Da li ste se sexali na javnom mjestu ??
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- alcho
#26 Re: Da li ste se sexali na javnom mjestu ??
Da li je javna kuca javno mjesto? 
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#27 Re: Da li ste se sexali na javnom mjestu ??
lift,krov zgrade,parking,plaza,suma,pozoriste,striptiz club,disko club..........brod

- TiDamJa
#28 Re: Da li ste se sexali na javnom mjestu ??
hm hm, ovaj, zanimljivo, laknulo mi je sad 
Last edited by TiDamJa on 28/05/2008 15:35, edited 1 time in total.
- Meshtar
#29 Re: Da li ste se sexali na javnom mjestu ??
Hoćel' majstore?test01 wrote:kako bi vi reagovali da pored vas,na cesti,par vodi ljubav,a vi ste u setnji i prolazite?
-
dugacki
#30 Re: Da li ste se sexali na javnom mjestu ??
A sta ako ja sad dovezem kamp-kucicu na kakav parking u gradu i ''uletim u klinc'' se sa svojom hanumom
Jel' i to spada pod sex na javnom mjestu?
- pici
#31 Re: Da li ste se sexali na javnom mjestu ??
imal bujrumatest01 wrote:kako bi vi reagovali da pored vas,na cesti,par vodi ljubav,a vi ste u setnji i prolazite?
- CLIO
#32 Re: Da li ste se sexali na javnom mjestu ??
Ne, to ti je kamp kucica na javnom parkingu.dugacki wrote:A sta ako ja sad dovezem kamp-kucicu na kakav parking u gradu i ''uletim u klinc'' se sa svojom hanumom![]()
Moras izaci ispred kucice.
- Altsa
#33 Re: Da li ste se sexali na javnom mjestu ??
ma kad sam bio mladji nije mi smetalo jer sam i sam to radio. ali danas bi mi bas smetalo. jbg stari setest01 wrote:kako bi vi reagovali da pored vas,na cesti,par vodi ljubav,a vi ste u setnji i prolazite?
- karanana
#34 Re: Da li ste se sexali na javnom mjestu ??
test01 wrote:kako bi vi reagovali da pored vas,na cesti,par vodi ljubav,a vi ste u setnji i prolazite?
tata i ja bih ono da radim. i tata bi sine.
jeli ga iko zadao ili primio u avionu?
- pici
#35 Re: Da li ste se sexali na javnom mjestu ??
zivotna zelja,i jednom mi je malo falilo u vozu al bat hebigakaranana wrote:test01 wrote:kako bi vi reagovali da pored vas,na cesti,par vodi ljubav,a vi ste u setnji i prolazite?
tata i ja bih ono da radim. i tata bi sine.
jeli ga iko zadao ili primio u avionu?
-
brecko
#36 Re: Da li ste se sexali na javnom mjestu ??
zelja mi je u liftu da uradim, nekada je bila ves masina ali eto imadoh i to nekako
tush kabina je bila zakon ali lift je lift strah da te ne cole. mozda unitic
nekada ko zna 
- chuchumbamayumbe
#37 Re: Da li ste se sexali na javnom mjestu ??
Ebo mater ako se iko od vas sexa i pod jorganom, a da ne pricam o kojekakvim liftovima, vozovima, avionima i ostalim mjestima iz maste!
Sto ne gumo shuplje, ocam'!
- TiDamJa
#38 Re: Da li ste se sexali na javnom mjestu ??
chuchumbamayumbe wrote:Ebo mater ako se iko od vas sexa i pod jorganom, a da ne pricam o kojekakvim liftovima, vozovima, avionima i ostalim mjestima iz maste!
nema ba suplje, pa od kreveta do radnog mjesta, kafane pune ljudi, obale, mracnog coska, parka, svega...kad se pocnete prozdirati i kad situacija izmakne kontroli, samo gledas da sto bolje iskoristis trenutance opcije, i da te ko ne skonta, naravno...uh, ti spontani momenti su najjaci
-
Dado dijasporitus
- Grijem se na: Trčanje oko zgrade
#39 Re: Da li ste se sexali na javnom mjestu ??
Ova prica da u BiH nema zakon da kazni seks u javnosti je poprilocno interesantna. Ja kontam da bi se to moglo pretociti u turisticku atrakciju i uz zvucan slogan gdje bi nam bio kraj. "Dodjite u BiH na (za)jebavanje, "BiH, zemlja (za)jebavanja." 
- danas
#40 Re: Da li ste se sexali na javnom mjestu ??
ote mi slovo iz tastaturechuchumbamayumbe wrote:Ebo mater ako se iko od vas sexa i pod jorganom, a da ne pricam o kojekakvim liftovima, vozovima, avionima i ostalim mjestima iz maste!
- sinus
#41 Re: Da li ste se sexali na javnom mjestu ??

Ako se ovo podrazumijeva pod javnim mjestom onda jesam...
-
shin
#42 Re: Da li ste se sexali na javnom mjestu ??
danas wrote:ote mi slovo iz tastaturechuchumbamayumbe wrote:Ebo mater ako se iko od vas sexa i pod jorganom, a da ne pricam o kojekakvim liftovima, vozovima, avionima i ostalim mjestima iz maste!![]()
![]()
Jos niko nije spomenuo ringispil i klackalicu.
-
brecko
#43 Re: Da li ste se sexali na javnom mjestu ??
naravno da se sexamo i pod jorganom mada vise bez njega. ali ovakva mjesta su najbolja za probati, sto da ne. sjecam se dobro tush kabine i vode koja pada odozgo i sexa u njoj a kabina 90x90 cm on 100 i nesto kila a ona oko 50-60chuchumbamayumbe wrote:Ebo mater ako se iko od vas sexa i pod jorganom, a da ne pricam o kojekakvim liftovima, vozovima, avionima i ostalim mjestima iz maste!
nema nista bolje hehehe. i naravno da je uzitak. a to ako nisi spontan ne znam u cemu je tvoj problem. jebiga onda ruka ti je majka za tebe ako ti spontanost fali i taj kick adrenalina da te neko uhvati ili da se slomis
- chuchumbamayumbe
#44 Re: Da li ste se sexali na javnom mjestu ??
A ko je bio on??? Da se nismo bachili i u voajerske vode???brecko wrote:naravno da se sexamo i pod jorganom mada vise bez njega. ali ovakva mjesta su najbolja za probati, sto da ne. sjecam se dobro tush kabine i vode koja pada odozgo i sexa u njoj a kabina 90x90 cm on 100 i nesto kila a ona oko 50-60chuchumbamayumbe wrote:Ebo mater ako se iko od vas sexa i pod jorganom, a da ne pricam o kojekakvim liftovima, vozovima, avionima i ostalim mjestima iz maste!
nema nista bolje hehehe. i naravno da je uzitak. a to ako nisi spontan ne znam u cemu je tvoj problem. jebiga onda ruka ti je majka za tebe ako ti spontanost fali i taj kick adrenalina da te neko uhvati ili da se slomis
btw, i meni je bilo zanimljivo palamuditi o ovim stvarima kada sam bio u tvojim godinama, sada imam suprugu i nema potrebe da se handrim po autima i tush kabinama, pored naseg kreveta i jakuzija!
- BarbaDue
#45 Re: Da li ste se sexali na javnom mjestu ??
Jel se ne racuna ako te niko nije vidio iako je javno mjesto?
U centru je grada, mada je to jedan ogradjen prostor, oko kojeg raja stalno stanca!
Jel to to?
U centru je grada, mada je to jedan ogradjen prostor, oko kojeg raja stalno stanca!
Jel to to?
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
#46 Re: Da li ste se sexali na javnom mjestu ??
jesam, sto puta, i to na najjavnijem javnom mjestu/kuci
- lolita_xx
#47 Re: Da li ste se sexali na javnom mjestu ??
zar je do tog doslo ??karabaja-x wrote:jesam, sto puta, i to na najjavnijem javnom mjestu/kuci
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
#48 Re: Da li ste se sexali na javnom mjestu ??
ma to je samo dio profesionalnog usavrsanja u oblasti tehnike, jer nisam mal, znaslolita_xx wrote:zar je do tog doslo ??karabaja-x wrote:jesam, sto puta, i to na najjavnijem javnom mjestu/kuci
- mema mo
#49 Re: Da li ste se sexali na javnom mjestu ??
naravno da jesam, to mi je nesto najdraze

-
d2
#50 Re: Da li ste se sexali na javnom mjestu ??
cyber sta ?