se slazu za stare dane a preko 70 kuka imaju :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Imao je rektor love i kad mu je bilo pedeset.
jennisjoplin

#33 Re: jennisjoplin i njen stav o rektoru Muratovicu

Post by jennisjoplin »

Klodovik wrote:
jennisjoplin wrote:
Imao je rektor love i kad mu je bilo pedeset.
normalno, zato se i zove Mister 10% :lol: :lol: :lol:
callmethebreeeze

#34 Re: jennisjoplin i njen stav o rektoru Muratovicu

Post by callmethebreeeze »

mi u dijaspori nemamo ovakvih droga. jok.
:run: :mrgreen: :skoljka:
moon78

#35 Re: jennisjoplin i njen stav o rektoru Muratovicu

Post by moon78 »

callmethebreeeze wrote:mi u dijaspori nemamo ovakvih droga. jok.
:run: :mrgreen: :skoljka:
:lol: :lol:
seln

#36 Re: jennisjoplin i njen stav o rektoru Muratovicu

Post by seln »

moon78 wrote:
jennisjoplin wrote: 12. # 803 Adminstering MS Windows NT 4.0
Ko jos koristi Windows NT 4.0? :? :?
jennisjoplin

#37 Re: jennisjoplin i njen stav o rektoru Muratovicu

Post by jennisjoplin »

seln wrote:
moon78 wrote:
jennisjoplin wrote: 12. # 803 Adminstering MS Windows NT 4.0
Ko jos koristi Windows NT 4.0? :? :?
WB i IMF u Washingtonu, oni nista ne bacaju nego postepeno zamjenjuju, a imaju i 386 PC i 486 za ovakve jkao mi kada dodju sa balkana na obuku, nazalost istinito je :|
King Kikapu

#38 Re: jennisjoplin i njen stav o rektoru Muratovicu

Post by King Kikapu »

muratovic je bio koordinator modula 'upravljanje krizama' na postdiplomskom studiju 'upravljanje drzavom i humanitarni poslovi' i to je bio najlosije organizovan modul. s jedne strane muratovic je odlican predavac, drzi paznju studenta sve vrijeme i tokom predavanja pravi poredjenja sa postojecim slucajevima u okolini. medjutim, nije bio u stanju adekvatno popuniti 30 sati predavanja, pa je doveo ljude koji nemaju veze sa upravljanjem krizama iliti kriznim managementom, izmedju ostalih i i izlapljelog tunju filipovica koji je 6 sati trunio o djetinsvu u banjoj luci. ako si predavac managementa, a nisi u stanju organizovati modul od 30 sati tako da sva predavanja budu adekvatno popunjena ljudima iz struke, onda mi, brate, potpuno padas u ocima.
zito23

#39 Re: jennisjoplin i njen stav o rektoru Muratovicu

Post by zito23 »

Šeha wrote:Isto gluhih telefona :D :D :D

Ili Monty Payton 8-) 8-)
Topli pozdrav sa Jadrana,i nemojmo se .......
Čitam Jenis je na pravo mjesto postavila temu vjerovatno s ciljem da svojim komentarimo "propratimo" stanje u "sistemu obrazovanja" koji je naš,kakav takav,a apsurd je izbor rektora.
Osoba lijepo nastupila,a papci..razbijaju temu.
Stvarno na podforumu (edukacija,nauka )nema ozbiljnih komentara i tema,a ova tehnika bi trebala bar da poveže raju,da se komentariše (kao nekad uz kahvu),ali namnožilo se umova i virusa ,pa i forum kompletan postaje dosadan.
E i mene interesuju komentari na ovu temu,pa zar nema sposobnih (pr,dr.ac...) da se oglase u javnosti.
Pa nemamo sistem visokog obrazovanja,nego ga kroje begići po svom nahođenju,a buduči akademci ,ko mule.....
Sada jest top ovo studiranje za pare(svi ga završe) ali čemu se može nadati stanovništvo i ti svršenici,kuda ide ovaj brod.
Zato ....da Vas ne opterečujem,budimo kolegijalni
zito23

#40 Re: jennisjoplin i njen stav o rektoru Muratovicu

Post by zito23 »

King Kikapu wrote:muratovic je bio koordinator modula 'upravljanje krizama' na postdiplomskom studiju 'upravljanje drzavom i humanitarni poslovi' i to je bio najlosije organizovan modul. s jedne strane muratovic je odlican predavac, drzi paznju studenta sve vrijeme i tokom predavanja pravi poredjenja sa postojecim slucajevima u okolini. medjutim, nije bio u stanju adekvatno popuniti 30 sati predavanja, pa je doveo ljude koji nemaju veze sa upravljanjem krizama iliti kriznim managementom, izmedju ostalih i i izlapljelog tunju filipovica koji je 6 sati trunio o djetinsvu u banjoj luci. ako si predavac managementa, a nisi u stanju organizovati modul od 30 sati tako da sva predavanja budu adekvatno popunjena ljudima iz struke, onda mi, brate, potpuno padas u ocima.
Imao sam priliku pratiti dio tih predavanja i razočarao sam se načinom na koji prenosi svoje "znanje",zato što radim na upravljanju kriznim situacijama,poznajem praksu u okruženju,a On kao predavač čisto nastavnički pristupa,a koji ga poznaju znaju da On nije nikada radio,niti vodio neki ozbiljan posao na ovu temu,nego čisto iz trenutne potrebe ispalo da je predavač (bez prakse na polju koje obrazlaže),ali sve je politika.
Takva nam je večina prof. i predavača (rijetko su eksperti u struci),druga je stvar što na "svojim" seminarima dobijaju diplome eksperta za područja kojima samo kolokvijalno prisustvuju,i naravno uz radionički uradak dobiju cert.
Moram se dobro nasmijati,nedavno gledam ko sve uFederaciji organizuje i predaje na temu standardizacija,certificiranje itd...kad ono politički tipovi su menađeri za kvalitet i oni educiraju omladinu.
Zato sada niko nezna šta će biti ovi svršenici po novom Okvirnom zakonu o visokom obrazovanju.
E aferim omladino,pa piši budalaštine
King Kikapu

#41 Re: jennisjoplin i njen stav o rektoru Muratovicu

Post by King Kikapu »

kad sam poceo slusati muratoviceva predavanja o upravljanju krizama znao sam otprilike sta je stecaj, pa ne mogu samo na osnovu predavanja dati sud.meni ta predavanja nije bilo napeto slusati i zato smatram da je dobar predavac.
s druge strane cijelog modula 'crzni managaement' sam ocekivao mnogo vise od uputstava o popravljanju poslovanja preduzeca, podsjecanja na djecastvo tunje filipovica i price svena alkalaja o OSCE-u koju sam na ovaj ili onaj nacin cuo otprilike 7-8 puta. zato smatram da je los organizator i rukovodilac, jer potpuno jednostavan posao, popunjavanje 30 sati predavanja upucenim i strucnim predavacima, nije bio u stanju (nije htjeo) posteno uraditi.
Locked