bez obzira gazimo vas na sportskom polju, kao i obicno
Ako moze Azerbejdzan..mozemo i mi
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- manijak1
-
kijametdedo
zivi bili pa vidjeli! i za marisanu i za utakmicu...
a ti bi se trebao poklopiti usima, jer vi ste svoje junastvo "van terena" pokazali nad sarajevom, tuzlom, srebrenicom, zepom, bijeljinom, focom, visegradom... trebam li dalje nabrajati?
a kad je nacepilo, onda ste gazili sopstvene civile tenkovima po krajini i hrvatskoj, bjezeci od utakmice...
inshallah, vidimo se u zenici!
a ti bi se trebao poklopiti usima, jer vi ste svoje junastvo "van terena" pokazali nad sarajevom, tuzlom, srebrenicom, zepom, bijeljinom, focom, visegradom... trebam li dalje nabrajati?
a kad je nacepilo, onda ste gazili sopstvene civile tenkovima po krajini i hrvatskoj, bjezeci od utakmice...
inshallah, vidimo se u zenici!
-
BigusDickus
Onako realno....
B&H 3 : 0 SERIMO
toliko
B&H 3 : 0 SERIMO
toliko
- manijak1
Da definitivno azerbejdžiniram
ono pušenje pa trpni glagol pa svakako da BiH može bez njih u svakom pogledu i slučaju 
-
magnifico
jel ti to nije bilo dostakijametdedo wrote:... srebrenicom, zepom, bijeljinom, focom, visegradom... trebam li dalje nabrajati?![]()
rat je zavrsen odavno, pricamo o sportu, trenutno
jebase vas turci u sred skenderije, sramota,
a pjevali ste "pliva patka, pliva guska ..."
-
BigusDickus
Ne miješaj sad sportove!
Pričamo o nogometu
Pričamo o nogometu
-
kijametdedo
pa mi i turci smo jedan narod. zar nas upravo VI ne prozvaste turcima prvi?
ne brini, jebacemo mi vas kolektivno kad se zajedno kvalifikujemo, pa dodjemo u beograd. mo's ti mislit te katastrofe, ujedinili se turci s obje strane bosfora, pa dosli da vas nakantaju!
ne brini, jebacemo mi vas kolektivno kad se zajedno kvalifikujemo, pa dodjemo u beograd. mo's ti mislit te katastrofe, ujedinili se turci s obje strane bosfora, pa dosli da vas nakantaju!
-
kijametdedo
kaze hidajet: "jebote, ja ovdje dosao, nijedna me nece. a u beogradu sam na ceni, sve me traze. mora da je do toga sto sam turcin. a u turcina, velika ..." 
-
magnifico
oces da kazes da si turcinu popusio ...
i jope nista, braca turci vas razvalise
nego kad ce se neka tekma plavo-zutih
odigrati u banjaluci ili trebinju
a na bilinom polju ce vam to biti posljednja utakmica,
opet cete reci i ovo je baksuz stadion
ali nema to veze sa stadionom, svuda vas gazimo isto
i jope nista, braca turci vas razvalise
nego kad ce se neka tekma plavo-zutih
odigrati u banjaluci ili trebinju
a na bilinom polju ce vam to biti posljednja utakmica,
opet cete reci i ovo je baksuz stadion
ali nema to veze sa stadionom, svuda vas gazimo isto
-
kijametdedo
polako, prvo vas nakantamo na bilinom, poslije u trebinju. da ne kazete da vam je atmosfera bila suvise neprijateljska.
mozemo mi i u beogradu, ako hocete, tek toliko da se zna. imacete i vi svoju priliku....
mozemo mi i u beogradu, ako hocete, tek toliko da se zna. imacete i vi svoju priliku....
-
Kontra.ba(s)
Stvarno mi ovi bosanski Srbi nisu jasni. Svaka cast pojedincima, ne zelim nikad da generaliziram stvari, ali nekima kao da je stvarno nesto oduzelo svu pamet. Umjesto da samo jednim potezom pokazete svu svoju toliko izvikanu velicinu, ponos...a to bi bilo da se makar malo ogradite od fasisticke zemlje koju danas najvise spominju kroz Slobodana Milosevica i slicne njemu...vi se jos tako slijepo i krvnicki pribijate uz tu zemlju. Otvorite malo oci, skontajte gdje zivite, osudite zlocince i krenite prema civilizaciji! Bice nam svima bolje!
-
posaric
-
live
ma netreba veliki pritisak na igrace stavljati ko sto smo uradili protiv danaca, to nas je i sjebalo prepali se ljudi
samo lakapo pobjedicemo posto smo bolji
usput bi rkeo svim zenicacima da ste papci, ustvari ne svi samo pojedinci oni koi su prozivali fc SARAJEVO i kosevo pa mozda bi trebali svi jednom dusom naviati za repku a ne prozivati jedani druge
bila je nedavno tekma celik sarajevo navialo se provociralo bilo je i belaja i sad sve to nastranu treba ostaviti i naviati za bih jednu jedinu
a ovim srbima zelim poruciti da ne dolaze na tekmu bice mrtvih
i jos ovim nasim pravoslavcima zelim reci jedno
vi ste ba obicne seljacine otidite u beograd docekace vas ljudi isto ko sto bi vas u sarajevu, kao papke i seljake kao sto i jeste
i nemojte se beze furati da ste srbi kad ste samo bosanski seljacii
samo lakapo pobjedicemo posto smo bolji
usput bi rkeo svim zenicacima da ste papci, ustvari ne svi samo pojedinci oni koi su prozivali fc SARAJEVO i kosevo pa mozda bi trebali svi jednom dusom naviati za repku a ne prozivati jedani druge
bila je nedavno tekma celik sarajevo navialo se provociralo bilo je i belaja i sad sve to nastranu treba ostaviti i naviati za bih jednu jedinu
a ovim srbima zelim poruciti da ne dolaze na tekmu bice mrtvih
i jos ovim nasim pravoslavcima zelim reci jedno
vi ste ba obicne seljacine otidite u beograd docekace vas ljudi isto ko sto bi vas u sarajevu, kao papke i seljake kao sto i jeste
i nemojte se beze furati da ste srbi kad ste samo bosanski seljacii
-
SD-6
Realno je da ih potopimo,mislim da su i oni shvatili da smo puno bolji,vec osjecam kako drhcu.Kad bi slucajno neko i stisno muda(koja nemaju)da dodje i navija protiv nas,sutri dan bice mu klanjana dzenaza.Pa bujrum srbi(pardon Turci),uvijek zaboravim vase porjeklo 
- DOBOJLIJA
kijametdedo wrote:pa mi i turci smo jedan narod. zar nas upravo VI ne prozvaste turcima prvi?![]()
Kako to mislis JA I TURCIN nismo isti narod...
Sta hoces reci da su bosanci sada samo muslimani, takve ko ti ja gledam kao kad gledam cetnike i ustáse povracami se.
A za tursku mi se jebe, kao bilo koja druga drzava
-
nineac
Koji vam je, šta se prepirete sa fašistima!
A ti live za zeničke papke, nije to bez razloga! Posebno mi je drago što su sad to vikali! Ne drago u smislu da uživam, li zbog Tihić i reisa na tribinama! Koji će k.... reis na utakmici?
Ipak, umjesto poruka protiv sarajevo, trebali su pjevat "druže tito mi ti se kunemo" pa tipovi kao Tihić, Cerić, Čović više nebi zagađivali bilino polje!
A ti live za zeničke papke, nije to bez razloga! Posebno mi je drago što su sad to vikali! Ne drago u smislu da uživam, li zbog Tihić i reisa na tribinama! Koji će k.... reis na utakmici?
Ipak, umjesto poruka protiv sarajevo, trebali su pjevat "druže tito mi ti se kunemo" pa tipovi kao Tihić, Cerić, Čović više nebi zagađivali bilino polje!