broj telefona

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Doda37

#26 Re: broj telefona

Post by Doda37 »

d2 wrote:mene recimo zanima da li bi neko od vas stvarno nazvao tipa na telefon koji je dat na taj nacin, nezananc iz trole ti dao broj telefona...
mozda ne posmatram stvari na pravi nacin ali cisto sumnjam da bi neko zaista i nazvao taj broj ...

Ne, iz jednog razloga PJEŠAK, mala sala :D :D :D
d2

#27 Re: broj telefona

Post by d2 »

pješak da, ali mozda je ljubav tvog zivota :)
znas kako balas kaze - voles jednom u zivotu, sad bogatu il sirotu, to ne bira pamet nego srce :)

osim toga da nije bio pjesak, nikad ga ne bi upoznala u troli i osim toga ako si ga upoznala u troli i ti si pjesak :)

mozda je covjek vlasnik voznog parka ali mu je sef voznog parka na odmoru a on zaboravio kljuceve pa usao u trolu :)
Irm@

#28 Re: broj telefona

Post by Irm@ »

kiki-miki wrote:crn,visok,mogao bi proći da ima više godine
a broj zapamtila ako nekom treba neka se javi daću
koliko je to po tvojoj procjeni imao godina? :D :-D
i nastavi opisivati... :D :-D
d2

#29 Re: broj telefona

Post by d2 »

zasto su svi idealni muskarci crni i visoki ... :lol:
mozda zato sto su sve idealne zene plavuse i bujne ? :lol:
Kjajević Majko

#30 Re: broj telefona

Post by Kjajević Majko »

Jesi sigurna da nije davao broj onoj prekoputa ipak je nakon trećeg pokušaja i ona skontala? :D

:shock: Vidi isti moj!
sinus wrote:Image :D :D
:lol:
madalen

#31 Re: broj telefona

Post by madalen »

Chatam ja sa jednim tipom onako na prijateljskom nivou.Nakon nekog vremena moram da izadjem sa msn-a na 15 minuta ,i naravno napisem mu da se vracam brzo.Napisa ti on meni broj telefona i kaze idem i ja sa msn-a pa me cimni kad se vratis ,da nastavimo gdje smo stali...
Koji nacin da mi sazna broj !? :lol:

Cimnem ga ,naravno,ali pod skrivenim brojem... :mrgreen:
d2

#32 Re: broj telefona

Post by d2 »

ti si jedna ljukava ljisica
Doda37

#33 Re: broj telefona

Post by Doda37 »

Vi ste sretni, mi kad smo bili mali zvali smo na kucni, pa se javi babo, mater, baba itd...ko zove, drug iz skole u vezi zadace :D
anais_nin

#34 Re: broj telefona

Post by anais_nin »

d2 wrote:mene recimo zanima da li bi neko od vas stvarno nazvao tipa na telefon koji je dat na taj nacin, nezananc iz trole ti dao broj telefona...
mozda ne posmatram stvari na pravi nacin ali cisto sumnjam da bi neko zaista i nazvao taj broj ...
za mene je ovo suvise nekonkretno i pomalo kukavicki :D ali da mi lik da svoj broj telefona nazvala bih :D kao sto i jesam :D :lol: ako ti neko vec ponudi broj posebno jos na neki upecatljiv, orginalan nacin pa to zasluzuje barem jedan poziv :D ili barem SMS poruku....

jednom s jednim vecim i zaista bucnim drustvom u kafani (slavilo se nesto) desilo mi se da u po frke prilazi lik koji upravo napusta ustanovu sa svojom ekipom :D niotkud lik najednom stoji kraj mene i pruza ruku - ali ne da se rukuje :lol: svi gledaju kuda je ruka krenula, jaranica samo promumlja - mobitel :D valjda je kraljica kontala da je tip posao da mi mazne telefon naocigled sviju :D zbog moje sve ucestalije rasijanosti mobitel je bio "okacen" na jedan od onih fazona koji idu oko vrata :D tako da sam se i ja maksimalno zbunila kad mu je ruka krenula u tom pravcu :D nema nikakve price, tip utipka svoj broj u moj telefon, izmaknu se da konobar spusti bocu votke ispred mene (i tu je dobio bod za to sto je obratio paznju sta pijem :D), fino se pozdravio s cijelim drustvom, pozelio nam ugodan ostatak veceri i izvinio se na kratkoj smetnji....sve po protokolu :D :lol:

ja sam se poslije naravno satrala da skontam pod kojim imenom je spasio broj :D :D :D a tek kasnije me on obavijestio da je on s mog telefona nazvao svoj, tako da je imao moj broj - za svaki slucaj :D muda + orginalnost :D kod mene to pije vode :D
anais_nin

#35 Re: broj telefona

Post by anais_nin »

Doda37 wrote:Vi ste sretni, mi kad smo bili mali zvali smo na kucni, pa se javi babo, mater, baba itd...ko zove, drug iz skole u vezi zadace :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :thumbup: a najbolje je bilo 1 telefon u kuci, naravno u dnevnom boravku i onda cijela familija slusa razgovor :lol: :thumbup:
d2

#36 Re: broj telefona

Post by d2 »

anais_nin wrote:
za mene je ovo suvise nekonkretno i pomalo kukavicki :D ali da mi lik da svoj broj telefona nazvala bih :D kao sto i jesam :D :lol: ako ti neko vec ponudi broj posebno jos na neki upecatljiv, orginalan nacin pa to zasluzuje barem jedan poziv :D ili barem SMS poruku....

jednom s jednim vecim i zaista bucnim drustvom u kafani (slavilo se nesto) desilo mi se da u po frke prilazi lik koji upravo napusta ustanovu sa svojom ekipom :D niotkud lik najednom stoji kraj mene i pruza ruku - ali ne da se rukuje :lol: svi gledaju kuda je ruka krenula, jaranica samo promumlja - mobitel :D valjda je kraljica kontala da je tip posao da mi mazne telefon naocigled sviju :D zbog moje sve ucestalije rasijanosti mobitel je bio "okacen" na jedan od onih fazona koji idu oko vrata :D tako da sam se i ja maksimalno zbunila kad mu je ruka krenula u tom pravcu :D nema nikakve price, tip utipka svoj broj u moj telefon, izmaknu se da konobar spusti bocu votke ispred mene (i tu je dobio bod za to sto je obratio paznju sta pijem :D), fino se pozdravio s cijelim drustvom, pozelio nam ugodan ostatak veceri i izvinio se na kratkoj smetnji....sve po protokolu :D :lol:

ja sam se poslije naravno satrala da skontam pod kojim imenom je spasio broj :D :D :D a tek kasnije me on obavijestio da je on s mog telefona nazvao svoj, tako da je imao moj broj - za svaki slucaj :D muda + orginalnost :D kod mene to pije vode :D
i sta bi na kraju :)
Leonid Breznjev

#37 Re: broj telefona

Post by Leonid Breznjev »

cuj sta bi? :D oborili flashu vodke, povaljalo se sve po podu.. :D sodom i gomora, budi Bog sa nama... :D :D
d2

#38 Re: broj telefona

Post by d2 »

znamne, ja sam mozda glup, staromodan ovakav onakav, uzeti nekome telefon i nazvati sebe kako bi dobio neciji broj za mene tesko da su "muda" prije mi je papanski... mogao je uzeti toljagu, raspaliti te po glavi i odvuci u svoju pecinu...

ja ne gotivim pristup "ja se tebi svidjam, a ti meni ?"...

cisto moje gledanje na stvar, sudeci prema tvom odusevljenju postupkom, ocito pogresno
anais_nin

#39 Re: broj telefona

Post by anais_nin »

Arslan wrote:cuj sta bi? :D oborili flashu vodke, povaljalo se sve po podu.. :D sodom i gomora, budi Bog sa nama... :D :D
vela havle nisam ti ja takvo celjade :-) :D

@d2, ovo potamnjeno je istinito :D votka je pala za slobodu :lol: :D a kreativni mladi gospodin je odigrao svoju ulogu u mom zivotu :) bez ikakvih ruznih uspomena :D
anais_nin

#40 Re: broj telefona

Post by anais_nin »

d2 wrote:znamne, ja sam mozda glup, staromodan ovakav onakav, uzeti nekome telefon i nazvati sebe kako bi dobio neciji broj za mene tesko da su "muda" prije mi je papanski... mogao je uzeti toljagu, raspaliti te po glavi i odvuci u svoju pecinu...

ja ne gotivim pristup "ja se tebi svidjam, a ti meni ?"...

cisto moje gledanje na stvar, sudeci prema tvom odusevljenju postupkom, ocito pogresno
znajuci ono sto sada znam o njemu mogu samo pretpostaviti da se vodio mojim reakcijama :D mene je sve to zabavljalo i bila sam zaintrigirana :D
ja sam mu u svakom slucaju mogla zabraniti pristup mom mobitelu, ali to nisam uradila :)
iz moje perspektive zahtjeva imanje "muda" cak i to da pridjes djevojci koja je u nekom drustvu i kazes "cao" :D jer vecina muskaraca nije u stanju cak ni to da uradi :) nego ili prilaze coporativno....ili vrebaju kad se djevojka odvoji od njenog "krda" :D ili salju jarana u izvidjanje :lol: :D
ja sam u svemu osjecala kao da ipak imam mogucnost izbora :) vjerovatno je zato i zapamceno :)
d2

#41 Re: broj telefona

Post by d2 »

onda je ok :thumbup:
veliki sudija je govorio :lol:
otherside

#42 Re: broj telefona

Post by otherside »

Mogu li ja, mogu li ja? :D
Ma nikad u zivotu... :D
Prvo, ja ne bih ni pomislila da mi pokusava dati broj telefona na taj nacin... slabo kontam te skrivene ili misticne geste :D
drugo...ko si ba da te ja zovem poslije 3 minute mimike u tramvaju? I sta uopce da mu kazem? Javljam se na oglas za mobitel... :D
Meshtar

#43 Re: broj telefona

Post by Meshtar »

otherside wrote:
Prvo, ja ne bih ni pomislila da mi pokusava dati broj telefona na taj nacin... slabo kontam te skrivene ili misticne geste :D
drugo...ko si ba da te ja zovem poslije 3 minute mimike u tramvaju? I sta uopce da mu kazem? Javljam se na oglas za mobitel... :D
Nazoveš i kažeš, kako se lijepo švercovati s tobom u troli, ne kupujmo karte skupa do kraja života :D
d2

#44 Re: broj telefona

Post by d2 »

otherside wrote:
upravo o tome govorim :)
TiDamJa

#45 Re: broj telefona

Post by TiDamJa »

-LIBERO- wrote:Ja dosta rijetko trazim brojeve.
Obicno zavrsi bacanjem na koljena,pojedinih djevojaka,i trazenje mog broja,uz preklinjanje,dakako :D :D

I da,imam dvije kartice,samim tim dva broja :D ,i to jedan za "legalne",a drugi za "ilegalne" veze. :skoljka: :D
moj bivsi se odlicno snalazio i sa jednim brojem i jednim telefonom, i to prilicno dugo vremena, prejako balansirao i radio u ilegali...svaka mu cast na spretnosti i umjesnosti, kapu mu skidam, fakat je legenda :D osladi se valjda sve sto s predznakom je ne, sto bi saran rek'o :-)
sinus

#46 Re: broj telefona

Post by sinus »

Kjajević Majko wrote:Jesi sigurna da nije davao broj onoj prekoputa ipak je nakon trećeg pokušaja i ona skontala? :D

:shock: Vidi isti moj!
sinus wrote:Image :D :D
:lol:
19 KM u pošti bio i još dobiješ novi broj sa 10 KM kredita :D :D :D ne znam da li ih još prodaju
sinus

#47 Re: broj telefona

Post by sinus »

kiki-miki wrote:danas mi se u troli:frajer sjeda,ja stojim
izvadi telefon kuca broj,nekog zove;opet malo kasnije isto kontam ne može nekog da dobije
na skenderiji se pomaknem na sredinu da ljudi mogu izaći pogledam kuca broj namjesti ga tako da vidim broj
i onda mi se upališe lampice
frajer mi "suptilno" :-) davao svoj broj a ni riječi nije progovorio
kako vi tražite brojeve ili kako ih dajete
običnim pitanjem ili ste inventivni kao ovaj :lol:
Da kažem i ja nešto na temu :D

A ovo me podsječa na jednu djevojku koju poznajem i koja misli da je predobra i da je svaki tip gleda, i šta god da uradi ili kaže neko u njenoj blizini ona je ubijeđena da je to njoj namijenjeno. Ide cestom i svi gledaju u nju i tako dalje...

Ja se izvinjavam ako to nije slučaj sa tobom, ali nekako mi sve to sa tvoje strane ne izgleda uvjerljivo...

1: izvadi telefon kuca broj,nekog zove;opet malo kasnije isto kontam ne može nekog da dobije
Izvadio momak telefon i još nekoga zove ( znači da bi zvao nekoga moraš telefon na uho da staviš) , a ti si odmah bila spremna da gledaš šta to on radi i kontaš da li on nekoga može da dobije ili ne...Zaviruješ u nečiju privatnost bez pitanja...

2:na skenderiji se pomaknem na sredinu da ljudi mogu izaći pogledam kuca broj namjesti ga tako da vidim broj
Iako si se pomicala na sredinu da ljudi mogu izaći i dalje si gledala šta radi i nisi skidala pogled sa momka (Iz kojeg razloga si buljila u momka?), pa si u tom momentu možda baš došla u poziciju da vidiš šta je kucao. I kako znaš da je prvi put pisao isti broj ako nisi vidjela?

3:i onda mi se upališe lampice frajer mi "suptilno" :-) davao svoj broj a ni riječi nije progovorio
I da li si ti baš sigurna da je tebi momak davao broj telefona i da li je uopšte ikome davao broj telefona?....A kako neko spomenu možda je davao (ako je davao) i onoj drugoj što je lafo nešto primjetila...

Ovdje u gore opisanom događaju mi baš ne izgleda da je momak bio zainteresovan za tebe i šta ti radiš, nego da je bilo čini mi se obratno....

Ovo su samo neke pretpostavke i kako rekoh izvinjavam se ako sa tobom nije slučaj kao sa onom djevojkom koju sam spomenuo....

Aj zdravo.
otherside

#48 Re: broj telefona

Post by otherside »

Upravo skontah da sam u zadnjih deset minuta tri puta prošla pored jednog momka koji nešto čeka u hodniku. garant on sad konta da mu saljem signale razbuktale strasti. Odoh sad trznut' mobitel i turit' mu pod nos :D
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#49 Re: broj telefona

Post by mIRCerka »

Doda37 wrote:

Ne, iz jednog razloga PJEŠAK, mala sala :D :D :D
:lol: :lol: :lol:

kiki, bice prije da je okrenuo mobitel da vidis displej posto sama kazes da si gledala u njega svo vrijeme :D
nayovi ga, vidi sta ce bit
didgeridoo

#50 Re: broj telefona

Post by didgeridoo »

otherside wrote:Upravo skontah da sam u zadnjih deset minuta tri puta prošla pored jednog momka koji nešto čeka u hodniku. garant on sad konta da mu saljem signale razbuktale strasti. Odoh sad trznut' mobitel i turit' mu pod nos :D
pa ja sam cekao... :D
hajd jos jednom diskretno prodji i metni mi mobac pod nos :D
Post Reply