Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
dr.gog wrote:
Može vala,ima li ko da se voli vozat malo po gradu kroz frku i gužvu,razne ulice,mahale itd...sve nešta darive,sve nešta naka Vrelabosne stojčevci,vilsonova..meni je ljudi fakat dosadilo.Glede Meride jes fakat ko deterdžent ,zamisli još da ima verzija Merid..merid i merida .ne fakat odlično je..eto pa ko ima volje i misli da je ideja dobra,a može skontat neku zanimljivu turu(znači samo asfalt,centralni djelovi grada-prema malti i Al"pašnu-haustori,kratice preko parkinga i slično )
Alfons Kauders wrote:
na sta ba potrosi 180km... ja za 60 uzeo bocu, pumpu, torbu, kompjuter, sajlu, zvono i jos neke gluposti...
i sto bolan uze outpost, ljepsi agresor...
pederske naocale - 90 KM, što pitas
razlika izmedju agresora i outposta je 60 KM a u tome dodju duple felge i jos 3 brzine
ja danas pricam sa starim... hoce sebi da kupi ha outposta ha agresora... al se premislja jer nijedan nema duple felge...
to se on zeznuo, outpost ima?
saga wrote:
ja danas pricam sa starim... hoce sebi da kupi ha outposta ha agresora... al se premislja jer nijedan nema duple felge...
da, outpost ih ima, a ima i bolji mjenjac sa 24 brzine... za 460km pravo dobar bike, al nece se zajebat ni ako uzme agresora... zapravo mislim da ce ustedjeti 60km jer mu vise brzina i duple felge nece trebati... u biti, dobra su oba...
nisam procito sve postovo al mi se cini da niko nije spomeno radnju "Prizma sport" na m.dvoru(zgrada gdje se snima viza za buducnost). Ima dobrih bike-ova i moze se kupiti dodatna oprema. 400-500 KM bike
saga wrote:
da, outpost ih ima, a ima i bolji mjenjac sa 24 brzine... za 460km pravo dobar bike, al nece se zajebat ni ako uzme agresora... zapravo mislim da ce ustedjeti 60km jer mu vise brzina i duple felge nece trebati... u biti, dobra su oba...
duple felge trebaju kad skaces i penjes se na trotoare, a svako od nas to radi, a te 3 brzine dobro dodju uz brdo, cak sta vise jako dobro dodju
sto se tice onih naocala imaju dodatak ako imas dioptriju
saga wrote:
duple felge trebaju kad skaces i penjes se na trotoare, a svako od nas to radi, a te 3 brzine dobro dodju uz brdo, cak sta vise jako dobro dodju
ma njemu trebaju duple felge radi kilaze, hah... ali i trotoari su tu... brzine manje vise
i ja sam ganjala pod obavezno duple felge... a da se imalo vise love tako bi rado i disk kocnice uganjala
saga wrote:
imam na vikendici 18 godina star bike, sad bi eto mogao na izborima glasati u oktobru... skakao sam s njim po vinogradima, trotoarima, kanalima, i dan danas ide, kako tako... a obicne felge ima... tako da se ne sikiram... a nisam ni pretezak... nemam ni 95...
saga wrote:
ma njemu trebaju duple felge radi kilaze, hah... ali i trotoari su tu... brzine manje vise
i ja sam ganjala pod obavezno duple felge... a da se imalo vise love tako bi rado i disk kocnice uganjala
hm, ako ja sa svojim kilama nisam ganjao duple felge... cisto sumnjam da ce ti trebati... osim ako nisi teza od mene, u tom slucaju felge su ti najmanji problem u zivotu...
brzine... vala u jednu ruku je i bolje da ih je manje... da se insan pati na uzbrdici, zdravije je... ko nece da se znoji, nek uzme skuter...
saga wrote:
hm, ako ja sa svojim kilama nisam ganjao duple felge... cisto sumnjam da ce ti trebati... osim ako nisi teza od mene, u tom slucaju felge su ti najmanji problem u zivotu...
brzine... vala u jednu ruku je i bolje da ih je manje... da se insan pati na uzbrdici, zdravije je... ko nece da se znoji, nek uzme skuter...
ma eto... ja sam gledala radi trotoara i to... koo zna
nek sam ja sigurna
a kad idem uzbrdo, najradije bi da ima minus prva brzina, hah
saga wrote:
ima istine i u tome
kazu da su disk kocnice jako skupe za odrzavati (navodno skupe pakne).
Alfons Kauders wrote:
imam na vikendici 18 godina star bike, sad bi eto mogao na izborima glasati u oktobru... skakao sam s njim po vinogradima, trotoarima, kanalima, i dan danas ide, kako tako... a obicne felge ima... tako da se ne sikiram... a nisam ni pretezak... nemam ni 95...
imam vec suncane s dioptrijom, 2 komada...
skako sam i ja sa proslim sve do jedne noci kad pred mene skoci jedan kraj trotora, gdje cu sta cu ja skocim ... nakon toga sam skocio do majstora da mijenja zice i ispravlja felgu
saga wrote:
ako ti se pati na uzbrdici ispusi gume i uzmi one sa kramponima pa da vidis patnje, vozis po vilsonovom a patis
E ja kad krenem k brdu sa svojom road Mondiom starom skoro 20 godina, nedavno restauriranom, na kojoj je prva brzina kao 15-ta na uobičajenom montiju, nema sjebade. Krv znoj i suze. I Iron Maiden. Pa kad srce radi na 180% kapaciteta, ne možete a da se ne osjećate živi...
fishtrija wrote:E ja kad krenem k brdu sa svojom road Mondiom starom skoro 20 godina, nedavno restauriranom, na kojoj je prva brzina kao 15-ta na uobičajenom montiju, nema sjebade. Krv znoj i suze. I Iron Maiden. Pa kad srce radi na 180% kapaciteta, ne možete a da se ne osjećate živi...