Nagradna igra BH Telecoma i Nokie
- valterbranisarajevo
#26 Re: Nagradna igra BH Telecoma i Nokie
Pitanje za 13.5.2008.
Koja rijeka protječe kroz Banja Luku?
a. Vrbas
b. Neretva
c. Miljacka
Jučer nažalost nije bilo tačnih odgovora, probajte danas...
a. Vrbas
b. Neretva
c. Miljacka
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#27 Re: Nagradna igra BH Telecoma i Nokie
valterbranisarajevo wrote:Pitanje za 13.5.2008.
a. Vrbas
b. Neretva
c. Miljacka
- vjesticanametli
#28 Re: Nagradna igra BH Telecoma i Nokie
ev ja mogul ja too je neretfa 
-
maharet
#29 Re: Nagradna igra BH Telecoma i Nokie
valterbranisarajevo wrote:
-
mIRCerka
#30 Re: Nagradna igra BH Telecoma i Nokie
nisi fer gledala si na gugletu!vjesticanametli wrote:ev ja mogul ja too je neretfa
Telefon je odron i ne isplati se...
-
mIRCerka
#31 Re: Nagradna igra BH Telecoma i Nokie
al znate sta je dobro? Sad ce mtel i eronet vidjeti da je raja zavaljena, pa ce oni dati bolje telefone u svojim nagradnim igrama
A mi moramo kidnapovat nekog dekodera telefona
- vjesticanametli
#32 Re: Nagradna igra BH Telecoma i Nokie
maharet wrote:valterbranisarajevo wrote:
Jučer nažalost nije bilo tačnih odgovora, probajte danas...cuj nije bilo tacnih odgovora, znam tri osobe koje su poslale tacan odgovor....
nisam mirci slova mi ĐŽ
- karanana
#33 Re: Nagradna igra BH Telecoma i Nokie
Pa ljudi, u pitanju je lopovluk i igranje sa nasom inteligencijom koja mnogima nedostaje, Ne govorim o pitanjima i tacnim odgovorima, nego o nasoj inteligenciji kada zgrabimo telefon da odgovorimo na takva pitanja, jer eto mi smo tako pametni pa znamo odgovor na ova teska pitanja. Poenta ovih "igara" je da ti daju sto lakse pitanje da se sto vise raje javi i da oni uberu sto vise love od ovih poziva. Isti je fazon i sa onim igrama "nova lova" i slicno. dadnu ti puzzlu i da pogodis rijec a rijec poslozena u prvom redu puzzle.
-
maharet
#34 Re: Nagradna igra BH Telecoma i Nokie
sta im ja moguvjesticanametli wrote:maharet wrote:valterbranisarajevo wrote:
Jučer nažalost nije bilo tačnih odgovora, probajte danas...cuj nije bilo tacnih odgovora, znam tri osobe koje su poslale tacan odgovor....
![]()
![]()
![]()
![]()
pa sto saljete
![]()
nisam mirci slova mi ĐŽne radi mi guglija
ofirna je nagradna kako god okrenes, al da su ovoliko ofirni...
- vjesticanametli
#35 Re: Nagradna igra BH Telecoma i Nokie
mIRCerka wrote:al znate sta je dobro? Sad ce mtel i eronet vidjeti da je raja zavaljena, pa ce oni dati bolje telefone u svojim nagradnim igrama![]()
-
mIRCerka
#36 Re: Nagradna igra BH Telecoma i Nokie
ama karanana, da je telfon cemu ja bi prva slala SMSove, ali turcu ne valja.karanana wrote:Pa ljudi, u pitanju je lopovluk i igranje sa nasom inteligencijom koja mnogima nedostaje, Ne govorim o pitanjima i tacnim odgovorima, nego o nasoj inteligenciji kada zgrabimo telefon da odgovorimo na takva pitanja, jer eto mi smo tako pametni pa znamo odgovor na ova teska pitanja. Poenta ovih "igara" je da ti daju sto lakse pitanje da se sto vise raje javi i da oni uberu sto vise love od ovih poziva. Isti je fazon i sa onim igrama "nova lova" i slicno. dadnu ti puzzlu i da pogodis rijec a rijec poslozena u prvom redu puzzle.
Ja gonim trenutno

i dok ne budu sta bolje dali, necu im ni slati sms...
kao ono JAOOOOOOOOO DOBILA SAM FON a fon vrijedi 120 km a ti potrosio 300 KM na smsove...tulac. ne dam.
- valterbranisarajevo
#37 Re: Nagradna igra BH Telecoma i Nokie
Nemojte žuriti, dobro razmislite, imate čitav dan..
Sada gledam flašu od Kole. Oni takokođer imaju nagradnu igru EURO 2008. Svaki dan dijele mobitele, a na završnom izvlačenju poslaće nekoliko ljudi u Švicu i Austriju. Pitam se da li bi njihov menadžment npr. dopustio svom odjeljenju za marketing da napravi nagradnu igru sa sličnim pitanjima? Možda i bi, ali bi se u najkraćem roku u Sarajevu stvorio generalni direktor iz USA i sve ih poslao u pogon da slažu palete i zavrću čepove..
Sada gledam flašu od Kole. Oni takokođer imaju nagradnu igru EURO 2008. Svaki dan dijele mobitele, a na završnom izvlačenju poslaće nekoliko ljudi u Švicu i Austriju. Pitam se da li bi njihov menadžment npr. dopustio svom odjeljenju za marketing da napravi nagradnu igru sa sličnim pitanjima? Možda i bi, ali bi se u najkraćem roku u Sarajevu stvorio generalni direktor iz USA i sve ih poslao u pogon da slažu palete i zavrću čepove..
- valterbranisarajevo
#38 Re: Nagradna igra BH Telecoma i Nokie
Kada se samo sjetim koliko je raje zavalio "kešolovac" - Stizali su računi za telefon 200-300 KM što sam ja čuo, možda je neko dobio i veći račun- ko zna...
- metal_rules_cura
#39 Re: Nagradna igra BH Telecoma i Nokie
Ne znam... Svima smijesno, a ja svako malo cujem kako nekome dodje racun od 300 maraka zbog poziva na doticne brojeve
Nazove milion ljudi puta 2 KM poziv ili koliko vec jednako dva miliona maraka, a par Nokia u vrh glave par stotina maraka. Ne znam ni koliko ih dijele. Nebitno.
A tek kad obracunaju onaj impuls! Ali, to nije najsvjetliji primjer... Bolji je onaj sa onih supljoglavih turbo folk emisija i televizija koje egzistiraju iskljucivo zahvaljujuci sms porukama. Smsanje slijedece:
"Dobar dan. Volim vas najvise na svijetu, najbolji ste. Moze li spot od Mileta Kitica za pjesmu Rodila mi zena sina nalik na komsiju. Usput, karakteristike horoskopskog znaka Ovan, moj sadasnji je dupli." Stize odgovor:
"Vi ste osjetljiva, pravedna, zgodna i egzoticna osoba. Uspijevate na poslu i svim drugim poljima. Prehlada prisutna, sutra ce biti lakse. Stize Mile. Jos nesto? Usput, sta radite trenutno? Gdje nam je ona jaranica Rada od jucer?"
Onda stize Rada, redaju se pitanja i odgovori. Razvio se pravi dijalog i puklo najmanje 25 eura racuna mobilnog telefona. Usput receno, navedene poruke su daleko gluplje srocene u stvarnosti sa mnogo nepismenih detalja. Covjek ne zeli, ali mora vidjeti. Koti se fazon na svakoj drugoj televiziji.
Nazove milion ljudi puta 2 KM poziv ili koliko vec jednako dva miliona maraka, a par Nokia u vrh glave par stotina maraka. Ne znam ni koliko ih dijele. Nebitno.
A tek kad obracunaju onaj impuls! Ali, to nije najsvjetliji primjer... Bolji je onaj sa onih supljoglavih turbo folk emisija i televizija koje egzistiraju iskljucivo zahvaljujuci sms porukama. Smsanje slijedece:
"Dobar dan. Volim vas najvise na svijetu, najbolji ste. Moze li spot od Mileta Kitica za pjesmu Rodila mi zena sina nalik na komsiju. Usput, karakteristike horoskopskog znaka Ovan, moj sadasnji je dupli." Stize odgovor:
"Vi ste osjetljiva, pravedna, zgodna i egzoticna osoba. Uspijevate na poslu i svim drugim poljima. Prehlada prisutna, sutra ce biti lakse. Stize Mile. Jos nesto? Usput, sta radite trenutno? Gdje nam je ona jaranica Rada od jucer?"
Onda stize Rada, redaju se pitanja i odgovori. Razvio se pravi dijalog i puklo najmanje 25 eura racuna mobilnog telefona. Usput receno, navedene poruke su daleko gluplje srocene u stvarnosti sa mnogo nepismenih detalja. Covjek ne zeli, ali mora vidjeti. Koti se fazon na svakoj drugoj televiziji.
- arbosan
#40 Re: Nagradna igra BH Telecoma i Nokie
ma nije bolan, nego onaj Kodro, on je garant.vjesticanametli wrote:znam ja mogul jaonaj treci skroz dole
![]()
povracccccccccccc
- x0z0y0
#41 Re: Nagradna igra BH Telecoma i Nokie
metal_rules_cura wrote:
sorry morala sam
- metal_rules_cura
#42 Re: Nagradna igra BH Telecoma i Nokie
Procitaj zadnji dio posta malo bolje samo...
-
Sarafcina
#43 Re: Nagradna igra BH Telecoma i Nokie
valterbranisarajevo wrote:Pitanje za 12.05.2008.
Koji bh.pisac je dobio Nobelovu nagradu za roman "na Drini ćuprija"?
a.Ivo Andrić
b.Meho Kodro
c.Nenad Marković
Žalosno![]()
Da li se osoba koja je izmislila ovo pitanje može smatrati normalnom? Koliko je novca BH telekom platio ovaj idiotluk, odnosno ako je ovo napravio neko od njihovih službenika, da li prilikom zapošljavanja dotična firma traži uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti? (ovo se odnosi i na Nokiu)
Objavljeno u današnjim dnevnim novinama....
a otkad se to nobelova nagrada daje za neki roman ili knjigu...