Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Volim fubal od svoje 5 godine ,nazvala bi sebe fudbalskim fanatikom.
Zna se desiti da ako sam slobodna dnevno odgledam po tri utakmice
Bas mi juce na jednom forumu ,jedna forumasica zavuce da sam MUSKOBARA.
Volim da gledam spansku ligu i italijansku ligu, a velike turnire posebno.
EM odgledala sve i jednu i do sada najljepsi fudbal su mi pokazalI igraci Portugala.
madalen wrote:Volim fubal od svoje 5 godine ,nazvala bi sebe fudbalskim fanatikom.
EM odgledala sve i jednu i do sada najljepsi fudbal su mi pokazalI igraci Portugala.
Samo žensko može stavit ove dvije lige u istu rečenicu
U jednoj se igra najljepši, najlepršaviji nogomet, sa najvećim derbijem na svijetu, a u drugoj se igra derbi "AC Mesari" protiv "Kostolomzzi FC"
A za zadnju konstataciju, nije ni Nizozemska bila za bacit...
madalen wrote:Volim fubal od svoje 5 godine ,nazvala bi sebe fudbalskim fanatikom.
Samo žensko može stavit ove dvije lige u istu rečenicu
U jednoj se igra najljepši, najlepršaviji nogomet, sa najvećim derbijem na svijetu, a u drugoj se igra derbi "AC Mesari" protiv "Kostolomzzi FC"
A za zadnju konstataciju, nije ni Nizozemska bila za bacit...
hehehehe
Znala sam da ce neko da prokomentarise ,ali ono sto covjek voli ne mora da znaci da je nesto sto je najbolje...
Engleska liga je po mom misljenju najbolja ,ali djaba im , kad je ja ne volim da gledam.
Ne mora da znaci da sve sto je kvalitetno da je i dobro i da svi treba da vole.
Ja ovdje svake sedmice igram u tzv coed timu, rekreativni fudbal, koji je sastavljan od muskaraca I zena I moram priznati da djevojke znaju biti itekako neugodni protivnici. Cudi me da to kod nas nije puno zazivjelo.
za ovo eura 2008 sto ste vidjeli i sto ste vidjeli navijacica na tekmama u i oko stadiona, jeli vam ijedna zemlja upala u oko kao zemlja sa najzgodnijim navijacicama?
mozda su mnogima vise dosadile, ali meni su svedzanke i dalje nekako najbolje. vidio sam i par hrvatica dobrih
Koliko ja vidim, mi smo jedna napredna zemlja sto se tice udjela zenskog spola u euru 2008...
Imamo samo voditeljice uvodnih emisija i onog jadnička sa binga...
Još Tinka nedostaje...
Zlobnici bi rekli da je za žene samo odbojka i hrvanje u blatu
pih, zlobnici neznaju sta propustaju....
mislim da je zenski fudbal u donjem rublju u blatu nepravedno zapostavljen sport, hocemo da gledamo vise ovakvih utakmica