Modrica prvak
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
#26 Re: Modrica prvak
Modrica je danas dobila novog navijaca, mene. To Modrica, ako bog da inshallah i sljedece godine
. Idem sad na google da vidim gdje se Modrica nalazi na mapi.
-
aranzer
#27 Re: Modrica prvak
sve vam je jasno kad je modrica prvak

-
laku noć
#28 Re: Modrica prvak
Čemu toliko podcjenjivanje i omalovažavanje?location wrote:Modrica je danas dobila novog navijaca, mene. To Modrica, ako bog da inshallah i sljedece godine. Idem sad na google da vidim gdje se Modrica nalazi na mapi.
-
cunga lunga
#29 Re: Modrica prvak
nisi ozbiljan...???location wrote:Modrica je danas dobila novog navijaca, mene. To Modrica, ako bog da inshallah i sljedece godine. Idem sad na google da vidim gdje se Modrica nalazi na mapi.
- Topla voda
#30 Re: Modrica prvak
jel to fakat daialianba ,bez j??LSD wrote:Izbaci to J ...DIALIBA!!...dajte više naucite neke stvari...ljudi nam se smiju moj ReufeTopla voda wrote:ah opet ispred njih..u najlosije odigranoj sezoni....a oni jaki stilic ,dijaliba..sve kuci skoro uzeli![]()
![]()
gdje nam ode reprezentativac..jel za 7 milona eura u arsenal?
a dialiba u primeru za 2 miliona?
meni neki dan kaze njegov menadjer da ide u zilinu,a ovdje se neki genk spominje...
pa dobro jos uvijek losiji tim od nas
-
#31 Re: Modrica prvak
Pa nisam vise jer sam pogledao na mapi gdje se Modrica nalazi. A Modrica je moj tim jer i sada samo mogu da nabrojim pet klubova u toj ligi: Zeljo, Sarajevo, Borac, Celik i Velez ako je u ligi. To su jedina imena koja pamtim i znam odakle su jer su "veliki timovi", a Modrica je outsider, prema tome hvatam se ovog voza. Kao sto je svako bukvalno poceo navijati za Zvezdu poslije Barija i ja sada izabiram Modricu.cunga lunga wrote:nisi ozbiljan...???location wrote:Modrica je danas dobila novog navijaca, mene. To Modrica, ako bog da inshallah i sljedece godine. Idem sad na google da vidim gdje se Modrica nalazi na mapi.
-
cunga lunga
#32 Re: Modrica prvak
location wrote:Pa nisam vise jer sam pogledao na mapi gdje se Modrica nalazi. A Modrica je moj tim jer i sada samo mogu da nabrojim pet klubova u toj ligi: Zeljo, Sarajevo, Borac, Celik i Velez ako je u ligi. To su jedina imena koja pamtim i znam odakle su jer su "veliki timovi", a Modrica je outsider, prema tome hvatam se ovog voza. Kao sto je svako bukvalno poceo navijati za Zvezdu poslije Barija i ja sada izabiram Modricu.cunga lunga wrote:nisi ozbiljan...???location wrote:Modrica je danas dobila novog navijaca, mene. To Modrica, ako bog da inshallah i sljedece godine. Idem sad na google da vidim gdje se Modrica nalazi na mapi.
-
LSD
#33 Re: Modrica prvak
Hajd nek si sretan zbog toga...to je najbitnije...pogledaj ti njemu samo smajlija i srece njegoveTopla voda wrote:jel to fakat daialianba ,bez j??LSD wrote:Izbaci to J ...DIALIBA!!...dajte više naucite neke stvari...ljudi nam se smiju moj ReufeTopla voda wrote:ah opet ispred njih..u najlosije odigranoj sezoni....a oni jaki stilic ,dijaliba..sve kuci skoro uzeli![]()
![]()
meni neki dan kaze njegov menadjer da ide u zilinu,a ovdje se neki genk spominje...
pa dobro jos uvijek losiji tim od nas![]()
-
laku noć
#34 Re: Modrica prvak
Kakve sad veze ima Zvezda i Bari sa Modričom?location wrote:Pa nisam vise jer sam pogledao na mapi gdje se Modrica nalazi. A Modrica je moj tim jer i sada samo mogu da nabrojim pet klubova u toj ligi: Zeljo, Sarajevo, Borac, Celik i Velez ako je u ligi. To su jedina imena koja pamtim i znam odakle su jer su "veliki timovi", a Modrica je outsider, prema tome hvatam se ovog voza. Kao sto je svako bukvalno poceo navijati za Zvezdu poslije Barija i ja sada izabiram Modricu.cunga lunga wrote:nisi ozbiljan...???location wrote:Modrica je danas dobila novog navijaca, mene. To Modrica, ako bog da inshallah i sljedece godine. Idem sad na google da vidim gdje se Modrica nalazi na mapi.
- Krigla_Sa
#35 Re: Modrica prvak
Jesu,doduse potrudili su se da omoguce sebi uslove u kojima mogu saketati gostujuce igrace a da prodju nekaznjeno,cak sta vise gosti su bili kaznjavani sto primaju batine.armin_tz wrote:Modrica prvak, Siroki drugi, Celik treci.... Zao mi Celika. trudili se cijelu godinu i sad treci.
Ako cemo biti realni,ne zasluzuju uopste da budu u vrhu.
- Topla voda
#36 Re: Modrica prvak
LSD wrote: Izbaci to J ...DIALIBA!!...dajte više naucite neke stvari...ljudi nam se smiju moj Reufe
Topla voda wrote:jel to fakat daialianba ,bez j??
pa dobro jos uvijek losiji tim od nas![]()
sto bi slobo reko...volim i ja vasLSD wrote:Hajd nek si sretan zbog toga...to je najbitnije...pogledaj ti njemu samo smajlija i srece njegove![]()
...hajd nek je sa srecom i poselami tog menagera
-
cunga lunga
#37 Re: Modrica prvak
ma ljudi, ne zasluzuju da se prica o njima uopste!
hej, modrica?????
vrijedjate me....
selo, fuj!!!
hej, modrica?????
vrijedjate me....
selo, fuj!!!
- Topla voda
#38 Re: Modrica prvak
1.ZRINJSKIKrigla_Sa wrote:Jesu,doduse potrudili su se da omoguce sebi uslove u kojima mogu saketati gostujuce igrace a da prodju nekaznjeno,cak sta vise gosti su bili kaznjavani sto primaju batine.armin_tz wrote:Modrica prvak, Siroki drugi, Celik treci.... Zao mi Celika. trudili se cijelu godinu i sad treci.
2.SARAJEVO
3.ZELJO
4.SIROKI
ostalo 0/0
- Krigla_Sa
#39 Re: Modrica prvak
RealnoTopla voda wrote:1.ZRINJSKIKrigla_Sa wrote:Jesu,doduse potrudili su se da omoguce sebi uslove u kojima mogu saketati gostujuce igrace a da prodju nekaznjeno,cak sta vise gosti su bili kaznjavani sto primaju batine.armin_tz wrote:Modrica prvak, Siroki drugi, Celik treci.... Zao mi Celika. trudili se cijelu godinu i sad treci.
2.SARAJEVO
3.ZELJO
4.SIROKI
ostalo 0/0
-
#40 Re: Modrica prvak
Modrica ima 35,413 gradjanja, barem po 1991 popisu i proizvode neko Optima ulje. Daleko od sela.cunga lunga wrote:ma ljudi, ne zasluzuju da se prica o njima uopste!
hej, modrica?????
vrijedjate me....
selo, fuj!!!
-
LSD
#41 Re: Modrica prvak
Ma jok to...dakle,ovako to ideTopla voda wrote:1.ZRINJSKIKrigla_Sa wrote:Jesu,doduse potrudili su se da omoguce sebi uslove u kojima mogu saketati gostujuce igrace a da prodju nekaznjeno,cak sta vise gosti su bili kaznjavani sto primaju batine.armin_tz wrote:Modrica prvak, Siroki drugi, Celik treci.... Zao mi Celika. trudili se cijelu godinu i sad treci.
2.SARAJEVO
3.ZELJO
4.SIROKI
ostalo 0/0
1.Sarajevo (nema se tu šta puno pricati,ubjedljivo najjaci klub u regionu a i šire samo ove godine su pustili da i drugi igraju malo fudbala)
.
.
2.Modrica (jer je odigrala najbolju partiju na Koševu po opštem mišljenju svih pitara i time automatski zaslužili titulu)
.ovo ostalo nije vrijedno pomena
- Krigla_Sa
#42 Re: Modrica prvak
Hm,ima sarajevo jaku ekipu po imenima ali...ne znam,bilo je losih igara sarajeva i domacih kiskeva,zato realno (po meni) i nismo (pitar sam: ) zasluzili titulu,i ovo je dobro s obzirom ko nam vodi klub.To je moje misljenje.Ma jok to...dakle,ovako to ide
1.Sarajevo (nema se tu šta puno pricati,ubjedljivo najjaci klub u regionu a i šire samo ove godine su pustili da i drugi igraju malo fudbala)
.
.
2.Modrica (jer je odigrala najbolju partiju na Koševu po opštem mišljenju svih pitara i time automatski zaslužili titulu)
- Nosferatu
- Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free
#43 Re: Modrica prvak
Pobjeda Modrice je u velikom dijelu, zaostavstina lika i dijela Milana Jelica. Milan Jelic, i co. iz uljare, koja je politicki dovedena da im pripadne takva blagodet, pa su onda s lovom - mogli i sponzorirati i raditi, manje - vise u miru, s onim sto su imali i stvoriti tim i kolektiv. Ne ulazim u to koliko je zasluzena ova titula, nisam gledao Modricu, niti planiram narucivati DVD - sve pobjede Modrice Maxime i Optime, ali je odvec jasno da s ovakvim savezom, s kladionicama i politickim ustupcima, nema tu sampiona, a i kad ga dobijes sampiona u skoro 30 kola dijeli od ispadanja 15 poena. Znaci 5 utakmica dobijes ili izgubis - to je na sta se liga svodi - da li ces biti sampion ili ces ici u entitetsku ligu.
Posto koliko se meni cini, UEFA je skrojila neke nove mape, Modrica ima vrlo veliku sansu da igra s nekim s Balkana. Ukoliko se to desi, uvjeren sam da nema nikakve sanse, jer ja sumnjam da ima zemlja osim mozda Crne Gore, na Balkanu s gorim nogometom. Ako nista drugo, barem karta nece biti skupa, da djeca odu na ekskurziju i malo se proluftaju, a i to je nesto.
Vise od svega mi je krivo, sto nijedan od "veliki timova" nije ostvario nikakav plasman, tako da ove godine nema nista od kapitala izvana, nema nista od iznenadjenja, nema nista od uzbudjenja i sekrijanja pred tekme i neka je tako. Imamo mi mnogo vecu ribu za ispeci, zove se savez, i na njega se treba skoncentrisati, sve drugo je samo - maskiranje elementarnih problema.
Posto koliko se meni cini, UEFA je skrojila neke nove mape, Modrica ima vrlo veliku sansu da igra s nekim s Balkana. Ukoliko se to desi, uvjeren sam da nema nikakve sanse, jer ja sumnjam da ima zemlja osim mozda Crne Gore, na Balkanu s gorim nogometom. Ako nista drugo, barem karta nece biti skupa, da djeca odu na ekskurziju i malo se proluftaju, a i to je nesto.
Vise od svega mi je krivo, sto nijedan od "veliki timova" nije ostvario nikakav plasman, tako da ove godine nema nista od kapitala izvana, nema nista od iznenadjenja, nema nista od uzbudjenja i sekrijanja pred tekme i neka je tako. Imamo mi mnogo vecu ribu za ispeci, zove se savez, i na njega se treba skoncentrisati, sve drugo je samo - maskiranje elementarnih problema.
- campa_xxx
#44 Re: Modrica prvak
Nosferatu wrote:Pobjeda Modrice je u velikom dijelu, zaostavstina lika i dijela Milana Jelica. Milan Jelic, i co. iz uljare, koja je politicki dovedena da im pripadne takva blagodet, pa su onda s lovom - mogli i sponzorirati i raditi, manje - vise u miru, s onim sto su imali i stvoriti tim i kolektiv. Ne ulazim u to koliko je zasluzena ova titula, nisam gledao Modricu, niti planiram narucivati DVD - sve pobjede Modrice Maxime i Optime, ali je odvec jasno da s ovakvim savezom, s kladionicama i politickim ustupcima, nema tu sampiona, a i kad ga dobijes sampiona u skoro 30 kola dijeli od ispadanja 15 poena. Znaci 5 utakmica dobijes ili izgubis - to je na sta se liga svodi - da li ces biti sampion ili ces ici u entitetsku ligu.
Ja mislim da nova pravila nastupaju tek od slijedece sezone ali nisam siguran...
- Topla voda
#45 Re: Modrica prvak
1.ZRINJSKI
2.SARAJEVO
3.ZELJO
4.SIROKI
ostalo 0/0
Ma jok to...dakle,ovako to ide
.
.
volimo tebe ,volimo tebe..a njih ko jebe,a njih ko jebe
-
Mobile_Disco
#46 Re: Modrica prvak
Jel i tebi General Jelic dao koju stotku da ovako pricas?Krigla_Sa wrote:Jesu,doduse potrudili su se da omoguce sebi uslove u kojima mogu saketati gostujuce igrace a da prodju nekaznjeno,cak sta vise gosti su bili kaznjavani sto primaju batine.armin_tz wrote:Modrica prvak, Siroki drugi, Celik treci.... Zao mi Celika. trudili se cijelu godinu i sad treci.
-
bice_bice
#47 Re: Modrica prvak
jope 8 utakmica - 8 pobjeda domacina.. kao i proslo kolo, kojim slucajem.. samo se pitam kako nikad da bude nerijeseno, majku mu? barem nerijeseno, jednom?
i pitam se
da li je modricanima drago zbog titule? slave li? zna li iko ista o tome?
i pitam se
da li je modricanima drago zbog titule? slave li? zna li iko ista o tome?
-
The 51st State
#48 Re: Modrica prvak
dovoljno, barem kada je jesenji dio prvenstva u pitanju, sigurno je da su u toj polusezoni bili najbolja ekipa, a kako svi znamo funkcionisanje proljetne sezone po inerciji, nema mjesta posebnoj kritici...veljaca wrote:I po tebi je to dovoljno da bude prvak. Eto za mene jedna od losijih ekipa koja je gostovala na Grbavici. Široki je za njih izmislio fudbal. Ali ne osvajaju titulu najbolji - kao ni proslih 2-3 godine.The 51st State wrote:Cestitke, najbolja ekipa koja je ove sezone gostovala na Kosevu.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- slucajan
#49 Re: Modrica prvak
Cestitke Modrici, pokazali su najvise tokom cijele sezone.
Na Kosevu protiv Sarajeva su odigrali odlicno, zasluzeno pobijedili...
Naravno, cestitke i Sirokom, kao i Celiku (zbog plasmana, nikako zbog igre, jer kako oni igraju, prava je sramota).
Ova sezona, za nas HZ je jako neuspjesna, bez obzira na odlican plasman u Evropi, 5.mjesto u ligi nije za neku pohvalu, jos ako se uzme u obzir da nas je Siroko Brijeg prestigao na "Vjecnoj tabeli PL"... koja sada izgleda ovako:
1. NK Siroki Brijeg 336 bodova
2. FK Sarajevo 335
3. NK Zeljeznicar 321
4. NK Zrinjski 309
5. FK Leotar 305
itd...
Na Kosevu protiv Sarajeva su odigrali odlicno, zasluzeno pobijedili...
Naravno, cestitke i Sirokom, kao i Celiku (zbog plasmana, nikako zbog igre, jer kako oni igraju, prava je sramota).
Ova sezona, za nas HZ je jako neuspjesna, bez obzira na odlican plasman u Evropi, 5.mjesto u ligi nije za neku pohvalu, jos ako se uzme u obzir da nas je Siroko Brijeg prestigao na "Vjecnoj tabeli PL"... koja sada izgleda ovako:
1. NK Siroki Brijeg 336 bodova
2. FK Sarajevo 335
3. NK Zeljeznicar 321
4. NK Zrinjski 309
5. FK Leotar 305
itd...
-
The 51st State
#50 Re: Modrica prvak
Da vas dodje 10 000, sa svih polja, sa svih livada...Mobile_Disco wrote:Jel i tebi General Jelic dao koju stotku da ovako pricas?Krigla_Sa wrote:Jesu,doduse potrudili su se da omoguce sebi uslove u kojima mogu saketati gostujuce igrace a da prodju nekaznjeno,cak sta vise gosti su bili kaznjavani sto primaju batine.armin_tz wrote:Modrica prvak, Siroki drugi, Celik treci.... Zao mi Celika. trudili se cijelu godinu i sad treci.
Ako cemo biti realni,ne zasluzuju uopste da budu u vrhu.Ne budi smijesan.. To sto vam ovi Listicani plasiraju propagandu i dadnu vam malo para da isplatite pola plate.. Ne znaci da je sve onako kako oni kazu..