Komunikaciju o rektoru nastaviti http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 37&t=52040
Hvala
mIRCi
"Mobitel" od King-aForsaken wrote:King je dobar, procitao sam vecinu njegovih, ali ima dosta smeca tj. meni se ne svidaju knjige koje pise zajedno s nekim. Recimo ona mega duga sranja tipa Tvrdjava il tako nesto.Skyfox wrote:Ja sam se u zadnje vrfijeme nalozio na knjige Steven K. i taman da upotunim kolekciju nekom novom. Lagano ljetno stivo za plazu - ubilo se. A njega uvijek ima u izobilju... Ko bira ne nade
Ako ocete dobro lagano ljetnje stivo, Hiperion tetralogija, beton.
imas sigurno na standu svjetlostkomerca 15 km svakamIRCerka wrote:Forsaken wrote:ako ko vidi "da vinchijev kod" na sajmu, zamolite molim vas tetu na standu da mi sacuva tu knjigu, nikako ne mogu da je nadjem!
[/irony]![]()
![]()
meni jednu ANDJELI I DEMONI, Latinicno izdanje molim
I posto su knjige?Moonlight & Magnolia wrote:Kupih 3 knjige i neki poklončić na štandu Šahinpašića
Jedna 9, druga 14, treća 16...poklončić 10 KM za djevojčicu od 8 godina! Prvi dan je bilo nekih popusta 50%, sad nisam sigurnaHodidjed wrote:I posto su knjige?Moonlight & Magnolia wrote:Kupih 3 knjige i neki poklončić na štandu Šahinpašića
Jesul' ista jeftinije nego u radnjama?
Cuj 50% popustaMoonlight & Magnolia wrote:Jedna 9, druga 14, treća 16...poklončić 10 KM za djevojčicu od 8 godina! Prvi dan je bilo nekih popusta 50%, sad nisam sigurnaHodidjed wrote:I posto su knjige?Moonlight & Magnolia wrote:Kupih 3 knjige i neki poklončić na štandu Šahinpašića
Jesul' ista jeftinije nego u radnjama?
od 8 do 22Daphna wrote:Ljudi, do koliko sati rade da ne idem po ovim vrelinama...