Wimbledon 2008

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Chairman

#26 Re: Wimbledon 2008

Post by Chairman »

laku noć wrote:Ispade Davidenko :-)

Zasto ti je to iznenadjenje? :-?
Covjek se nije ni spremao za travnati dio sezone.Sa zemlje odmah otisao na Wimbledon.
The__Doctor

#27 Re: Wimbledon 2008

Post by The__Doctor »

Joj Davidenka mafijasa samo namjesta :D
LongDong

#28 Re: Wimbledon 2008

Post by LongDong »

Izgubi Nole prvi set, a ja odigrao 3:1 za njega... kvota 4... pa da vidimo sad
Chairman

#29 Re: Wimbledon 2008

Post by Chairman »

LongDong wrote:Izgubi Nole prvi set, a ja odigrao 3:1 za njega... kvota 4... pa da vidimo sad

I ja sam isto...dobra kvota a Safin nije naivcina i dosta dobro igra.
Igrao sam i over na Ivanovic,Bagdatisa i Bozoljca.
LongDong

#30 Re: Wimbledon 2008

Post by LongDong »

Novače degeneriče... sad opet u kladu na popravku, ako mi ima išta mrže u životu :x
Chairman

#31 Re: Wimbledon 2008

Post by Chairman »

LongDong wrote:Novače degeneriče... sad opet u kladu na popravku, ako mi ima išta mrže u životu :x

JAO KRETENA!
I on mi treci na svijetu.Sve gore i gore generacije...
Chairman

#32 Re: Wimbledon 2008

Post by Chairman »

Chairman wrote:Mislim da ni Novak ni Andy nece ni doci do polufinala.
Finale Federer-Nadal i pobjeda Federera u 5 setova kao i prosle godine.

Kao sto sam i rekao.
Sutra bi Tipsarevic mogao Roddicka dobiti i da mi se prognoza u potpunosti obistini :)
laku noć

#33 Re: Wimbledon 2008

Post by laku noć »

Vidjelo se još prvi meč da nešto sa Novakom nije u redu.Potpuno zasluženo ga je Marat pomeo.Neka se malkice spusti na zemlju(travu) :)
rIder

#34 Re: Wimbledon 2008

Post by rIder »

Sutra i Nadal ispada, 3-1 za Gulbisa :D

finale..... federer-gasquet....
Chairman

#35 Re: Wimbledon 2008

Post by Chairman »

rIder wrote:Sutra i Nadal ispada, 3-1 za Gulbisa :D

finale..... federer-gasquet....

Tesko da ce Gasquet do finala.
A sutra bi Nadal mogao imati tezak mec, dobar je Gulbis.Treba over odigrati :-D
laku noć

#36 Re: Wimbledon 2008

Post by laku noć »

Joj Ana,pola si mi života uzela.Uh,jedva :-)
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#37 Re: Wimbledon 2008

Post by Admir_1984 »

laku noć wrote:Joj Ana,pola si mi života uzela.Uh,jedva :-)
Ako je u pitanju kladionica sto igrate te kvote 1.03, 1,05 i slicno :? :?

Ana se provukla samo tako ;-)
Maja_XXX

#38 Re: Wimbledon 2008

Post by Maja_XXX »

Ana se NIJE provukla, ona je prava sampionka i igra najbolje kad je najpotrebnije...Znas li ti koliko je puta ona spasila mec lopte?Protiv Jelene u polufinalu Los Angelesa dvije zaredom, prosle godine protiv Vaidisove isto na Wimbledonu dvije i danas dvije...Danas je jednostavno puno gresila, a Deschy nije igrala nista posebno, samo je ubacivala loptu i cekala Aninu gresku.
A sto se tice Novaka, za njega je najbolje sto je ispao.Malo je previse u zadnje vrijeme digao nos, i on i njegov otac a zadnjih par mjeseci nije u onoj formi sa pocetka godine.A ionako bi izgubio u polufinalu od Rogera sto bi ga samo jos vise isfrustriralo...
Jedva cekam finale Federe- Nadal... :D
zimzelen

#39 Re: Wimbledon 2008

Post by zimzelen »

laku noć wrote:Vidjelo se još prvi meč da nešto sa Novakom nije u redu.Potpuno zasluženo ga je Marat pomeo.Neka se malkice spusti na zemlju(travu) :)
Nisi li upravo ti uzdizao Djetica sa srbijanskom putovnicom a vidio si kako ga pomete 'zemljas' Murat, pardon Marat Safin. :lol: Da Njikalaj malo zapne skinuo bi ga i sa trece pozicije ali nema veze.
Go, Aldin Setkic i Sinisa Markovic, go!
Admir_1984

#40 Re: Wimbledon 2008

Post by Admir_1984 »

Maja_XXX wrote:Ana se NIJE provukla, ona je prava sampionka i igra najbolje kad je najpotrebnije...Znas li ti koliko je puta ona spasila mec lopte?Protiv Jelene u polufinalu Los Angelesa dvije zaredom, prosle godine protiv Vaidisove isto na Wimbledonu dvije i danas dvije...Danas je jednostavno puno gresila, a Deschy nije igrala nista posebno, samo je ubacivala loptu i cekala Aninu gresku.
A sto se tice Novaka, za njega je najbolje sto je ispao.Malo je previse u zadnje vrijeme digao nos, i on i njegov otac a zadnjih par mjeseci nije u onoj formi sa pocetka godine.A ionako bi izgubio u polufinalu od Rogera sto bi ga samo jos vise isfrustriralo...
Ono ljubljenje mreze na kraju meca dovoljno pokazuje kako se provukla ;-)
Chairman

#41 Re: Wimbledon 2008

Post by Chairman »

Maja_XXX wrote:Ana se NIJE provukla, ona je prava sampionka i igra najbolje kad je najpotrebnije...Znas li ti koliko je puta ona spasila mec lopte?Protiv Jelene u polufinalu Los Angelesa dvije zaredom, prosle godine protiv Vaidisove isto na Wimbledonu dvije i danas dvije...Danas je jednostavno puno gresila, a Deschy nije igrala nista posebno, samo je ubacivala loptu i cekala Aninu gresku.

Jadna ti majko ko sve komentarise tenis....
Ana je danas imala srece da je to nevjerovatno...Na terenu se uopste nije vidjelo ko je 1 a ko 97 igracica svijeta.
I da,za onu drugu mec loptu kada je lopta zakacila mrezu i presla na polovicu Deschy treba dati milion eura u humanitarne svrhe!
The__Doctor

#42 Re: Wimbledon 2008

Post by The__Doctor »

Ana zasluzeno prosla treba samo pogledati omjer winnera i sve ce vam biti jasno imala je puno gresaka mogla je sama sebe izbacila
laku noć

#43 Re: Wimbledon 2008

Post by laku noć »

Admir_1984 wrote:

Kakva crna kladionica,pa Ana je naša Srpkinja,valjda imam pravo da navijam za nju osim ako ti ne smeta a zato me zabole qrac
sofist

#44 Re: Wimbledon 2008

Post by sofist »

Chairman wrote:

Jadna ti majko ko sve komentarise tenis....
Ana je danas imala srece da je to nevjerovatno...Na terenu se uopste nije vidjelo ko je 1 a ko 97 igracica svijeta.
I da,za onu drugu mec loptu kada je lopta zakacila mrezu i presla na polovicu Deschy treba dati milion eura u humanitarne svrhe!
Djevojka je u pravu i vidi se da prati i poznaje tenis. Mreza i sreca su sastavni dio igre. Ana je kod druge mec lopte za Deschy napala i odigrala hrabro sto joj se i isplatilo. Dakle, pokazala je da ima srca. Deschy je pruzila partiju zivota i opet nije bilo dovoljno za pobjedu. Ana se pored protivnica bori i sa pritiskom koje nosi prvo mjesto, protiv nje ce sve teniserke gristi a ovo iskustvo ce joj dobro doci u narednim mecevima.

Kad je Novak u pitanju mislim da je namjerno oborio formu i da ce probati da osvoji US OPEN jer je tvrda podloga ona na kojoj se on najbolje snalazi.
laku noć

#45 Re: Wimbledon 2008

Post by laku noć »

zimzelen wrote:
laku noć wrote:Vidjelo se još prvi meč da nešto sa Novakom nije u redu.Potpuno zasluženo ga je Marat pomeo.Neka se malkice spusti na zemlju(travu) :)
Nisi li upravo ti uzdizao Djetica sa srbijanskom putovnicom a vidio si kako ga pomete 'zemljas' Murat, pardon Marat Safin. :lol: Da Njikalaj malo zapne skinuo bi ga i sa trece pozicije ali nema veze.
Go, Aldin Setkic i Sinisa Markovic, go!
:lol: :lol: :lol: ,ne kažem možda su momci dobri ali im sad nije sezona :lol: :lol: :lol:
Not For Sale

#46 Re: Wimbledon 2008

Post by Not For Sale »

laku noć wrote:Kakva crna kladionica,pa Ana je naša Srpkinja,valjda imam pravo da navijam za nju osim ako ti ne smeta a zato me zabole qrac
Ana je NASA SUSJEDA srbijanka,sem ako nam i ti nisi susjed sa one strane drine..onda sorry,al ne bih rekla da jesi :D a naravno...imas pravo da navijas za koga hoces 8)
toliko od mene na tu temu :run:
laku noć

#47 Re: Wimbledon 2008

Post by laku noć »

Ana i ja pripadamo istom narodu,ako to nekom smeta onda mu ja nisam kriv.Pozdrav svim normalnim ljudima
Not For Sale

#48 Re: Wimbledon 2008

Post by Not For Sale »

A da je Ana imala srece...sjooo jeste itekako!mislim da nije bas ono sebi smjela dozvoliti,pa ipak si ti prva na svijetu :D
A mislim da sam to vec rekla negdje ....po meni je zenski tenis katastrofalno nekvalitetan!!!ma ne moze da se poredi sa msukim,gdje ima fantasticnih meceva i izmedju 27. i 57. igraca svijeta!
kod ovih nikakve akcije...vise gresaka nego majstorija....po dva dobra poena po mecu...ma smaranje!
al ako biram favorita na travi,onda je to Venus :D
Admir_1984

#49 Re: Wimbledon 2008

Post by Admir_1984 »

laku noć wrote:
Admir_1984 wrote:

Kakva crna kladionica,pa Ana je naša Srpkinja,valjda imam pravo da navijam za nju osim ako ti ne smeta a zato me zabole qrac
Nije ti ovaj forum u Srbiji odakle je Ana, pa da pishes nasha. Nemam stvarno nishta protiv nje, cak sta vishe jedna mi je od drazih teniserki i svaka joj cast na svemu sto je do sada postigla.

U prvi mah mi se ucinilo da je kladionica u pitanju

Sretno Ani na Wimbledonu
cuele

#50 Re: Wimbledon 2008

Post by cuele »

И мени је наша Ана данас ишчупала и превише живаца, али надајмо се бољем!
А и Нолету је дозвољено да има лош дан - биће боље!
Post Reply