BIH-SCG (Countdown)

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Stari

Post by Stari »

u pristini ili novom pazaru bilo bi navijaca srbije
Vjerujem ti..... bilo bih isto onoliko koliko je bilo kad je zenska kosarkaska reprezentacija srbije zadnji put tamo igrala.
Stari

Post by Stari »

Ja sam bio u subotici ...istina poodavno ...i samo u prolazu...a jesi li ti siguran u svoje utiske kad pricas o Banjaluci?
kame

Post by kame »

na forumu postoji podforum Politika

mod.
nineac

Post by nineac »

E stari mlad sam, ali gledo sam jednom snimak te tekme! Juanito poikazo publici palac prema dole, i odmah dobio flašu u glavu!
Moj prijatelj je bio na toj tekmi, i kažu poslije španjolske navijače uhvatili i uzeli im pasoše, a oni davali pare da im ne poderu pasoše!
Nakraju su uzeli pare, ali poderali pasoše!
Šta mislite da se ta strategija primjeni na SERIMO navijače?
MilanT

Post by MilanT »

Koji je bio rezultat na kraju?
DOBOJLIJA

Post by DOBOJLIJA »

PONOVO da pokusam..

BIH-SCG =?

Tekma je uskoro, hajmo ljudi prtatimo kako nasi igraci igraju na strani u svojim ligama.
manijak1

Post by manijak1 »

2 : 0
DOBOJLIJA

Post by DOBOJLIJA »

manijak1 wrote:2 : 0
Zvuci logicno, ovaj put sam siguran ili 2-1
violentjack

Post by violentjack »

Ako ne primimo gol u prvih 30 minuta od Srbijanca..i ako nam Srbijanci razbiju koncept igre..onda je njihova pobjeda

Ako u prvom bude 0''0 ili ako mii povedemo 1''0..nema sanse da se Srbijanci oporave znaci nasa pobjeda

Treba samo umiriti igru..Srbi i jesu favoriti ali blagi..opet i Belgijanci su bili pa odigrase nerijeseno sa Litvanijom

Znaci ako budemo igrali kao sa Spanijom..srcano ..spretno i sa boljim sutackim sposobnostima MIsimovica..Barbareza i ostalih nasa je pobjeda

Srbi se cupaju na Kezmana i par igraca..ali i Spanska liga je 1000 puta jaca od nase..pa opet nerijesno smo odigrali

Pametno od pocetka ako odigramo..vjerujem u pobjedu...ako Srbi izgube nemaju sta traziti..Spanci moraju dobiti sad ili Litvaniji, Belgiju, Srbiju u gostima..neko ce platiti i to gadno..mozda bas Srbi :D
DOBOJLIJA

Post by DOBOJLIJA »

Znal ko koji srbijanski forum, da cujem sta oni pisu o tekmi BIH-SCG......

Priblizava se, PRIBLIZAVA
nostalgicar

Post by nostalgicar »

Babo...eno ih....
neutralac

Post by neutralac »

Stari, sjecam se te scene kad je Juanito pogodjen u glavu.Znas zasto je bio pogodjen tako precizno? Tip koji je bacio bocu bio je Bosanac-iz Doboja.Znao sam nekada i njegovo ime, jer je pisalo u Tempu, ali sam zaboravio vremenom.Hebiga, stari se pomalo.
Inace, ova tekma Bih-Srbija bice nerijesena uz malo golova.Mozda 1:1 ili cak 0:0.
manijak1

Post by manijak1 »

2 : 0 .
Sve ostalo je za mene smak svijeta.
winetou

Post by winetou »

Ja se sjećam kad su grobari pogodili Rudi Vollera flašom u glavu kad je izvodio korner na utakmici Partizan-Roma. partizan je bio kažnjen i igrao je utakmicu protiv Dundeea u mostaru, ali tek iduće sezone zato što je ispao od Rome :D
Čuo sam da je kevin keagana na aerodromu u beogradu prebio policajac pendrekom :D
Maverick_

Post by Maverick_ »

stavrogin:
pa varas se, u pristini ili novom pazaru bilo bi navijaca srbije jer tamo ima nesto srba, plus srpska policija bi omogucila dolazak srpskih navijaca bar u novom pazaru (mada to nisu drugi gradovi po velicini u scg, odnosno to uopste nisu gradovi, banaluka je isto sto npr. novi sad ili nis u ovom smislu) dok u banjaluci niko nebi navijao za bih. subotica? ne budi smijesan, vojvodina je vecinski srpska, raspitaj se malo. jesi ikada bio tamo u subotici? vidis ja jesam, pa znam kako bi bilo.

Frajeru,N.Pazar ima preko 100.000 stanovnika,tako da se ne moras sekirati da se ne bi napunio stadion,naravno svi bi navijali za BiH :D
Znas li mozda za utakmicu,igrali su N.P. i Pristina,tad je vlasnik pristine bio arkan. Doso frajer s dzipovima i onim njegovim tigricima u N.P....i jedva zivu glavu izvuko,izrazbijali im dzipove,a njega izvukla murija...i to jedva. To je bilo ´94-te,tako nekako
Sto se tice tekme SCG-BiH...Dobijamo srbijance bre 2:1...najmanje :D
DOBOJLIJA

Post by DOBOJLIJA »

Gledam bosnu kao zemlju svihnacija, nijedna nacija nije vrijedna vise nego druga. Ja sam srbin ali nisam neki seljak i zato navijam za bosnu 8-)
Stari

Post by Stari »

Eh svaka cast dobojlija ....onda odi u Banja Luku.... kad se tamo bude igralo i gledaj utakmicu.... :D da bude bar jedan koji navija za domacu ekipu.

Ma salim se ....ne zamjeri....znam ja jako dobro da u B. Luci ima ljudi koji bi rado navijali i navijaju za BiH....samo im to malo nezgodno javno pokazati.

Srdacan pozdrav
IRENA

Post by IRENA »

Bice 2:0 za nas.Kezman i Milosevic po jedan.BiH ima sjajnu ekipu,i mislim da cemo ovom pobjedom trasirati put ka Njemackoj.I nerjesen rezultat nam odgovara,ali je ipak pobjeda sladja.RS ce biti uz vas.

nananananananananana
nananananananana,
i napred Srbija,i napred Srbija,napred napred napred,Srbija,
nana...

http://www.fkslavija.co.sr
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

IRENA wrote:Bice 2:0 za nas
ajde barem da se u nečemu složimo 8)
Stari

Post by Stari »

IRENA wrote:Bice 2:0 za nas.Kezman i Milosevic po jedan.BiH ima sjajnu ekipu,i mislim da cemo ovom pobjedom trasirati put ka Njemackoj.I nerjesen rezultat nam odgovara,ali je ipak pobjeda sladja.RS ce biti uz vas.

nananananananananana
nananananananana,
nana...

Raduje me jedna istina ...rijeci napisane ijekavskim cine ipak relativnu vecinu....znaci jos itekako ima nade ....
Stari

Post by Stari »

A ti komi zakljucaj temu da sad irena ne bi editovala ovaj gornji post.....jer imamo dokaz ....imamo corpus delikti
IRENA

Post by IRENA »

Stari wrote:A ti komi zakljucaj temu da sad irena ne bi editovala ovaj gornji post.....jer imamo dokaz ....imamo corpus delikti
Don't worry!
Mogu ja to i na ekavskom.

Greetings from Dobrinja 4,

http://www.srpskosarajevo.co.sr
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

Stari wrote:
IRENA wrote:Bice 2:0 za nas.Kezman i Milosevic po jedan.BiH ima sjajnu ekipu,i mislim da cemo ovom pobjedom trasirati put ka Njemackoj.I nerjesen rezultat nam odgovara,ali je ipak pobjeda sladja.RS ce biti uz vas.

nananananananananana
nananananananana,
nana...

Raduje me jedna istina ...rijeci napisane ijekavskim cine ipak relativnu vecinu....znaci jos itekako ima nade ....
ni vuk karađić nije uspio srbe preko drine vamo natjerati da pričaju ekavski :D
pitt

Post by pitt »

E moja A :D, kod nas se utakmice u PL ne zavrsavaju mirno a ove sa susjedima mogu samo krvavije biti :s
MRAVOJED

Post by MRAVOJED »

uh ali si zadojena!
nek ti neko kartu podmetne da vidiš gdje živiš.

ne može 2:0, ali može 2:1.
Post Reply