Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
veca_sa wrote:temu treba potpuno ocistiti od kojekakvih gluposti, bio sam svjedok nesrece u momentu kada se desila i moje misljenje je da je nissan micra , tablice ambasade velike britanije oduzeo prvenstvo prolaza motoru. ne mogu reci da li je motor isao pretjerano brzo ali vidio sam da je motor stao nekih 5-10 metara od mjesta nesrece. nazalost, momak koji je vozio, kako je pao tako je i ostao lezati ruke ukocene stisnute u saku, glava krvava. hitna je bila u roku od pola minute na mjestu nesrece jer je upravo jedno vozilo izlazilo iz kruga bolnice, ali nazalost mogli su samo ustanoviti smrt.
moje misljenje je da bi momak prezivio da je imao zastitnu opremu, prije svega kacigu
Dragi veca,
od ovog trenutka kao admin ZABRANJUJEM DA OVE TEM KOMENTARISE BILO KO NIJE BIO NA MJESTU NESRECE U TRENUTKU NESRECE I KO NIJE NAJMANJE TRI GODINE ISAO U SKOLU SA POGINULIM.
Ok?
Frajer koji je poginuo na motoru mislim da je imao 29 godina i poznat je policiji zbog brze vožnje i imao je dosta prekršajnih prijava zbog iste. Svjedoci smo da su najgori učesnici u saobraćaju motoristi koji nemaju strpljenja i volje da se mirno voze u koloni, već pretiću između auta velikim brzinama, redovno prolaze kroz crveno i ugrožavaju ostale učesnike u saobraćaju.
buba wrote:Ne pricajte napamet. Momak je bio stariji i imao je vozacku. Brat moje prijateljice, izuzetno fin i drag momak
ali...
rahmet mu dusi..
da je bio fin, pa bas i nije, al' dobro sad...
kako je vozio, bilo je pitanje dana kada ce mu se desiti ovo sto mu se na kraju i desilo. brdo para je dao za kazne zbog saobr.prekrsaja, ali je nastavio po starom...
aidaa_princess90 wrote:R.I.P
Cula sam da je otac htio da vidi tijelo,ali mu nisu dali...Saucesce njegovim roditeljima i porodici... ja sam cula da je on imao 21 godinu...ali nije sto posto sigurno R.I.P
nisi dobro čula, otac je vidio tijelo na licu mjesta i čovjek je bio maksimalno pribran
buba wrote:Ne pricajte napamet. Momak je bio stariji i imao je vozacku. Brat moje prijateljice, izuzetno fin i drag momak
ali...
rahmet mu dusi..
kako je vozio, bilo je pitanje dana kada ce mu se desiti ovo sto mu se na kraju i desilo. brdo para je dao za kazne zbog saobr.prekrsaja, ali je nastavio po starom...
btw, mislim da je bio '83. god.
poenta je slijedeća
možeš biti totalni idiot voziti motor do blokade, na zadnjem, između auta i pješaka, bez opreme i šanse su ti 50:50 da pogineš
možeš voziti sa full opremom, po propisima, pametno i sa razmišljanjem i šanse su ti opet 50:50
ljudi koji voze motore su svjesno to odlučili znajući za ovaj omjer
jebiga i ja sam jedan od njih i juče sam nakon što sam prisustvovao komplet sceni opet sjeo na motor bez ikakvih problema
ali...
rahmet mu dusi..
btw, mislim da je bio '83. god.
poenta je slijedeća
možeš biti totalni idiot voziti motor do blokade, na zadnjem, između auta i pješaka, bez opreme i šanse su ti 50:50 da pogineš
možeš voziti sa full opremom, po propisima, pametno i sa razmišljanjem i šanse su ti opet 50:50
ljudi koji voze motore su svjesno to odlučili znajući za ovaj omjer
jebiga i ja sam jedan od njih i juče sam nakon što sam prisustvovao komplet sceni opet sjeo na motor bez ikakvih problema
50:50
Nikada nisam sjeo za motor, ali mi ovo zvuci totalno nelogicno Ako ja imam full opremu, vozim kroz grad max 60-70 na sat, postujem sve propise i slicno, mislim da su mi vece sanse da prezivim osim ako se neka budala ne zaleti u mene
Svi smo mi krivi pomalo,igrom slučaja više puta sam se našao na mjestu saobračajne nesreće i šta se dešava: minut prije nego vide nesreću jurcaju pretiču ubacuju se rizikuju a kada vide nesreću onda usporenje prpa, strah ,razmišljnje tipa mogu i ja ovako završiti i koliko to traje minu sat dan i opet isto zašto ljudi??
preksionoć na Malti minut prije iz pravca Ilidže golf 3 i nekakav mercedes trkaju se ubacuju naglo kočenje start, a kada vidješe patiku,krv gazu i zavoj na cesti hitnu pomoć sa signalizacijom prikočiše momčine radi guza ali koiko će to trajati da nastave po starom?? ljudi ja sam se uvjerio da ćeš BOSANCU PRIJE NATJERATI METAR U GUZICU NEGO CENAT U GLAVU
Misli ako je "biker" da je pobrao svu kompetentnost, i niko nema pravo misljenja na tu temu.
Zasto se iko uopce trudi i ulaze u razvoj, istrazivanje itd. sigurnosnih sistema, ako je omjer uvijek isti?
Statistika je neumoljiva i nemas sanse protiv nje. Zato ne laprdaj Tita ti.
Nista nemam protiv bikera, ne ginu ako zele, ali sto dalje od mene. Medjutim ovo ti je provala stoljeca...
terapija wrote:Jao sto volim tipove poput daysleepera.
Misli ako je "biker" da je pobrao svu kompetentnost, i niko nema pravo misljenja na tu temu.
Zasto se iko uopce trudi i ulaze u razvoj, istrazivanje itd. sigurnosnih sistema, ako je omjer uvijek isti?
Nista nemam protiv bikera, ne ginu ako zele, ali sto dalje od mene. Medjutim ovo ti je provala stoljeca...
hajd onda da se dogovorimo ovako...
ja te obucem u svoju najkvalitetniju opremu koju posjedujem, nadjemo ti motor pa se srokaj u zid ili u auto sa samo 40 na sat
terapija wrote:Jao sto volim tipove poput daysleepera.
hajd onda da se dogovorimo ovako...
ja te obucem u svoju najkvalitetniju opremu koju posjedujem, nadjemo ti motor pa se srokaj u zid ili u auto sa samo 40 na sat
ako zelite raspravljati o prednostima ili nedostacima istih, nosenja opreme, molim vas da otvorite temu na za to odgovarajucem podforumu. stvarno je neukusno o ovome raspravljati na temi sa ovim naslovom. covjek je poginuo.