Tramvaji iz Amsterdama u Sarajevu!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

ljubav_aha

#26 Re: Tramvaji iz Amsterdama u Sarajevu!

Post by ljubav_aha »

Kjajević Majko wrote:
Mobile_Disco wrote:Jel dodje jos sta Gratis iz Amterdama? :D
Dođe paket ispod svakog sjedišta. :D

Ako su tramvaju ispravni neka ih uzmu. Ionako nemamo pare da kupimo nove, ne znam u čemu je problem. :thumbup:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ljubav_aha

#27 Re: Tramvaji iz Amsterdama u Sarajevu!

Post by ljubav_aha »

pici wrote:nekainha,hem su djaba hem su uski :thumbup: .....taman da se prislanjam uz zenmskinje,jao kad sunce upekne a sve kratkih bluzica i pantalonica,a pemzioneri najedu se bijelog luka pa kad to tukne uz opojni miris zenmskih parfema,a uzak tramvaj....jedva cekam :thumbup:
a tek kad prozor zaglavi,nema sanse da ga otvoris :lol:
ljubav_aha

#28 Re: Tramvaji iz Amsterdama u Sarajevu!

Post by ljubav_aha »

kicky wrote:
ljubav_aha wrote:vlada BiH je defitnivno nekvalitetnije smece od starih traJvana
fedralna i ''republička'' su joj jaka konkurencija :D

:lol: :lol: :lol:
ljubav_aha

#29 Re: Tramvaji iz Amsterdama u Sarajevu!

Post by ljubav_aha »

mojgrad wrote:Ako stvarno posalju ovakve kao sto su na slici onda mogu reci da nisu losi. Oni izgledaju mozda uski ali nisu nimalo neudobni niti prave bruku kao ovi sadasnji sto vozaju po Sarajevu. Licno sam se vozala u ovakvim u Amsterdamu. A to da li i koliko ce biti udobni zavisi od huligana koliko ce se potruditi unistiti enterijer cim ih puste u voznju..

bravo
Phobius

#30 Re: Tramvaji iz Amsterdama u Sarajevu!

Post by Phobius »

sa bloga burek.blogger.ba
Uglavnom, tramvaje koji su prevezli toliko amsterdamskih prostitutki, zaljubljenih homoparova kao nigdje drugdje ali i bosanskih izbjeglica, čeka temeljito gasuljenje u bosanskoj prijestolnici, i onda, vozi Sejo do Ilidže!
:lol: :lol: :lol: :lol:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#31 Re: Tramvaji iz Amsterdama u Sarajevu!

Post by pici »

ljudi poklonu se ne gleda u zube....pa je li vama jasno da kada bude spica da cemo u ovim trajvanima osjetiti svu bliskost nasih sugradjana. :thumbup:
Better Man

#32 Re: Tramvaji iz Amsterdama u Sarajevu!

Post by Better Man »

Umjesto da naši prihvate saradnju sa Hravtskom firmom Rade konćar i zajedno prave nove tramvaje, što im je nuđeno i da tako imamo nove moderne tramvaje, mi uvozimo polovno smeće koje je trebalo da završi na otpadu, tj. presovanju.
ljubav_aha

#33 Re: Tramvaji iz Amsterdama u Sarajevu!

Post by ljubav_aha »

Better Man wrote:Umjesto da naši prihvate saradnju sa Hravtskom firmom Rade konćar i zajedno prave nove tramvaje, što im je nuđeno i da tako imamo nove moderne tramvaje, mi uvozimo polovno smeće koje je trebalo da završi na otpadu, tj. presovanju.
ZAJEDNO :?:
Better Man

#34 Re: Tramvaji iz Amsterdama u Sarajevu!

Post by Better Man »

ljubav_aha wrote:
Better Man wrote:Umjesto da naši prihvate saradnju sa Hravtskom firmom Rade konćar i zajedno prave nove tramvaje, što im je nuđeno i da tako imamo nove moderne tramvaje, mi uvozimo polovno smeće koje je trebalo da završi na otpadu, tj. presovanju.
Vjerovatno jest zajedno, jer sam čitao o tome i bilo je govora da bi se jedan nov tramvaj trebao testirati u Sarajevu.
ljubav_aha

#35 Re: Tramvaji iz Amsterdama u Sarajevu!

Post by ljubav_aha »

Better Man wrote:
ljubav_aha wrote:
Vjerovatno jest zajedno, jer sam čitao o tome i bilo je govora da bi se jedan nov tramvaj trebao testirati u Sarajevu.

logicno je testiranje ,u hali nakon procesa proizvodnje,kao i na buduecem terenu za upotrebu

ali ,zajedno,hm,wow
Karabaja

#36 Re: Tramvaji iz Amsterdama u Sarajevu!

Post by Karabaja »

jebao li te konćar
Maraschino

#37 Re: Tramvaji iz Amsterdama u Sarajevu!

Post by Maraschino »

pici wrote:nekainha,hem su djaba hem su uski :thumbup: .....taman da se prislanjam uz zenmskinje,jao kad sunce upekne a sve kratkih bluzica i pantalonica,a pemzioneri najedu se bijelog luka pa kad to tukne uz opojni miris zenmskih parfema,a uzak tramvaj....jedva cekam :thumbup:

ovo moze pozeljeti samo Ron JeremY :D
Amsterdammer

#38 Re: Tramvaji iz Amsterdama u Sarajevu!

Post by Amsterdammer »

Bolji su ovi naši novi tramvaji sa zatamnjenim staklima, ali nisu ni ovi što ćemo dobiti loši. Jedino što je loše u svemu je činjenica da će odmah biti išarani, razvaljeni i sl., a displayi vjerovatno pokradeni, iako ne mogu ni za šta služiti nikome. Zbog toga bih ja našim ljudima dao da se voze tramvajima s konjima, a vratio bih stare Ikarus autobuse, s dimnjacima.
ljubav_aha

#39 Re: Tramvaji iz Amsterdama u Sarajevu!

Post by ljubav_aha »

Amsterdammer wrote:Bolji su ovi naši novi tramvaji sa zatamnjenim staklima, ali nisu ni ovi što ćemo dobiti loši. Jedino što je loše u svemu je činjenica da će odmah biti išarani, razvaljeni i sl., a displayi vjerovatno pokradeni, iako ne mogu ni za šta služiti nikome. Zbog toga bih ja našim ljudima dao da se voze tramvajima s konjima, a vratio bih stare Ikarus autobuse, s dimnjacima.
:lol:
zimzelen

#40 Re: Tramvaji iz Amsterdama u Sarajevu!

Post by zimzelen »

Amsterdammer wrote:Bolji su ovi naši novi tramvaji sa zatamnjenim staklima, ali nisu ni ovi što ćemo dobiti loši. Jedino što je loše u svemu je činjenica da će odmah biti išarani, razvaljeni i sl., a displayi vjerovatno pokradeni, iako ne mogu ni za šta služiti nikome. Zbog toga bih ja našim ljudima dao da se voze tramvajima s konjima, a vratio bih stare Ikarus autobuse, s dimnjacima.
Prosipa on nama pamet iz Amsterdama!
kirby

#41 Re: Tramvaji iz Amsterdama u Sarajevu!

Post by kirby »

ovi tramvaji su do prije dvije godine vozili po amsterdamu.
vjesticanametli

#42 Re: Tramvaji iz Amsterdama u Sarajevu!

Post by vjesticanametli »

Karabaja wrote:jebao li te konćar
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: dobro sad

e prvo treba sjedista iscupat, sve polomit, a ako su drvena sjedišĆa onda Hin iscjepat :mrgreen:
pa svi dok se potpisemo ma to ce izgledati sjajno :D

jos da ne skidaju one ĆekiČe za razbijanje prozora :D ovoj bi omladini bilo veselo :D
Topla voda

#43 Re: Tramvaji iz Amsterdama u Sarajevu!

Post by Topla voda »

svega se vozalo po ovim tramvajima :-D
super :)
Amsterdammer

#44 Re: Tramvaji iz Amsterdama u Sarajevu!

Post by Amsterdammer »

zimzelen wrote:
Prosipa on nama pamet iz Amsterdama!
Već odavno sam u Sarajevu... Zar nije to istina kad kažem, da se svako vozilo javnog prevoza uništi kod nas?
Topla voda

#45 Re: Tramvaji iz Amsterdama u Sarajevu!

Post by Topla voda »

e amsterdamer...znas li ti onog tipa nekog ,naseg slikara,sto je na damu otvorio galeriju slika,neki tip s kosevskog brda...galerija 200-300kvadrata?
mojgrad

#46 Re: Tramvaji iz Amsterdama u Sarajevu!

Post by mojgrad »

Pa vjerovatno zato sto je bosanac naucio sve guzovace.. Ne do Bog mrdnut guzicom (mislim na foteljase i odgovorne) da se sta napravi normalno za narod.. Vec daj pare u padje a ako moze kako djabaluka dobro je.. Glupi mentalitet!
SiSaJuMe

#47 Re: Tramvaji iz Amsterdama u Sarajevu!

Post by SiSaJuMe »

Sve je ovo u okviru PROGRAMA VLADE. Program je ambiciozan i izvodljiv. Vlada trenutno pregovara da nam i shine iz Amsterdama prebace u Sarajevo. Ako bude i viska mozda i Visoko dobije nesto pride. Par metara shina, i rezervni tramvaj,. za pocetak dosta.
Ipak vlada je zabrinuta i organizirala strucni tim da ispita da li ce se ruta amsterdamskih shina poklopiti sa sarajevskim rutama. Poklonu se negleda u zube nego u shine. Jest da je GRATIS al ni mi necemo svasta.
*mima*

#48 Re: Tramvaji iz Amsterdama u Sarajevu!

Post by *mima* »

Cccccccc......kako ste samo nezahvalni..... :run:
semmy

#49 Re: Tramvaji iz Amsterdama u Sarajevu!

Post by semmy »

mima wrote:Cccccccc......kako ste samo nezahvalni..... :run:
potpisujem...ma mi smo bosanci, nikad mi necemo doc tobe
*mima*

#50 Re: Tramvaji iz Amsterdama u Sarajevu!

Post by *mima* »

semmy wrote:
mima wrote:Cccccccc......kako ste samo nezahvalni..... :run:
potpisujem...ma mi smo bosanci, nikad mi necemo doc tobe

Semmy ljubavi...ja sam se salila sa ovim komentarom. Jebiga...gdje god sta ne valja ...uvale nama.
Post Reply