salim se...auto je extra
Neka je sa srecom i da pređeš što više kilometera...
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Klocko, tako se kaze svaka cast.maxell_sarajevo wrote:madner wrote:Mrzim te.
Ovo je pravi bosnjo![]()
Haj nek je sretno i kad ces mi dati da krug obidzem?
Nebrini ja cu natociti goriva
AFERIM I NEK JE HAIRLIŠeha wrote:Ako se sjecate prije mjesec-dva sam pitao sta biste radije uzeli da pare nisu problem: BMW 335i ili X5.
Eh glasovi su stigli, prebrojani su i odlukom publike dobio sam novog 335i![]()
Opasan je pravo, cim sjednem za volan dobijem kez ovakav:![]()
![]()
Sarayman wrote:Mere li koja slika?
dottore wrote:Sarayman wrote:Mere li koja slika?![]()
hahahah cccc.-...... svastakaranana wrote:pa nije losa cijena. kad skontas da ovdje u bosni za te pare ne mozes dobiti ni najeftinijeg passata koji je btw. smece od auta
moguce, moguce. zato na nasim ulicama vidis mnogo auta sa americkim registracijama. ovako nesto se isplati kupit tamo i uvesti ovamo.Bobi wrote:Cjenovnik BMW u BiH...![]()
http://www.bmw.ba/master_hr/hr/newvehic ... modeli.pdf
Pa kako je ovo moguce...dupla cijena?
Jeste, tamno sivi, nije crni... Najvjerovatnije ce ga brat uzeti ili cu ga prodati ako on nece.karanana wrote:jeli i ovaj crni tvoj?
Ma bez uvrede... i meni isto..srce_ruke_lopata wrote:Ljepsi ti je ovaj stari.
Meni ova nova 3-ca (4 vrata verzija) bas bezveze izgleda.Auto je super, samo mi ne lezi dizajn nikako.Coupe verzija je daleko privlacnija.
No offense
Ja sam u NYC (drugom po velicini Jevrejskom gradu na svijetu (poslije Tel AvivaRenaTTa wrote:Eh nek je sa srecom i od mene
Mogu ti reci da si izabrao pravu stvar
Ja sam svog kako ono u Sa kazhu "chepila" s pocetka ali evo nakon 2 godine i fercera bez problemaprodje to vremenom
Btw. gdje ti zivis?Kakvo je bmw trziste kod tebe? Ovdje naprosto vrve, a inache su njemacka auta br. 1