Red Carpet-OBN

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Comrad

#26 Re: Red Carpet-OBN

Post by Comrad »

Ima li ko da to postavi, nisam gledao jos nijednu emisiju, kak sam to propustio :sad:
Na OBN-u jedino sto gledam jeste NBA, Seria A i Wimbledon (jer HRT2 iskljuce :x ). Ostalo pokusavam izbjeci. :)
StupskaBitanga

#27 Re: Red Carpet-OBN

Post by StupskaBitanga »

ew opet ovog čuda na obn-u
Exclusive for OBN Jelna karleuša :? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ako im je ona Exclusive :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Fuzzy0ne

#28 Re: Red Carpet-OBN

Post by Fuzzy0ne »

Vaso wrote:previse pedera :sax: ..kad vidim onog s onim razvaljenim žvaljam ( od cuclanja)..zapalio bi tv. pa onda onaj drugi pedercic s pletenicom..goli kuhar, goli kurac..'vako nesto :twisted: ostale ne znam

btw. nisam jos ni gledo tu emisiju :) ...ali vec po sastavu :oops: znam da je sranje :roll: :D
kralju shto me nasmija ! :)) btw, nemam shta dodati osim da potpisujem sve ovo. :D
Zux

#29 Re: Red Carpet-OBN

Post by Zux »

Neku noc vidjeh slucajno zadnjih par minuta ovog smeca od emisije. Prosto nisam mogao vjerovati, kakva je ono bljuvotina, rigotina, odron, dno dna... Slicna smece emisija na Hayatu (glam-blam kako li) zasluzuje Pulitzera naspram ovog smeca. Ono dvoje debila nafurani, a imbecilni neopisivo. Ali vrhunac svega je "fashion cop" Gudelj aaaaaaajjjjjjj. Pa za onu emisiju grand parada je opera, kulturni dogadjaj.
dezurni_ucenik

#30 Re: Red Carpet-OBN

Post by dezurni_ucenik »

.
Last edited by dezurni_ucenik on 17/03/2016 02:49, edited 1 time in total.
Fuzzy0ne

#31 Re: Red Carpet-OBN

Post by Fuzzy0ne »

imao sam srechu pa nisam gledao emisiju, fkt Bad KURpet... ali Gudelj... jaoooooo... jel' moguche da neko takav smije da se pojavljuje na TV, mislim, i djeca to mogu vidjeti... starshno... :?
No_oNe__

#32 Re: Red Carpet-OBN

Post by No_oNe__ »

Onog idiota koji lici na metilja - Gudelja treba ritualno spaliti!

KO je on??
sta je ono??

i sta on ima kome da govori ista, pa jel pogledao sebe samoga!
kuku majko gdje mi zivimo i sta mi gledamo!

ono je neka inacica onog magazina svet - odvratni tracevi

a fedju necu ni da komentarisem, on je vrhunac idiotizma skupa sa onom dejanom koja bi trebala malo na govorne vjezbe...
StupskaBitanga

#33 Re: Red Carpet-OBN

Post by StupskaBitanga »

ja gledao utakmicu i čekao onog ćiru da se smijem kad RC OBN
haj i prilog nekakav dečko 17-18god deklarisani gay :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: i on hoće da postane gay ikona :lol: :lol: :lol: :lol: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :? :? :?
meni je tako ruka bukvalno odletila na ntv99 na kome se vrtila vidovita nana koja je bila 1000 puta interesantnija
oooooooooooooooooooojjjjjj majko moja mila
gdje ja živim :shock: :shock: :shock: :x :x :x :x
Corvus

#34 Re: Red Carpet-OBN

Post by Corvus »

Zux wrote:Neku noc vidjeh slucajno zadnjih par minuta ovog smeca od emisije. Prosto nisam mogao vjerovati, kakva je ono bljuvotina, rigotina, odron, dno dna... Slicna smece emisija na Hayatu (glam-blam kako li) zasluzuje Pulitzera naspram ovog smeca. Ono dvoje debila nafurani, a imbecilni neopisivo. Ali vrhunac svega je "fashion cop" Gudelj aaaaaaajjjjjjj. Pa za onu emisiju grand parada je opera, kulturni dogadjaj.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

maaaaaaaaaaaaajko

ja sam mislio da je ovo neka parodija na onaj hrvatski rc

kad ono :shock:

VAT-DA-FAK?!?!?

ja ne mogu da vjerujem ...

tacno mi najzalije onih kaseta na koje snimaju... na sta protracise ih

ma nema rijeci za ovo

dno dna...

ma ova emisija i njeni voditelji+producenti+kuvari+gurui(koja je geneza ove rijeci? neko nekome gurao? :D )+ svi ostali moroni koji ucestvuju u ovom TV onanisanju ne bi bilo mjesta ni u onom 7 Danteovom krugu pakla jer je i to premalo

uzas

:run: :run: :run:
SoFff

#35 Re: Red Carpet-OBN

Post by SoFff »

Hhahahahahhahahahahhaha...evo upravo sam imala tu "cast" pogledati posljednjih par minuta naseg "famoznog" R.C.-a...no comment :D :D
Gotovo svi voditelji na toj TV su neki "hipici", uzas :-) :-) Da vam ne pricam kako je gospon Emerik u uvodu predano pricao o srpskim pEvaljkama i njihovim bloggovima, te im zamjerio kako ne znaju pravopis(slazem se potpuno) :D ,a i on je toliko "pismen" pa kaze u kontekstu jedne recenice..."promocija albuma DinAAAAA Merlina", auuuuuuu sto se ukopa na licu mjesta :D :D

P.S. Kakvi ste vi s padezima? :lol: :lol: :lol:
Corvus

#36 Re: Red Carpet-OBN

Post by Corvus »

SoFff wrote:Hhahahahahhahahahahhaha...evo upravo sam imala tu "cast" pogledati posljednjih par minuta naseg "famoznog" R.C.-a...no comment :D :D
Gotovo svi voditelji na toj TV su neki "hipici", uzas :-) :-) Da vam ne pricam kako je gospon Emerik u uvodu predano pricao o srpskim pEvaljkama i njihovim bloggovima, te im zamjerio kako ne znaju pravopis(slazem se potpuno) :D ,a i on je toliko "pismen" pa kaze u kontekstu jedne recenice..."promocija albuma DinAAAAA Merlina", auuuuuuu sto se ukopa na licu mjesta :D :D

sreco...

DinA je ispravno...

Dine bi bilo ispravno da je zensko i da se zove Dina

pa je : koga? cega? (Dina) -> DinE

a s obzirom da je musko onda je
koga? cega? (Dino) -> DinA

ali ok..

oprosticemo ti ovo... shvatamo da si bila u zaru pljuvanja po ovoj "emisiji"

samo nastavi :D :zoka: :thumbup:
medaaa

#37 Re: Red Carpet-OBN

Post by medaaa »

@corvus...haman si ti iz Istocne Bosne 8-)
Neelix

#38 Re: Red Carpet-OBN

Post by Neelix »

Corvus wrote:
SoFff wrote:Hhahahahahhahahahahhaha...evo upravo sam imala tu "cast" pogledati posljednjih par minuta naseg "famoznog" R.C.-a...no comment :D :D

sreco...

DinA je ispravno...

ali ok..

evo još jednog navijača ŽeljA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
inovacija

#39 Re: Red Carpet-OBN

Post by inovacija »

ma meni je ovaj red carpet odličan naspran glam balama...
hej lik bio na erosongu, najvljuje neviđenu reportažu, spektakl.. sedmicu dana nakon, tek puštaju prilog, haj mislim valjda ljudi biraju šta im je najbolje da puste kao imaju previše materijala.. i krenu program, ništa novo nije rekao.. ma ustvari ništa nije rekao, prvo ta reportaža je trajala oko 15-ak minuta, bilo je nenormalno bezveze.. ono uzeo izjave lake i mirele.. e pa zato nije trebao ići u beograd mogao ih je sačekat pozvat na kafu, i fino ih ispitati o svemu i svačemu.. nešto prikazao šta je bilo na preskofenrencijama, prikazao francuza i gotov prilog.. i nakraju kaže nešto tipa, nadam se da vam se sviđa jer smo se stvarno tudili, hahahaha.. ma daj.. i prilozi im kasne.. ako je danas emisija pričat će o nekim događajima koji su bili minimalno prije dvije sedmice.. i oni mi pričaju o nekoj exkluzivi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Corvus

#40 Re: Red Carpet-OBN

Post by Corvus »

Neelix wrote:

evo još jednog navijača ŽeljA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]

pa u sustini ovo jeste gramaticki ispravno, a da nelogicno zvuci.. zvuci!

ali to je off topic

;)

Ziv'jo!
SoFff

#41 Re: Red Carpet-OBN

Post by SoFff »

Corvus wrote:

sreco...

DinA je ispravno...

ali ok..

Pitaj prof. bosanskog kako je ispravno,a ja znam za sebe :D :D
I istina, bila sam i jos uvijek sam u tom zaru :lol: :lol:
edin_Basket

#42 Re: Red Carpet-OBN

Post by edin_Basket »

Ziv'jo![/quote]

:-)
Corvus

#43 Re: Red Carpet-OBN

Post by Corvus »

e kakvi ste vi pacenici...

i usput... kad sam ja isao u skolu bosanski nije postojao ;-)
b@tto

#44 Re: Red Carpet-OBN

Post by b@tto »

sheilak wrote:pa kojim si jezikom govorio? :-D

Mislim da ovi na OBN-u prave parodiju na aktuelna desavanja, nesto kao Nadrealisti- jer, fakat, koliko tup moras biti a da onakvu " ekskluzivu " plasiras, zaozbiljno ?

pa vjerovatno je govorio srpskohrvatskim jezikom
blackladyy

#45 Re: Red Carpet-OBN

Post by blackladyy »

Neelix wrote:kazhe nisam ja peshko

Image

:lol:

jaooo pa :shock: :zoka: zastoo
shizim

#46 Re: Red Carpet-OBN

Post by shizim »

debili pravi...
Hamzinho

#47 Re: Red Carpet-OBN

Post by Hamzinho »

Ko je ba, ovaj pacenik, fashion cop? :-) A tek komentari, zamalo ne padoh sa stolice od smijeha i tuge kakvi se likovi pojavljuju na ekranu. Nije čudo da nam podmladak poludi u 10-toj godini gledajući tv...
SoFff

#48 Re: Red Carpet-OBN

Post by SoFff »

Hamzinho wrote:Ko je ba, ovaj pacenik, fashion cop? :-) A tek komentari, zamalo ne padoh sa stolice od smijeha i tuge kakvi se likovi pojavljuju na ekranu. Nije čudo da nam podmladak poludi u 10-toj godini gledajući tv...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pa dobro si i sam rekao, on je jedan "pacenik" :D :D
Neelix

#49 Re: Red Carpet-OBN

Post by Neelix »

bogami, s obziromd a mu je babo vlasnik fis viteza, i nije se bas napatio u zivotu :-)
LadyXY

#50 Re: Red Carpet-OBN

Post by LadyXY »

Onome ko je dosao na ovu brilijantnu ideju treba presuditi pred Katedralom...

Ona djikanka mijenja haljine i frizure za svaku scenu, a onaj smokljo obucen kao za vikendice svaki put..

Uzas...

vjerovatno ih oblaci kap pa zato i ne lice ni na sta...

A na emisiju ne zelim ni trositi rijeci, samo se bezveze iznerviram i hodam s parom koja hukti iz usiju... :x
Post Reply