Meho Kodro dobio otkaz

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
zecko_kupuz

#26 Re: Meho Kodro dobio otkaz

Post by zecko_kupuz »

Vidim na raznoraznim forumima da ljudi dogovaraju okupljanje ispred zgrade Saveza u 11 h. Da ne bi sve ostalo samo na ovako (za N/FSBiH) nevažnim komentarima po forumima postaviću jedan mali oglas za sutrašnje "akcije" :-D :thumbup: .
Dakle:

Okupljanje sutra ispred zgrade Saveza u 11 h.

Bujrum, dođite, pozvani ste svi vi mladi (i stariji) ljudi od akcije :D :thumbup: :bih: !
fgr

#27 Re: Meho Kodro dobio otkaz

Post by fgr »

ovo bas nema smisla..kakva anarhija i kriminal...
bice_bice

#28 Re: Meho Kodro dobio otkaz

Post by bice_bice »

LSD wrote:
groar wrote:Treba lijepo zamoliti uefu i fifu da nas izbace iz svih mogucih takmicenja, kako reprezentativnih, tako i klupskih (Da li jos iko gaji iluzije o regularnosti ove komedije od nase lige???) Pa tako odmoriti jedno pet godina, rascistiti sport od mafijasa i krenuti ispocetka...bojim se da je to jedini nacin
To je izgleda jedini moguci nacin da se naš sport rascisti od ovog ološa i ja bih sad potpisao taj tvoj scenario na 5 godina (jbg,strpimo se 5 godina al bar znamo na cemu smo)...ali problem je u tome što glava UEFE Platini koji otvara i hvali stadion u Orašju i koji je dobar sa Dominkovicem i Ušanovicem...tako da od tog scenarija nema ništa dok je Platinija na celu UEFE.
cmizdrio je i za Jelicem, prijateljem svojim, iz njegovih usta rijeci..

tako ce bit i sa sljedecim glavonjama, oni su uvjek dobri sa sebi slicnim..
savrseni krug

#29 Re: Meho Kodro dobio otkaz

Post by savrseni krug »

Šibicar wrote:Raja imam plan,sta mislite o tome da UEFA-i pocnemo slati mailove o nepravilnosti i svemu vezanom za nas savez, ligu i repku i sve,zvuci mozda glupo ali ako vec necemo(citaj ne smijemo) da im se fizicki suprostavimo,ovdje nas ima nekoliko hiljada,i kad bi takav broj mailova dosao u UEFA-u mozda bi nas ljudi iskljucili iz svega vezanog za fudbal i za Evro takmicenja ili bi se bar zapitali "pa stvarno bi mozda trebali da preispitamo regularnosti BiH lige"...Vjerovatno cete sad svi da "popljujete" moj prijedlog ali ja ne vidim sta drugo da uradimo(za sta imamo damu,osim za tastaturu)........
jesi sibicar al ti je prijedlog za deset :-D
ev i ja upravo razmisljam o tome
ajd nek neko s jako dobrim engleskim jezikom sastavi kakvo opasno pismo pa da posaljemo
bice_bice

#30 Re: Meho Kodro dobio otkaz

Post by bice_bice »

Šibicar wrote:Raja imam plan,sta mislite o tome da UEFA-i pocnemo slati mailove o nepravilnosti i svemu vezanom za nas savez, ligu i repku i sve,zvuci mozda glupo ali ako vec necemo(citaj ne smijemo) da im se fizicki suprostavimo,ovdje nas ima nekoliko hiljada,i kad bi takav broj mailova dosao u UEFA-u mozda bi nas ljudi iskljucili iz svega vezanog za fudbal i za Evro takmicenja ili bi se bar zapitali "pa stvarno bi mozda trebali da preispitamo regularnosti BiH lige"...Vjerovatno cete sad svi da "popljujete" moj prijedlog ali ja ne vidim sta drugo da uradimo(za sta imamo damu,osim za tastaturu)........
a sta misils, prijatelju, sta radi BHF vec godinama? i?
walkabout

#31 Re: Meho Kodro dobio otkaz

Post by walkabout »

savrseni krug wrote:ovako to rade u bosni
par poluretardiranih idiota zbog par dolara i licnog egoizma otjeraju iz vlastite prcije zvani nsbih ime koje je bilo previ strijelac spanske lige i koje je nosilo dres najveceg kluba na svijetu
evo ovako to rade u bosni
ja sam Kodri prognozirao 1-1.5 godinu...kad vidi ovo... :shock: ... :x
zecko_kupuz

#32 Re: Meho Kodro dobio otkaz

Post by zecko_kupuz »

Usput još da kažem, pročitao sam negdje da se ova današnja sjednica nastavlja sutra u 11 h. Znači, kriminalaca će u zgradi biti, pa onda ljudi, navalimo! Ja znam da ja idem :bih: .
savrseni krug

#33 Re: Meho Kodro dobio otkaz

Post by savrseni krug »

walkabout wrote:
savrseni krug wrote:ovako to rade u bosni
par poluretardiranih idiota zbog par dolara i licnog egoizma otjeraju iz vlastite prcije zvani nsbih ime koje je bilo previ strijelac spanske lige i koje je nosilo dres najveceg kluba na svijetu
evo ovako to rade u bosni
ja sam Kodri prognozirao 1-1.5 godinu...kad vidi ovo... :shock: ... :x
bolan meni ce se sin zvati meho
zbog ovoga
Šibicar

#34 Re: Meho Kodro dobio otkaz

Post by Šibicar »

Iskreno,fakat me libo racku za repku jer je ne pratim upravo iz poznatih razloga ali boli me dusa i tijelo i srce za nas ligaski fudbal koji je isplaniran od pocetka do kraja lige i u kojem je jedina utakmica bez scenarija Zeljo-Sarajevo,a i to je sumnjivo.Liga u kojoj se sve zna,i u kojoj kvalitet ekipe ne igra nikakvu ulogu,u kojoj domacini imaju 100% uspjesnosti a gosti 0% a to nema nigdje u svijetu...ne znam stvarno sta se moze uraditi sve je ovo.....POVRACA MI SE OD SVEGA....
pOZz

#35 Re: Meho Kodro dobio otkaz

Post by pOZz »

Ja podržavam Savez. :lol: :lol: :lol:

Svaka im čast. Nego, mogu li oni bolje ? :?
UndergroundMan

#36 Re: Meho Kodro dobio otkaz

Post by UndergroundMan »

pOZz wrote:Ja podržavam Savez. :lol: :lol: :lol:

Uvijek :bih:

Zato nama uvijek bude gore :dance:
opleti_al budi brz!

#37 Re: Meho Kodro dobio otkaz

Post by opleti_al budi brz! »

pa jel moguce!! koji degeni.... :twisted:
pOZz

#38 Re: Meho Kodro dobio otkaz

Post by pOZz »

UndergroundMan wrote:
pOZz wrote:Ja podržavam Savez. :lol: :lol: :lol:

Uvijek :bih:

Zato nama uvijek bude gore :dance:
I treba da nam bude gore, jer smo debili.

U svim normalnim društvima, zgrada NS-a bi bila "srušena" nakon ovih smjehurija.

Bosno i Hercegovino, OPAMETI SE !!!
dlfo

#39 Re: Meho Kodro dobio otkaz

Post by dlfo »

Sutra 11 sati. U D A R !
¨POP

#40 Re: Meho Kodro dobio otkaz

Post by ¨POP »

dlfo wrote:Sutra 11 sati. U D A R !
MA MOJNE LJUDI JOS.
MOZDA MUZUR PREDLOZI PIRKETU ZEBU ZA SREDINU TERENE A OVAJ RAZVALI KO NIKAD.
TREBA SACEKAT I VIDJET.
A IMAM I SUHU DA BI ONAJ MALI IBRICIC MOGAO PRORADITI OVIH DANA.STA ZNAS
alen_zenica

#41 Re: Meho Kodro dobio otkaz

Post by alen_zenica »

ponesite farbe i jaja
bice_bice

#42 Re: Meho Kodro dobio otkaz

Post by bice_bice »

zajko, jel? :lol:
¨POP

#43 Re: Meho Kodro dobio otkaz

Post by ¨POP »

bice_bice wrote:zajko, jel? :lol:
MA ZAJA NEGO KO
Simply_Red

#44 Re: Meho Kodro dobio otkaz

Post by Simply_Red »

pa dajte ljudi kad se na utakmicama biju hiljade sa hiljadama sta je problem uletit u zgradu pofatat ih i objesit. i eto ti. vojni udar. fudbalski udar. kako god
max_power

#45 Re: Meho Kodro dobio otkaz

Post by max_power »

savrseni krug wrote:
ajd nek neko s jako dobrim engleskim jezikom sastavi kakvo opasno pismo pa da posaljemo
E svaka cast. Ja sam bio malo pao u depresiju kad sam cuo za sve ove lopovluke koje se godinama desavaju u nasem savezu ali sad kad sam procitao da cete pisati Uefa opet sam optimista i mislim da ce uskoro krenuti nabolje. :thumbup:
Mozete li usput poslati i mail u Nato, pitajte ih gdje su vise ti zracni udari majku mu?!
Krigla_Sa

#46 Re: Meho Kodro dobio otkaz

Post by Krigla_Sa »

Ulicari,kriminalci,ljige najgore vrste...ma nemam rijeci koje bi opisale ljude iz nsbih.
Ljudi ovo je prelilo casu i mora se nesto raditi,ja iskreno nemam ideju sta raditi ali se nadam da imaju ljudi s nekom konkretnom idejom kako da im se suprostavimo,kakva god akcija da se pokrene ja se dajem 100 %
DOSTA IH JE VISE !!!
Šibicar

#47 Re: Meho Kodro dobio otkaz

Post by Šibicar »

max_power wrote:
savrseni krug wrote:
E svaka cast. Ja sam bio malo pao u depresiju kad sam cuo za sve ove lopovluke koje se godinama desavaju u nasem savezu ali sad kad sam procitao da cete pisati Uefa opet sam optimista i mislim da ce uskoro krenuti nabolje. :thumbup:
Mozete li usput poslati i mail u Nato, pitajte ih gdje su vise ti zracni udari majku mu?!
Ma drug znam,prijedlog mozda i nije nesto dobar ali je svakako bolji od tipkanja na tastaturi,a i ko zna kad im dodje 10 000 mailova sa razlicitih adresa sigurno nece ostati ravnodusni...bar ja tako mislim a ne znam vise ni sta da mislim...
niskoprofilni

#48 Re: Meho Kodro dobio otkaz

Post by niskoprofilni »

Nema ništa od pisanja emailova i sličnih tipkaroških peticija! To smo već probali 10000000 puta. :x
batigol

#49 Re: Meho Kodro dobio otkaz

Post by batigol »

HAJDE KAD STE ORGANIZOVALI PROTESTE PROTIV SEMIHE I SAMIRA:::KAD STE VELIKE PATRIOTE:::

PODRŽITE I OVAJ PROTEST SUTRA U 11 ISPRED ZGRADE NS BIH
Krigla_Sa

#50 Re: Meho Kodro dobio otkaz

Post by Krigla_Sa »

Ma drug znam,prijedlog mozda i nije nesto dobar ali je svakako bolji od tipkanja na tastaturi,a i ko zna kad im dodje 10 000 mailova sa razlicitih adresa sigurno nece ostati ravnodusni...bar ja tako mislim a ne znam vise ni sta da mislim...
U ovom trenutku svaki prijedlog zasluzuje pohvalu ali mislim da mailovi nece pomoci,ako se ne varam vec su se mailovi slali uefi i nista se nije desilo,ali mozdai vrijedi pokusati.
Scenarij koji ja u sebi prizeljkujem je sljedeci :
da se zakaze okupljanje , da se pozovu sve navijacke grupe i svi ljudi koji bh reprezentaciju osjecaju u srcu i da se napravi nezapamcen protest pred njihovom zgradom,ako treba za vrat hvatati hvatat cemo,ali da se ne odustaje dok se kodro ne vrati na funkciju ili dok se neke promjene (ostavke) ne naprave u ns.
napraviti haos ,da tv kuce zabiljeze protest i da taj snimak emituju neke strane tv kuce,ako treba i lajcaka za pomoc moliti :)
Mozda je nerealno ali to prizeljkujem
Last edited by Krigla_Sa on 17/05/2008 00:40, edited 1 time in total.
Post Reply