I oni ce ko Brotnjo=druga liga
A mozda i komsije budu u toj ligi
Javljamo se sa stadiona Hakija Mrso gdje Sarajevo je postiglo gol..inace Sarajevo je od prosle godine otislo ka Vogosci i drugoj ligi..ali ne brinite se..sve je ok
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Ma da i mene boli poraz od Mlitexa koji nije ništa bolja ekipa od nas.Al fakat je da mene boli kurac za poraz Sarajeva. Savrseno mi je svejedno.
Jasno je kao dan da cemo se mi boriti za opstanak.
Vidjet cemo vas.

komi wrote:sjećate se kada je prije 2 -3 godine troglav pobijedio sarajevo 1 3 na koševu![]()
đe je sada ta aždaha troglava

manijak1 wrote:Pape Ultra i ostali bez Kametakako ste ?
Manijakmanijak1 wrote:Pa Pape htio sam ti uručiti kacu punu sira , jučer stigli Travničani pa dijelili na Koševu svakome ko naiđe![]()
Ma i to što kažešproradiće kad opet naleti Liteks.
Mada 11 kolo je bliže i bližepredlažem ti crnu rupu u svemiru , tamo svakako nikada veze ne rade.
Ko je mogao zamisliti da će tako lijep i ugodan dan završiti tako tragično po navijače Sarajeva. Namjerno pišemo za navijače, igračima očito ništa ne znači igranje u bordo dresu, za grb koji mnogim unesrećenim na istoku, sjeveru i zapadu znači više i od porodice. Kako je to bila loša predstava. Ličila je na neke vrlo tužne partije dok smo igrali u Evropi ili čak neke još tužnije iz gradskih duela sa najvećim suparnikom... Katastrofa, teško je naći bolju riječ.