BHtelecom po uzoru na MAXtv

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
jalija s bistrika

#26 Re: BHtelecom po uzoru na MAXtv

Post by jalija s bistrika »

Nakon gotovo mjesec dana testiranja
T-comov MAXtv HD od sutra postaje komercijalno dostupan
Autor teksta: SateliTV Redakcija, danas u 14:42

Prema još uvijek neslužbenim informacijama, IPTV platforma T-Hrvatskog Telekoma, MAXtv od sutra će i službeno ponuditi nekoliko HDTV kanala u svojoj ponudi.

Podsjetimo, testiranja kanala u visokoj razlučivosti započela su pred kraj prošlog mjeseca (4/2008), a u ponuda će u konačnici sadržavati sljedeće kanale: NatGeo HD, Voom HD, Luxe TV HD, Melody Zen HD, Anixe HD, Eurosport HD i HRT HD. Svoju HDTV ponudu T-com će službeno objaviti sutra na tiskovnoj konferenciji zakazanoj za 11 sati.

HDTV programi će u početku biti dostupni svim korisnicima koji imaju tehničke uvjete za korištenje usluge i to bez dodatne nadoplate što MAXtv svrstava među rijetke platforme u Europi koji neće dodatno naplaćivati HDTV kanale.

U MAXtv HD paketu korisnici će u HD rezoluciji moći gledati pet televizijskih programa: četiri programa engleskoga govornog područja - National Geographic Channel HD, koji je specijaliziran za dokumentarne filmove i serije, Voom HD s raznolikim sadržajima, lifestyle program Luxe TV HD i glazbeni program Melody Zen HD, specijaliziran za ambijentalnu i new age glazbu te njemački komercijalni HD kanal Anixe HD. Kasnije u ponudu stižu HRT HD (neposredno prije EP 2008) i sportski kanal Eurosport HD.

NatGeo HD - jedan od kanala u ponudi T-comovog MAXTV HD

Osim toga, MAXtv će HD korisnicima nuditi u MAXtv Videoteci filmske naslove kao što su 'Aleksandar Veliki', 'Djevojka od milijun dolara', 'Gospodin i gospođa Smith', 'Apocalypto', 'Arthur u zemlji Minimoya' i drugi u HD rezoluciji, a ponuda HD sadržaja kontinuirano će se proširivati i nadopunjavati novim HD sadržajima.

Dakle, T-com će biti prvi distributer tv signala u Hrvatskoj koji će komercijalno ponuditi HDTV kanale za sve svoje korisnike. Podsjetimo da se HDTV kanali testiraju i preko DVB-T mreže (HRT HD), a svojevremeno ih je testirala i kabelska televizija B.net.
Doda37

#27 Re: BHtelecom po uzoru na MAXtv

Post by Doda37 »

moe_syzlak wrote:
jalija s bistrika wrote:Popis MAXtv kanala - OSNOVNI PAKET

000 Promo kanal
001 HRT1 imam002 HRT2 imam
003 RTL Televizija nemam a volio bi imati
004 Nova TV imam
005 HRT Plus nema potrebe
006 RTL Plus ???
007 Farma bjezi ba...

100 National Geographic Channel imam
101 National Geographic Wild moze proci
102 DoQ ???
103 Discovery Channel Europe imam
104 Discovery Animal Planet imam
105 Discovery Science Channel imam
106 Discovery World imam
107 Discovery Travel & Living imam
108 Travel Channel imam
109 Zone Reality imam

200 Nickelodeon nema potrebe
201 Jetix nema potrebe
202 Boomerang TV ???
203 Ki.ka za retardiranu djecu
204 Baby TV ??
205 Jetix Play ???
206 Cartoon Network imam

302 Hallmark imam
303 BBC Prime imam
304 Zone Romantica 2 koji ce mi ku***

400 Sport Klub imam
402 Eurosport imam
403 Eurosport 2 imam
404 NASN ??
405 ESPN Classic imao sad vise nemam
406 DSF imam
407 Motors TV nemam
408 Extreme Sports Channel nemam a voli bi imati
409 Sailing Channel imao vise nemam

500 E! Entertainment ne zvuci lose
501 Style '??
502 Zone Club???
503 Fashion TV imam
504 VOX imam
505 Canale 5 imam
506 Italia 1 imam
507 Luxe TV ???
508 WineTV ???

600 CMC - Croatian Music Channel imam
601 MTS ??
602 MTV Adria imam
606 VH1 Europe imam
607 VH1 Classic nemam a volio bi iamti
608 VIVA imam
609 Mezzo ??

700 Kapital Network ???
701 BBC World nemam
702 EuroNews imam
703 CNBC Europe nemam koji ce mi ku***
704 Bloomberg Television nemam koji ce mi ku***
705 CNN International Europe imam
706 Deutsche Welle nemam

800 OTV ???
801 Z1 Zagrebačka televizija nemam koji ce mi ku***
802 Nezavisna Televizija (NeT) - Kutina imao bezze
803 Kanal Rijeka nemam koji ce mi ku***
804 VKTV ???
805 Varaždinska televizija (VTV) nemam koji ce mi ku***
806 TV Nova - Pula imam valjda
807 TV Dalmacija - Split nemam koji ce mi ku***
808 TV4R - Karlovac nemam koji ce mi ku***

850 RTS imam
851 OBN imam
852 FTV imam
853 RTCG imam
854 SLO 1 imam
855 SLO 2 nemam
856 RAI 1 imam
857 RAI 2 nemam
858 TV5 Monde imam

900 Playboy TV :)

999 Info kanal

POENTA :IMAM VECINU TIH KANALA NA ELOBOVIM DODATNIM PAKETIMA

ALI BI BILO DOBRO JOS KOJI KANAL

p.s. koje kanale osim osnovnih imaju na max tv-u???
Nemam Max tv ali imam satelitsku i imam sve te kanale i puno , puno vise...pa da ti pomognem oko ovih upitnika

RTL Plus ??? , isti kanal kao i RTL reprize!!
DoQ ??? , dokumentarci, serije, ima prijevod
Boomerang TV ??? , najbolji crtani filmovi, mislim da nema boljeg kanala za djecu
Baby TV ?? Jetix Play ??? djeciji, nemam pojma kakvi su
NASN ?? cudi me da ovo ne znas, americki sport, hokej, njihov fudball, baseball....to je kanal boli glava
Style '?? vjerojatno kao fashion
Zone Club??? nemam pojma, vjerojatno nista posebno, sada pogledao , Poljski mozes misliti kanala
Mezzo ?? klasicna muzika
WineTV ??? o vinu
MTS ?? vjerojatno srpski muzicki kanal
Kapital Network ??? kanal o ekonomiji u regiji, vijesti, dionice, itd...
OTV ??? otvorena tv, zagrebacka televizija, nista posebno
Z1 Zagrebačka televizija nemam koji ce mi ku***, ovo samo valja radi Malnara subotom
Last edited by Doda37 on 15/05/2008 17:54, edited 2 times in total.
Umjetnik a

#28 Re: BHtelecom po uzoru na MAXtv

Post by Umjetnik a »

a ako BHT i krene sa tim
koliko se to plaća, zna li iko

koliko se plaća MAXtv u hr
dastonja

#29 Re: BHtelecom po uzoru na MAXtv

Post by dastonja »

AfromMann wrote:Ako ne budu zamracivali hrt2 i uvedu jos par dobrih regionalnih kanala tipa b92,rtl,rts 1 i 2 ja cu se prvi prijavit!!!
Potpisujem! Moze jos i eurosport serbia, te FOX!
Doda37

#30 Re: BHtelecom po uzoru na MAXtv

Post by Doda37 »

Umjetnik a wrote:a ako BHT i krene sa tim
koliko se to plaća, zna li iko

koliko se plaća MAXtv u hr
Ako uzmes full, znaci , osnovni paket, plus i HBO na ugovor od 12 mjeseci 145 kuna = 38 KM
Topla voda

#31 Re: BHtelecom po uzoru na MAXtv

Post by Topla voda »

203 Ki.ka za retardiranu djecu
kolko vidim vecinu imas,a za ostatak koji nemas...koji ce ti ku***
:lol: :lol: :lol:
Doda37

#32 Re: BHtelecom po uzoru na MAXtv

Post by Doda37 »

HRT Plus nema potrebe

Jos i ovo, idu sada najave od 01.08 pocinje HRT sport , tada eksperimentalno , od 1.1.2009 i zvanicno, mislim da ce biti vrlo dobar kanal, ako ne slazu kao i do sada
zaphodia

#33 Re: BHtelecom po uzoru na MAXtv

Post by zaphodia »

emir101 wrote:Zaphodia strucnjace. Pogledaj kako je "Teleinformatica" dosla do projekta. Pokusaj saznati ko je napravio software? Koji strucnjaci stoje iza njih? Ministar Halilovic i kompanija :)

Teleinformatica je jedna ubleha, a vjerujem da ce im se i software pokazati takav.

cuj ima manje opcija MaxTV :D :D
Emire duso, znas li TI ko je napravio software? I cime se bavi Teleinformatica? I koji je profil ljudi koji su je osnovali i koji tamo rade? Hint: dva PhD, cetiri magistra nauka i 10 informatickih inzenjera.

"Halilovic i kompanija" su projekat IPTV samo podrzali, zbog access pointa u nasim ambasadama i konzulatima u svijetu. Ako je je jedan software noviji od drugog, meni zvuci sasvim logicno da je poboljsan, pa taman da ga je Mido iz Ustikoline pravio.
zoka213

#34 Re: BHtelecom po uzoru na MAXtv

Post by zoka213 »

zaphodia wrote:
emir101 wrote:Zaphodia strucnjace. Pogledaj kako je "Teleinformatica" dosla do projekta. Pokusaj saznati ko je napravio software? Koji strucnjaci stoje iza njih? Ministar Halilovic i kompanija :)

Teleinformatica je jedna ubleha, a vjerujem da ce im se i software pokazati takav.

cuj ima manje opcija MaxTV :D :D
Emire duso, znas li TI ko je napravio software? I cime se bavi Teleinformatica? I koji je profil ljudi koji su je osnovali i koji tamo rade? Hint: dva PhD, cetiri magistra nauka i 10 informatickih inzenjera.

"Halilovic i kompanija" su projekat IPTV samo podrzali, zbog access pointa u nasim ambasadama i konzulatima u svijetu. Ako je je jedan software noviji od drugog, meni zvuci sasvim logicno da je poboljsan, pa taman da ga je Mido iz Ustikoline pravio.
:lol: :lol: :lol:
jalija s bistrika

#35 Re: BHtelecom po uzoru na MAXtv

:thumbup: Evo i zvanicno potvrdjeno sa 01.06.08 Bhtelecom krece s programom MAXtv-a u ponudi ce biti 90 kanala od kojih ce zasigurno biti RTL-hr i HBO kako rekose radnici koji su danas bili kod mene a za one koji imaju LCD i PLAZME dobra informacija jer ce signal biti u HD rezoluciji (samo oni kanali koji salju signal HD naravno to nevazi za nase kanale jer jos vecina radi analogno) sto znaci da ce moci uzivati u vrhunskom kvalitetu slike i tona.Ja vjerujem da ce u pocetku biti tehnickih problema pa stoga ne treba zuriti sa prikljuckom dok se to ne otkloni. :D :D
neki

#36 Re: BHtelecom po uzoru na MAXtv

Post by neki »

jalija s bistrika wrote::thumbup: Evo i zvanicno potvrdjeno sa 01.06.08 Bhtelecom krece s programom MAXtv-a u ponudi ce biti 90 kanala od kojih ce zasigurno biti RTL-hr i HBO kako rekose radnici koji su danas bili kod mene a za one koji imaju LCD i PLAZME dobra informacija jer ce signal biti u HD rezoluciji (samo oni kanali koji salju signal HD naravno to nevazi za nase kanale jer jos vecina radi analogno) sto znaci da ce moci uzivati u vrhunskom kvalitetu slike i tona.Ja vjerujem da ce u pocetku biti tehnickih problema pa stoga ne treba zuriti sa prikljuckom dok se to ne otkloni. :D :D
Tesko da ce biti HD jer rijetko gdje kod nas postoji tako kvalitetna linija koja bi podrzala toliko opterecenje
Hendrix

#37 Re: BHtelecom po uzoru na MAXtv

Post by Hendrix »

Izvinite , sve je ovo fino ,ali koliko će da košta?
Ako budu cijene nalik na ADSL , bjež ba.
zaphodia

#38 Re: BHtelecom po uzoru na MAXtv

Post by zaphodia »

emir101 wrote:Ima li imena tih strucnjaka Zaphodia? Ili su stigle direktive "odozgo"? :bih:

Ako ti kazem, moracu te rok'n't... :D :D :D
jalija s bistrika

#39 Re: BHtelecom po uzoru na MAXtv

Fakat neznam koliko je para ali znam da ces morati imati ADSL vjerovatno dolazi u paketu sa MAXtv prijemnikom a sad cijena to ce biti upitno, jos nisu objavili koliko ce biti novaca, samo se nadam da ce biti konkurentni ostalim kabel operaterima( :D konkurencija je cudo :D ).
TheWatcher

#40 Re: BHtelecom po uzoru na MAXtv

Post by TheWatcher »

jalija s bistrika wrote:Prema jos nesluzbenim informacijama od radnika Bhtelekoma dobio sam informaciju da je isti kupio opremu za distribuciju Digitalnog TV signala putem telefonskih instalacija (po uzoru na MAXtv u hrvatskoj). Treba se samo nadati da ce Bhtelekom krenuti sa digitalom jer su oni puno ozbiljnija firma od ovih monopolista(Elob,Bhcabel net,HS). :thumbup: :dance: :bih:
zaboravio si reci da se mora imati adsl internet,znaci samo oni koji su na bihnetu :dance: svi koji imaju kablovski net neka zaborave maxTv :dance:
TheWatcher

#41 Re: BHtelecom po uzoru na MAXtv

Post by TheWatcher »

Hendrix wrote:Izvinite , sve je ovo fino ,ali koliko će da košta?
Ako budu cijene nalik na ADSL , bjež ba.
pretplata ce biti najmanje dvostruko manja nego kod ovih privatnih seronja :dance: provjereno :skoljka:
jalija s bistrika

#42 Re: BHtelecom po uzoru na MAXtv

Ja rekoh da se mora imati ADSL a oni koji nemaju dolazi u paketu sa MAXtv-om.
TheWatcher

#43 Re: BHtelecom po uzoru na MAXtv

Post by TheWatcher »

jalija s bistrika wrote:Ja rekoh da se mora imati ADSL a oni koji nemaju dolazi u paketu sa MAXtv-om.
moja preporuka svima : predjite na adsl net odjebite ove kabl operatere :sax:
jalija s bistrika

#44 Re: BHtelecom po uzoru na MAXtv

Slazem se upotpunosti s tobom :thumbup: samo treba sacekati da prode ovaj probni period jer ce vjerovatno biti smetnji. :bih:
jalija s bistrika

#45 Re: BHtelecom po uzoru na MAXtv

CITAT: BH Telecom neće krenuti 1.6 sa svojim digitalnim signalom, nego će preuzimati i redistribuirati hrvatski MAXTV, i jedino što će reklame za MAX biti bez Zuhre i Enisa, a umjesto njih biće Hana i Deen! :roll:
alen_zenica

#46 Re: BHtelecom po uzoru na MAXtv

Post by alen_zenica »

odakle citat!!! de ne mantaj narod ti gore s bistrika i ne bacaj bombe
jalija s bistrika

#47 Re: BHtelecom po uzoru na MAXtv

Ako mislis da sam toliko neozbiljan onda nemamo sta razgovarati :?: a posto mislis da bombe bacam onda ces morati sam da trazis tekstove na ovu temu. :dance:
jalija s bistrika

#48 Re: BHtelecom po uzoru na MAXtv

Evo jos jedna provjerena iformacija (za one koji vjeruju) od ljudi koji rade na MAXtv-u.Eksperimentalni program krece 01.06.08god. u 00:00h u pocetku tj. probnom periodu moci cemo gledati program u FREE ZONI Bhtelecom-a , a poslije toga krece u regularni program odnosno kupovina paketa(ADSL+Modem za MAXtv prog.).Koja ce cijena biti jos se nezna?“Navodno“ ce HRT2 ici u cjelosti pored vec poznatih nam kanala naci ce se i RTL-hr,HBO (HBO vjerovatno u dodatnom paketu).
gentoo
Grijem se na: MSZ-LN25 / MSZ-BT25

#49 Re: BHtelecom po uzoru na MAXtv

Post by gentoo »

Daj bolan izvor tih informacija,daj link.Nemoj samo reci da ti komsija radi ko monter u BHT :-)
alen_zenica

#50 Re: BHtelecom po uzoru na MAXtv

Post by alen_zenica »

ma ublehaš
Post Reply