Ne znam, al meni je to kao da mi kazes "Kako si lijep majmun"pustopoljina wrote: je li poznato ovdje kome da su nekada dlakave zenske noge bile pozeljna stvar.kaze ti neko-kako ti imas lijepe dlake na nogama?
i to je znacilo da je zena zrela,plodna?
nepozeljni detalji na njojZI
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
mostarac
#26 Re: nepozeljni detalji na njojZI
- pustopoljina
#27 Re: nepozeljni detalji na njojZI
a nekada davno bio je i obicaj kad se igra kolo,da se drze maramice,a ne za ruke.medjutim-te iste maramice su zene drzale po pazuhom
i onda po zavrsetku te igranke-poklone tu maramicu svome izabraniku.
mislim-FEROMONI...znali su stari ljudi i prije nauke za to.
-
mostarac
#28 Re: nepozeljni detalji na njojZI
napoleon je jeo jabuke koje mu je zena drzala pod pazuhompustopoljina wrote:a nekada davno bio je i obicaj kad se igra kolo,da se drze maramice,a ne za ruke.medjutim-te iste maramice su zene drzale po pazuhomi onda po zavrsetku te igranke-poklone tu maramicu svome izabraniku.
-
roba_s_greskom
#29 Re: nepozeljni detalji na njojZI
pustopoljina wrote:e jebiga vala, nisam ja sam sebi odredjivao genetiku[/quoted2 wrote:pustopoljina wrote:i dlakava ledja
je li poznato ovdje kome da su nekada dlakave zenske noge bile pozeljna stvar.kaze ti neko-kako ti imas lijepe dlake na nogama?
-
d2
#30 Re: nepozeljni detalji na njojZI
nije vala, ja sam se rodio nakon kamenog dobapustopoljina wrote:e jebiga vala, nisam ja sam sebi odredjivao genetiku[/quoted2 wrote:pustopoljina wrote:i dlakava ledja
je li poznato ovdje kome da su nekada dlakave zenske noge bile pozeljna stvar.kaze ti neko-kako ti imas lijepe dlake na nogama?
-
d2
#31 Re: nepozeljni detalji na njojZI
bas su lijepi ti stari obicaji, zato ih danas i zovemo "stari obicaji"pustopoljina wrote:a nekada davno bio je i obicaj kad se igra kolo,da se drze maramice,a ne za ruke.medjutim-te iste maramice su zene drzale po pazuhomi onda po zavrsetku te igranke-poklone tu maramicu svome izabraniku.
- pustopoljina
#32 Re: nepozeljni detalji na njojZI
joj-jest! i govorio svojoj Zozefin-draga eto me za dvije sedmice,nemoj da bi se okupala!
moram priznati sa zaljenjemda ne nosim helanke (tajce) jerbo imam very nikakvu pozadinu,very spljostenu
sto mi je vrlo zao i tesko...mozda napravim kakav jastucic pa umetnem u hulahopke 
moram priznati sa zaljenjemda ne nosim helanke (tajce) jerbo imam very nikakvu pozadinu,very spljostenu
- pustopoljina
#33 Re: nepozeljni detalji na njojZI
u mom komsiluku tresti alice cooper
znaci danasnja zena treba da bude depilirana i namirisana miomirisima ruza i ostalog cvijeca.
znaci danasnja zena treba da bude depilirana i namirisana miomirisima ruza i ostalog cvijeca.
-
roba_s_greskom
#34 Re: nepozeljni detalji na njojZI
Ko zna sta ti jos falipustopoljina wrote:joj-jest! i govorio svojoj Zozefin-draga eto me za dvije sedmice,nemoj da bi se okupala!![]()
moram priznati sa zaljenjemda ne nosim helanke (tajce) jerbo imam very nikakvu pozadinu,very spljostenusto mi je vrlo zao i tesko...mozda napravim kakav jastucic pa umetnem u hulahopke
-
roba_s_greskom
#35 Re: nepozeljni detalji na njojZI
to je topustopoljina wrote:u mom komsiluku tresti alice cooper![]()
-
d2
#36 Re: nepozeljni detalji na njojZI
cuj alice cooper, to je bas neki old school, ja za njega nisam cuo od kako je ovo bilo popularno negdje 198xpustopoljina wrote:u mom komsiluku tresti alice cooper![]()
-
roba_s_greskom
#37 Re: nepozeljni detalji na njojZI
Ima se vidim(godina mislim)d2 wrote:cuj alice cooper, to je bas neki old school, ja za njega nisam cuo od kako je ovo bilo popularno negdje 198xpustopoljina wrote:u mom komsiluku tresti alice cooper![]()
-
njeka
#38 Re: nepozeljni detalji na njojZI
Pa neki dan sam gledala da su sada moderne gaće sa kojim dođe i dupe! Isto što imaš i grudnjake sa silikonima!!roba_s_greskom wrote:Ko zna sta ti jos falipustopoljina wrote:joj-jest! i govorio svojoj Zozefin-draga eto me za dvije sedmice,nemoj da bi se okupala!![]()
moram priznati sa zaljenjemda ne nosim helanke (tajce) jerbo imam very nikakvu pozadinu,very spljostenusto mi je vrlo zao i tesko...mozda napravim kakav jastucic pa umetnem u hulahopke
samo ne uhvatih gdije ima kupiti
-
roba_s_greskom
#39 Re: nepozeljni detalji na njojZI
njeka wrote:Pa neki dan sam gledala da su sada moderne gaće sa kojim dođe i dupe! Isto što imaš i grudnjake sa silikonima!!roba_s_greskom wrote:Ko zna sta ti jos falipustopoljina wrote:joj-jest! i govorio svojoj Zozefin-draga eto me za dvije sedmice,nemoj da bi se okupala!![]()
samo ne uhvatih gdije ima kupiti![]()
-
roba_s_greskom
#40 Re: nepozeljni detalji na njojZI
Kidam na lijevo 
Last edited by roba_s_greskom on 04/06/2008 23:55, edited 1 time in total.
- pustopoljina
#41 Re: nepozeljni detalji na njojZI
roba_s_greskom wrote:Ko zna sta ti jos falipustopoljina wrote:joj-jest! i govorio svojoj Zozefin-draga eto me za dvije sedmice,nemoj da bi se okupala!![]()
ma ko zna sta mi jos fali,svaki dan vrsim inventuru... mada kako ide ljeto trideseto godina mi zao nije
-
d2
#42 Re: nepozeljni detalji na njojZI
ima, ne krijem to.roba_s_greskom wrote:Ima se vidim(godina mislim)
- pustopoljina
#43 Re: nepozeljni detalji na njojZI
zamisli-gdje su ti sise-eno ih na fotelji,a dupe- ostalo u kupatilu
pa mi zene smo vjestinu ratovanja dovele do perfekcije.dok on jadan dodje do prvog bracnog jutra nece ni prepoznati mladu...
pa mi zene smo vjestinu ratovanja dovele do perfekcije.dok on jadan dodje do prvog bracnog jutra nece ni prepoznati mladu...
-
roba_s_greskom
#44 Re: nepozeljni detalji na njojZI
pustopoljina wrote:roba_s_greskom wrote:Ko zna sta ti jos falipustopoljina wrote:joj-jest! i govorio svojoj Zozefin-draga eto me za dvije sedmice,nemoj da bi se okupala!![]()
![]()
![]()
ma ko zna sta mi jos fali,svaki dan vrsim inventuru... mada kako ide ljeto trideseto godina mi zao nije![]()
bicu i ja roba s falinkom
- pustopoljina
#45 Re: nepozeljni detalji na njojZI
ja sam majstor za pokvariti. tata mi je uvijek govorio da bih i givikt razvalila. nisam nikad znala sta je givikt.
onda dodjem ovamo i saznam da je to gewicht
=(u)teg 
onda dodjem ovamo i saznam da je to gewicht
-
njeka
#46 Re: nepozeljni detalji na njojZI
Pa šta ima veze, muškarci ionako više gledaju našu "dušu",njima ti fizički atributi ništa ne značepustopoljina wrote:zamisli-gdje su ti sise-eno ih na fotelji,a dupe- ostalo u kupatilu![]()
- pustopoljina
#47 Re: nepozeljni detalji na njojZI
da se vratimo na temu:
kakve su zenske sa tanko pocupanim obrvama? ono-crta jedna?
meni djeluju uvijek iznenadjeno

kakve su zenske sa tanko pocupanim obrvama? ono-crta jedna?
meni djeluju uvijek iznenadjeno
- pustopoljina
#48 Re: nepozeljni detalji na njojZI
njeka wrote:Pa šta ima veze, muškarci ionako više gledaju našu "dušu",njima ti fizički atributi ništa ne značepustopoljina wrote:zamisli-gdje su ti sise-eno ih na fotelji,a dupe- ostalo u kupatilu![]()
pa mi zene smo vjestinu ratovanja dovele do perfekcije.dok on jadan dodje do prvog bracnog jutra nece ni prepoznati mladu...![]()
![]()
![]()
znaci,DOPUSTENA SREDSTVA?
- Irm@
#49 Re: nepozeljni detalji na njojZI
njeka wrote:Pa šta ima veze, muškarci ionako više gledaju našu "dušu",njima ti fizički atributi ništa ne značepustopoljina wrote:zamisli-gdje su ti sise-eno ih na fotelji,a dupe- ostalo u kupatilu![]()
pa mi zene smo vjestinu ratovanja dovele do perfekcije.dok on jadan dodje do prvog bracnog jutra nece ni prepoznati mladu...![]()
![]()
![]()
-
mostarac
#50 Re: nepozeljni detalji na njojZI
ja sam vazda govorio bolje ozenit kurvu nego djevicuIrm@ wrote:njeka wrote:Pa šta ima veze, muškarci ionako više gledaju našu "dušu",njima ti fizički atributi ništa ne značepustopoljina wrote:zamisli-gdje su ti sise-eno ih na fotelji,a dupe- ostalo u kupatilu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
da to su me prosvijetlili na forumu... da nije ovog foruma ja nikad ne bih znala da se trebam zamotati i zar staviti... i ono najbitnije... ne smijem ni misliti o sexu... ne daj Boze da me kurvom ne proglase
![]()
Djevica ti je ko pandorina kutija ili neraspakovan poklon i nikad ne znas sta te ceka i gdje te moze iznenaditi, a kod kurve je sve poznato i nema iznenadjenja i igras na sigurno