Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Enrico wrote:jao nesretnih domacina nevjerovatno.u svakoj utakmici dobro igraju i prime gol il nakon sudijske greske il neki sretni gol za protivnika.al sta harnik promasi.ono sto je on fulio ne smije se fulati inace zdravo prvenstvo.nadam se preokretu al to je jedino moguce u 2. poluvremenu jer njima treba 15-ak minuta da se oporave.
slazem se s tobom...ja bih volio da se vrate u mec...zasluzili su napokon da zabiju gol na ovom prvenstvu....
Ja msilim da ce korkmaz,ivanshitz i kompanija ipak uspjeti dati gol..
Enrico wrote:jao nesretnih domacina nevjerovatno.u svakoj utakmici dobro igraju i prime gol il nakon sudijske greske il neki sretni gol za protivnika.al sta harnik promasi.ono sto je on fulio ne smije se fulati inace zdravo prvenstvo.nadam se preokretu al to je jedino moguce u 2. poluvremenu jer njima treba 15-ak minuta da se oporave.
ma cim sam ih ja izabrao da ce pobijediti moraju biti donji. Joj ako ne uzmu poljake jebaji ih
Ah, šta reći nego potpisati ovo Enricovo. Al ako ništa Austrija je bar dokazala da nije toliko slaba kakvom su je mnogi smatrali. Al što mogu promašit čistih prilika... A koliko upratih gol su primili iz ofsajda
Poljska je bila bolja i zasluzila pobjedu,a da je ono u 91. minuti bio penal,onda bi na svakoj utakmici bilo 100 penala.
Sudija je zajebo Poljake i lansirao Hrvate medju 8 najboljih.
test01 wrote:Poljska je bila bolja i zasluzila pobjedu,a da je ono u 91. minuti bio penal,onda bi na svakoj utakmici bilo 100 penala.
test01 wrote:Poljska je bila bolja i zasluzila pobjedu,a da je ono u 91. minuti bio penal,onda bi na svakoj utakmici bilo 100 penala.
ja ne znam jesmo li mi gledali istu tekmu.. one 3-4 sanse iz prvog poluvremena za austriju su trebala biti najmanje 2 gola..
ja ne znam jesmo li mi gledali istu tekmu.. one 3-4 sanse iz prvog poluvremena za austriju su trebala biti najmanje 2 gola..
A kako nisu bila, mozhe i nepostojeci penal u 93. minuti utakmice