Subota 17. maj, 11h - Protest ispred zgrade NSBiH zbog Kodre

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

uvjek dobar gost

#26 Re: Subota 17. maj, 11h - Protest ispred zgrade NSBiH zbog Kodre

Post by uvjek dobar gost »

Ima li iko kontakt sa BHF-om il navijačima, ja sam davno ispao iz fola, ali rado bih podržao proteste il demonstracije kako god mogu... ....
Ljudi možda smo vako i zaslužili kaki smo postali... kako sam se nadala dobro sam se udala...
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#27 Re: Subota 17. maj, 11h - Protest ispred zgrade NSBiH zbog Kodre

Post by mIRCerka »

uvjek dobar gost wrote:Ima li iko kontakt sa BHF-om il navijačima, ja sam davno ispao iz fola, ali rado bih podržao proteste il demonstracije kako god mogu... ....
Ljudi možda smo vako i zaslužili kaki smo postali... kako sam se nadala dobro sam se udala...
Sjeti se samo proslih protesta pred savezom, svima nesto ofirno ici ...
Kakvi protesti kakvi bakraci...samo vi sjedite, doce Miroslav Lajcak da sredi NS...
uvjek dobar gost

#28 Re: Subota 17. maj, 11h - Protest ispred zgrade NSBiH zbog Kodre

mIRCerka wrote:
uvjek dobar gost wrote:Ima li iko kontakt sa BHF-om il navijačima, ja sam davno ispao iz fola, ali rado bih podržao proteste il demonstracije kako god mogu... ....
Kakvi protesti kakvi bakraci...samo vi sjedite, doce Miroslav Lajcak da sredi NS...
Ma ako on ne dođe.. treba poslati Solani mail, Butrosu il Bushu, mada Obama mi je simpatičniji... neka interveniše NATO, pa da ih zračnim napadima otjeraju....

Zeznuti ovi Crveni Kmeri.....
Last edited by uvjek dobar gost on 19/05/2008 13:57, edited 1 time in total.
Edin H.

#29 Re: Subota 17. maj, 11h - Protest ispred zgrade NSBiH zbog Kodre

Post by Edin H. »

mIRCerka wrote:
I ja sam za "pasivne" demonstracije putem Interneta.

Mislim da je taj vid otpora najubitacniji :skoljka:

Osim ako Miroslav ne draufne Ilju :zoka:
uvjek dobar gost

#30 Re: Subota 17. maj, 11h - Protest ispred zgrade NSBiH zbog Kodre

.,.,....... što pasivnije popasemo svu travu... to smo rahatniji...

beeee....memmemmmmeeee... beeeee
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#31 Re: Subota 17. maj, 11h - Protest ispred zgrade NSBiH zbog Kodre

Post by mIRCerka »

Edin H. wrote:
mIRCerka wrote:
I ja sam za "pasivne" demonstracije putem Interneta.

Mislim da je taj vid otpora najubitacniji :skoljka:

Osim ako Miroslav ne draufne Ilju :zoka:
onda ce nastupiti kriza...
laku noć

#32 Re: Subota 17. maj, 11h - Protest ispred zgrade NSBiH zbog Kodre

Post by laku noć »

Gang Evil wrote:
grunt wrote:Ja mogu da se kladim u sve što imam da protesti neče imati nikakvog uticaja,eventualno mogu da smijene ušanovića i da kažu -riješen problem,sad če sve biti bolje!!!Treba apsolutno bojkotovati svaku utakmicu sve dok i posljednji od njih ne napusti funkciju!!!

prije ce Silajdzica,Radmanovica i Komsica iz Predsjednistva smijeniti nego Muniba...Munib je institucija u Savezu...ne mogu pedofilu nista..dosad bi ga otjerali da su mogli... ne mozemo se mi parazita rijesiti nikad,dok se ne okupi 100 000 hiljada...i tada bi bilo kao i za Taju i Semihu...
Nemoj da njiha trojicu Munibaga ne smijeni :lol: Muniba za predsjednika,jak je ko crna zemlja
Post Reply