Opsta sigurnost jeste i mora biti briga svih. Budemo li razmisljali kao ti, nikada i nece biti sigurnije. Vic i jeste u prevenciji i treba reagovati na vrijeme, dok belaj jos nije pokucao na vrata.DoradO wrote:sto ti to smeta ako neko vozi dobar auto...pogotovo ako je mlada osoba nek uziva ako moze ... kad vozi g2 ne valja kad vozi x5 ne valja ... ljudi vama sve smeta ... pretice kolonu na semaforu ... pa sta sta te briga nije tvoj problem sve dok ne ugrozi tvoju sigurnostsabanss wrote:Neko vece kreno u Palmu na Grbavici kada novi X5 i iz njega izlazi djecacic od 18-19 godina. Zanimljiv mi je profil roditelja ili osobe koja mu je dala to auto da vozi.
Kako je biti dijete (novopecenih?) bogatasa?palite se lako
Krkanski Golf V
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
zlatan01
#26 Re: Krkanski Golf V
-
sabanss
#27 Re: Krkanski Golf V
Ne znam... Kada se sjetim sebe sta sam mislio sa 18 bude me strah. Sad samo zamislim sta bi bilo da sam imao X5 i 500 KM da trosim svako vece. Pa i ja bih prolazio kroz crvena, bolio bi me ku**c za skolu a 99% da bih i upucao nekog ko me krivo pogleda.ado-šampion wrote:DoradO wrote: sto ti to smeta ako neko vozi dobar auto...pogotovo ako je mlada osoba nek uziva ako moze ... kad vozi g2 ne valja kad vozi x5 ne valja ... ljudi vama sve smeta ... pretice kolonu na semaforu ... pa sta sta te briga nije tvoj problem sve dok ne ugrozi tvoju sigurnostpalite se lako
-
maxell_sarajevo
#28 Re: Krkanski Golf V
Ne znam... Kada se sjetim sebe sta sam mislio sa 18 bude me strah. Sad samo zamislim sta bi bilo da sam imao X5 i 500 KM da trosim svako vece. Pa i ja bih prolazio kroz crvena, bolio bi me ku**c za skolu a 99% da bih i upucao nekog ko me krivo pogleda.[/quote]
i ja sam sa 18 godina vozao novo auto, pa nisam nikoga udario,a ni prekrsaja napravio pa sta sad?Znaci ako sa 18 vozas nevaljas?
i ja sam sa 18 godina vozao novo auto, pa nisam nikoga udario,a ni prekrsaja napravio pa sta sad?Znaci ako sa 18 vozas nevaljas?
- DoradO
#29 Re: Krkanski Golf V
cuj njegazlatan01 wrote:Opsta sigurnost jeste i mora biti briga svih. Budemo li razmisljali kao ti, nikada i nece biti sigurnije. Vic i jeste u prevenciji i treba reagovati na vrijeme, dok belaj jos nije pokucao na vrata.DoradO wrote:sto ti to smeta ako neko vozi dobar auto...pogotovo ako je mlada osoba nek uziva ako moze ... kad vozi g2 ne valja kad vozi x5 ne valja ... ljudi vama sve smeta ... pretice kolonu na semaforu ... pa sta sta te briga nije tvoj problem sve dok ne ugrozi tvoju sigurnostsabanss wrote:Neko vece kreno u Palmu na Grbavici kada novi X5 i iz njega izlazi djecacic od 18-19 godina. Zanimljiv mi je profil roditelja ili osobe koja mu je dala to auto da vozi.
Kako je biti dijete (novopecenih?) bogatasa?palite se lako
-
sabanss
#30 Re: Krkanski Golf V
Vozio si auto od 100 000 KM? Moje je misljenje da to nije dobro i da kod djece stvara osjecaj pretjerane nadmoci. Te godine nisu bas na "ti" sa razumom.maxell_sarajevo wrote: i ja sam sa 18 godina vozao novo auto, pa nisam nikoga udario,a ni prekrsaja napravio pa sta sad?Znaci ako sa 18 vozas nevaljas?
- Neelix
#31 Re: Krkanski Golf V
joj a ti spojleri su mi "najbolji"
ja jos nisam vidio NIJEDNO auto da je uljepsano spojlerom, nikako da skontam mutave glave kojima je to "kul"
najgori su oni na g2 kad ga stave preko zadnjeg stakla pa nista ne vide
a ima onaj, cini mi se ford eskort stari jedan, zelenkast onako, sto ima spojler ko f1 bolid, podigao ga pola metra iznad krova 
-
ado-šampion
#32 Re: Krkanski Golf V
Dobar je Maxell, on je sa 18 godina vozao novu Fabiu od 16000, a mi govorimo o autu od 100000 KM.sabanss wrote:Vozio si auto od 100 000 KM? Moje je misljenje da to nije dobro i da kod djece stvara osjecaj pretjerane nadmoci. Te godine nisu bas na "ti" sa razumom.maxell_sarajevo wrote: i ja sam sa 18 godina vozao novo auto, pa nisam nikoga udario,a ni prekrsaja napravio pa sta sad?Znaci ako sa 18 vozas nevaljas?
Nije bit u tome bolan Maxell, jedno je kad ti sa 18 godina vozaš auto od 16k i kad imaš cenera u džepu, a drugo je kad vozaš auto od 100k i kad u džepu imaš pare koje idu uz to auto. U pravu je Sabans, nema tog klinca sa 18 godina koji će vozajući se u X5-ici od roditelja izać prav.
A Zlatan ne živi ovdje i ne zna da se svaki dan dešavaju situacije kao frajer s Ferrarijem skrene lijevo u zabranu kod robne kuće i tri metra nakon raskrsnice parkira pored drotova. I šta ćeš ti tu? Nervirat se i trubit svaki put i prije 40-te bit za Jagomira?! Što se mene tiče, ja gledam svoj posao, ne interesuju me likovi koji se prave frajeri prolazeći kroz crveno (mada su to bezazleni prolasci kroz crveno - ne govorimo o prolasku tipa frajer prođe kroz crveno i zabije se u auta koja idu), jednostavno ih ignorišem. Čovjek se mora nekad i iznervirat, to je prirodno, ali sad današnjom saobraćajnom kulturom kod nas, stalno nerviranje se ne isplati.
Last edited by ado-šampion on 10/06/2008 13:58, edited 1 time in total.
- karanana
#33 Re: Krkanski Golf V
e jeli ta x5ica slucajno onako svijetlo smedjkaste boje?
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#34 Re: Krkanski Golf V
pa zar ne znaš boju svoga autakaranana wrote:e jeli ta x5ica slucajno onako svijetlo smedjkaste boje?
- karanana
#35 Re: Krkanski Golf V
hahaha, ma moja je ona crna napucana petica s kojom je ova tema pocela. nego hocu da vidim da mi sad ne pricate o haveru s kojim sam dogovorio trku kroz grad danas u podne ali se on nije pojavio pa da vidim gdje ste ga zadnji put vidili. ma definitivno sam brzi od njega.
-
maxell_sarajevo
#36 Re: Krkanski Golf V
Dobar je Maxell, on je sa 18 godina vozao novu Fabiu od 16000, a mi govorimo o autu od 100000 KM.
Nije bit u tome bolan Maxell, jedno je kad ti sa 18 godina vozaš auto od 16k i kad imaš cenera u džepu, a drugo je kad vozaš auto od 100k i kad u džepu imaš pare koje idu uz to auto. U pravu je Sabans, nema tog klinca sa 18 godina koji će vozajući se u X5-ici od roditelja izać prav.
A Zlatan ne živi ovdje i ne zna da se svaki dan dešavaju situacije kao frajer s Ferrarijem skrene lijevo u zabranu kod robne kuće i tri metra nakon raskrsnice parkira pored drotova. I šta ćeš ti tu? Nervirat se i trubit svaki put i prije 40-te bit za Jagomira?! Što se mene tiče, ja gledam svoj posao, ne interesuju me likovi koji se prave frajeri prolazeći kroz crveno (mada su to bezazleni prolasci kroz crveno - ne govorimo o prolasku tipa frajer prođe kroz crveno i zabije se u auta koja idu), jednostavno ih ignorišem. Čovjek se mora nekad i iznervirat, to je prirodno, ali sad današnjom saobraćajnom kulturom kod nas, stalno nerviranje se ne isplati.[/quote]
Stvar je kucnog odgoja, a ne cijene automobila.Imam najboljeg jarana koji isto ima dzipa od 80.000 pa nikad nije furao pojacanu muziku, onu voznju od 20km/h pored kafica i sl.stvari
A Zlatan ne živi ovdje i ne zna da se svaki dan dešavaju situacije kao frajer s Ferrarijem skrene lijevo u zabranu kod robne kuće i tri metra nakon raskrsnice parkira pored drotova. I šta ćeš ti tu? Nervirat se i trubit svaki put i prije 40-te bit za Jagomira?! Što se mene tiče, ja gledam svoj posao, ne interesuju me likovi koji se prave frajeri prolazeći kroz crveno (mada su to bezazleni prolasci kroz crveno - ne govorimo o prolasku tipa frajer prođe kroz crveno i zabije se u auta koja idu), jednostavno ih ignorišem. Čovjek se mora nekad i iznervirat, to je prirodno, ali sad današnjom saobraćajnom kulturom kod nas, stalno nerviranje se ne isplati.[/quote]
Stvar je kucnog odgoja, a ne cijene automobila.Imam najboljeg jarana koji isto ima dzipa od 80.000 pa nikad nije furao pojacanu muziku, onu voznju od 20km/h pored kafica i sl.stvari
-
irconbih
#37 Re: Krkanski Golf V
Ima još jedna metalik siva petica, farovi "angel eyes", balo za volanom. Neku noć me pretiče kod Remize s lijeve strane na raskrsnici, a ja u krajnjoj lijevoj traci. Da mi je G2D mogao povući da mu zagradim prolaz, pa da se ko kebab nabije na stajalište, ali ne može 1,6 da makne. Pa onda je usporio 2 semafora, vozi jedno 35, pa onda opet 120. A ja da stisnem preko 80, saobraćajci bi mi kožu s leđa oderali. Nema fajde od nerviranja, samo cool... 
-
Chairman
#38 Re: Krkanski Golf V
irconbih wrote:Ima još jedna metalik siva petica, farovi "angel eyes", balo za volanom. Neku noć me pretiče kod Remize s lijeve strane na raskrsnici, a ja u krajnjoj lijevoj traci. Da mi je G2D mogao povući da mu zagradim prolaz, pa da se ko kebab nabije na stajalište, ali ne može 1,6 da makne. Pa onda je usporio 2 semafora, vozi jedno 35, pa onda opet 120. A ja da stisnem preko 80, saobraćajci bi mi kožu s leđa oderali. Nema fajde od nerviranja, samo cool...
Ne znam za vas ali meni je Golfa 5 voze samo najveci papci,medju njima je i policija
-
d2
#39 Re: Krkanski Golf V
ne kupujes ti za te pare golfa, kupujes mnogo vise od golfa 
- ProbuseniDolar
#40 Re: Krkanski Golf V
Smijel se ko veceras potackat s mojom novom getusom ... 130 konja `ocam ...

- dottore
#41 Re: Krkanski Golf V
najbolje je auto kad ga sam zaradis....
popisam se ja na tu tvoju X5-icu sto ti kupi stara....
popisam se ja na tu tvoju X5-icu sto ti kupi stara....
- DoradO
#42 Re: Krkanski Golf V
a sta to ti vozis haj mi reci pa da se ljudi mogu ugledat na pravog covjekaChairman wrote:irconbih wrote:Ima još jedna metalik siva petica, farovi "angel eyes", balo za volanom. Neku noć me pretiče kod Remize s lijeve strane na raskrsnici, a ja u krajnjoj lijevoj traci. Da mi je G2D mogao povući da mu zagradim prolaz, pa da se ko kebab nabije na stajalište, ali ne može 1,6 da makne. Pa onda je usporio 2 semafora, vozi jedno 35, pa onda opet 120. A ja da stisnem preko 80, saobraćajci bi mi kožu s leđa oderali. Nema fajde od nerviranja, samo cool...
Ne znam za vas ali meni je Golfa 5 voze samo najveci papci,medju njima je i policija.Za 45-50 milja nikad Golfa 5 ne bi kupio
-
ado-šampion
#43 Re: Krkanski Golf V
Ne pričam ti ja o tome. Ja ti pričam da nije način da odgajaš dijete tako da mu daš auto od 100k KM. Btw. imam i ja najboljeg jarana kome stari ima X5 od 120000 pa ga on provoza samo do garaže (eventualno krug kroz grad), a i to ako dobije sretan je, a 24 su mu godine. Tako i treba!maxell_sarajevo wrote:ado-šampion wrote:Dobar je Maxell, on je sa 18 godina vozao novu Fabiu od 16000, a mi govorimo o autu od 100000 KM.![]()
A Zlatan ne živi ovdje i ne zna da se svaki dan dešavaju situacije kao frajer s Ferrarijem skrene lijevo u zabranu kod robne kuće i tri metra nakon raskrsnice parkira pored drotova. I šta ćeš ti tu? Nervirat se i trubit svaki put i prije 40-te bit za Jagomira?! Što se mene tiče, ja gledam svoj posao, ne interesuju me likovi koji se prave frajeri prolazeći kroz crveno (mada su to bezazleni prolasci kroz crveno - ne govorimo o prolasku tipa frajer prođe kroz crveno i zabije se u auta koja idu), jednostavno ih ignorišem. Čovjek se mora nekad i iznervirat, to je prirodno, ali sad današnjom saobraćajnom kulturom kod nas, stalno nerviranje se ne isplati.
- McDizdar
#44 Re: Krkanski Golf V
samo da se i ja upišem na listu onih koji su vidjeli ovog ljepotana 
- Neelix
#45 Re: Krkanski Golf V
ljepotanaMcDizdar wrote:samo da se i ja upišem na listu onih koji su vidjeli ovog ljepotana
- sesalmir
#46 Re: Krkanski Golf V
Dajte vise sliku, hocu da stavim na desktop, neko sa dobrim aparatom da uslika da me uvijek uz paljenje kompjutera doceka slika moje najvece zelje napucani golf 5. 
-
Chairman
#47 Re: Krkanski Golf V
Cuj ga...samo zelim reci da se za 45 milja moze kupiti 100 puta kvalitetnije i bolje auto od Golfa.DoradO wrote:a sta to ti vozis haj mi reci pa da se ljudi mogu ugledat na pravog covjekaChairman wrote:irconbih wrote:Ima još jedna metalik siva petica, farovi "angel eyes", balo za volanom. Neku noć me pretiče kod Remize s lijeve strane na raskrsnici, a ja u krajnjoj lijevoj traci. Da mi je G2D mogao povući da mu zagradim prolaz, pa da se ko kebab nabije na stajalište, ali ne može 1,6 da makne. Pa onda je usporio 2 semafora, vozi jedno 35, pa onda opet 120. A ja da stisnem preko 80, saobraćajci bi mi kožu s leđa oderali. Nema fajde od nerviranja, samo cool...
Ne znam za vas ali meni je Golfa 5 voze samo najveci papci,medju njima je i policija.Za 45-50 milja nikad Golfa 5 ne bi kupio
Bilo koji Japanac je trenutno bolji od Golfa!
-
Majjah
#48 Re: Krkanski Golf V
E jeste i pokrenuli debatu, sta mislite, sta ce taj iskompleksirani glupan sutra po gradu da radi sa autom kad mu neko od njegovih jarana kaze ujutru na kafi da mu je popularnost dosla do te mjere da se teme na forumima zbog njega pokrecu.
,,Ocam' ba Mensure, sinoc ja gledo' koke na derneku, kad slucajno otvorim onu stranicu dze nema nikakih treba, kad ono haveru pricaju da si najluDZi u gradu...jel' Allaha ti? Jes' Tita mi!

,,Ocam' ba Mensure, sinoc ja gledo' koke na derneku, kad slucajno otvorim onu stranicu dze nema nikakih treba, kad ono haveru pricaju da si najluDZi u gradu...jel' Allaha ti? Jes' Tita mi!
-
Sociolog
#49 Re: Krkanski Golf V
Majjah wrote:E jeste i pokrenuli debatu, sta mislite, sta ce taj iskompleksirani glupan sutra po gradu da radi sa autom kad mu neko od njegovih jarana kaze ujutru na kafi da mu je popularnost dosla do te mjere da se teme na forumima zbog njega pokrecu.![]()
,,Ocam' ba Mensure, sinoc ja gledo' koke na derneku, kad slucajno otvorim onu stranicu dze nema nikakih treba, kad ono haveru pricaju da si najluDZi u gradu...jel' Allaha ti? Jes' Tita mi!![]()
hahahhahaahaha, upravo to
-
AdnanSA
#50 Re: Krkanski Golf V
Taj Golf toliko je brz da ga još niko nikad nije uspio slikati. A obzirom da se parkira u garaži od fotki nema ništa.sesalmir wrote:Dajte vise sliku, hocu da stavim na desktop, neko sa dobrim aparatom da uslika da me uvijek uz paljenje kompjutera doceka slika moje najvece zelje napucani golf 5.
Nažalost vidječeš ga sam prije ili poslije, kad ga ugledaš odmah ćeš znati da je toi taj.