EP11 ... Hrvatska - Njemačka

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Meho Kodro

#26 Re: EP12...Hrvatska - NJemačka

Post by Meho Kodro »

Svabe ce ici na pobjedu, da osiguraju plasman
Prognoza 2:0 za Dojčland
bato99

#27 Re: EP12...Hrvatska - NJemačka

Post by bato99 »

rajvosa^ wrote:Ja jos nisam vidio gore utakmice nego sto je HR odigrala protiv AUT. Jel mogu gore odigrat? Sumnjam. Isti tako mislim da i sami igraci kontaju sta im se desilo i kakve kritike dobijaju. Trebali bi se puno bolje pokazati protiv Njemaca ako nista da povrate ono malo samopouzdanja sto izgubise u prosloj tekmi.

Kao sto Stari rece u svojoj odlicnoj analizi, HR moze svakom uvalit gol. Medjutim ako se opet ubunkere, Njemci ce im se igrati pred sesnaestercom. Njemci su jaci i veci i uzet ce HR s visokim loptama. Sve u svemu, dobri kontranapadi mogu HR izvuci. Inace tesko.
ma gore od one utakmice sa austrijom ne može samo bolje, ja mislim da bi trebalo ubacit rakitića i klasnića koji veoma dobro poznaju švabe a i nadavali su se golova u bundesligi,sve u svemu biće spektakl ,evo vidim oba selektora najavljuju napadačku igru i borbu za tri boda,pa nek bolji pobjedi
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#28 Re: EP12...Hrvatska - NJemačka

Post by pici »

Ma svabe su ubice po lijevoj strani gledaj trio...Ballack-Podolski-Klose,morat ce se Bilic zatvoriti sa stoperom da pojaca desno i ici na kontre,nema mu druge .....svabe su svabe
kvicbu

#29 Re: EP12...Hrvatska - NJemačka

Post by kvicbu »

joj jedva cekam da vidim jeli ono protiv austrije bio grc otvaranja prvenstva ili neki bolesni pad odkad su hrvati dobili engleze... misli i nadam se da je ipak grc, jer vatreni imaju momcad da mogu svakog okrenuti i nadam se da ce bilic smisliti neku taktiku, pa da tuknemo te svabe...
campa_xxx

#30 Re: EP12...Hrvatska - NJemačka

Post by campa_xxx »

Ja mislim da ce to biti jos jedna od boljih utakmica i da ce Svabe uzeti sa 2:1
rajvosa^

#31 Re: EP12...Hrvatska - NJemačka

Post by rajvosa^ »

campa_xxx wrote:Ja mislim da ce to biti jos jedna od boljih utakmica i da ce Svabe uzeti sa 2:1
1:0 HR , Svabama poniste gol, a HR dobije penal u 83'. :D
bato99

#32 Re: EP12...Hrvatska - NJemačka

Post by bato99 »

pici wrote:Ma svabe su ubice po lijevoj strani gledaj trio...Ballack-Podolski-Klose,morat ce se Bilic zatvoriti sa stoperom da pojaca desno i ici na kontre,nema mu druge .....svabe su svabe
evo vidim najavljuje formaciju 4-5-1 ,izvadiće petrića a ubacit rakitića
dzenan_tr

#33 Re: EP12...Hrvatska - NJemačka

Post by dzenan_tr »

ProbuseniDolar wrote:4-0 za hrvate ...

Modric
Modric
Olic
Kranjcar
Od svih ovih nadrealista ovaj je najjaci...
Last edited by dzenan_tr on 11/06/2008 07:53, edited 2 times in total.
stulic

#34 Re: EP12...Hrvatska - NJemačka

Post by stulic »

Cujem da Silva ne igra zbog povrede :roll:

Stvarno mi nije jasno odakle poneki crpe taj optimizam, procitah cak neko napisa pobjedice Hrvatska 4:0 i jos navede strijelce.
Bod im bi bio ko Mont Everest, u svakom slucaju ovo je rutinska pobjeda Svaba, al hajde de...
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#35 Re: EP12...Hrvatska - NJemačka

Post by pici »

bato99 wrote:
pici wrote:Ma svabe su ubice po lijevoj strani gledaj trio...Ballack-Podolski-Klose,morat ce se Bilic zatvoriti sa stoperom da pojaca desno i ici na kontre,nema mu druge .....svabe su svabe
ma Bilic mora igrati na nerjeseno,eventualno na prvi gol i onda bunker ili da se kocka sa ulaskom u cetvrtfinale,nerjeseno sa njemackom i onda rutinska pobjeda protiv poljske i to je to
campa_xxx

#36 Re: EP12...Hrvatska - NJemačka

Post by campa_xxx »

stulic wrote:Cujem da Silva ne igra zbog povrede :roll: ...
Gdje si ti bio proteklih mjesec dva ako mislis na Eduarda ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
bato99

#37 Re: EP12...Hrvatska - NJemačka

Post by bato99 »

ja mislim da će se ovdje ići na glavu što se kaže, ove dvije reprezentacije kad se sastanu nema neriješenog rezultata, i ako hrvatska ponovi igru iz kvalifikacija može svašta biti,iako švabe izgledaju mora se priznati moćno
rajvosa^

#38 Re: EP12...Hrvatska - NJemačka

Post by rajvosa^ »

stulic wrote:Cujem da Silva ne igra zbog povrede :roll:

Stvarno mi nije jasno odakle poneki crpe taj optimizam, procitah cak neko napisa pobjedice Hrvatska 4:0 i jos navede strijelce.
Bod im bi bio ko Mont Everest, u svakom slucaju ovo je rutinska pobjeda Svaba, al hajde de...
:shock: :shock:
cekpi

#39 Re: EP12...Hrvatska - NJemačka

Post by cekpi »

pici wrote:
bato99 wrote:
ma Bilic mora igrati na nerjeseno,eventualno na prvi gol i onda bunker ili da se kocka sa ulaskom u cetvrtfinale,nerjeseno sa njemackom i onda rutinska pobjeda protiv poljske i to je to
Rutinska pobjeda protiv Poljske!!?? :shock: :shock:
Ljudi realno govoreci (mada susjede izuzetno cjenim) Svabo ce ih raskovat, u to vrijeme mogu molit Boga da Poljaci ne dobiju Austriju i onda s bismiletom i srecom u zadnju utakmicu pa sta Bog dragi dadne - TO JE REALNOST HRVATSKE. Volio bih da nisam u pravu, ali..... :roll: :roll:
stulic

#40 Re: EP12...Hrvatska - NJemačka

Post by stulic »

rajvosa^ wrote:
stulic wrote:Cujem da Silva ne igra zbog povrede :roll:

:shock: :shock:
Samo da napomenem one koji daju prognoze kao da su to zaboravili.
kijameta

#41 Re: EP12...Hrvatska - NJemačka

Post by kijameta »

Kada su Njemci zadnji puta nesto osvojili :? Je li ova njemacka genaracija dobila neki trofej :?
Kakvi su rezultati njemackog klupskog fudbala zadnjih godina :? Ima li Njemacka 'legionara' igraca iz jacih liga i klubova :?
Odgovori na ova pitanja nam govore da su Njemci prdimahovina i da nece daleko stici.
Imaju li Hrvati u timu i jednog igraca koji igra za neki top 20 evropski tim :? Kako su Hrvati odigrali grupu na zadnjem SP-u :? Jesu li Hrvati postigli poslije 98 ijedan pomena vrijedan rezultat na evro i SP zavrsnicama :?
Odgovori na ova pitanja nam govore da su Hrvati jos gora prdimahovina od Njemaca.
Ali eto mislim da ce Njemci ipak pobijediti,mada ce se namuciti,ne zato sto je Hrvatska dobra,nego zato sto oni ne valjaju.
turban

#42 Re: EP12...Hrvatska - NJemačka

Post by turban »

Ma najbolje je ici na pecanje,oko fudbala uvjek zuji politika... :-)
zandar

#43 Re: EP12...Hrvatska - NJemačka

Post by zandar »

rakitic mora igrati od 1.min. nije mi jasno zasto taj decko nije uopste usao protiv austrije :?:

jedno je sigurno, onaj ga budan vise nece zaigrati na ovom EP :roll:
mostarac

#44 Re: EP12...Hrvatska - NJemačka

Post by mostarac »

Utakmica u kojoj ce susjedna drzava shvatiti kako su bez ikakvog osnova postavili ogromna ocekivanja pred ekipu prosjecnih igraca i katastrofalne odbrane i u kojoj ce Njemacka da popravi gol razliku i obezbjedi prolaz u cetvrtfinale :D

DEUTSCHLAND
UBER
ALLES

Image
JThomas

#45 Re: EP12...Hrvatska - NJemačka

Post by JThomas »

vala nešto ne znam...

komšije tradicionalno igraju dobro protiv velikih (a spotiču se protiv malih), i u kvalifikacijama i na prvenstvima.
elSaik

#46 Re: EP12...Hrvatska - NJemačka

Post by elSaik »

kijameta wrote:Kada su Njemci zadnji puta nesto osvojili :? Je li ova njemacka genaracija dobila neki trofej :?
Kakvi su rezultati njemackog klupskog fudbala zadnjih godina :? Ima li Njemacka 'legionara' igraca iz jacih liga i klubova :?
Odgovori na ova pitanja nam govore da su Njemci prdimahovina i da nece daleko stici.
Imaju li Hrvati u timu i jednog igraca koji igra za neki top 20 evropski tim :? Kako su Hrvati odigrali grupu na zadnjem SP-u :? Jesu li Hrvati postigli poslije 98 ijedan pomena vrijedan rezultat na evro i SP zavrsnicama :?
Odgovori na ova pitanja nam govore da su Hrvati jos gora prdimahovina od Njemaca.
Ali eto mislim da ce Njemci ipak pobijediti,mada ce se namuciti,ne zato sto je Hrvatska dobra,nego zato sto oni ne valjaju.
A to što su '02. igrali u finalu, a '06 bili najbolji tim to nema veze. :-)

DEUTSCHLAND!
Better Man

#47 Re: EP12...Hrvatska - NJemačka

Post by Better Man »

elSaik wrote:
kijameta wrote:Kada su Njemci zadnji puta nesto osvojili :? Je li ova njemacka genaracija dobila neki trofej :?

DEUTSCHLAND!

2002. godine su bili u finalu, jer su imali smješan raspored i igrali su sa levatima. A da su 2006. godine imali najbolji tim to je smiješno, jer su trebali ispati još protiv Argetine da Pekerman nije nakon Vodstva Argentine izveo najboljeg igrača i prepustio incijativu Njemcima. zato su im Talijani u polufinalu očitali lekciju iz nogometa. A treba dodati da su se Njemci na zadnja 2 Eura propisno isprovaljivali.
zandar

#48 Re: EP12...Hrvatska - NJemačka

Post by zandar »

JThomas wrote:vala nešto ne znam...

komšije tradicionalno igraju dobro protiv velikih (a spotiču se protiv malih), i u kvalifikacijama i na prvenstvima.

slazem se... a uz to hrvatska igra slicno kao i BiH i srbija, a taj nacin igre ne odgovara svabama. srbija u kvalifikacijama nije nikad izgubila protiv spanije, italije, sad poljske i portugala, ali je redovno gubila bodove od azerbejdzana, jermenije,...
bas kao i BiH, ne izgubi od spanije na mestalji, ali gubi kuci od moldavije,...
sta hocu da kazem, hrvati ce biti maximalno motivisani za mec sa svabama i ne vjerujem da ce izgubiti. cak mislim da su blizi pobjedi, ali nekako je X najrealnija varijanta.
zandar

#49 Re: EP12...Hrvatska - NJemačka

Post by zandar »

elSaik wrote:

DEUTSCHLAND!

kojesta, nijemci od '90. nisu imali dobru ekipu, a i ova danas je dosta losija od one generacije :roll:
elSaik

#50 Re: EP12...Hrvatska - NJemačka

Post by elSaik »

Better Man wrote:
elSaik wrote: A to što su '02. igrali u finalu, a '06 bili najbolji tim to nema veze. :-)

DEUTSCHLAND!

2002. godine su bili u finalu, jer su imali smješan raspored i igrali su sa levatima. A da su 2006. godine imali najbolji tim to je smiješno, jer su trebali ispati još protiv Argetine da Pekerman nije nakon Vodstva Argentine izveo najboljeg igrača i prepustio incijativu Njemcima. zato su im Talijani u polufinalu očitali lekciju iz nogometa. A treba dodati da su se Njemci na zadnja 2 Eura propisno isprovaljivali.
Da, da, kako ih nije stid imati lagan raspored. A vjerovatno pod lagan misliš izbaciti SAD koje su izbacile Meksiko koji je pak bio prvi u grupi sa Hrvatskom i Italijom, ili izbaciti Koreju koja je s Svjetskog nogirala Italiju i Španiju. :mrgreen:

A 2006. su bili najbolji i igrali najbolji fudbal. To što su im Italijani očitali lekciju golovima u 119. i 121. to je već druga stvar. :-)
Locked