laku noć wrote:Ispade Davidenko
Zasto ti je to iznenadjenje?
Covjek se nije ni spremao za travnati dio sezone.Sa zemlje odmah otisao na Wimbledon.
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
laku noć wrote:Ispade Davidenko
LongDong wrote:Izgubi Nole prvi set, a ja odigrao 3:1 za njega... kvota 4... pa da vidimo sad
LongDong wrote:Novače degeneriče... sad opet u kladu na popravku, ako mi ima išta mrže u životu
Chairman wrote:Mislim da ni Novak ni Andy nece ni doci do polufinala.
Finale Federer-Nadal i pobjeda Federera u 5 setova kao i prosle godine.
rIder wrote:Sutra i Nadal ispada, 3-1 za Gulbisa![]()
finale..... federer-gasquet....
Ako je u pitanju kladionica sto igrate te kvote 1.03, 1,05 i slicnolaku noć wrote:Joj Ana,pola si mi života uzela.Uh,jedva
Nisi li upravo ti uzdizao Djetica sa srbijanskom putovnicom a vidio si kako ga pomete 'zemljas' Murat, pardon Marat Safin.laku noć wrote:Vidjelo se još prvi meč da nešto sa Novakom nije u redu.Potpuno zasluženo ga je Marat pomeo.Neka se malkice spusti na zemlju(travu)
Ono ljubljenje mreze na kraju meca dovoljno pokazuje kako se provuklaMaja_XXX wrote:Ana se NIJE provukla, ona je prava sampionka i igra najbolje kad je najpotrebnije...Znas li ti koliko je puta ona spasila mec lopte?Protiv Jelene u polufinalu Los Angelesa dvije zaredom, prosle godine protiv Vaidisove isto na Wimbledonu dvije i danas dvije...Danas je jednostavno puno gresila, a Deschy nije igrala nista posebno, samo je ubacivala loptu i cekala Aninu gresku.
A sto se tice Novaka, za njega je najbolje sto je ispao.Malo je previse u zadnje vrijeme digao nos, i on i njegov otac a zadnjih par mjeseci nije u onoj formi sa pocetka godine.A ionako bi izgubio u polufinalu od Rogera sto bi ga samo jos vise isfrustriralo...
Jedva cekam finale Federe- Nadal...
Maja_XXX wrote:Ana se NIJE provukla, ona je prava sampionka i igra najbolje kad je najpotrebnije...Znas li ti koliko je puta ona spasila mec lopte?Protiv Jelene u polufinalu Los Angelesa dvije zaredom, prosle godine protiv Vaidisove isto na Wimbledonu dvije i danas dvije...Danas je jednostavno puno gresila, a Deschy nije igrala nista posebno, samo je ubacivala loptu i cekala Aninu gresku.
A sto se tice Novaka, za njega je najbolje sto je ispao.Malo je previse u zadnje vrijeme digao nos, i on i njegov otac a zadnjih par mjeseci nije u onoj formi sa pocetka godine.A ionako bi izgubio u polufinalu od Rogera sto bi ga samo jos vise isfrustriralo...
Kakva crna kladionica,pa Ana je naša Srpkinja,valjda imam pravo da navijam za nju osim ako ti ne smeta a zato me zabole qracAdmir_1984 wrote:Ako je u pitanju kladionica sto igrate te kvote 1.03, 1,05 i slicnolaku noć wrote:Joj Ana,pola si mi života uzela.Uh,jedva![]()
![]()
Ana se provukla samo tako
Djevojka je u pravu i vidi se da prati i poznaje tenis. Mreza i sreca su sastavni dio igre. Ana je kod druge mec lopte za Deschy napala i odigrala hrabro sto joj se i isplatilo. Dakle, pokazala je da ima srca. Deschy je pruzila partiju zivota i opet nije bilo dovoljno za pobjedu. Ana se pored protivnica bori i sa pritiskom koje nosi prvo mjesto, protiv nje ce sve teniserke gristi a ovo iskustvo ce joj dobro doci u narednim mecevima.Chairman wrote:Maja_XXX wrote:Ana se NIJE provukla, ona je prava sampionka i igra najbolje kad je najpotrebnije...Znas li ti koliko je puta ona spasila mec lopte?Protiv Jelene u polufinalu Los Angelesa dvije zaredom, prosle godine protiv Vaidisove isto na Wimbledonu dvije i danas dvije...Danas je jednostavno puno gresila, a Deschy nije igrala nista posebno, samo je ubacivala loptu i cekala Aninu gresku.
Jadna ti majko ko sve komentarise tenis....
Ana je danas imala srece da je to nevjerovatno...Na terenu se uopste nije vidjelo ko je 1 a ko 97 igracica svijeta.
I da,za onu drugu mec loptu kada je lopta zakacila mrezu i presla na polovicu Deschy treba dati milion eura u humanitarne svrhe!
zimzelen wrote:Nisi li upravo ti uzdizao Djetica sa srbijanskom putovnicom a vidio si kako ga pomete 'zemljas' Murat, pardon Marat Safin.laku noć wrote:Vidjelo se još prvi meč da nešto sa Novakom nije u redu.Potpuno zasluženo ga je Marat pomeo.Neka se malkice spusti na zemlju(travu)Da Njikalaj malo zapne skinuo bi ga i sa trece pozicije ali nema veze.
Go, Aldin Setkic i Sinisa Markovic, go!
Ana je NASA SUSJEDA srbijanka,sem ako nam i ti nisi susjed sa one strane drine..onda sorry,al ne bih rekla da jesilaku noć wrote:Kakva crna kladionica,pa Ana je naša Srpkinja,valjda imam pravo da navijam za nju osim ako ti ne smeta a zato me zabole qrac
Nije ti ovaj forum u Srbiji odakle je Ana, pa da pishes nasha. Nemam stvarno nishta protiv nje, cak sta vishe jedna mi je od drazih teniserki i svaka joj cast na svemu sto je do sada postigla.laku noć wrote:Kakva crna kladionica,pa Ana je naša Srpkinja,valjda imam pravo da navijam za nju osim ako ti ne smeta a zato me zabole qracAdmir_1984 wrote:Ako je u pitanju kladionica sto igrate te kvote 1.03, 1,05 i slicnolaku noć wrote:Joj Ana,pola si mi života uzela.Uh,jedva![]()
![]()
Ana se provukla samo tako