Imas li slike/video?Meshtar wrote:mima i ovasapredugimnickomzacitiranje su savršen par
Afrodizijaci
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- madner
#26 Re: Afrodizijaci
- zena21
#27 Re: Afrodizijaci
pici wrote:meni je dovoljan afrodizijak citajuci tvoje pisanjemima wrote:sans rime ni raison wrote:Ne moras, naravno. Niko te ne tjera.
Citaju ovo mnogi......i da ja sad pisem sta i kako radim........Aaaaaa....draga moja....svidjelo bi se mnogima....mozda cak i tebi...![]()

pici.. zapaljiv si plaho
- Meshtar
#28 Re: Afrodizijaci
Pih, nemam. No nema mjesta i situacije gdje te mašta ne može odvestimadner wrote:Imas li slike/video?Meshtar wrote:mima i ovasapredugimnickomzacitiranje su savršen par
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#29 Re: Afrodizijaci
a tek koliko sam neodoljiv

- madner
#30 Re: Afrodizijaci
Mudro i iskusno zboris.Meshtar wrote:Pih, nemam. No nema mjesta i situacije gdje te mašta ne može odvestimadner wrote:Imas li slike/video?Meshtar wrote:mima i ovasapredugimnickomzacitiranje su savršen par
-
*mima*
#31 Re: Afrodizijaci
Meshtar wrote:Pih, nemam. No nema mjesta i situacije gdje te mašta ne može odvestimadner wrote:Imas li slike/video?Meshtar wrote:mima i ovasapredugimnickomzacitiranje su savršen par
Steta.
- zena21
#32 Re: Afrodizijaci
vidim svaki put druge trebe se vodajupici wrote:a tek koliko sam neodoljiv![]()

-
*mima*
#33 Re: Afrodizijaci
Sram vas bilo....svaku temu pokvarite. Ako nemate neki recept iz novina koji nismo citali....onda brisite. Jos bolje ako je recepat na stranjskom.
- Bosanac sa dna kace
#34 Re: Afrodizijaci
a koje su ti stare dobrfe metode?njeka wrote:Da znaš kako je izgledao naredna dva dana..k'o šlogirana kokoš,nema šamse da ponovo pokušam!
Ništa,pošto forumaši/ce izgleda ljubomorno čuvaju svoje tajne recepte za uspiješno zavođenje vraćam se starim isprobanim metodama dok nešto novo ne smislim
ja sam cuo da su orasi i slatkisi najbolji afrodizijak (uh da prostite)
-
sans rime ni raison
#35 Re: Afrodizijaci
Jesu. Orasi i med (najbolje zajedno) da prostis. 
-
sans rime ni raison
#36 Re: Afrodizijaci
Juh, jos jedan savrsen par.madner wrote:Imas li slike/video?Meshtar wrote:mima i ovasapredugimnickomzacitiranje su savršen par
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#37 Re: Afrodizijaci
primjeno K znanju SALUTEmima wrote:Sram vas bilo....svaku temu pokvarite. Ako nemate neki recept iz novina koji nismo citali....onda brisite. Jos bolje ako je recepat na stranjskom.

- Bosanac sa dna kace
#38 Re: Afrodizijaci
ma daj sta novo, znam ja to i od moje rahmetli nenesans rime ni raison wrote:Jesu. Orasi i med (najbolje zajedno) da prostis.
-
sans rime ni raison
#39 Re: Afrodizijaci
Ne znam ni ja vise, zato je tema i otvorena. Negdje sam nesto procitala, pa me to zainteresovalo.
Individualno mixanje je ipak najbolje, ali par savjeta uvijek dobro dodje. Sacekat cemo da se neko iskusan javi...
Individualno mixanje je ipak najbolje, ali par savjeta uvijek dobro dodje. Sacekat cemo da se neko iskusan javi...
- 3xa
#41 Re: Afrodizijaci
mozak je najveci afrodizijak 
-
njeka
#42 Re: Afrodizijaci
Jel' pohovani??3xa wrote:mozak je najveci afrodizijak
Bosanac sa dna kace wrote:a koje su ti stare dobrfe metode?njeka wrote:Da znaš kako je izgledao naredna dva dana..k'o šlogirana kokoš,nema šamse da ponovo pokušam!
Ništa,pošto forumaši/ce izgleda ljubomorno čuvaju svoje tajne recepte za uspiješno zavođenje vraćam se starim isprobanim metodama dok nešto novo ne smislim
ja sam cuo da su orasi i slatkisi najbolji afrodizijak (uh da prostite)
Meni su se najdjelotvornijim pokazale masaže,prigušeno svijetlo,muzika za opuštanje,mirišljavo ulje i dovoljno velik "poligon za akrobacije"
- 3xa
#43 Re: Afrodizijaci
Jel' pohovani??njeka wrote:3xa wrote:mozak je najveci afrodizijak
fuj
- zastoqsviram
#44 Re: Afrodizijaci
ma sta fuj, samo valja fino skinuti kozicu3xa wrote:Jel' pohovani??njeka wrote:3xa wrote:mozak je najveci afrodizijak![]()
![]()
![]()
![]()
fuj
nego bez zaje..nja, jeste li probali sa obicnim bijelim lukom, onako sirov 2-3 cena ko kikiriki uz veceru, popravlja pravo raspolozenje, provjereno, a to je preduslov dobrog sexa. normalno, podrazumjeva se da ga oboje koristite i da sutra ne idete na poso
- 3xa
#45 Re: Afrodizijaci
ali snizava pritisak pa si onda pospan
-
njeka
#46 Re: Afrodizijaci
a sta fuj, samo valja fino skinuti kozicu
nego bez zaje..nja, jeste li probali sa obicnim bijelim lukom, onako sirov 2-3 cena ko kikiriki uz veceru, popravlja pravo raspolozenje, provjereno, a to je preduslov dobrog sexa. normalno, podrazumjeva se da ga oboje koristite i da sutra ne idete na poso[/quote]
Sex poslije bijelog luka????!!!!!!!!! Nema šanse!!!!
nego bez zaje..nja, jeste li probali sa obicnim bijelim lukom, onako sirov 2-3 cena ko kikiriki uz veceru, popravlja pravo raspolozenje, provjereno, a to je preduslov dobrog sexa. normalno, podrazumjeva se da ga oboje koristite i da sutra ne idete na poso[/quote]
-
*mima*
#47 Re: Afrodizijaci
zastoqsviram wrote:
ma sta fuj, samo valja fino skinuti kozicu![]()
nego bez zaje..nja, jeste li probali sa obicnim bijelim lukom, onako sirov 2-3 cena ko kikiriki uz veceru, popravlja pravo raspolozenje, provjereno, a to je preduslov dobrog sexa. normalno, podrazumjeva se da ga oboje koristite i da sutra ne idete na poso
A dje se rabi taj recepat?
-
sans rime ni raison
#48 Re: Afrodizijaci
Oako imas nizak pritisak, onda uzmi chili cokololadu - tri kockice prije gimnastike.
i mozete se cak i ljubiti

-
sans rime ni raison
#49 Re: Afrodizijaci
njeka wrote:
Slazem se. Casa mlijeka sa medom - opusta i smiruje - dodaj cimeta - otvara sva cula - i kreni u borbu.
- zastoqsviram
#50 Re: Afrodizijaci
e tu si u pravu, samo da dodam, da ne upraznjavam onaj kineski bijeli luk sto ga prodaju u onim carapama, od njega smrdis nedelju dana, nego domaci, ima ga na pijaci, a sa smradom se izboris sa malo persuna3xa wrote:ali snizava pritisak pa si onda pospan