Divljanje motorista po Bul. M. Selimovića i ul. Zmaja od Bos

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

bpsang

#26 Re: Divljanje motorista po Bul. M. Selimovića i ul. Zmaja od Bos

Post by bpsang »

mIRCerka wrote:
DaysleepeR wrote:Eto ako će vam imalo biti lakše ja sam ove godine odlučio da motor što manje vozim po gradu, pogotovo naveče.

Razlog je katastrofalno ponašanje učesnika u saobraćaju - svih bez izuzetka.

Da, imam glasan motor, i ne stvaram buku namjerno, on jednostavno tako zvuči.

Jedan Ferrari je statusni simbol i nemože ga imati svako ali kad prođe zemlja se trese koliku buku stvara tako da vam mora biti jasno da neke mašine jednostavno tako zvuče.

I nije ništa drugačija situacija u bilo kojem evropskom gradu.
Bujrum ti veceras u moju bascu :D da cujes i vidis o cemu momak prica... nije u pitanju brundanje MOTORCINE, vec one ebene skule plasticne sto prde ko motokultivator i sto auspuh demoliraju da puca svako malo...

Imala sam podocnjake uvijek, al ovakve buhtle samo kad Vam je sezona.. :D
probusi rupu na auspuhu u BUBE tvoje,,,, da vidis kako prdi :D pa im vrati milo za drago
pitt

#27 Re: Divljanje motorista po Bul. M. Selimovića i ul. Zmaja od Bos

Post by pitt »

napuckaj im mace :D :D

A zasto i to ne ubaciti na listu zahtjeva? kao i z aove sto se trkaju u autima pa ginu i oni ali i nevini? :(
dimu

#28 Re: Divljanje motorista po Bul. M. Selimovića i ul. Zmaja od Bos

Post by dimu »

bomba wrote:
dimu wrote: molim te kakvo je to opravdanje za policiju ? ako ih ne mogu stici moze ih sacekati druga patrola na iducoj raskrsnici

ako ih ne mogu stici nek im preprijece put na cesti pa da vidimo hocel onda stat

ako ih ne mogu stici pa ima vecina motora tablice pa bujrum u kucu mu uletit pa u zatvor malo zbog ne stajanja policiji
Policija na zalost nema takve ovlasti pa da obore motociklistu u bjekstvu a probaj tiž sa nekom patrolom tako napraviti sacekusu i uspjesno zaustavit motoristu u bjekstvu. Ko ga zaustavi a da ga ne obori sa motora, ja mu dam 1000 !

nisam rekao da imaju ovlasti da obore motociklistu nego da mu preprijece put a na motociklisti je hoce li stati ili nece... ista stvar i kad im sa autom pocnes bjezati npr
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#29 Re: Divljanje motorista po Bul. M. Selimovića i ul. Zmaja od Bos

Post by mIRCerka »

100_KA wrote:
probusi rupu na auspuhu u BUBE tvoje,,,, da vidis kako prdi :D pa im vrati milo za drago
Pa po danu ja levate lozim na semaforu...sve kontaju GDJE JE TAJ HARLI EBM LI MU TRUNJE....

Navece ne vozim, jer mene prvu iritira prdnjava, kamoli civile...

Pitt, nemam ja sta puckat macke na njih, samo cu donirati trulex da ih jednog dana ociste sa jumbo plakata...nazalost, kao i divljaneri sa autima, ovi obicno prezive dok poginu obicni prolaznici...
i ne, nisam bezosjecajna, i da i to su necija djeca na motoru, ali jos uvijek razmisljam PREZIVJELA SAM RAT NECU DA ME UBIJE MIR...
Hvala na paznji.
Como_Sarajevo

#30 Re: Divljanje motorista po Bul. M. Selimovića i ul. Zmaja od Bos

Post by Como_Sarajevo »

Vakumirani prozori su rješenje problema :D Naravno u kombinaciji sa klimom :D A kome smeta buka a radije bi da uživa u žuboru potoka,blejanju ovčica i zanosnom zvuku frulice,neka se vrati odakle je došao i rješen problem :zzzz:
blue15

#31 Re: Divljanje motorista po Bul. M. Selimovića i ul. Zmaja od Bos

Post by blue15 »

Hollister wrote:Vakumirani prozori su rješenje problema :D Naravno u kombinaciji sa klimom :D A kome smeta buka a radije bi da uživa u žuboru potoka,blejanju ovčica i zanosnom zvuku frulice,neka se vrati odakle je došao i rješen problem :zzzz:
Očigledno ne razumiješ o čemu se ovdje radi. Buka, huliganstvo, divljaštvo, smeta i ovčicama pa i one bar bleje. :-)
Como_Sarajevo

#32 Re: Divljanje motorista po Bul. M. Selimovića i ul. Zmaja od Bos

Post by Como_Sarajevo »

blue15 wrote:
Hollister wrote:Vakumirani prozori su rješenje problema :D Naravno u kombinaciji sa klimom :D A kome smeta buka a radije bi da uživa u žuboru potoka,blejanju ovčica i zanosnom zvuku frulice,neka se vrati odakle je došao i rješen problem :zzzz:
Očigledno ne razumiješ o čemu se ovdje radi. Buka, huliganstvo, divljaštvo, smeta i ovčicama pa i one bar bleje. :-)
Što bi rekli,Hrđavom k.... i dlake smetaju.Adaptacija je jebena rabota.Pogotovo u velikim sredinama.Ajd sad odo spavat :zzzz:
Post Reply