ZARUKE???
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Benighted
- Dori
#28 Re: ZARUKE???
Ja se zarucila nekada davne 2000-te.....i jos se nisam udala 
- karanana
#29 Re: ZARUKE???
a jos si sa istim?Dena wrote:Ja se zarucila nekada davne 2000-te.....i jos se nisam udala
- Prozor
-
mamica papucarka
#31 Re: ZARUKE???
hahaaaaaaaaaaaProzor wrote:http://www.youtube.com/watch?v=_fTikVIe54Y
majko mila, kome ovakvi tekstovi padaju na pamet
- Meshtar
#32 Re: ZARUKE???
Ma meni to zaruke zvuči kao ZA RUKE, pa mi odmah nešto sumnjivo, nikad nisam bio fan vezanja i bdsm igrica 
- otherside
#33 Re: ZARUKE???
A tek b-RAKMeshtar wrote:Ma meni to zaruke zvuči kao ZA RUKE, pa mi odmah nešto sumnjivo, nikad nisam bio fan vezanja i bdsm igrica
- Meshtar
#34 Re: ZARUKE???
Hahaha, bilo maligno ili benigno treba iskoristiti vrijeme, tako to nekako dođe u ljubavi. Neko sve spali u komadu, pa zvuči kao ispucan metak, a neko dozira na kašičice i ubada se svaki dan.otherside wrote:A tek b-RAKMeshtar wrote:Ma meni to zaruke zvuči kao ZA RUKE, pa mi odmah nešto sumnjivo, nikad nisam bio fan vezanja i bdsm igricaodmah pomislim, gluho bilo, na nesto maligno...pu pu pu
Ja idem na seanse, ja sam Meshtar i ja sam alkoholičar
- otherside
#35 Re: ZARUKE???
Kasicice...ubadanje? Htio si reci narkoman, a?Meshtar wrote:Hahaha, bilo maligno ili benigno treba iskoristiti vrijeme, tako to nekako dođe u ljubavi. Neko sve spali u komadu, pa zvuči kao ispucan metak, a neko dozira na kašičice i ubada se svaki dan.otherside wrote:A tek b-RAKMeshtar wrote:Ma meni to zaruke zvuči kao ZA RUKE, pa mi odmah nešto sumnjivo, nikad nisam bio fan vezanja i bdsm igricaodmah pomislim, gluho bilo, na nesto maligno...pu pu pu
Ja idem na seanse, ja sam Meshtar i ja sam alkoholičar
- Meshtar
#36 Re: ZARUKE???
Kako si samo promućurna, da ne nosiš možda bijeli mantil? 
- otherside
#37 Re: ZARUKE???
kakav ba mantil...ljeto stiglo, nosim samo lagane i kratke materijaleMeshtar wrote:Kako si samo promućurna, da ne nosiš možda bijeli mantil?
- Meshtar
#38 Re: ZARUKE???
Treba biti modno svještena osoba, to ti je sad moderno 
K'o Emerik
K'o Emerik
- otherside
#39 Re: ZARUKE???
Evo ga...jos jedan Emerikov fanMeshtar wrote:Treba biti modno svještena osoba, to ti je sad moderno
K'o Emerik
- Meshtar
#40 Re: ZARUKE???
Meni je Emerik jedan gigant. Neki dan krenem s rajom u Peppers, kad smo ga skontali kako bulji u nas kroz grm, ko mali zeko, okrenuli smo se i otišli 
A bio je obučen k'o da se neko zajebavao s Prljavim plesom
- otherside
#41 Re: ZARUKE???
Gledajte iducu njegovu emisiju....mozda vas spomeneMeshtar wrote:Meni je Emerik jedan gigant. Neki dan krenem s rajom u Peppers, kad smo ga skontali kako bulji u nas kroz grm, ko mali zeko, okrenuli smo se i otišli
- Meshtar
#42 Re: ZARUKE???
Hm, i mogao bi. Svi smo imali slične košuljeotherside wrote:Gledajte iducu njegovu emisiju....mozda vas spomeneMeshtar wrote:Meni je Emerik jedan gigant. Neki dan krenem s rajom u Peppers, kad smo ga skontali kako bulji u nas kroz grm, ko mali zeko, okrenuli smo se i otišli
Garant će reći da smo neosvješteni
- Dori
#43 Re: ZARUKE???
Of skroz....ali dobro, zivimo zajedno sve ove godine....to ti je nekako isto kao brakkaranana wrote:a jos si sa istim?Dena wrote:Ja se zarucila nekada davne 2000-te.....i jos se nisam udala
- neprilagodjena
#44 Re: ZARUKE???
e kad se sjetim
Ljep dan a ja i on na voznoj stanici, on mene ispraca i ja usla u voz i stojim na vratima kad on kleknu
i izvadi malu crvenu kutijicu i otvori je
Ja onako gledam njega a on mene i pogledam oko nas a ljudi na stanici stali i gledaju i smijese se ali moj dragi nista,
on samo gleda u mene
imala sam osjecaj da ce to da uradi ali ipak sam bila iznenadjena i gledajuci u njega i njegove
oci sa dugim trepavicama rekla sam DA
moj tata rahmetli nije bio sretan zbog toga,on je smatrao da je moj dragi trebao doci prvo kod
njega da njega pita za moju ruku
Nekoliko mjeseci poslije toga kad su se nasi roditelji skupili on je mene zaprosio kod mog tate rahmetli i svi smo bili sretni.
Kasnije smo ja i dragi mi zajedno izabrali prstenove,ja sam zeljela bjelo zlato a on zuto i napravili smo
dogovor da uzmem prstenove u kombinaciji bjelo - zuto zlato
Sad 9 juna nam je bila godisnjica braka
nadam se da nisam profulila ali ako i jesam
zeljela sam da podjelim sa vama

Ljep dan a ja i on na voznoj stanici, on mene ispraca i ja usla u voz i stojim na vratima kad on kleknu
i izvadi malu crvenu kutijicu i otvori je
Ja onako gledam njega a on mene i pogledam oko nas a ljudi na stanici stali i gledaju i smijese se ali moj dragi nista,
on samo gleda u mene
imala sam osjecaj da ce to da uradi ali ipak sam bila iznenadjena i gledajuci u njega i njegove
oci sa dugim trepavicama rekla sam DA
moj tata rahmetli nije bio sretan zbog toga,on je smatrao da je moj dragi trebao doci prvo kod
njega da njega pita za moju ruku
Nekoliko mjeseci poslije toga kad su se nasi roditelji skupili on je mene zaprosio kod mog tate rahmetli i svi smo bili sretni.
Kasnije smo ja i dragi mi zajedno izabrali prstenove,ja sam zeljela bjelo zlato a on zuto i napravili smo
dogovor da uzmem prstenove u kombinaciji bjelo - zuto zlato
Sad 9 juna nam je bila godisnjica braka
nadam se da nisam profulila ali ako i jesam
- BarbaDue
#45 Re: ZARUKE???
brecko wrote:heh zanimljiva tema ja to uradih nedavno. u nedjelju proslu. prvo rucak kod mene, kafica u gradu, pa otisli na tabiju, procitala pismo (zavjet) i u tom momentu dobila sms sa nasim najvaznijim datumima i na kraju taj datum tog dana sa pitanjemu tom momentu dok je citala ja ga izvadio iz kutijice
![]()
iznenadila se i rekla DA
prsten jednostavan kao i nas dvoje, nista megalomansko i da, obadvoje ga nosimo
Sve je to fino,bajno,sjajno......Ali, Kako ga obadvoje nosite? Jel dva dana ona pa dva dana ti, ili se sedmocno mjenjate?
- alphonse kauders
-
brecko
#47 Re: ZARUKE???
barba ima ona svoj a ja svoj, dva identicna napravljenaBarbaDue wrote:brecko wrote:heh zanimljiva tema ja to uradih nedavno. u nedjelju proslu. prvo rucak kod mene, kafica u gradu, pa otisli na tabiju, procitala pismo (zavjet) i u tom momentu dobila sms sa nasim najvaznijim datumima i na kraju taj datum tog dana sa pitanjemu tom momentu dok je citala ja ga izvadio iz kutijice
![]()
iznenadila se i rekla DA
prsten jednostavan kao i nas dvoje, nista megalomansko i da, obadvoje ga nosimo
Sve je to fino,bajno,sjajno......Ali, Kako ga obadvoje nosite? Jel dva dana ona pa dva dana ti, ili se sedmocno mjenjate?
- BarbaDue
#48 Re: ZARUKE???
barba ima ona svoj a ja svoj, dva identicna napravljena![]()
E pa sad mi je sve jasno, nego maloprije mi nista je bilo jasno.
Reko, kakava je to nova furka.....
Nek vam je sa srecom!
- chuchumbamayumbe
#49 Re: ZARUKE???
Najvaznije je ne sexati se prije braka, sve ostalo je manje bitno. aaaaa 
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#50 Re: ZARUKE???
ja sam par puta bio zarucen ,,,tacnije cetri puta od toga mi je upjesan jedan brak(jedva)
sjecam se jedna od tih zaruka je bila u kahvani dva jablana neka pjevaljka je bila i ja ono pjanski i mamurno u 7 sati ujutro skontah da sam zarucen