kako prepoznati udvaranje???

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
vjesticanametli

#26 Re: kako prepoznati udvaranje???

Post by vjesticanametli »

otherside wrote:
3xa wrote:[
Jah...pa se nada da ce ON ipak uciniti prvi korak a mi ostali, ko biva, treba da je uputimo u te njegove potencijalne "prve korake"... Ma samo trepci i hihoci se, bice dobro... :-)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: mozes obuc cizme
:lol: :lol: :lol:
nejla28

#27 Re: kako prepoznati udvaranje???

Post by nejla28 »

znam ja sta cu poduzeti :D
ali kad radis cijeli dan a imas sat vremena posla moars se zabaviti :-D
didgeridoo

#28 Re: kako prepoznati udvaranje???

Post by didgeridoo »

nejla28 wrote:znam ja sta cu poduzeti :D
that's the spirit...
zivjela zenska incijativa!
ura ura uraaaa :D
3xa

#29 Re: kako prepoznati udvaranje???

Post by 3xa »

nejla28 wrote:znam ja sta cu poduzeti :D
a mi se jadni zadeverali da ti pomognemo
Bonnie-Clydova mala

#30 Re: kako prepoznati udvaranje???

Post by Bonnie-Clydova mala »

nejla28 wrote:pozz,

Kako prepoznati udvaranje?
Pitam se da li ja i prijateljsku kafu i izlazak treba posmatrati kao udvaranje??
Osobu koju nisam vidjela vise od 10 godina ne poznajem pa nisam ni sigurna da li je to samo nastavak zapocetog prijateljstva ili je na pomolu nova ljubav sa starim drugom???
Čuj muško -ženska kafa?! Ma ako nije sad udvaranje, biće...
nejla28

#31 Re: kako prepoznati udvaranje???

Post by nejla28 »

najbolja i najcesce izgovorena recenica je: "Vrijeme ce pokazati svoje" :D
bice sta ce biti,trenutno me i nije ON toliko zaintrigirao da bih poduzimala prve korake.Ja samo zelim da znam (posto dugo nisam bila u toku barenja/udvaranja ili kako vec ) kako prepoznati tendenciju druge starne prema ljubavi/sexu ili prijateljstvu...
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#32 Re: kako prepoznati udvaranje???

Post by mIRCerka »

visocicaguy wrote:
mIRCerka wrote:

Pitam se da li ja i prijateljsku kafu i izlazak treba posmatrati kao udvaranje??
Osobu koju nisam vidjela vise od 10 godina ne poznajem pa nisam ni sigurna da li je to samo nastavak zapocetog prijateljstva ili je na pomolu nova ljubav sa starim drugom???
Nejla, shega si mi nekad. Ti bi sve da izdiskutujes na forumu, da bude ono tri puta mjeri, jednom sijeci.
Nemoj tako, na kraju ces se zajebati kao u onom vicu

Mujo razmislja: Moram otici do Sulje posudit biciklo. Joj, garant ce mi reci da mu nisam vratio onaj alat za auto. Ako mu kazem da cu mu ga veceras vratiti, onda ce mi reci da sam tako rekao za produzni kabl koji nisam nikad vratio, ali ja njega mogu ubijediti da jesam. On ce se onda garant sjetiti da nisam, i onda ce se jos sjetiti da sam od njega davno uzeo stap za ribolov, koji sam slomio i koji mu nikad vratio ni platio nisam. I pocece da sere i filozofira. Onda ce se garant sjetiti kako sam ga izradio za sastanak sa Hatom i Fatom, i pocece da nabraja kako sam ja neodgovoran, kako sam sa svojom platom mogao auto imati a ne bicikl...
I tako Mujo duma i stize pred Suljina vrata....Otvara Suljo vrata, a Mujo vidno iznerviran razmisljanjem o svemu kaze Sulji MA JEBO TE TVOJ BICIKL JES ME CUO SAD....

Tako ces i ti razmisljajuci sta i kako na kraju sve sjebat prije nego i pocne.

Savjet: Prepusti se.
dodje na kafu i krene ona njemu: "slusaj me sad: ne mogu odmah u srijedu, al' mozemo iducu subotu... koga cemo zvat, gdje cemo na medeni?"
Tako nekako :D a jos ni srknula kafe nije :D
mima57

#33 Re: kako prepoznati udvaranje???

Post by mima57 »

nejla28 wrote:najbolja i najcesce izgovorena recenica je: "Vrijeme ce pokazati svoje" :D
bice sta ce biti,trenutno me i nije ON toliko zaintrigirao da bih poduzimala prve korake.Ja samo zelim da znam (posto dugo nisam bila u toku barenja/udvaranja ili kako vec ) kako prepoznati tendenciju druge starne prema ljubavi/sexu ili prijateljstvu...
pa ti si eto već poduzela prvi korak...pitaš ovdje za mišljenje...i prerano, jer tu kafu nisi još ni popila a već bi htjela da znaš nastavak ...daj si vremena a do tada uživaj
Kjajević Majko

#34 Re: kako prepoznati udvaranje???

Post by Kjajević Majko »

Nejebica, ponesi zaštitu. :D
d2

#35 Re: kako prepoznati udvaranje???

Post by d2 »

Kjajević Majko wrote:

Nejebica, ponesi zaštitu. :D
ovo je savjet koji ne ostavlja dilemu :)
lolita_xx

#36 Re: kako prepoznati udvaranje???

Post by lolita_xx »

nejla28 wrote:najbolja i najcesce izgovorena recenica je: "Vrijeme ce pokazati svoje" :D
meni je ovo najgora recenica :-)
cekas da vrijeme pokaze svoje, obicno pokaze da si se zavlacio, gubio vrijeme koje si mogao iskoristiti mnogo bolje, s nekim drugim naravno :wink:
Fiore

#37 Re: kako prepoznati udvaranje???

Post by Fiore »

Obrati paznju na boje NA njemu .. one nekad vise govore.. a ono za oci je istina.. to je kod nas Bosanaca "ocijukanje" kad te gleda direktno., ne u oko.,nego u zjenicu tvog oka., onda znaj da te zeli vise nego tu kahvu.,kafu.. i ako taj "trans" traje najmanje 10 sec.. nema fule to je to.

I jedan savjet od mene., nemoj koristiti previse sminke.. dovoljno je vrlo malo.. zbunices njega samog..

I ponosno reci da navijas za Zelju.. :thumbup:
mIRCerka

#38 Re: kako prepoznati udvaranje???

Post by mIRCerka »

Fiore wrote:
mom medjedu i meni je to bilo eliminatorno pitanje :D
Fiore

#39 Re: kako prepoznati udvaranje???

Post by Fiore »

mIRCerka wrote:
Fiore wrote:
Bjaz ba Mirci., nisi dosla neki dan da vidis., najbolje izdanje Zelje ove sezone.. po igri i stavu..

sta ima u gradu :D
mIRCerka

#40 Re: kako prepoznati udvaranje???

Post by mIRCerka »

Fiore wrote:
mIRCerka wrote:
Fiore wrote:
Bjaz ba Mirci., nisi dosla neki dan da vidis., najbolje izdanje Zelje ove sezone.. po igri i stavu..

sta ima u gradu :D
Bjaz ba Fiore, meni je moj medjed prechi od svega ostalog..
bilo posla Fiore, boravak na tribini nece donijeti hljeb na sto :D
Fiore

#41 Re: kako prepoznati udvaranje???

Post by Fiore »

Da mi je sresti tvog medjeda., da ga pitam iz kojeg je obdanista..
a mogla si doci.. izdala si istinske vrijednosti..
mIRCerka

#42 Re: kako prepoznati udvaranje???

Post by mIRCerka »

Fiore wrote:Da mi je sresti tvog medjeda., da ga pitam iz kojeg je obdanista..
Sta ja mogu kad na vrijeme prepoznah udvaranje svog medjeda :D da idemo para zaraditi :D
Fiore

#43 Re: kako prepoznati udvaranje???

Post by Fiore »

mIRCerka wrote:
Fiore wrote:Da mi je sresti tvog medjeda., da ga pitam iz kojeg je obdanista..
Sta ja mogu kad na vrijeme prepoznah udvaranje svog medjeda :D da idemo para zaraditi :D
bjaz ba pravi si cifut.. :lol: Drzi se medjeda i uzivaj. :lol:
nejla28

#44 Re: kako prepoznati udvaranje???

Post by nejla28 »

mima57 wrote:
pa ti si eto već poduzela prvi korak...pitaš ovdje za mišljenje...i prerano, jer tu kafu nisi još ni popila a već bi htjela da znaš nastavak ...daj si vremena a do tada uživaj
popili smo kafu,nakon par dana smo i izasli sami u kafic..
didgeridoo

#45 Re: kako prepoznati udvaranje???

Post by didgeridoo »

nejla28 wrote:
mima57 wrote:
popili smo kafu,nakon par dana smo i izasli sami u kafic..
a sto sami... jesu li roditelji trebali izac' s vama?
de neki, malo detalja, mislim da bi mogli sklepat jednu solidnu safunjaru :D
vjesticanametli

#46 Re: kako prepoznati udvaranje???

bijo je ljep i sunćan dan kad smo se viĐŽeli i odlućili iziči vanka. nazula sam ćizme ijako je bijo sunćan dan i znala sam da če mi se none usaftat al sam hotila da on vidi te ćizme :D furuno nastavi safunjaru
didgeridoo

#47 Re: kako prepoznati udvaranje???

Post by didgeridoo »

vjesticanametli wrote:bijo je ljep i sunćan dan kad smo se viĐŽeli i odlućili iziči vanka. nazula sam ćizme ijako je bijo sunćan dan i znala sam da če mi se none usaftat al sam hotila da on vidi te ćizme :D furuno nastavi safunjaru
u meDZuvremenu me mokračna besika pra'o mućila i morala sam ćućnut pored parkuse da se olaksam... nisam ni skinula gačice kad se ćika policajac zaustavi i odmjerenim ali kukavićkim pogledom, ne skidajuči oći sa dominDJosa me upita, gospodžice, lićnu!

nastaviČe se...
vjesticanametli

#48 Re: kako prepoznati udvaranje???

i helem se pripadoh i prikostravih hem ijon dagle konta imam lićnu al batrgnu se preko ljevlje ćizme i ustadoh i kaem ja njemu kaka ba lićna te spopala jes da sam nasminkata i obućena u elanke od lastike al imam šesnes ipo :D furuno sad ti (i molim te nek sad on gleda u ćizme)
sadmire

#49 Re: kako prepoznati udvaranje???

Post by sadmire »

Nejla, mena interesuje šta će na sve to reći onaj bivši!?
zena21

#50 Re: kako prepoznati udvaranje???

Post by zena21 »

uh.. odkad se meni nije niko udvarao :oops: zaboravila sam kako to izgleda... garant ne bi znala prepoznati i da me stare in the face :oops: :D
Post Reply