Kome ba?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- otherside
#26 Re: Kome ba?
ohohoho...skupljam poene iz prikrajka 
- Meshtar
#27 Re: Kome ba?
Reci čovjeku kakav dekolte nosiš odmah, da se ne razočaraotherside wrote:ohohoho...skupljam poene iz prikrajka
- fishtrija
#28 Re: Kome ba?
Ma šutnja je zlato...Meshtar wrote:Što volim kad pročitam istinu na forumu s vremena na vrijeme
- otherside
#29 Re: Kome ba?
evo ga zachatava opet Anais 
-
d2
#30 Re: Kome ba?
grrrrrrrrr kada vidim curu u starkama to mi uljepsa dan, ako je uz to u ljetnoj haljini - onda i sedmicu.mostarac wrote:haj pivu jos i mogu svariti mada je i meni cura s pivom suprotan pojam od zenstveno, al kad vidim curu u starkama zlo mi bude
Starke, eventualno neke prastare farmerke i odmah vidis da cura "drzi" do sebeNe znam i to je vjerovatno predrasuda al ja kad vidim curu u starkama meni odmah pred ocima da je peksa ona zadnja. Mogla je i u kopackama ici vani jebiga
Ah da, tik uz starke su mi i martinke, pogotovo ljeti
- fishtrija
#31 Re: Kome ba?
Meshtar wrote:Reci čovjeku kakav dekolte nosiš odmah, da se ne razočaraotherside wrote:ohohoho...skupljam poene iz prikrajka
- pustopoljina
#32 Re: Kome ba?
dobar. stroga sam pravo prema sebi,pa i prema njemu-da sam jednom belaj napravila-ne bih vise primirisala. znati piti kad vec pijes-izuzetno cijenim.
inace-ne nosam svoje "atribute" na izvol'te.i to mi nikako nije isto.
inace-ne nosam svoje "atribute" na izvol'te.i to mi nikako nije isto.
- fishtrija
#33 Re: Kome ba?
Starke mi nisu toliko odbojne, ako su uskladu sa ostatkom garderobe. Čak štaviše, znaju biti pravo osvježenje u navali ovih linoleumskih, šljaštećih, kineskih natikača...d2 wrote:grrrrrrrrr kada vidim curu u starkama to mi uljepsa dan, ako je uz to u ljetnoj haljini - onda i sedmicu.mostarac wrote:haj pivu jos i mogu svariti mada je i meni cura s pivom suprotan pojam od zenstveno, al kad vidim curu u starkama zlo mi bude
-
njeka
#34 Re: Kome ba?
Super ideja: test--Koliko ste ženstvene?
Muški neka postavljaju pitanja a djevojke odgovarajte pa da vidimo kako je generalno stanje!!

Muški neka postavljaju pitanja a djevojke odgovarajte pa da vidimo kako je generalno stanje!!
- Meshtar
#35 Re: Kome ba?
Eh šta smo do sad skontali?
Idealna žena:
Ne pije pivu.
Ne nosi starke (osim na haljinu, kad d2 ide s posla kući plaho umoran pa se ona ukaže k'o s riverdancea)
Ima grudi, ali ih prikriva, ali ipak ne toliko da bi je se poslalo Dr. Karabegu čim je pogledate.
Ima li još šta?
Idealna žena:
Ne pije pivu.
Ne nosi starke (osim na haljinu, kad d2 ide s posla kući plaho umoran pa se ona ukaže k'o s riverdancea)
Ima grudi, ali ih prikriva, ali ipak ne toliko da bi je se poslalo Dr. Karabegu čim je pogledate.
Ima li još šta?
- otherside
#36 Re: Kome ba?
koje prljave insinuacijefishtrija wrote:Meshtar wrote:Reci čovjeku kakav dekolte nosiš odmah, da se ne razočaraotherside wrote:ohohoho...skupljam poene iz prikrajka![]()
jah vala... mojne da iko šokiran ostane...
ne ubijam ljude prilikom okretanja...da se zna
- pustopoljina
#37 Re: Kome ba?
ih starke...da sam ista mladja,sad bih ja njih na noge...meni su ruzne ove baletanke,najruznije ikad izmisljene cipele.
- pustopoljina
#38 Re: Kome ba?
ne pije pivU
nosi haljine
ne ispadaju joj MEME
ne gleda mrko
ne pusi?
nosi haljine
ne ispadaju joj MEME
ne gleda mrko
ne pusi?
- Meshtar
#39 Re: Kome ba?
[quote="pustopoljina"]ne pije pivU
nosi haljine
ne ispadaju joj MEME
ne gleda mrko
ne pusi?[/quote]
Halo ba!!!
nosi haljine
ne ispadaju joj MEME
ne gleda mrko
ne pusi?[/quote]
Halo ba!!!
-
d2
#41 Re: Kome ba?
vrlo dobro, hvalafishtrija wrote:Starke mi nisu toliko odbojne, ako su uskladu sa ostatkom garderobe. Čak štaviše, znaju biti pravo osvježenje u navali ovih linoleumskih, šljaštećih, kineskih natikača...d2 wrote:grrrrrrrrr kada vidim curu u starkama to mi uljepsa dan, ako je uz to u ljetnoj haljini - onda i sedmicu.mostarac wrote:haj pivu jos i mogu svariti mada je i meni cura s pivom suprotan pojam od zenstveno, al kad vidim curu u starkama zlo mi bude
-
mostarac
#42 Re: Kome ba?
one su jedine manje ruzne od starki, al svakako su odbojnepustopoljina wrote:ih starke...da sam ista mladja,sad bih ja njih na noge...meni su ruzne ove baletanke,najruznije ikad izmisljene cipele.
- Meshtar
#43 Re: Kome ba?
pustopoljina wrote:cigarete,bolan,cigarete
Ima li neki smajli koji briše znoj s čela
- pustopoljina
#44 Re: Kome ba?
zna razviti pitu
nema crvene ruke (negdje sam to procitala)
ne slusa turbo-folk
ne pametuje u krevetu
ne slusa turbo-folk
ne pametuje u krevetu
-
njeka
#45 Re: Kome ba?
Ma ljudi sve treba znati nositi (osim ekstremno ružnih stvari),treba se znati ponašati na svakom mjestu i u svakoj situaciji
Šarm je nešto što se ima ili ne, ne uči se! Ja jedino ne podnosim pretvaranje i prenemaganje!!
Šarm je nešto što se ima ili ne, ne uči se! Ja jedino ne podnosim pretvaranje i prenemaganje!!
- fishtrija
#46 Re: Kome ba?
Ima tu pravila koja se ne mogu ispisati, zato nema svrhe liste praviti poželjnih i nepoželjnih stvari. I brate, otvorite temu sa istim subjectom, uništištšte mi moju ovdje...
ANAISSSS...
-
d2
#47 Re: Kome ba?
dva vrlo bitna pitanja koja sam saznao kad sam polazio sa svojom bivsom a koja su pitale nju njene prijateljice (pisao sam o tome ali radi ovih novih...)pustopoljina wrote:zna razviti pitu
ne slusa turbo-folk
ne pametuje u krevetu
ima li ultru ("ako ima ultru onda nema para")
vozi li golf 2 ("ako vozi golfa onda nema para i papak je")
- pustopoljina
#48 Re: Kome ba?
a kad ovi djecaci
bas padaju na pretvaranje i prenemaganje...sve ostalo im nije zenstveno 
-
d2
#49 Re: Kome ba?
izvini, ja prestajemfishtrija wrote:Ima tu pravila koja se ne mogu ispisati, zato nema svrhe liste praviti poželjnih i nepoželjnih stvari. I brate, otvorite temu sa istim subjectom, uništištšte mi moju ovdje...ANAISSSS...
- pustopoljina
#50 Re: Kome ba?
lele...koje pitanje??? ima li ultru? je li to sto je za pretplatu potrebno biti u radnom odnosu? (bilo je tako,je li jos uvijek?)