otherside wrote:Jah...pa se nada da ce ON ipak uciniti prvi korak a mi ostali, ko biva, treba da je uputimo u te njegove potencijalne "prve korake"... Ma samo trepci i hihoci se, bice dobro...3xa wrote:[
kako prepoznati udvaranje???
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- vjesticanametli
#26 Re: kako prepoznati udvaranje???
-
nejla28
#27 Re: kako prepoznati udvaranje???
znam ja sta cu poduzeti
ali kad radis cijeli dan a imas sat vremena posla moars se zabaviti
-
didgeridoo
#28 Re: kako prepoznati udvaranje???
that's the spirit...nejla28 wrote:znam ja sta cu poduzeti![]()
zivjela zenska incijativa!
ura ura uraaaa
- 3xa
#29 Re: kako prepoznati udvaranje???
a mi se jadni zadeverali da ti pomognemonejla28 wrote:znam ja sta cu poduzeti![]()
- Bonnie-Clydova mala
#30 Re: kako prepoznati udvaranje???
Čuj muško -ženska kafa?! Ma ako nije sad udvaranje, biće...nejla28 wrote:pozz,
Kako prepoznati udvaranje?
Pitam se da li ja i prijateljsku kafu i izlazak treba posmatrati kao udvaranje??
Osobu koju nisam vidjela vise od 10 godina ne poznajem pa nisam ni sigurna da li je to samo nastavak zapocetog prijateljstva ili je na pomolu nova ljubav sa starim drugom???
-
nejla28
#31 Re: kako prepoznati udvaranje???
najbolja i najcesce izgovorena recenica je: "Vrijeme ce pokazati svoje"
bice sta ce biti,trenutno me i nije ON toliko zaintrigirao da bih poduzimala prve korake.Ja samo zelim da znam (posto dugo nisam bila u toku barenja/udvaranja ili kako vec ) kako prepoznati tendenciju druge starne prema ljubavi/sexu ili prijateljstvu...
bice sta ce biti,trenutno me i nije ON toliko zaintrigirao da bih poduzimala prve korake.Ja samo zelim da znam (posto dugo nisam bila u toku barenja/udvaranja ili kako vec ) kako prepoznati tendenciju druge starne prema ljubavi/sexu ili prijateljstvu...
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#32 Re: kako prepoznati udvaranje???
Tako nekakovisocicaguy wrote:dodje na kafu i krene ona njemu: "slusaj me sad: ne mogu odmah u srijedu, al' mozemo iducu subotu... koga cemo zvat, gdje cemo na medeni?"mIRCerka wrote:Nejla, shega si mi nekad. Ti bi sve da izdiskutujes na forumu, da bude ono tri puta mjeri, jednom sijeci.nejla28 wrote:pozz,
Pitam se da li ja i prijateljsku kafu i izlazak treba posmatrati kao udvaranje??
Osobu koju nisam vidjela vise od 10 godina ne poznajem pa nisam ni sigurna da li je to samo nastavak zapocetog prijateljstva ili je na pomolu nova ljubav sa starim drugom???
Nemoj tako, na kraju ces se zajebati kao u onom vicu
Mujo razmislja: Moram otici do Sulje posudit biciklo. Joj, garant ce mi reci da mu nisam vratio onaj alat za auto. Ako mu kazem da cu mu ga veceras vratiti, onda ce mi reci da sam tako rekao za produzni kabl koji nisam nikad vratio, ali ja njega mogu ubijediti da jesam. On ce se onda garant sjetiti da nisam, i onda ce se jos sjetiti da sam od njega davno uzeo stap za ribolov, koji sam slomio i koji mu nikad vratio ni platio nisam. I pocece da sere i filozofira. Onda ce se garant sjetiti kako sam ga izradio za sastanak sa Hatom i Fatom, i pocece da nabraja kako sam ja neodgovoran, kako sam sa svojom platom mogao auto imati a ne bicikl...
I tako Mujo duma i stize pred Suljina vrata....Otvara Suljo vrata, a Mujo vidno iznerviran razmisljanjem o svemu kaze Sulji MA JEBO TE TVOJ BICIKL JES ME CUO SAD....
Tako ces i ti razmisljajuci sta i kako na kraju sve sjebat prije nego i pocne.
Savjet: Prepusti se.
-
mima57
#33 Re: kako prepoznati udvaranje???
pa ti si eto već poduzela prvi korak...pitaš ovdje za mišljenje...i prerano, jer tu kafu nisi još ni popila a već bi htjela da znaš nastavak ...daj si vremena a do tada uživajnejla28 wrote:najbolja i najcesce izgovorena recenica je: "Vrijeme ce pokazati svoje"![]()
-
Kjajević Majko
#34 Re: kako prepoznati udvaranje???
Nejebica, ponesi zaštitu.nejla28 wrote:pozz,
-
d2
#35 Re: kako prepoznati udvaranje???
ovo je savjet koji ne ostavlja dilemuKjajević Majko wrote:Nejebica, ponesi zaštitu.nejla28 wrote:pozz,
- lolita_xx
#36 Re: kako prepoznati udvaranje???
meni je ovo najgora recenicanejla28 wrote:najbolja i najcesce izgovorena recenica je: "Vrijeme ce pokazati svoje"![]()
cekas da vrijeme pokaze svoje, obicno pokaze da si se zavlacio, gubio vrijeme koje si mogao iskoristiti mnogo bolje, s nekim drugim naravno
- Fiore
#37 Re: kako prepoznati udvaranje???
Obrati paznju na boje NA njemu .. one nekad vise govore.. a ono za oci je istina.. to je kod nas Bosanaca "ocijukanje" kad te gleda direktno., ne u oko.,nego u zjenicu tvog oka., onda znaj da te zeli vise nego tu kahvu.,kafu.. i ako taj "trans" traje najmanje 10 sec.. nema fule to je to.nejla28 wrote:najbolja i najcesce izgovorena recenica je: "Vrijeme ce pokazati svoje"![]()
I jedan savjet od mene., nemoj koristiti previse sminke.. dovoljno je vrlo malo.. zbunices njega samog..
I ponosno reci da navijas za Zelju..
-
mIRCerka
#38 Re: kako prepoznati udvaranje???
mom medjedu i meni je to bilo eliminatorno pitanjeFiore wrote:
- Fiore
#39 Re: kako prepoznati udvaranje???
Bjaz ba Mirci., nisi dosla neki dan da vidis., najbolje izdanje Zelje ove sezone.. po igri i stavu..mIRCerka wrote:mom medjedu i meni je to bilo eliminatorno pitanjeFiore wrote:
sta ima u gradu
-
mIRCerka
#40 Re: kako prepoznati udvaranje???
Bjaz ba Fiore, meni je moj medjed prechi od svega ostalog..Fiore wrote:Bjaz ba Mirci., nisi dosla neki dan da vidis., najbolje izdanje Zelje ove sezone.. po igri i stavu..mIRCerka wrote:mom medjedu i meni je to bilo eliminatorno pitanjeFiore wrote:
sta ima u gradu
bilo posla Fiore, boravak na tribini nece donijeti hljeb na sto
- Fiore
#41 Re: kako prepoznati udvaranje???
Da mi je sresti tvog medjeda., da ga pitam iz kojeg je obdanista..
a mogla si doci.. izdala si istinske vrijednosti..
-
mIRCerka
#42 Re: kako prepoznati udvaranje???
Sta ja mogu kad na vrijeme prepoznah udvaranje svog medjedaFiore wrote:Da mi je sresti tvog medjeda., da ga pitam iz kojeg je obdanista..
- Fiore
#43 Re: kako prepoznati udvaranje???
bjaz ba pravi si cifut..mIRCerka wrote:Sta ja mogu kad na vrijeme prepoznah udvaranje svog medjedaFiore wrote:Da mi je sresti tvog medjeda., da ga pitam iz kojeg je obdanista..
a mogla si doci.. izdala si istinske vrijednosti..da idemo para zaraditi
-
nejla28
#44 Re: kako prepoznati udvaranje???
popili smo kafu,nakon par dana smo i izasli sami u kafic..mima57 wrote:pa ti si eto već poduzela prvi korak...pitaš ovdje za mišljenje...i prerano, jer tu kafu nisi još ni popila a već bi htjela da znaš nastavak ...daj si vremena a do tada uživajnejla28 wrote:najbolja i najcesce izgovorena recenica je: "Vrijeme ce pokazati svoje"![]()
-
didgeridoo
#45 Re: kako prepoznati udvaranje???
a sto sami... jesu li roditelji trebali izac' s vama?nejla28 wrote:popili smo kafu,nakon par dana smo i izasli sami u kafic..mima57 wrote:pa ti si eto već poduzela prvi korak...pitaš ovdje za mišljenje...i prerano, jer tu kafu nisi još ni popila a već bi htjela da znaš nastavak ...daj si vremena a do tada uživajnejla28 wrote:najbolja i najcesce izgovorena recenica je: "Vrijeme ce pokazati svoje"![]()
de neki, malo detalja, mislim da bi mogli sklepat jednu solidnu safunjaru
- vjesticanametli
#46 Re: kako prepoznati udvaranje???
bijo je ljep i sunćan dan kad smo se viĐŽeli i odlućili iziči vanka. nazula sam ćizme ijako je bijo sunćan dan i znala sam da če mi se none usaftat al sam hotila da on vidi te ćizme
furuno nastavi safunjaru
-
didgeridoo
#47 Re: kako prepoznati udvaranje???
u meDZuvremenu me mokračna besika pra'o mućila i morala sam ćućnut pored parkuse da se olaksam... nisam ni skinula gačice kad se ćika policajac zaustavi i odmjerenim ali kukavićkim pogledom, ne skidajuči oći sa dominDJosa me upita, gospodžice, lićnu!vjesticanametli wrote:bijo je ljep i sunćan dan kad smo se viĐŽeli i odlućili iziči vanka. nazula sam ćizme ijako je bijo sunćan dan i znala sam da če mi se none usaftat al sam hotila da on vidi te ćizmefuruno nastavi safunjaru
nastaviČe se...
- vjesticanametli
#48 Re: kako prepoznati udvaranje???
i helem se pripadoh i prikostravih hem ijon dagle konta imam lićnu al batrgnu se preko ljevlje ćizme i ustadoh i kaem ja njemu kaka ba lićna te spopala jes da sam nasminkata i obućena u elanke od lastike al imam šesnes ipo
furuno sad ti (i molim te nek sad on gleda u ćizme)
- sadmire
#49 Re: kako prepoznati udvaranje???
Nejla, mena interesuje šta će na sve to reći onaj bivši!?
- zena21
#50 Re: kako prepoznati udvaranje???
uh.. odkad se meni nije niko udvarao
zaboravila sam kako to izgleda... garant ne bi znala prepoznati i da me stare in the face