Kjajević Majko wrote:Dođe paket ispod svakog sjedišta.Mobile_Disco wrote:Jel dodje jos sta Gratis iz Amterdama?![]()
Ako su tramvaju ispravni neka ih uzmu. Ionako nemamo pare da kupimo nove, ne znam u čemu je problem.
Tramvaji iz Amsterdama u Sarajevu!
- ljubav_aha
#26 Re: Tramvaji iz Amsterdama u Sarajevu!
- ljubav_aha
#27 Re: Tramvaji iz Amsterdama u Sarajevu!
a tek kad prozor zaglavi,nema sanse da ga otvorispici wrote:nekainha,hem su djaba hem su uski.....taman da se prislanjam uz zenmskinje,jao kad sunce upekne a sve kratkih bluzica i pantalonica,a pemzioneri najedu se bijelog luka pa kad to tukne uz opojni miris zenmskih parfema,a uzak tramvaj....jedva cekam
- ljubav_aha
#28 Re: Tramvaji iz Amsterdama u Sarajevu!
kicky wrote:fedralna i ''republička'' su joj jaka konkurencijaljubav_aha wrote:vlada BiH je defitnivno nekvalitetnije smece od starih traJvana
- ljubav_aha
#29 Re: Tramvaji iz Amsterdama u Sarajevu!
mojgrad wrote:Ako stvarno posalju ovakve kao sto su na slici onda mogu reci da nisu losi. Oni izgledaju mozda uski ali nisu nimalo neudobni niti prave bruku kao ovi sadasnji sto vozaju po Sarajevu. Licno sam se vozala u ovakvim u Amsterdamu. A to da li i koliko ce biti udobni zavisi od huligana koliko ce se potruditi unistiti enterijer cim ih puste u voznju..
bravo
-
Phobius
#30 Re: Tramvaji iz Amsterdama u Sarajevu!
sa bloga burek.blogger.ba

Uglavnom, tramvaje koji su prevezli toliko amsterdamskih prostitutki, zaljubljenih homoparova kao nigdje drugdje ali i bosanskih izbjeglica, čeka temeljito gasuljenje u bosanskoj prijestolnici, i onda, vozi Sejo do Ilidže!
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#31 Re: Tramvaji iz Amsterdama u Sarajevu!
ljudi poklonu se ne gleda u zube....pa je li vama jasno da kada bude spica da cemo u ovim trajvanima osjetiti svu bliskost nasih sugradjana. 
- Better Man
#32 Re: Tramvaji iz Amsterdama u Sarajevu!
Umjesto da naši prihvate saradnju sa Hravtskom firmom Rade konćar i zajedno prave nove tramvaje, što im je nuđeno i da tako imamo nove moderne tramvaje, mi uvozimo polovno smeće koje je trebalo da završi na otpadu, tj. presovanju.
- ljubav_aha
#33 Re: Tramvaji iz Amsterdama u Sarajevu!
ZAJEDNOBetter Man wrote:Umjesto da naši prihvate saradnju sa Hravtskom firmom Rade konćar i zajedno prave nove tramvaje, što im je nuđeno i da tako imamo nove moderne tramvaje, mi uvozimo polovno smeće koje je trebalo da završi na otpadu, tj. presovanju.
- Better Man
#34 Re: Tramvaji iz Amsterdama u Sarajevu!
Vjerovatno jest zajedno, jer sam čitao o tome i bilo je govora da bi se jedan nov tramvaj trebao testirati u Sarajevu.ljubav_aha wrote:ZAJEDNOBetter Man wrote:Umjesto da naši prihvate saradnju sa Hravtskom firmom Rade konćar i zajedno prave nove tramvaje, što im je nuđeno i da tako imamo nove moderne tramvaje, mi uvozimo polovno smeće koje je trebalo da završi na otpadu, tj. presovanju.
- ljubav_aha
#35 Re: Tramvaji iz Amsterdama u Sarajevu!
Better Man wrote:Vjerovatno jest zajedno, jer sam čitao o tome i bilo je govora da bi se jedan nov tramvaj trebao testirati u Sarajevu.ljubav_aha wrote:ZAJEDNOBetter Man wrote:Umjesto da naši prihvate saradnju sa Hravtskom firmom Rade konćar i zajedno prave nove tramvaje, što im je nuđeno i da tako imamo nove moderne tramvaje, mi uvozimo polovno smeće koje je trebalo da završi na otpadu, tj. presovanju.
logicno je testiranje ,u hali nakon procesa proizvodnje,kao i na buduecem terenu za upotrebu
ali ,zajedno,hm,wow
- Karabaja
#36 Re: Tramvaji iz Amsterdama u Sarajevu!
jebao li te konćar
- Maraschino
#37 Re: Tramvaji iz Amsterdama u Sarajevu!
pici wrote:nekainha,hem su djaba hem su uski.....taman da se prislanjam uz zenmskinje,jao kad sunce upekne a sve kratkih bluzica i pantalonica,a pemzioneri najedu se bijelog luka pa kad to tukne uz opojni miris zenmskih parfema,a uzak tramvaj....jedva cekam
ovo moze pozeljeti samo Ron JeremY
- Amsterdammer
#38 Re: Tramvaji iz Amsterdama u Sarajevu!
Bolji su ovi naši novi tramvaji sa zatamnjenim staklima, ali nisu ni ovi što ćemo dobiti loši. Jedino što je loše u svemu je činjenica da će odmah biti išarani, razvaljeni i sl., a displayi vjerovatno pokradeni, iako ne mogu ni za šta služiti nikome. Zbog toga bih ja našim ljudima dao da se voze tramvajima s konjima, a vratio bih stare Ikarus autobuse, s dimnjacima.
- ljubav_aha
#39 Re: Tramvaji iz Amsterdama u Sarajevu!
Amsterdammer wrote:Bolji su ovi naši novi tramvaji sa zatamnjenim staklima, ali nisu ni ovi što ćemo dobiti loši. Jedino što je loše u svemu je činjenica da će odmah biti išarani, razvaljeni i sl., a displayi vjerovatno pokradeni, iako ne mogu ni za šta služiti nikome. Zbog toga bih ja našim ljudima dao da se voze tramvajima s konjima, a vratio bih stare Ikarus autobuse, s dimnjacima.
- zimzelen
#40 Re: Tramvaji iz Amsterdama u Sarajevu!
Prosipa on nama pamet iz Amsterdama!Amsterdammer wrote:Bolji su ovi naši novi tramvaji sa zatamnjenim staklima, ali nisu ni ovi što ćemo dobiti loši. Jedino što je loše u svemu je činjenica da će odmah biti išarani, razvaljeni i sl., a displayi vjerovatno pokradeni, iako ne mogu ni za šta služiti nikome. Zbog toga bih ja našim ljudima dao da se voze tramvajima s konjima, a vratio bih stare Ikarus autobuse, s dimnjacima.
- kirby
#41 Re: Tramvaji iz Amsterdama u Sarajevu!
ovi tramvaji su do prije dvije godine vozili po amsterdamu.
- vjesticanametli
#42 Re: Tramvaji iz Amsterdama u Sarajevu!
Karabaja wrote:jebao li te konćar
e prvo treba sjedista iscupat, sve polomit, a ako su drvena sjedišĆa onda Hin iscjepat
pa svi dok se potpisemo ma to ce izgledati sjajno
jos da ne skidaju one ĆekiČe za razbijanje prozora
- Topla voda
#43 Re: Tramvaji iz Amsterdama u Sarajevu!
svega se vozalo po ovim tramvajima
super
super
- Amsterdammer
#44 Re: Tramvaji iz Amsterdama u Sarajevu!
Već odavno sam u Sarajevu... Zar nije to istina kad kažem, da se svako vozilo javnog prevoza uništi kod nas?zimzelen wrote:Prosipa on nama pamet iz Amsterdama!Amsterdammer wrote:Bolji su ovi naši novi tramvaji sa zatamnjenim staklima, ali nisu ni ovi što ćemo dobiti loši. Jedino što je loše u svemu je činjenica da će odmah biti išarani, razvaljeni i sl., a displayi vjerovatno pokradeni, iako ne mogu ni za šta služiti nikome. Zbog toga bih ja našim ljudima dao da se voze tramvajima s konjima, a vratio bih stare Ikarus autobuse, s dimnjacima.
- Topla voda
#45 Re: Tramvaji iz Amsterdama u Sarajevu!
e amsterdamer...znas li ti onog tipa nekog ,naseg slikara,sto je na damu otvorio galeriju slika,neki tip s kosevskog brda...galerija 200-300kvadrata?
-
mojgrad
#46 Re: Tramvaji iz Amsterdama u Sarajevu!
Pa vjerovatno zato sto je bosanac naucio sve guzovace.. Ne do Bog mrdnut guzicom (mislim na foteljase i odgovorne) da se sta napravi normalno za narod.. Vec daj pare u padje a ako moze kako djabaluka dobro je.. Glupi mentalitet!Better Man wrote:Umjesto da naši prihvate saradnju sa Hravtskom firmom Rade konćar i zajedno prave nove tramvaje, što im je nuđeno i da tako imamo nove moderne tramvaje, mi uvozimo polovno smeće koje je trebalo da završi na otpadu, tj. presovanju.
- SiSaJuMe
#47 Re: Tramvaji iz Amsterdama u Sarajevu!
Sve je ovo u okviru PROGRAMA VLADE. Program je ambiciozan i izvodljiv. Vlada trenutno pregovara da nam i shine iz Amsterdama prebace u Sarajevo. Ako bude i viska mozda i Visoko dobije nesto pride. Par metara shina, i rezervni tramvaj,. za pocetak dosta.
Ipak vlada je zabrinuta i organizirala strucni tim da ispita da li ce se ruta amsterdamskih shina poklopiti sa sarajevskim rutama. Poklonu se negleda u zube nego u shine. Jest da je GRATIS al ni mi necemo svasta.
Ipak vlada je zabrinuta i organizirala strucni tim da ispita da li ce se ruta amsterdamskih shina poklopiti sa sarajevskim rutama. Poklonu se negleda u zube nego u shine. Jest da je GRATIS al ni mi necemo svasta.
- semmy
#49 Re: Tramvaji iz Amsterdama u Sarajevu!
potpisujem...ma mi smo bosanci, nikad mi necemo doc tobemima wrote:Cccccccc......kako ste samo nezahvalni.....
-
*mima*
#50 Re: Tramvaji iz Amsterdama u Sarajevu!
semmy wrote:potpisujem...ma mi smo bosanci, nikad mi necemo doc tobemima wrote:Cccccccc......kako ste samo nezahvalni.....
Semmy ljubavi...ja sam se salila sa ovim komentarom. Jebiga...gdje god sta ne valja ...uvale nama.