http://www.youtube.com/watch?v=14VZLsCz ... re=related
Bitno i najbitnije
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- sojka
-
didgeridoo
#27 Re: Bitno i najbitnije
al' bi jopet ostala tvrdoglavo neosvojivaZelena Carapa wrote:Hej, trazili ste iskren odgovor!![]()
davas znam licno, vjerovatno ga ne bi dobili
nego znas sta, ne postoji neosvojiva tvrdjava - postoje samo losi napadaci
- Latina
- Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.
#28 Re: Bitno i najbitnije
Ha ja.furuna wrote:
- Zelena Carapa
#29 Re: Bitno i najbitnije
apsolutno se slazemfuruna wrote:
-
didgeridoo
#30 Re: Bitno i najbitnije
ma Ciao darwineLatinica wrote:Ha ja.furuna wrote:
nego znas sta, ne postoji neosvojiva tvrdjava - postoje samo losi napadaciPrirodna selekcija.
![]()
-
hrabro srce
#31 Re: Bitno i najbitnije
Da hoće samo direktno i otvoreno - bez šuplje 
- Latina
#32 Re: Bitno i najbitnije
U Darwina vjerujem iskljucivo kad su muskarci u pitanju.furuna wrote:ma Ciao darwineLatinica wrote:Ha ja.furuna wrote:
nego znas sta, ne postoji neosvojiva tvrdjava - postoje samo losi napadaciPrirodna selekcija.
![]()
-
didgeridoo
#33 Re: Bitno i najbitnije
jel zbog ovog'Latinica wrote: U Darwina vjerujem iskljucivo kad su muskarci u pitanju.![]()

- dushmanka_sa
#34 Re: Bitno i najbitnije
Ja sam prije cca dvije godine upoznala jednog decka.
On je u biti bio suprotnost svega onoga za sta sam ja mislila da me osvaja.
Fin je on, da ne bude sada. Pere zube redovno, brije se, mirise, visi je od mene (sto do sada nije bio slucaj skoro ni sa jednim deckom s kojim sam imala bilo kakve namjere...sve nekakve konzervice do po uha
)... a to su neki fizicki plusevi. Ono sto me je privuklo njemu je njegova licnost i pojava. Od pocetka je zracio pozitivno, uvijek me je nasmijavao. Ali ono sto mi je vremenom postalo najbitnije je njegova surova istina. I kazem surova jer mi nikada nije umotavao svoje misljenje kao sto su to neki prije radili. Ako sam u nekim situacijama ispadala glupaca (a jesam, znam to) on mi je to i rekao. Jeste bilo malo potesko doci do trnutka kada sam pocela da razumijem kako on razmislja, ali upravo ta misterija (ako to tako mogu da nazovem), to nesto nepoznato u njemu, privuklo me je i zadrzalo tu. JAO ESEJA.
Danas mi je prije svega prijatelj, koji je svojim iskrenim ponasanjem, smislom za humor i ozbiljnost, osvojio me na duge staze.
Jel' dosta od mene? A?
Fin je on, da ne bude sada. Pere zube redovno, brije se, mirise, visi je od mene (sto do sada nije bio slucaj skoro ni sa jednim deckom s kojim sam imala bilo kakve namjere...sve nekakve konzervice do po uha
Jel' dosta od mene? A?
-
didgeridoo
#35 Re: Bitno i najbitnije
fuck frienddushmanka_sa wrote:Ja sam prije cca dvije godine upoznala jednog decka.On je u biti bio suprotnost svega onoga za sta sam ja mislila da me osvaja.
![]()
Fin je on, da ne bude sada. Pere zube redovno, brije se, mirise, visi je od mene (sto do sada nije bio slucaj skoro ni sa jednim deckom s kojim sam imala bilo kakve namjere...sve nekakve konzervice do po uha)... a to su neki fizicki plusevi. Ono sto me je privuklo njemu je njegova licnost i pojava. Od pocetka je zracio pozitivno, uvijek me je nasmijavao. Ali ono sto mi je vremenom postalo najbitnije je njegova surova istina. I kazem surova jer mi nikada nije umotavao svoje misljenje kao sto su to neki prije radili. Ako sam u nekim situacijama ispadala glupaca (a jesam, znam to) on mi je to i rekao. Jeste bilo malo potesko doci do trnutka kada sam pocela da razumijem kako on razmislja, ali upravo ta misterija (ako to tako mogu da nazovem), to nesto nepoznato u njemu, privuklo me je i zadrzalo tu. JAO ESEJA.
Danas mi je prije svega prijatelj, koji je svojim iskrenim ponasanjem, smislom za humor i ozbiljnost, osvojio me na duge staze.
![]()
Jel' dosta od mene? A?
eto sasuh ti ja surovo u lice
- dushmanka_sa
#36 Re: Bitno i najbitnije
furuna wrote:fuck friend![]()
eto sasuh ti ja surovo u lice
Mislim...sta reci? Lozim se na surovu istinu.
- Latina
#37 Re: Bitno i najbitnije
Ma ne, vise je u pitanju specifican odnos izmedju gray matter and testosterone. Gray matter treba da preovlada.furuna wrote:jel zbog ovog'Latinica wrote: U Darwina vjerujem iskljucivo kad su muskarci u pitanju.![]()
![]()
Last edited by Latina on 22/05/2008 18:17, edited 1 time in total.
- Latina
#38 Re: Bitno i najbitnije
JAO ESEJA.![]()
Suza suzu stize...
- ljubav_aha
#39 Re: Bitno i najbitnije
zasto u sto kracem periodufishtrija wrote: Ista stvar, samo obrnuto za žene: Dakle, po vama, koja je najbitnija stvar na koju se muškarac mora fokusirati da bi osvojio vaše srce u što kraćem vremenskom periodu? Također, molio bih za direktne odgovore, ne tipa 'pa nije to tako jednostavno, zavisi...' Pustite šuplju. Direktno i otvoreno.
muskrac : pored njega se volim osjecati emocionalno ugodno,opusteno,seksulana tenzija,da me rauzmije ,ne samo vrebalno,vec u upotrebom "jezika " tijela,lijep,i pozeljno je ako ima odlican posao-odlicnu platu
-
didgeridoo
#40 Re: Bitno i najbitnije
ljubav_aha wrote:zasto u sto kracem periodufishtrija wrote: Ista stvar, samo obrnuto za žene: Dakle, po vama, koja je najbitnija stvar na koju se muškarac mora fokusirati da bi osvojio vaše srce u što kraćem vremenskom periodu? Također, molio bih za direktne odgovore, ne tipa 'pa nije to tako jednostavno, zavisi...' Pustite šuplju. Direktno i otvoreno.![]()
muskrac : pored njega se volim osjecati emocionalno ugodno,opusteno,seksulana tenzija,da me rauzmije ,ne samo vrebalno,vec u upotrebom "jezika " tijela,lijep,i pozeljno je ako ima odlican posao-odlicnu platu
- ljubav_aha
#41 Re: Bitno i najbitnije
body language ,gestovi, neverbalni signali,gestikulacijafuruna wrote:ljubav_aha wrote:zasto u sto kracem periodufishtrija wrote: Ista stvar, samo obrnuto za žene: Dakle, po vama, koja je najbitnija stvar na koju se muškarac mora fokusirati da bi osvojio vaše srce u što kraćem vremenskom periodu? Također, molio bih za direktne odgovore, ne tipa 'pa nije to tako jednostavno, zavisi...' Pustite šuplju. Direktno i otvoreno.![]()
-
didgeridoo
#42 Re: Bitno i najbitnije
ljubav_aha wrote:
body language ,gestovi, neverbalni signali,gestikulacija
ma ja mislim ono sto zelim da mislim
- ljubav_aha
#43 Re: Bitno i najbitnije
furuna wrote:ljubav_aha wrote:
destruktivno kreativno
-
didgeridoo
#44 Re: Bitno i najbitnije
...
Last edited by didgeridoo on 23/05/2008 10:19, edited 1 time in total.
-
didgeridoo
#45 Re: Bitno i najbitnije
al' slatkoljubav_aha wrote:furuna wrote:ljubav_aha wrote:
destruktivno kreativno
- dushmanka_sa
-
didgeridoo
#47 Re: Bitno i najbitnije
bome i ti si na "ono" mislila cim se tol'ko smijesdushmanka_sa wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
njeka
#48 Re: Bitno i najbitnije
Pa za početak nek' se fokusira da mi bude lijepo s njim,opušteno i zanimljivo,a ne da mi cijelo vrijeme uzima mjeru (ko' da će mi haljinu šit')
- dushmanka_sa
#49 Re: Bitno i najbitnije
Na sta? Na sta?furuna wrote:bome i ti si na "ono" mislila cim se tol'ko smijesdushmanka_sa wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- fishtrija
#50 Re: Bitno i najbitnije
Vrlo iskreno i kvalitetno napisano, hvala što podijeli ovo s namaTiDamJa wrote:definitivno znakovi i jake vibre koje salje, samo meni ocitie, sitne paznje, samo meni vidljiv osmijeh, njeznost u ocima i sunce na licu svaki put kad me ugleda...da se osjetim zeljenom i sretna sto postojim i sto imam tu moc i sposobnost da ga ucinim sretnim, da mu je srce puno srece sto postojimo, sto smo imali srecu da se nadjemo, da vjerujemo da smo dvije strane istog novcica
a sve ostalo dodje kada bude vrijeme, spontano i jacanjem niti koje nas povezuju...
sigurno i najsigurnije, osmijeh iz srca, osmijeh u ocima, topliji i sjajniji od bilo kakvog sunca, koji moje srce zagrije toliko da povjerujem da je sve moguce, da imam snage i da mi srce ispuni samo jedna zelja, da nastavim da zivim za njega, da budem sve sto zeli i sto mu je potrebno, dok god disem, dok god krv kljuca u venama, za njega...