Ima li iko kontakt sa BHF-om il navijačima, ja sam davno ispao iz fola, ali rado bih podržao proteste il demonstracije kako god mogu... ....
Ljudi možda smo vako i zaslužili kaki smo postali... kako sam se nadala dobro sam se udala...
Subota 17. maj, 11h - Protest ispred zgrade NSBiH zbog Kodre
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- uvjek dobar gost
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#27 Re: Subota 17. maj, 11h - Protest ispred zgrade NSBiH zbog Kodre
Sjeti se samo proslih protesta pred savezom, svima nesto ofirno ici ...uvjek dobar gost wrote:Ima li iko kontakt sa BHF-om il navijačima, ja sam davno ispao iz fola, ali rado bih podržao proteste il demonstracije kako god mogu... ....
Ljudi možda smo vako i zaslužili kaki smo postali... kako sam se nadala dobro sam se udala...
Kakvi protesti kakvi bakraci...samo vi sjedite, doce Miroslav Lajcak da sredi NS...
- uvjek dobar gost
#28 Re: Subota 17. maj, 11h - Protest ispred zgrade NSBiH zbog Kodre
Ma ako on ne dođe.. treba poslati Solani mail, Butrosu il Bushu, mada Obama mi je simpatičniji... neka interveniše NATO, pa da ih zračnim napadima otjeraju....mIRCerka wrote:Sjeti se samo proslih protesta pred savezom, svima nesto ofirno ici ...uvjek dobar gost wrote:Ima li iko kontakt sa BHF-om il navijačima, ja sam davno ispao iz fola, ali rado bih podržao proteste il demonstracije kako god mogu... ....
Kakvi protesti kakvi bakraci...samo vi sjedite, doce Miroslav Lajcak da sredi NS...
Zeznuti ovi Crveni Kmeri.....
Last edited by uvjek dobar gost on 19/05/2008 13:57, edited 1 time in total.
- Edin H.
#29 Re: Subota 17. maj, 11h - Protest ispred zgrade NSBiH zbog Kodre
I ja sam za "pasivne" demonstracije putem Interneta.mIRCerka wrote:Sjeti se samo proslih protesta pred savezom, svima nesto ofirno ici ...uvjek dobar gost wrote:Ima li iko kontakt sa BHF-om il navijačima, ja sam davno ispao iz fola, ali rado bih podržao proteste il demonstracije kako god mogu... ....
Mislim da je taj vid otpora najubitacniji
Osim ako Miroslav ne draufne Ilju
- uvjek dobar gost
#30 Re: Subota 17. maj, 11h - Protest ispred zgrade NSBiH zbog Kodre
.,.,....... što pasivnije popasemo svu travu... to smo rahatniji...
beeee....memmemmmmeeee... beeeee
beeee....memmemmmmeeee... beeeee
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#31 Re: Subota 17. maj, 11h - Protest ispred zgrade NSBiH zbog Kodre
onda ce nastupiti kriza...Edin H. wrote:I ja sam za "pasivne" demonstracije putem Interneta.mIRCerka wrote:Sjeti se samo proslih protesta pred savezom, svima nesto ofirno ici ...uvjek dobar gost wrote:Ima li iko kontakt sa BHF-om il navijačima, ja sam davno ispao iz fola, ali rado bih podržao proteste il demonstracije kako god mogu... ....
Mislim da je taj vid otpora najubitacniji![]()
Osim ako Miroslav ne draufne Ilju
-
laku noć
#32 Re: Subota 17. maj, 11h - Protest ispred zgrade NSBiH zbog Kodre
Nemoj da njiha trojicu Munibaga ne smijeniGang Evil wrote:grunt wrote:Ja mogu da se kladim u sve što imam da protesti neče imati nikakvog uticaja,eventualno mogu da smijene ušanovića i da kažu -riješen problem,sad če sve biti bolje!!!Treba apsolutno bojkotovati svaku utakmicu sve dok i posljednji od njih ne napusti funkciju!!!
prije ce Silajdzica,Radmanovica i Komsica iz Predsjednistva smijeniti nego Muniba...Munib je institucija u Savezu...ne mogu pedofilu nista..dosad bi ga otjerali da su mogli... ne mozemo se mi parazita rijesiti nikad,dok se ne okupi 100 000 hiljada...i tada bi bilo kao i za Taju i Semihu...