Dakle:
Okupljanje sutra ispred zgrade Saveza u 11 h.
Bujrum, dođite, pozvani ste svi vi mladi (i stariji) ljudi od akcije
Moderators: Charuga, Tomahawk11
cmizdrio je i za Jelicem, prijateljem svojim, iz njegovih usta rijeci..LSD wrote:To je izgleda jedini moguci nacin da se naš sport rascisti od ovog ološa i ja bih sad potpisao taj tvoj scenario na 5 godina (jbg,strpimo se 5 godina al bar znamo na cemu smo)...ali problem je u tome što glava UEFE Platini koji otvara i hvali stadion u Orašju i koji je dobar sa Dominkovicem i Ušanovicem...tako da od tog scenarija nema ništa dok je Platinija na celu UEFE.groar wrote:Treba lijepo zamoliti uefu i fifu da nas izbace iz svih mogucih takmicenja, kako reprezentativnih, tako i klupskih (Da li jos iko gaji iluzije o regularnosti ove komedije od nase lige???) Pa tako odmoriti jedno pet godina, rascistiti sport od mafijasa i krenuti ispocetka...bojim se da je to jedini nacin
jesi sibicar al ti je prijedlog za desetŠibicar wrote:Raja imam plan,sta mislite o tome da UEFA-i pocnemo slati mailove o nepravilnosti i svemu vezanom za nas savez, ligu i repku i sve,zvuci mozda glupo ali ako vec necemo(citaj ne smijemo) da im se fizicki suprostavimo,ovdje nas ima nekoliko hiljada,i kad bi takav broj mailova dosao u UEFA-u mozda bi nas ljudi iskljucili iz svega vezanog za fudbal i za Evro takmicenja ili bi se bar zapitali "pa stvarno bi mozda trebali da preispitamo regularnosti BiH lige"...Vjerovatno cete sad svi da "popljujete" moj prijedlog ali ja ne vidim sta drugo da uradimo(za sta imamo damu,osim za tastaturu)........
a sta misils, prijatelju, sta radi BHF vec godinama? i?Šibicar wrote:Raja imam plan,sta mislite o tome da UEFA-i pocnemo slati mailove o nepravilnosti i svemu vezanom za nas savez, ligu i repku i sve,zvuci mozda glupo ali ako vec necemo(citaj ne smijemo) da im se fizicki suprostavimo,ovdje nas ima nekoliko hiljada,i kad bi takav broj mailova dosao u UEFA-u mozda bi nas ljudi iskljucili iz svega vezanog za fudbal i za Evro takmicenja ili bi se bar zapitali "pa stvarno bi mozda trebali da preispitamo regularnosti BiH lige"...Vjerovatno cete sad svi da "popljujete" moj prijedlog ali ja ne vidim sta drugo da uradimo(za sta imamo damu,osim za tastaturu)........
ja sam Kodri prognozirao 1-1.5 godinu...kad vidi ovo...savrseni krug wrote:ovako to rade u bosni
par poluretardiranih idiota zbog par dolara i licnog egoizma otjeraju iz vlastite prcije zvani nsbih ime koje je bilo previ strijelac spanske lige i koje je nosilo dres najveceg kluba na svijetu
evo ovako to rade u bosni
bolan meni ce se sin zvati mehowalkabout wrote:ja sam Kodri prognozirao 1-1.5 godinu...kad vidi ovo...savrseni krug wrote:ovako to rade u bosni
par poluretardiranih idiota zbog par dolara i licnog egoizma otjeraju iz vlastite prcije zvani nsbih ime koje je bilo previ strijelac spanske lige i koje je nosilo dres najveceg kluba na svijetu
evo ovako to rade u bosni...
UvijekpOZz wrote:Ja podržavam Savez.![]()
![]()
![]()
Svaka im čast. Nego, mogu li oni bolje ?
I treba da nam bude gore, jer smo debili.UndergroundMan wrote:UvijekpOZz wrote:Ja podržavam Savez.![]()
![]()
![]()
Svaka im čast. Nego, mogu li oni bolje ?![]()
Zato nama uvijek bude gore
MA MOJNE LJUDI JOS.dlfo wrote:Sutra 11 sati. U D A R !
MA ZAJA NEGO KObice_bice wrote:zajko, jel?
E svaka cast. Ja sam bio malo pao u depresiju kad sam cuo za sve ove lopovluke koje se godinama desavaju u nasem savezu ali sad kad sam procitao da cete pisati Uefa opet sam optimista i mislim da ce uskoro krenuti nabolje.savrseni krug wrote:jesi sibicar al ti je prijedlog za desetŠibicar wrote:Raja imam plan,sta mislite o tome da UEFA-i pocnemo slati mailove o nepravilnosti i svemu vezanom za nas savez, ligu i repku i sve,zvuci mozda glupo ali ako vec necemo(citaj ne smijemo) da im se fizicki suprostavimo,ovdje nas ima nekoliko hiljada,i kad bi takav broj mailova dosao u UEFA-u mozda bi nas ljudi iskljucili iz svega vezanog za fudbal i za Evro takmicenja ili bi se bar zapitali "pa stvarno bi mozda trebali da preispitamo regularnosti BiH lige"...Vjerovatno cete sad svi da "popljujete" moj prijedlog ali ja ne vidim sta drugo da uradimo(za sta imamo damu,osim za tastaturu)........![]()
ev i ja upravo razmisljam o tome
ajd nek neko s jako dobrim engleskim jezikom sastavi kakvo opasno pismo pa da posaljemo
Ma drug znam,prijedlog mozda i nije nesto dobar ali je svakako bolji od tipkanja na tastaturi,a i ko zna kad im dodje 10 000 mailova sa razlicitih adresa sigurno nece ostati ravnodusni...bar ja tako mislim a ne znam vise ni sta da mislim...max_power wrote:E svaka cast. Ja sam bio malo pao u depresiju kad sam cuo za sve ove lopovluke koje se godinama desavaju u nasem savezu ali sad kad sam procitao da cete pisati Uefa opet sam optimista i mislim da ce uskoro krenuti nabolje.savrseni krug wrote:jesi sibicar al ti je prijedlog za desetŠibicar wrote:Raja imam plan,sta mislite o tome da UEFA-i pocnemo slati mailove o nepravilnosti i svemu vezanom za nas savez, ligu i repku i sve,zvuci mozda glupo ali ako vec necemo(citaj ne smijemo) da im se fizicki suprostavimo,ovdje nas ima nekoliko hiljada,i kad bi takav broj mailova dosao u UEFA-u mozda bi nas ljudi iskljucili iz svega vezanog za fudbal i za Evro takmicenja ili bi se bar zapitali "pa stvarno bi mozda trebali da preispitamo regularnosti BiH lige"...Vjerovatno cete sad svi da "popljujete" moj prijedlog ali ja ne vidim sta drugo da uradimo(za sta imamo damu,osim za tastaturu)........![]()
ev i ja upravo razmisljam o tome
ajd nek neko s jako dobrim engleskim jezikom sastavi kakvo opasno pismo pa da posaljemo![]()
Mozete li usput poslati i mail u Nato, pitajte ih gdje su vise ti zracni udari majku mu?!
U ovom trenutku svaki prijedlog zasluzuje pohvalu ali mislim da mailovi nece pomoci,ako se ne varam vec su se mailovi slali uefi i nista se nije desilo,ali mozdai vrijedi pokusati.
Ma drug znam,prijedlog mozda i nije nesto dobar ali je svakako bolji od tipkanja na tastaturi,a i ko zna kad im dodje 10 000 mailova sa razlicitih adresa sigurno nece ostati ravnodusni...bar ja tako mislim a ne znam vise ni sta da mislim...