nepozeljni detalji na njojZI

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
mostarac

#26 Re: nepozeljni detalji na njojZI

Post by mostarac »

pustopoljina wrote: je li poznato ovdje kome da su nekada dlakave zenske noge bile pozeljna stvar.kaze ti neko-kako ti imas lijepe dlake na nogama?
i to je znacilo da je zena zrela,plodna?
Ne znam, al meni je to kao da mi kazes "Kako si lijep majmun" :D
pustopoljina

#27 Re: nepozeljni detalji na njojZI

Post by pustopoljina »

a nekada davno bio je i obicaj kad se igra kolo,da se drze maramice,a ne za ruke.medjutim-te iste maramice su zene drzale po pazuhom :lol: i onda po zavrsetku te igranke-poklone tu maramicu svome izabraniku.
mislim-FEROMONI...znali su stari ljudi i prije nauke za to.
mostarac

#28 Re: nepozeljni detalji na njojZI

Post by mostarac »

pustopoljina wrote:a nekada davno bio je i obicaj kad se igra kolo,da se drze maramice,a ne za ruke.medjutim-te iste maramice su zene drzale po pazuhom :lol: i onda po zavrsetku te igranke-poklone tu maramicu svome izabraniku.
napoleon je jeo jabuke koje mu je zena drzala pod pazuhom :D
roba_s_greskom

#29 Re: nepozeljni detalji na njojZI

Post by roba_s_greskom »

pustopoljina wrote:
d2 wrote:
pustopoljina wrote:i dlakava ledja :D
e jebiga vala, nisam ja sam sebi odredjivao genetiku[/quote

je li poznato ovdje kome da su nekada dlakave zenske noge bile pozeljna stvar.kaze ti neko-kako ti imas lijepe dlake na nogama?
:lol: :lol: :lol: Danas najvise bas to ne volim a prije jedno 15 -20 godina je bio fol to sa pape nonama(sto dlakavijim)
d2

#30 Re: nepozeljni detalji na njojZI

Post by d2 »

pustopoljina wrote:
d2 wrote:
pustopoljina wrote:i dlakava ledja :D
e jebiga vala, nisam ja sam sebi odredjivao genetiku[/quote

je li poznato ovdje kome da su nekada dlakave zenske noge bile pozeljna stvar.kaze ti neko-kako ti imas lijepe dlake na nogama?
nije vala, ja sam se rodio nakon kamenog doba :)
d2

#31 Re: nepozeljni detalji na njojZI

Post by d2 »

pustopoljina wrote:a nekada davno bio je i obicaj kad se igra kolo,da se drze maramice,a ne za ruke.medjutim-te iste maramice su zene drzale po pazuhom :lol: i onda po zavrsetku te igranke-poklone tu maramicu svome izabraniku.
bas su lijepi ti stari obicaji, zato ih danas i zovemo "stari obicaji" :lol:
pustopoljina

#32 Re: nepozeljni detalji na njojZI

Post by pustopoljina »

joj-jest! i govorio svojoj Zozefin-draga eto me za dvije sedmice,nemoj da bi se okupala! :D

moram priznati sa zaljenjemda ne nosim helanke (tajce) jerbo imam very nikakvu pozadinu,very spljostenu :( sto mi je vrlo zao i tesko...mozda napravim kakav jastucic pa umetnem u hulahopke :D
pustopoljina

#33 Re: nepozeljni detalji na njojZI

Post by pustopoljina »

u mom komsiluku tresti alice cooper :shock:
znaci danasnja zena treba da bude depilirana i namirisana miomirisima ruza i ostalog cvijeca.
roba_s_greskom

#34 Re: nepozeljni detalji na njojZI

Post by roba_s_greskom »

pustopoljina wrote:joj-jest! i govorio svojoj Zozefin-draga eto me za dvije sedmice,nemoj da bi se okupala! :D

moram priznati sa zaljenjemda ne nosim helanke (tajce) jerbo imam very nikakvu pozadinu,very spljostenu :( sto mi je vrlo zao i tesko...mozda napravim kakav jastucic pa umetnem u hulahopke :D
Ko zna sta ti jos fali :lol:
roba_s_greskom

#35 Re: nepozeljni detalji na njojZI

Post by roba_s_greskom »

pustopoljina wrote:u mom komsiluku tresti alice cooper :shock:
znaci danasnja zena treba da bude depilirana i namirisana miomirisima ruza i ostalog cvijeca.
to je to :thumbup:
d2

#36 Re: nepozeljni detalji na njojZI

Post by d2 »

cuj alice cooper, to je bas neki old school, ja za njega nisam cuo od kako je ovo bilo popularno negdje 198x

roba_s_greskom

#37 Re: nepozeljni detalji na njojZI

Post by roba_s_greskom »

d2 wrote:
cuj alice cooper, to je bas neki old school, ja za njega nisam cuo od kako je ovo bilo popularno negdje 198x

Ima se vidim(godina mislim)
njeka

#38 Re: nepozeljni detalji na njojZI

Post by njeka »

roba_s_greskom wrote:
pustopoljina wrote:joj-jest! i govorio svojoj Zozefin-draga eto me za dvije sedmice,nemoj da bi se okupala! :D

Pa neki dan sam gledala da su sada moderne gaće sa kojim dođe i dupe! Isto što imaš i grudnjake sa silikonima!!
samo ne uhvatih gdije ima kupiti :sad: :sad:
roba_s_greskom

#39 Re: nepozeljni detalji na njojZI

Post by roba_s_greskom »

njeka wrote:
roba_s_greskom wrote:

Pa neki dan sam gledala da su sada moderne gaće sa kojim dođe i dupe! Isto što imaš i grudnjake sa silikonima!!
samo ne uhvatih gdije ima kupiti :sad: :sad:
:run:
roba_s_greskom

#40 Re: nepozeljni detalji na njojZI

Post by roba_s_greskom »

Kidam na lijevo :-)
Last edited by roba_s_greskom on 04/06/2008 23:55, edited 1 time in total.
pustopoljina

#41 Re: nepozeljni detalji na njojZI

Post by pustopoljina »

roba_s_greskom wrote:

:lol: :D
ma ko zna sta mi jos fali,svaki dan vrsim inventuru... mada kako ide ljeto trideseto godina mi zao nije :lol: :lol: bicu i ja roba s falinkom :lol:
d2

#42 Re: nepozeljni detalji na njojZI

Post by d2 »

roba_s_greskom wrote:Ima se vidim(godina mislim)
ima, ne krijem to.
pustopoljina

#43 Re: nepozeljni detalji na njojZI

Post by pustopoljina »

zamisli-gdje su ti sise-eno ih na fotelji,a dupe- ostalo u kupatilu :lol:
pa mi zene smo vjestinu ratovanja dovele do perfekcije.dok on jadan dodje do prvog bracnog jutra nece ni prepoznati mladu...
roba_s_greskom

#44 Re: nepozeljni detalji na njojZI

Post by roba_s_greskom »

pustopoljina wrote:
roba_s_greskom wrote:

:lol: :D
ma ko zna sta mi jos fali,svaki dan vrsim inventuru... mada kako ide ljeto trideseto godina mi zao nije :lol: :lol: bicu i ja roba s falinkom :lol:
:) :) Ja sam ti majstor za robu s greskom :-)
pustopoljina

#45 Re: nepozeljni detalji na njojZI

Post by pustopoljina »

ja sam majstor za pokvariti. tata mi je uvijek govorio da bih i givikt razvalila. nisam nikad znala sta je givikt.
onda dodjem ovamo i saznam da je to gewicht :lol: =(u)teg :lol:
njeka

#46 Re: nepozeljni detalji na njojZI

Post by njeka »

pustopoljina wrote:zamisli-gdje su ti sise-eno ih na fotelji,a dupe- ostalo u kupatilu :lol:
pa mi zene smo vjestinu ratovanja dovele do perfekcije.dok on jadan dodje do prvog bracnog jutra nece ni prepoznati mladu...
Pa šta ima veze, muškarci ionako više gledaju našu "dušu",njima ti fizički atributi ništa ne znače :lol: :lol: :lol: :lol:
pustopoljina

#47 Re: nepozeljni detalji na njojZI

Post by pustopoljina »

da se vratimo na temu:
kakve su zenske sa tanko pocupanim obrvama? ono-crta jedna?
meni djeluju uvijek iznenadjeno :shock: :D
pustopoljina

#48 Re: nepozeljni detalji na njojZI

Post by pustopoljina »

njeka wrote:
pustopoljina wrote:zamisli-gdje su ti sise-eno ih na fotelji,a dupe- ostalo u kupatilu :lol:
Pa šta ima veze, muškarci ionako više gledaju našu "dušu",njima ti fizički atributi ništa ne znače :lol: :lol: :lol: :lol:

znaci,DOPUSTENA SREDSTVA? :D
Irm@

#49 Re: nepozeljni detalji na njojZI

Post by Irm@ »

njeka wrote:
:lol: :D :-D da to su me prosvijetlili na forumu... da nije ovog foruma ja nikad ne bih znala da se trebam zamotati i zar staviti... i ono najbitnije... ne smijem ni misliti o sexu... ne daj Boze da me kurvom ne proglase :D :-D
mostarac

#50 Re: nepozeljni detalji na njojZI

Post by mostarac »

Irm@ wrote:
njeka wrote:
:lol: :D :-D da to su me prosvijetlili na forumu... da nije ovog foruma ja nikad ne bih znala da se trebam zamotati i zar staviti... i ono najbitnije... ne smijem ni misliti o sexu... ne daj Boze da me kurvom ne proglase :D :-D
ja sam vazda govorio bolje ozenit kurvu nego djevicu :D
Djevica ti je ko pandorina kutija ili neraspakovan poklon i nikad ne znas sta te ceka i gdje te moze iznenaditi, a kod kurve je sve poznato i nema iznenadjenja i igras na sigurno :D
Post Reply