EP23 ... Rusija - Svedska

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

homo_sapiens

#26 Re: EP23 ... Rusija - Svedska

Post by homo_sapiens »

max_power wrote:ispromasivali su se rusi, sreca za svedjane da na semaforu stoji samo 0:1 :D
nista jos nije gotovo, mogu svedjani ugurati jedan u mrezu i onda se grcevito braniti do kraja

Da Ibrahimovic igra s Rusima, svedski golman bi sad iza sebe brojao 5-ice, 6-ice :D

U drugom poluvremenu ocekujem jos zesci pritisak Rusa, jednostavno vidjeli su svoju sansu za prolazak. I imaju je
madalen

#27 Re: EP23 ... Rusija - Svedska

Post by madalen »

max_power wrote:ispromasivali su se rusi, sreca za svedjane da na semaforu stoji samo 0:1 :D
nista jos nije gotovo, mogu svedjani ugurati jedan u mrezu i onda se grcevito braniti do kraja

bog te cuo
JohnnyS

#28 Re: EP23 ... Rusija - Svedska

Post by JohnnyS »

Crvena Tifoza wrote:A eto švedjani su odigrali bez ijedne šanse. :roll:
Pa Ruse su vile pronosale tri puta u prvom poluvremenu.
Niko da spomene precku švedjana. :roll:
Koja je uslijedila nakon prečke Rusije?
Nakon omjera udaraca 13-3 u korist Rusije?

Šveđani opet pokazuju istu igru kao protiv Španjolaca. Kad dobiju po nekoj stvari tek se onda sjete da postoji i protivnički gol... Dotad je uglavnom, tko pređe centar hebo je majku...
max_power

#29 Re: EP23 ... Rusija - Svedska

Post by max_power »

Crvena Tifoza wrote:A eto švedjani su odigrali bez ijedne šanse. :roll:
Pa Ruse su vile pronosale tri puta u prvom poluvremenu.
Niko da spomene precku švedjana. :roll:
koliko su god svedjani stvorili prilika za gol, rusi su ih imali bar tri puta toliko
ne, ne pretjerujem
cyprus

#30 Re: EP23 ... Rusija - Svedska

Post by cyprus »

Evo pošteno...Švedi su imali dvije pravo dobre prilike, a Rusi bar kao što neko reče 3 puta toliko. Evidentna je razlika u kvaliteti.
max_power

#31 Re: EP23 ... Rusija - Svedska

Post by max_power »

homo_sapiens wrote:

Da Ibrahimovic igra s Rusima, svedski golman bi sad iza sebe brojao 5-ice, 6-ice :D

U drugom poluvremenu ocekujem jos zesci pritisak Rusa, jednostavno vidjeli su svoju sansu za prolazak. I imaju je
ma i Ibra nesto tanak, uklopio se fantasticno u svedsku igru :D
Crvena Tifoza

#32 Re: EP23 ... Rusija - Svedska

Post by Crvena Tifoza »

max_power wrote:
homo_sapiens wrote:

Kad samo Ibrakadabra sijevne u drugom poluvremenu, pa petom kroz uši zabije onom ruskom golmanu, odvratne face, golcinu. :D
Umjetnik a

#33 Re: EP23 ... Rusija - Svedska

Post by Umjetnik a »

gol
max_power

#34 Re: EP23 ... Rusija - Svedska

Post by max_power »

Crvena Tifoza wrote:
max_power wrote:
homo_sapiens wrote:

Kad samo Ibrakadabra sijevne u drugom poluvremenu, pa petom kroz uši zabije onom ruskom golmanu, odvratne face, golcinu. :D
hehe sve je moguce, kad su cak i grci uspjeli dati go........ :lol:

ups 2:0
JohnnyS

#35 Re: EP23 ... Rusija - Svedska

Post by JohnnyS »

Crvena Tifoza wrote: Kad samo Ibrakadabra sijevne u drugom poluvremenu, pa petom kroz uši zabije onom ruskom golmanu, odvratne face, golcinu. :D

Možda je sada pravo vrijeme da počne sijevati s obzirom da je 2:0

Iz fenomenalne akcije btw
Dado dijasporitus
Grijem se na: Trčanje oko zgrade

#36 Re: EP23 ... Rusija - Svedska

Post by Dado dijasporitus »

Ajme Svedske patetike. Sve i jedan napad je isao sa krila ili preko ubacivanja. Nimalo kreativnosti.
rIder

#37 Re: EP23 ... Rusija - Svedska

Post by rIder »

Šveđani tehnika nula bodova, nema s kim Ibra igrati, ono što valja (Ljungberg, Larsson) stari ko Grčka :D ..... a Arshavin je igračina :thumbup:
elSaik

#38 Re: EP23 ... Rusija - Svedska

Post by elSaik »

Rusi se igraju sa Šveđanima. Vidi se koliko je Arševin nedostajao Rusima... Strašni bi Rusi bili da je još tu Pogrebnjak. Šteta po Euro što nije...
homo_sapiens

#39 Re: EP23 ... Rusija - Svedska

Post by homo_sapiens »

Ruse treba jos samo malo "istesati", i za dvije godine u JAR ce ciniti cudo.
Vec sada sam spreman tipovati na njihov prolazak najmanje do cetvrtfinala
max_power

#40 Re: EP23 ... Rusija - Svedska

Post by max_power »

moj tip sa pool-a

Utakmica br. 23 ...... Grcka - Spanija .................1:2
Utakmica br. 24 ...... Rusija - Svedska ...............2:0

ko zna-zna :D
madalen

#41 Re: EP23 ... Rusija - Svedska

Post by madalen »

Zasluzena pobjeda Rusa ,a Svedi nisu ni trebali da idu na prvenstvo ,samo su se osramotili...

Zao mi ,al kad ne znaju tako im i treba. :sad: Sad preostaje Rusima da srede Holandjane i bice sve Ok.
Crvena Tifoza

#42 Re: EP23 ... Rusija - Svedska

Post by Crvena Tifoza »

madalen wrote:Zasluzena pobjeda Rusa ,a Svedi nisu ni trebali da idu na prvenstvo ,samo su se osramotili...

Zao mi ,al kad ne znaju tako im i treba. :sad: Sad preostaje Rusima da srede Holandjane i bice sve Ok.

:lol: :lol: :lol: :lol:
:roll:

Holandija ce ih po kratkom postupku na proste faktore rastavit. :D
homo_sapiens

#43 Re: EP23 ... Rusija - Svedska

Post by homo_sapiens »

madalen wrote:Zasluzena pobjeda Rusa ,a Svedi nisu ni trebali da idu na prvenstvo ,samo su se osramotili...

A ne ne. Tu vec nailaze na drukciji sistem igre, i poneseni vecerasnjom pobjedom, u svojoj euforiji, napravice dovoljno praznine u igri i gresaka koje ce Nizozemci, uz svoje kvaltete i iskustvo, znati iskoristiti. Rusi nemaju sta dalje traziti na turniru, ali su pokazali da se na njih u buducnosti mora pazljivije racunati.
madalen

#44 Re: EP23 ... Rusija - Svedska

Post by madalen »

Crvena Tifoza wrote:

:lol: :lol: :lol: :lol:
:roll:

Holandija ce ih po kratkom postupku na proste faktore rastavit. :D

hehehe cisto sumnjam :lol:
cyprus

#45 Re: EP23 ... Rusija - Svedska

Post by cyprus »

homo_sapiens wrote:
cyprus wrote:Ja sam gotovo siguran u prolaz Rusa :D . Nešto me oni podsjećaju na Ukrajince sa posljednjeg SP, koji su također bili u grupi sa Španijom. Zlatan iako je zabio u dvije utakmice, mislim da mu je previše da sa onakvom ekipom zabije i treći put. Al vidjećemo :)

A joj joj joj .... Je li ovo znaci da sam pogrijesio u prognozi :D :D ...
Ne ne znači jer sam ja, da ironija bude još veća na poolu stavio pobjedu Šveda od 3:1 :D . Šta mi bi :-)
LSD

#46 Re: EP23 ... Rusija - Svedska

Post by LSD »

Kako su rusi razbili Švedsku :roll: ...iskreno,ovo nisam ocekivao...tipovao sam na X koji je bio dovoljan švedima za prolaz dalje,ali su rusi odigrali odlicno i pokazali zašto je ruski fudbal u ekspanziji...Švedska loša,bezidejna,Larson i Ljundberg više nisu na vrhunskom nivou-godine stisle jbg...Ibro sam nešto pokušavao ali teško je to išlo-pored njega se stvore po dva rusa cim primi loptu...dakle,i Švedska mora na remont.
homo_sapiens

#47 Re: EP23 ... Rusija - Svedska

Post by homo_sapiens »

cyprus wrote:
homo_sapiens wrote:
cyprus wrote:Ja sam gotovo siguran u prolaz Rusa :D . Nešto me oni podsjećaju na Ukrajince sa posljednjeg SP, koji su također bili u grupi sa Španijom. Zlatan iako je zabio u dvije utakmice, mislim da mu je previše da sa onakvom ekipom zabije i treći put. Al vidjećemo :)

A joj joj joj .... Je li ovo znaci da sam pogrijesio u prognozi :D :D ...
Ne ne znači jer sam ja, da ironija bude još veća na poolu stavio pobjedu Šveda od 3:1 :D . Šta mi bi :-)
Bitno je samo pratiti tvoje prognoze, i uspjeh je zagarantovan :D
callmethebreeeze

#48 Re: EP23 ... Rusija - Svedska

Post by callmethebreeeze »

da je zlatan u igru usao sa bismilletom sve bi lakse bilo.
:D :D :D
:(
:bih:
Gandalf

#49 Re: EP23 ... Rusija - Svedska

Post by Gandalf »

Rusi igraju ofanzivno , dobra su ekipa , peh im je što igraju s Holandijom , sreća pa Švedi odoše , totalno su bezidejni
Vaso

#50 Re: EP23 ... Rusija - Svedska

Post by Vaso »

sa onako sterilnim veznim redom se nema sta trazit. zabili su dva gola na lucidnost tople slavenske duse, ali da oni sami sta iskreiraju, to je vec visa matematika...

ne mogu da vjerujem da sam na prognozi stavio remi. to je totalno protiv moje filozofije :roll:

nesto se pitam... za koliko bi love mamic arshavina utusio...50, 100...200 miliona :evil: ..modric je prema njemu ....... .......
Post Reply