Tražili ste-gledajtezoka213 wrote:Eto glavni grad nam je ponos, mjesto gdje se prekidaju međunarodne utakmice, mjesto gdje se barikade prave poslije tekme pa ljude inčuju misleći da su došli za srbiju navijati, i onda kakav je Mostar. Taj grad je metropola za Sarajevo, barem ljudi se ne stide reći za koga navijaju, kako jedni tako i drugi. Eto slike Sarajeva i Tuzle bogami obiđoše evropske internet portale i ljudi se smiju. Hahhaha metropola.
U Mostaru, Bugojnu, Stocu pakao
-
LSD
#26 Re: U Mostaru, Bugojnu, Stocu pakao
- since1921
- Location: Navijati za Sarajevo stvar je geografije a za ZELJU stvar filozofije
#27 Re: U Mostaru, Bugojnu, Stocu pakao
Dobise i Bosnjaci rezervnu domovinu veceras.Nek je sa srecom
- Bosanac sa dna kace
#29 Re: U Mostaru, Bugojnu, Stocu pakao
U Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP) Hercegovačko-neretvanskog kantona (HNK) RTM saznaje da su navijači Hrvatske u zapadnom dijelu Mostara, na Starom Veležovom igralištu, pokušali bijes iskaliti na policiji, te je tom prilikom došlo do sukoba navijača i policije.
Prema nezvaničnim informacijama, ima i povrijeđenih, a navodno je i policija upotrijebila suzavac, kako bi raspršila masu.
RTM takođe saznaje da su hrvatski navijači porazbijali stakla na zgradi Projektant, gdje su smještena dva ministarstva Vlade Federacije BiH.
Takođe se saznaje da su imali namjeru i preći u istočni dio Mostara, ali da ih je u tome spriječila policija. (RTM)
-
zoka213
#30 Re: U Mostaru, Bugojnu, Stocu pakao
since1921 wrote:Dobise i Bosnjaci rezervnu domovinu veceras.Nek je sa srecom
- since1921
- Location: Navijati za Sarajevo stvar je geografije a za ZELJU stvar filozofije
#31 Re: U Mostaru, Bugojnu, Stocu pakao
Kako prodje slavljenicka noc u Sarajevu?jesul Turci sta frke pravili il se sve svelo na karusel sa autima i zastavama
-
nihoniho
#32 Re: U Mostaru, Bugojnu, Stocu pakao
posto citavo vrijeme pricamo o slobodi opredjeljenja, ja sam se slobodno opredijelio i navijao za tursku.
pobijedio je bolji.
pobijedio je bolji.
-
LSD
#33 Re: U Mostaru, Bugojnu, Stocu pakao
Pa kad mogu imati hrvati i srbi rezervnu (tacnije,njima jedinu) varijantu tj.domovinu...mogu vala imati i bošnjaci...što bi bošnjaci bili drugaciji od ostalihsince1921 wrote:Dobise i Bosnjaci rezervnu domovinu veceras.Nek je sa srecom
- turquoise
#34 Re: U Mostaru, Bugojnu, Stocu pakao
Last edited by turquoise on 21/06/2008 03:13, edited 3 times in total.
- max_power
#35 Re: U Mostaru, Bugojnu, Stocu pakao
evo ja jos razmisljam za koga da navijam u polufinalu, za njemce ili za turkenihoniho wrote:posto citavo vrijeme pricamo o slobodi opredjeljenja, ja sam se slobodno opredijelio i navijao za tursku.
pobijedio je bolji.
proglasice me ili nacistom ili turcinom kako god da okrenem...
-
king kong
#36 Re: U Mostaru, Bugojnu, Stocu pakao
red07 wrote:da mi je znati odakle si ti "king kong " ?
garant iz Sarajeva pa tako prdiš ?
jesi ti kad bio u Mostaru kad igra Hrvatska ?
bio sam....BiH-Hrvatska...Engleska-Hrvatska...Mađarska-Hrvatska....
često sam ja u Mostaru, što poslom, što privatno...pročitaj par puta ono što sam napisao...shvatit ćeš bit...
...iskreno, jebe mi se kad igra hrvatska....i turska....i srbija....i bilo koja druga država....jedino me briga kad igra BiH....što ne znači da ne volim gledati fudbal/nogomet...
...ali, očigledno je bit svega da obučem dres brazila (turske, njemačke, poljske....) i da trčim po mostaru (ili bilo gdje drugo kad igra hrvatska (srbija...) , ne bi li nekog našao ko nosi kockasti dres da se malo potučemo....
činjenica jeste da se ovakve pizdarije dešavaju svuda, s malom razlikom što se zna ko je na kojoj strani, dok su kod nas svi drugi (narodi) na svojoj strani samo mi izgleda nemamo svoje pa je tražimo onda svuda po svijetu...
bitno je da kod nas ima i fanatičnih navijača Brazila...čudi me da nije bilo Poljaka....
...kako bi nam bilo lijepo kad bi sutra neko obukao dres holandije ili rusije nakon utakmice i slavio po gradu....
ali to se neće desiti...
- since1921
#37 Re: U Mostaru, Bugojnu, Stocu pakao
Definitivan poraz BiH opcije veceras.Ljudi popusili ste foru pridruzili ste se toru.Od veceras nikad nemate pravo ljudima u Bih zamjerat na navijanju za bilo koju repku.Hrvatska,Srbija,Turska.....nego gdje je tu Bih ima li nas igdje.
KATASTROFA
KATASTROFA
-
zoka213
#38 Re: U Mostaru, Bugojnu, Stocu pakao
Hehhee pa što se stidite tog. Odavno je to tako . Kome se pravdate. Ili ste se samo malo zanijeli kao mnogo puta ranije. Neka nek se slavi svima nama je drago.LSD wrote:Pa kad mogu imati hrvati i srbi rezervnu (tacnije,njima jedinu) varijantu tj.domovinu...mogu vala imati i bošnjaci...što bi bošnjaci bili drugaciji od ostalihsince1921 wrote:Dobise i Bosnjaci rezervnu domovinu veceras.Nek je sa srecom...i nek nam je sa srecom,dobro si rekao
![]()
-
nihoniho
#39 Re: U Mostaru, Bugojnu, Stocu pakao
bosna,bosnamax_power wrote:evo ja jos razmisljam za koga da navijam u polufinalu, za njemce ili za turkenihoniho wrote:posto citavo vrijeme pricamo o slobodi opredjeljenja, ja sam se slobodno opredijelio i navijao za tursku.
pobijedio je bolji.
-
LSD
#40 Re: U Mostaru, Bugojnu, Stocu pakao
Hahahaha....oa ko se kome pravda?? hahah jeli ti vidiš da sam se ja nekome pravdao ovdje??zoka213 wrote:Hehhee pa što se stidite tog. Odavno je to tako . Kome se pravdate. Ili ste se samo malo zanijeli kao mnogo puta ranije. Neka nek se slavi svima nama je drago.LSD wrote:Pa kad mogu imati hrvati i srbi rezervnu (tacnije,njima jedinu) varijantu tj.domovinu...mogu vala imati i bošnjaci...što bi bošnjaci bili drugaciji od ostalihsince1921 wrote:Dobise i Bosnjaci rezervnu domovinu veceras.Nek je sa srecom...i nek nam je sa srecom,dobro si rekao
![]()
- max_power
#41 Re: U Mostaru, Bugojnu, Stocu pakao
Naravno da je Bosna i Hercegovina broj jedan kod svakog pravog Bosanca i Hercegovcanihoniho wrote:bosna,bosnamax_power wrote:evo ja jos razmisljam za koga da navijam u polufinalu, za njemce ili za turkenihoniho wrote:posto citavo vrijeme pricamo o slobodi opredjeljenja, ja sam se slobodno opredijelio i navijao za tursku.
pobijedio je bolji.
-
nihoniho
#42 Re: U Mostaru, Bugojnu, Stocu pakao
pa ti si popusaio foru,ko zamijera navijanje za bilo koju reprezentaciju na svijetu?since1921 wrote:Definitivan poraz BiH opcije veceras.Ljudi popusili ste foru pridruzili ste se toru.Od veceras nikad nemate pravo ljudima u Bih zamjerat na navijanju za bilo koju repku.Hrvatska,Srbija,Turska.....nego gdje je tu Bih ima li nas igdje.
KATASTROFA
jesi li to ti bosnjacki nacionalista pa gradjanima bih osporavas navijanje za one koje oni zele da podrze?
glupost, povrsnost...
- Latina
- Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.
#43 Re: U Mostaru, Bugojnu, Stocu pakao
Morala sam uvecati, jer @zoka213 & Co. pate od sindroma selektivne paznje.Bosanac sa dna kace wrote:U Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP) Hercegovačko-neretvanskog kantona (HNK) RTM saznaje da su navijači Hrvatske u zapadnom dijelu Mostara, na Starom Veležovom igralištu, pokušali bijes iskaliti na policiji, te je tom prilikom došlo do sukoba navijača i policije.
Prema nezvaničnim informacijama, ima i povrijeđenih, a navodno je i policija upotrijebila suzavac, kako bi raspršila masu.
RTM takođe saznaje da su hrvatski navijači porazbijali stakla na zgradi Projektant, gdje su smještena dva ministarstva Vlade Federacije BiH.
Takođe se saznaje da su imali namjeru i preći u istočni dio Mostara, ali da ih je u tome spriječila policija. (RTM)
- homo_sapiens
#44 Re: U Mostaru, Bugojnu, Stocu pakao
since1921 wrote:Dobise i Bosnjaci rezervnu domovinu veceras.Nek je sa srecom
Vjerujem da ce ovog ljeta ici na ljetovanje u na morske obale rezervne domovine
Iskreno se nadam da ce se mnogim toliko svidjeti da ce tamo i ostati
-
zoka213
#45 Re: U Mostaru, Bugojnu, Stocu pakao
Samo što ova majčica nešto i daje a ta tvoja kako je zoveš bogami uzimala je žestoko. Ali neka meni Turska kao država bez obzira na poraz u nogometu i dalje ostaje izuzetno draga u svakom pogledu. Kako god okreneš uvijek ćeš u budućnosti na gubitku biti, daleko je majčica a i da je bliže zaboli briga Turske za tebe i slične. Ljudi gledaju samo svoj interes i to je fakat. A ova druga što slaviš njen poraz na nogometnom polju bogme i te kako se brine na ovaj ili onaj način za svoje državljane. I to je fakat. Pa ti uživaj meni opet kažem je drago zbog tebe i sličnih jer konačno pravo lice se pokazalo.
-
nihoniho
#46 Re: U Mostaru, Bugojnu, Stocu pakao
ovo je samo sport, nemojte opet o "humanim preseljenjima"homo_sapiens wrote:since1921 wrote:Dobise i Bosnjaci rezervnu domovinu veceras.Nek je sa srecom
Vjerujem da ce ovog ljeta ici na ljetovanje u na morske obale rezervne domovine, i imati max. popust, kao kod svoje kuce
Iskreno se nadam da ce se mnogim toliko svidjeti da ce tamo i ostati
-
LSD
#47 Re: U Mostaru, Bugojnu, Stocu pakao
zoka213 wrote:Samo što ova majčica nešto i daje a ta tvoja kako je zoveš bogami uzimala je žestoko. Ali neka meni Turska kao država bez obzira na poraz u nogometu i dalje ostaje izuzetno draga u svakom pogledu. Kako god okreneš uvijek ćeš u budućnosti na gubitku biti, daleko je majčica a i da je bliže zaboli briga Turske za tebe i slične. Ljudi gledaju samo svoj interes i to je fakat. A ova druga što slaviš njen poraz na nogometnom polju bogme i te kako se brine na ovaj ili onaj način za svoje državljane. I to je fakat. Pa ti uživaj meni opet kažem je drago zbog tebe i sličnih jer konačno pravo lice se pokazalo.
- Bosanac sa dna kace
#48 Re: U Mostaru, Bugojnu, Stocu pakao
mozda je ovako boljeLatinica wrote:Morala sam uvecati, jer @zoka213 & Co. pate od sindroma selektivne paznje.Bosanac sa dna kace wrote:U Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP) Hercegovačko-neretvanskog kantona (HNK) RTM saznaje da su navijači Hrvatske u zapadnom dijelu Mostara, na Starom Veležovom igralištu, pokušali bijes iskaliti na policiji, te je tom prilikom došlo do sukoba navijača i policije.
-
jefferson
#49 Re: U Mostaru, Bugojnu, Stocu pakao
Nekad mi dobro dodje sto se podsjetim sto sam razgulio s balkana!
- Vaso
#50 Re: U Mostaru, Bugojnu, Stocu pakao
zoka, de mi bogat reci, sta si fasovo poslije vecerasnje tekme?
-šećer
-čir na zelucu
-čir na dvanestoplacanom
-glavobolju
-pendrek
ja sam dobio na kladioni. hvala na pitanju i hvala turcima
slobodno izbaci frustracije, malo ti spada ta maska za cooliranje. ko biva, svejedno mu, a iznutra puca
nemate pojma koliko sam turaka vidio danas u gradu sa zastavama i bijesnim autima. vecinom oni slave, ali jbg, mora se stvorit protivteza nabujajucem srpskom, i pogotovo hrvatskom nacionalizmu ( 120 milja, 'ladno
na koncertu tonsona . STRASNO!)
am znate onu "svi smo isti".. i slicne prezvakane floskule. vec viđeno.
-šećer
-čir na zelucu
-čir na dvanestoplacanom
-glavobolju
-pendrek
ja sam dobio na kladioni. hvala na pitanju i hvala turcima
nemate pojma koliko sam turaka vidio danas u gradu sa zastavama i bijesnim autima. vecinom oni slave, ali jbg, mora se stvorit protivteza nabujajucem srpskom, i pogotovo hrvatskom nacionalizmu ( 120 milja, 'ladno
am znate onu "svi smo isti".. i slicne prezvakane floskule. vec viđeno.
Last edited by Vaso on 21/06/2008 03:33, edited 1 time in total.