Ovo ti nidje veze s temom.hadis wrote:Joj ovi Turci se nikako ne snalaze na ovom terenu. Svici je kisa pala kao kec na desetku tako da se taktika i tehnika ovdje ne pikaju vec je bitno ko prvi skonta da se po zemlji ne moze igrati.
Prvi skontali Svicarci i to je to.
Turska rastrgana i nemocna, al sam siguran da ce Terim sad dobro izgalamiti na njih i da ce pokusati ako nist onda bar popraviti dojam.
Od danas sam jos vise ubjedjen da BiH uopste nema kvalitet pa cak i kad skupimo sve sto trenutno imamo.Pokazalo se da su Turska i Grcka izuzetno lose ekipe a eto ispred nas su bili.
Sramota!!!
Joj kako je ovo glupo kad Turci zabijaju golove Turskoj, al et bar se Yakin nije radovao poslje gola. Ipak ima bar malo dostojanstva! Ma bagra smo mi muslimani i to je fakat!
Prodali bi svoje sve za saku dolara od neke druge drzave!Gledam ove igrace Svicarske i pitam se kako ih nije sramota, pa oni su vec zaradili pare igrajuci za klubove al eto sto bi reko nas narod MALO MU CITAV SVIJET!!!
Turci se moraju popraviti u drugom poluvremenu inace mogu slobodno pakovati kofere!!!
EP10 ... Svicarska - Turska
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- rajvosa^
#26 Re: EP10 ... Svicarska - Turska
-
kvicbu
#27 Re: EP10 ... Svicarska - Turska
joj sto kisa pokvari sve, bemti, da nije kise turci bi se prosetali kroz ovu utakmicu, a ovako po onom terenu nemogu pasa sastaviti...
- cyprus
#28 Re: EP10 ... Svicarska - Turska
Joj kako si ti meni šegahadis wrote:Joj ovi Turci se nikako ne snalaze na ovom terenu. Svici je kisa pala kao kec na desetku tako da se taktika i tehnika ovdje ne pikaju vec je bitno ko prvi skonta da se po zemlji ne moze igrati.
Prvi skontali Svicarci i to je to.
Turska rastrgana i nemocna, al sam siguran da ce Terim sad dobro izgalamiti na njih i da ce pokusati ako nist onda bar popraviti dojam.
Od danas sam jos vise ubjedjen da BiH uopste nema kvalitet pa cak i kad skupimo sve sto trenutno imamo.Pokazalo se da su Turska i Grcka izuzetno lose ekipe a eto ispred nas su bili.
Sramota!!!
Joj kako je ovo glupo kad Turci zabijaju golove Turskoj, al et bar se Yakin nije radovao poslje gola. Ipak ima bar malo dostojanstva! Ma bagra smo mi muslimani i to je fakat!
Prodali bi svoje sve za saku dolara od neke druge drzave!Gledam ove igrace Svicarske i pitam se kako ih nije sramota, pa oni su vec zaradili pare igrajuci za klubove al eto sto bi reko nas narod MALO MU CITAV SVIJET!!!
Turci se moraju popraviti u drugom poluvremenu inace mogu slobodno pakovati kofere!!!
PS Biće da je i Podolski musliman
Last edited by cyprus on 11/06/2008 21:47, edited 1 time in total.
- Fratris
#29 Re: EP10 ... Svicarska - Turska
Jel to kisa ne pada u Anatoliji ili sta pa da Turci ne znaju po kisi igrat?
- rajvosa^
#30 Re: EP10 ... Svicarska - Turska
Pa nije fazon samo znat igrat po suncu ili sta ja znam. Ispade Svicarska samo po kisi zna igrat a Turci po suncu. Vidjeli su i Turci kisu hebem mu misa.kvicbu wrote:joj sto kisa pokvari sve, bemti, da nije kise turci bi se prosetali kroz ovu utakmicu, a ovako po onom terenu nemogu pasa sastaviti...
-
hadis
#31 Re: EP10 ... Svicarska - Turska
Koliko znam tema je utakmica Svicarska-Turska i ja sam pisao samo o toj tekmi uz eto malo offtopic, al eto bar me chatam preko foruma i ne zbrajam poene u temi koja nije namijenjena za to!
Vazno je da ima par tipova koji su uvijek ''pametni'' a kao drugi koji pokusaju bas o temi pisati oni su eto kao glupani!
@cyprus i ti si meni sega pravo

Vazno je da ima par tipova koji su uvijek ''pametni'' a kao drugi koji pokusaju bas o temi pisati oni su eto kao glupani!
@cyprus i ti si meni sega pravo
- cyprus
#32 Re: EP10 ... Svicarska - Turska
Ma drago mi je da smoi međusobno šega
.
btw, šta ovo Hakan Balta glumi Maradonu
btw, šta ovo Hakan Balta glumi Maradonu
-
hadis
#33 Re: EP10 ... Svicarska - Turska
@cyprus ja sam samo pokusao povuci paralelu izmedju Turske i BiH ako te bas zanima, a Podolskog nisam ni spominjao osim toga on je Poljak tako da me i ne zanima previse.
Nisam htio povezivati sve sa religijom al cinjenica je da u Evropi ima najvise muslimana koji igraju za neke druge zemlje a ne za svoju!
U zdravlje i nemoras provocirati, ako ti se ne cita moj post slobodno na ignore ili jednostavno preskoci, al se potrudi nekad pa i ti nesto pametno napisi!!!
Nisam htio povezivati sve sa religijom al cinjenica je da u Evropi ima najvise muslimana koji igraju za neke druge zemlje a ne za svoju!
U zdravlje i nemoras provocirati, ako ti se ne cita moj post slobodno na ignore ili jednostavno preskoci, al se potrudi nekad pa i ti nesto pametno napisi!!!
- Fratris
#34 Re: EP10 ... Svicarska - Turska
Koja je to zemlja muslimana? Muslimanija?hadis wrote:@cyprus ja sam samo pokusao povuci paralelu izmedju Turske i BiH ako te bas zanima, a Podolskog nisam ni spominjao osim toga on je Poljak tako da me i ne zanima previse.
- Topla voda
#35 Re: EP10 ... Svicarska - Turska
imal kartona za svicarce,a?nema izgleda
dobro se sjetio
dobro se sjetio
-
hadis
#36 Re: EP10 ... Svicarska - Turska
Ne nije u pitanju Muslimanija al su u pitanju jedine 3 drzave u evropi s vecinskim muslimanskim stanovnistvom!Dakle Albanija Turska i BiH!Valjda je to jasno i ne treba objasnjavati!
Necemo o tome jer bi skrenuli s teme totalno!
Turska pritisce al bi mogla sijevnuti kontra s druge strane i tako bi Svicarci prakticno poslali kuci Turke!Ipak duboko se nadam da se to nece desiti.
Turska pritisce al bi mogla sijevnuti kontra s druge strane i tako bi Svicarci prakticno poslali kuci Turke!Ipak duboko se nadam da se to nece desiti.
- Topla voda
#37 Re: EP10 ... Svicarska - Turska
yeeeeesss

- campa_xxx
#38 Re: EP10 ... Svicarska - Turska
1:1
Last edited by campa_xxx on 11/06/2008 22:01, edited 1 time in total.
-
Zhaba
#39 Re: EP10 ... Svicarska - Turska
eh sad jos moraju svici dati jedan go i napokon kasiram poene 
-
callmethebreeeze
#40 Re: EP10 ... Svicarska - Turska
izjednacise turci.

- Fratris
#41 Re: EP10 ... Svicarska - Turska
U Bosni su muslimani ispod 50% stanovnistva, al neka.hadis wrote:Ne nije u pitanju Muslimanija al su u pitanju jedine 3 drzave u evropi s vecinskim muslimanskim stanovnistvom!Dakle Albanija Turska i BiH!Valjda je to jasno i ne treba objasnjavati!
Nego, jesi to ti jaran sa svicarskim igracima pa znas koje su vjere? Mislim, otkud ti ideja da je Yakin musliman?
-
hadis
#42 Re: EP10 ... Svicarska - Turska
Da da da da da!!!
I to je to konacni povratak u utakmicu Turaka koji objektivno sad imaju sve otvoreno pa cak i da pobjede ovu utakmicu!
Gledam na ZDF tekmu i pravo me nervira ovaj komentator koji favorizuje Svicu!Zreo je za ''mute'' na TV-u!
I to je to konacni povratak u utakmicu Turaka koji objektivno sad imaju sve otvoreno pa cak i da pobjede ovu utakmicu!
Gledam na ZDF tekmu i pravo me nervira ovaj komentator koji favorizuje Svicu!Zreo je za ''mute'' na TV-u!
- cyprus
#43 Re: EP10 ... Svicarska - Turska
Joj što se neda ovim Švicarcima... 
Last edited by cyprus on 11/06/2008 22:04, edited 1 time in total.
- madner
#44 Re: EP10 ... Svicarska - Turska
Dobro, je ima nade za 5p 
-
iverson75
#45 Re: EP10 ... Svicarska - Turska
ma sta je ovo turci i tamo i vamo, a ovi jadni svajcarci masu onim svojim zastavicama, da su bar s jedne strane stavili crvenu sa mjesecom i zvijezdom pa hajde....
sad ce drugi turcin erdiyok 2:1 za suisse pa opet turcin 2:2, itd....
.....
sad ce drugi turcin erdiyok 2:1 za suisse pa opet turcin 2:2, itd....
- Topla voda
#46 Re: EP10 ... Svicarska - Turska
kaze kemo ahmetovic"ko izgubi moze se pakovati kuci"...pa kuci su moj kemo,debiletino 
-
piskerernest
#47 Re: EP10 ... Svicarska - Turska
pa valjda igraju za reprezentaciju države koju smatraju svojom ,neće musliman koji je rođen u engleskoj i roditelji mu rođeni u engleskoj igrati za tursku ili neku drugu državu odakle im je porijeklo.hadis wrote:@cyprus ja sam samo pokusao povuci paralelu izmedju Turske i BiH ako te bas zanima, a Podolskog nisam ni spominjao osim toga on je Poljak tako da me i ne zanima previse.
-
LSD
#48 Re: EP10 ... Svicarska - Turska
Evo turci izjednacili...ko je zabio?? nisam stigao vidjeti gol...turci bi ovo trebali uzeti...nema više pljuska i mogu bolje kombinovati pasovima.
- Baby Jane
#49 Re: EP10 ... Svicarska - Turska
Da hoce ovako ostati ..1-1...meni 5 poena...18 poena...skromno, ali ipak imam vise od npr Kipra

- madner
#50 Re: EP10 ... Svicarska - Turska
Sto se zajebase Svajcarci, da su ostavili bazen cistih 3p